ΜΗ ΒΑΛΕΤΕ Τ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ψηφίζουμε ΝΔ να φύγουν ο κομήτες, αλλά,  όχι επαρμένη, αμόρφωτη Νονη Δουνια, Όχι συμφεροντολόγο ψεύτη Γιάννη Λοβέρδο, όχι Τατσόπουλο

Τι δουλειά βρε παιδιά έχει η Νονη Δουνια ένα μοντέλο που
μου είπαν ότι βγήκε με έπαρση και είπε θέλω να αναλάβω υπουργείο για παιδιά γιατί έχω δυο παιδιά; Δεν ντράπηκε που το είπε; Δεν έχει επίγνωση της αμορφωσιάς της; Άτομο χωρίς γνώσεις , χωρίς πτυχία, όταν άνθρωποι με γνώσεις με πτυχία  που έχουν αφιερώσει δεκαετίες στις επιστήμες της αγωγής και με τρία παιδιά έχουν φύγει έξω να βρουν δουλειά;  Είχε βάλει και το 15, αλλά δεν έλεγε τέτοιες βλακείες. Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε τέτοιον αέρα να μην έχουν επίγνωση.

Ο άλλος  δημοσιογράφος Λοβερδος που κοροϊδεύει τον κόσμο και βάζει με τη ΝΔ. Οι αναρτήσεις του. Πρέπει να παρατηθεί ο Σαμαράς τώρα.Καθε μερα.  Ο Τσιπρας θα χαρίσει δάνεια. Εχει την απόλυτη υποστήριξη μου Είναι ο πιο νέος . Θα τον ψηφίσω. Τα ρασοφορα λαμογια … Τωρα πάει στους παπάδες να ζητήσει ψήφους, τώρα βάζει με τη ΝΔ , βριζει τον ΣΥΡΙΖΑ, για να βγάλει μισθό εις βάρος μας γιατί θέλει να ταΐζουμε αυτόν και τα παιδιά του. Θα δουλεύουν τα δικά μας να ταΐζουν τεμπέλικα παιδιά και  ψεύτες ,γιατί έκανε ατιμίες και ανηθικότητες. Αφήστε τι έχει φάει από Σημίτη, Τσιπρα κλπ. Δήλωνε 3000 ευρώ μηνα και έτρωγε στο Κολωνάκι 300ευρω οικογενειακως τη μέρα. Και τώρα εκεί μένει και ενώ σνομπάριζε τις λαϊκές συνοικίες, τώρα πάει και γλείφει τους πάντες να μπει να πάρει μισθό. Αν χρειαστεί και προκαλεί θα τις βγάλω τις αναρτήσεις του. Τις εχω φωτογραφησει. Γιατι; Γιατι δε θέλω τέτοια άτομα ανήθικα στη Βουλή όταν νέοι άξιοι με τόσα πτυχία σήμερα φεύγουν εξω. Αυτός Απόφοιτος Λυκείου είναι και έχει πάρει πολλα. Δεν πρέπει να του δώσουμε άλλα. Αν είμαστε ηθικοί μέσα μας.

Δεν ψηφίζουμε ανισόρροπο Τατσοπουλο γιατι έχει πείνες τωρα και πουλιέται να τον πληρώνουμε . Δεν έχει ιδεολογια και ικανοτητες. Αν ειχε θα έβγαζε έντιμα με δεξιότητες τα χρήματα του.

Όλοι αυτοι δημιουργούν  καρκινικούς κοινωνικούς όγκους και στη Βουλή και στην κοινωνία. Υπάρχουν σε όλα τα κόμματα. Εμεις λέμε για το δικό μας. Θέλουμε καθαρά συνειδησιακά άτομα που έχουν κουραστεί να μορφωθούν μόνα τους, όχι από πολιτικές οικογένειες όχι διαπλεκομενους δημοσιογράφους, όχι γελοίους σαν ΣΤ Θεοδωράκη που κάνει ο άσχετος και ανέντιμος τον παράγοντα επειδή γύριζε με ένα σακίδιο. Ικανα άτομα με πτυχία  κανονικά (σήμερα ειδικά που είναι εύκολα να  έχουμε τους απτυχιωτους, πόσο πίσω θα ειμαστε;)  που έχουν δουλέψει που δεν έχουν μπλεχτεί στη βρωμιά της δημοσιογραφίας , όχι μοντέλα σαν την Κουντουρα . Αυτές πολύ εύκολα πουλανε τις συνειδήσεις τους. Για το σώμα τους δεν μας ενδιαφέρει, αλλά επεκτείνεται. Είναι λάθος αυτό που λένε πολλοί άντρες ότι είναι ηθικές επειδή είναι φανερές. Έχουν μπλοκάρισμα συνείδησης. Αλλού το σώμα, αλλού το πνεύμα αλλού η ψυχή.  Προσωπικά τους, δεν μας νοιάζει. Κοινωνικά μας νοιάζει.  Δεν έχουν αρμονία μέσα τους, ούτε επίγνωση. Τους /τις μαυρίζουμε. Γιατί ο Σωκράτης έλεγε τους σοφιστές πόρνους της φιλοσοφίας; Γιαυτο τον λόγο. Δίδασκαν για ν α πληρωθούν, ό,τι δεν πίστευαν. ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΕΝΤΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ.

loading...

1 thought on “ΜΗ ΒΑΛΕΤΕ Τ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  1. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ. Γ Ε Ν Ι Κ Ω Σ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ Ν.Δ., ΠΑΣΟΚΟΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ, ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΑΝΕΛ. ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΡΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΕΥΔΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΩΝ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

Comments are closed.