Έτοιμη η μήνυση για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ με τη συμφωνία των Πρεσπών, μόνο τα ονόματα μένουν . Σας αποκαλύπτουμε αποσπάσματα

«Βαφτίζοντας οι Έλληνες Βουλευτές (….) «Βόρεια Μακεδονία» τα Σκόπια , αποδέχονται την τριχοτόμηση της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ σε Βόρεια και Νότια, και (..) , παραβιάζοντας έτσι την απαγορευτική για την δημιουργία Κράτους Σκοπίων , Συνθήκη Βουκουρεστίου, αλλά και το Πρωτόκολλο Αθηνών του 1913.

 Στους συννημένους στην παρούσα , χάρτες της εποχής – που οι ανθέλληνες Ιστορικοί (…) παραμόρφωσαν –φαίνεται η ιστορική αλήθεια , ότι , δεν υπάρχει γεωγραφικός χώρος με την ονομασία  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ εκτός Ελληνικής Επικράτειας – εξαιρουμένων των περιοχών του  (…) –  Με τον τρόπο αυτό , ανοίγει ο ¨Ασκός του Αιόλου¨ για να αλλάξουν τα Σύνορα στην περιοχή μας .

Την ιστορική αυτή όμως Αλήθεια που ορίζει και τη ΛΟΓΙΚΗ αντιμετώπισης τους ζητήματος , όφειλαν να  γνωρίζουν , να δουν και να λάβουν υπόψη τους   οι ανωτέρω Έλληνες Βουλευτές αφού αυτή ,διαφύλαξε έως τώρα και  διαφυλάσσει τα συμφέροντα του Ελληνισμού , για τα οποία έχουν δώσει τον προβλεπόμενο όρκο, κατά το Σύνταγμα »

«Εις γνώση τους οι ανωτέρω (…) και προκειμένου να στηρίξουν λογικά την επιλογή τους να νομοθετήσουν υπέρ την αναγνώρισης του Κράτους των Σκοπίων με το όνομα «Βόρεια Μακεδονία » ,συγκρίνουν την υφιστάμενη Συμφωνία των Πρεσπών , με το διπλωματικό δεδομένο που έχει δημιουργήσει το γεγονός ότι , 140 χώρες ( χωρίς τη συγκατάθεση της  Ελλάδα ) και εξαιτίας της διπλωματικής αδυναμίας των (…) έχουν αναγνωρίσει το Κρατίδιο των Σκοπίων με το Συνταγματικό τους όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» .

 Με τον τρόπο αυτό όμως ,στηρίζονται εις γνώση τους , στο πλαστό επιχείρημα ότι {.. η υφιστάμενη συμφωνία , ειδικά μετά και τις τροποποιήσεις που πέρασαν στην Σκοπιανή Βουλή , είναι καλύτερη από όσα ίσχυαν έως τώρα  , όπου 140 χώρες έχουν αναγνωρίσει τα Σκόπια ως «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» } και έτσι προτάσσουν ότι ,( το ¨Βόρεια Μακεδονία¨ είναι καλύτερο από το σκέτο ¨ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ¨). Το επιχείρημα αυτό όμως είναι πλαστό και , εκ του πονηρού τιθέμενο , αφού ,  η Ελληνική Εξωτερική Πολιτική είναι μία και ενιαία και επιπροσθέτως , συνιστά σήμερα συνέχεια ( και ως φαινομενικά καλύτερης εξέλιξης , συγκάλυψη ) των , σε βάρος του Ελληνισμού έως τώρα ενεργειών, της Ελληνικής εξωτερικής Πολιτικής .

Έτσι , αποπειράται  ταυτόχρονα – με τη συμφωνία των Πρεσπών –  μια συγκάλυψη όλων των έως τώρα ενεργειών της αποτυχημένης Ελληνικής εξωτερικής πολιτικής για το θέμα και ως εκ τούτου , μια συγκάλυψη που είναι πλέον αρεστή και καλοδεχούμενη και από όλους όσους ( οι οποίοι έτσι προσεγγίζονται πολιτικά ) πίσω από αυτήν , θέλουν να κρυφτούν από την Ιστορία. Η συλλογιστική αυτή  συνιστά υπερχειλή δόλο, δηλ. οι ανωτέρω διαπράττουν πλέον μία (παράνομη) πράξη επί σκοπώ επελεύσεως ορισμένου προσθέτου αποτελέσματος , ήτοι της συγκαλύψεως , και ως εκ τούτου δομούνται επιπλέον επιβαρυντικά στοιχεία

