Η συριζαία Καρακώστα είπε καθαρά ότι αν δεν υπήρχε ο Σαμαράς το 92 δεν θα υπήρχε Μακεδονία τώρα

.

Η Καρακώστα εχθές παραδέχτηκε  σε συζήτηση ότι
αν δεν υπήρχε ο Σαμαράς το 92 δεν θα συζητούσαμε τώρα για τη Μακεδονία. Θα είχαμε παραδώσει. Μερικοί μικρόνοες με μικροκομματικά συμφέροντα έβγαζαν μίσος, καθυστερημένοι βέβαια, γιατί δεν είχαν καταλάβει ότι το θέμα της Πατρίδας είναι ιερό.

Με βάση αυτό το μίσος μέσα τους έφεραν με μεγάλη χαρά τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ήθελαν να ρίξουν τον Σαμαρά αντί να τον ευχαριστήσουν. Ποιοι το έκαναν αυτό; Κυρίως οι δημοσιογράφοι .Εκτός απτον Μακρόπουλο τον Μπογδάνο την Παναγιωταρέα δεν ξέρω καποιον/α άλλον/η που δεν υποστήριξαν ΣΥΡΙΖΑ . Εκτός απτό μεγάλο μίσος τους απέβλεπαν και στο προσωπικό συμφέρον τους. Αυτοί οι ίδιοι τώρα βάζουν υποψηφιότητα με τη ΝΔ, ενώ έβριζαν το 14 τη ΝΔ. Τώρα αυτοί οι ίδιοι λένε ό,τι έλεγε ο Σαμαράς για τη Μακεδονία το 92(διαφορά φάσεως εγκεφάλου) και κάνουν ότι δεν έφεραν ποτέ τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν είχαν αντίληψη να καταλάβουν την καταστροφή που φέρνουν όταν έλεγαν ότι ο Τσίπρας είναι ο πιο νέος πρωθυπουργός ,σοσιαλδημοκράτης  και θα έχει την υποστήριξη τους, όταν εμείς είχαμε αρρωστήσει, η τους είχε τυφλώσει το μίσος και το συμφέρον; Σε κάθε περίπτωση τους μαυρίζουμε στα ψηφοδέλτια της ΝΔ την οποία ψηφίζουμε. Είμαστε κατά τους πολιτικά,  για το καλό της πατρίδας μας. Αυτοί δεν θέλουν το καλό της πατρίδας μας, αλλά της τσέπης τους. Δε θέλουμε νοοτροπία Τσϊπρα μέσα στη ΝΔ.

αναγνωστης

loading...