ΤΡΑΠΕΖΕΣ ή καφεκοπτερίο, ή χασάπικο, ή παγκόσμια κλεφτουριά και απάτη.


ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ οι λευκόλαιμοι τραπεζίτες και τραπεζοϋπάλληλοι

Έχουμε δεχθεί επαναληπτικά καταγγελίες, ως προς την μη αμεσότητα και τον ελλειπή τρόπο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης από το προσωπικό των τραπεζών που απαντά στην τηλεφωνική κλήση του καταναλωτή – πελάτη τους.

Μας λένε ότι εκνευρισμένοι από το απαράδεκτο του χρόνου αναμονής αλλά και το ανεκπαίδευτο των προσώπων που απαντούν, φθάνουν στα όρια ασυγκράτητου πλέον εκνευρισμού και κλείνουν το τηλέφωνο αφότου κοσμίσουν τον τραπεζοσυνομιλητή τους με τα κατάλληλα στολίδια.
Δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα με την υποταγή στους τραπεζίτες και της πολιτικής εξουσίας που εκλέγει ο λαός με τις εκλογές, κάτσανε πάνω από την κεφαλή μας οι τοκογλύφοι και το προσωπικό τους οι τραπεζοϋπάλληλοι που όλοι τους δήθεν υποστηρίζουν την οικονομική ανάπτυξη.

Όταν σε αυτά, στην επικυριαρχία και υποδούλωση των πολιτικών και των πολιτών στις τράπεζες, η κυβέρνηση και όλοι οι 300 εκπρόσωποί μας στη βουλή, δεν αντιδρούν και δεν ρυθμίζουν τις διαφορετικές θέσεις του καθενός, όταν οι τράπεζες φέρονται σαν σιδερόφρακτοι κατακτητές βάζοντας σε κλουβιά αποστείρωσης και διατάσσουν κοίτα επάνω, σε μαραθώνιες ουρές εξευτελισμού τους καταναλωτές – πελάτες και όταν δεν απαντούν στα τηλέφωνα ή βάζουν σε ωριαία αναμονή τον καλούντα, τότε κάτι συμβαίνει πολύ κακό τόσο κακό που δεν βρίσκω λόγια να το περιγράψω.

Συνήθων απαντάει μια κότα, με συρτή παιδική φωνή δήθεν δόκιμης καλογριάς ή baby sister και σε βάζει σε μανού μετά με σπαστική μουσική μέχρι να βραδιάσει.

Το κακό που συμβαίνει, είναι καθαρά πολιτικό, λένε δε σε κάποια πολιτικά αμπελοφυλλοσοφήματα, πως ο Πρωθυπουργός για να είναι συνολικά αποδεκτός πρέπει να έχει πείσει τον λαό πως ότι συμβαίνει είτε καλό είτε σταμάτημα του κακού είναι δική του δουλειά. Για όλα πρέπει να πιστεύει ο λαός και να υπολογίζει μόνο στον πρωθυπουργό, λένε.

Εδώ έχουμε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια, ούτε ξέρουμε τι και ποιός, αλλού κι αλλού και η σελφίτιδα κυβερνητικών και λοιπών πολιτικών, πέφτει καθημερινά σαν αστεροειδής που διαλύεται μπαίνοντας στην ατμόσφαιρα της Ελλάδας.

Συνιστούμε λοιπόν, μετά από κάθε τηλεφωνική σας απογοήτευση σε επικοινωνία σας με τράπεζα, να επισκοπηθείτε το κοντινό κατάστημα της και αν τα χώσετε στον διευθυντή της, να του ζητήσετε το έντυπο παραπόνων, αν δεν έχει ένα Α4, να περιγράψετε το παράπονό σας, να υπογράψει με σφραγίδα ότι το παρέλαβε, να σας δώσει φωτοτυπία από το τελικό και να μας την στείλετε στο [email protected] .

loading...