Για τον σκοπό αυτό δίνουν  παράλληλα έμφαση στην Εθνότητα και στη γλώσσα , παρουσιάζοντάς τα ως τα μέγιστα  προβλήματα που εξελήφθησαν μέσα από τις τροποπαύσεις που τάχα αναγκάστηκε να κάνει η κυβέρνηση των Σκοπίων , με σκοπό να επιχειρηματολογήσουν σχετικά και να μειώσουν  έτσι το γεγονός ότι στο όνομα των Σκοπίων δίνεται το όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» με τον γεωγραφικό του προσδιορισμό»

« Οι 145 Βουλευτές του πολιτικού Κόμματος ΣΥΡΙΖΑ και οι βουλευτές ( Έλενα Κουντουρά, Κώστας Ζουράρις, Βασίλης Κόκκαλης, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, Σπύρος Δανέλλης και  Κατερίνα Παπακώστα) , που εξασφάλισαν την ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε η Κυβέρνηση την 17η Ιανουαρίου 2019 , ψήφισαν εις γνώση τους και αποδεχόμενοι ότι , θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών έτσι ΑΜΕΣΑ , ήτοι , μια Συμφωνία που δεν ήταν στις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης και συνεπώς , οι Πολίτες δεν επέλεξαν την ψήφο τους και με βάση αυτήν .

Έτσι , στερούν από τους Πολίτες το δημοκρατικό τους δικαίωμα , αφού παραβιάζεται το άρθρο 1 παρ 3 του Συντάγματος που ορίζει ότι . «Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα»

Επιπροσθέτως, τα εκφραζόμενα μέσα από τα συνεχής συλλαλητήρια για το Σκοπιανό ,  πατριωτικά αισθήματα Χιλιάδων Πολιτών που δεν εκφράστηκαν ποτέ , και που με τον τρόπο αυτό καταπνίγονται ακόμα περισσότερο , σε συνδυασμό με την παράβλεψη της εντολής του Ελληνικού λαού στο  δημοψήφισμα του 2015 , οδηγούν σε περαιτέρω  απαξίωση του πολιτικού συστήματος με  ό, τι αυτό συνεπάγεται για τη δημοκρατία , προδιαγράφεται μεγαλύτερη αποχή των πολιτών  στις επόμενες εκλογές και οξύνει ή δίνει αφορμή για μια επικίνδυνη όξυνση μεταξύ ομάδων πολιτών που αντιπαρατίθενται μεταξύ τους  , θέτοντας έτσι σε κίνδυνο και την εσωτερική ασφάλεια της χώρας  »

Τα ανωτέρω αποσπάσματα , που είναι  από τα πιο ήπια που απαρτίζουν την δική μας μήνυση για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ , είναι διαθέσιμα σε όποιον επιθυμεί να συμπληρώσει τη δική του μήνυση.

Η ανωτέρω μήνυση θα συμψηφιστεί – ενσωματωθεί  με τη μήνυση που κατέθεσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (ΠΟΠΣΜ) κατά του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, για εσχάτη προδοσία, σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών , κατ άρθρον 135 ΠΚ και που είχε κατατεθεί στις 31/5/2018 στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Σερρών, από τον πρόεδρο της ΠΟΠΣΜ Γεώργιο Τάτσιο.

Η μήνυση εκείνη διεκπεραιώθηκε ταχύτατα και την 1/6/2018 διαβιβάστηκε (με αρ. πρωτ. ΑΕ2018/1619) στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, οπότε και χρεώθηκε επίσημα στις 7/6/2018.

Εκεί μπορείτε να ενημερωθείτε – να πάρετε αντίγραφο –της  δική μας μήνυση που θα κατατεθεί , αλλά και για όλο το ιστορικό υλικό που θα τη συνοδεύει

Σημ . Η απειλεί για μήνυση , ήτοι, η απειλεί ότι «θα προσφύγω στην δικαιοσύνη εάν κάνεις αυτό » , δεν συνιστά αδίκημα κατά το ορθό 333 Π.Κ , περί απειλής .Ωστόσο , τα όσα αναφέρονται στο κείμενο της μήνυσης θα πρέπει να είναι τεκμηριωμένα και η υπαγωγή τους να γίνεται άμεσα στις σχετικές διατάξεις

Εκ της

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Γραμμ Δ/κου ,Ταράσιος Γ )

loading...