Από την Βόρειο Ήπειρο στην Καλλιθέα – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Μια ακόμη απάντηση στους… δήθεν  “φίλους” μας, που δεν μας “βλέπουνε”

Την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018, έξι χιλιόμετρα μόλις από τα σύνορα, αγκάλιασε η αιματοβαμμένη γη της Βορείου Ηπείρου ένα παλληκάρι, τον Κωνσταντίνο Κατσίφα. Θλιβερό να παρακολουθεί κανείς
την δημόσια ζωή αυτής της χώρας και ακόμη θλιβερότερο να υπάρχουν γεγονότα πράγματι συγκλονιστικά, τα οποία ένα ένοχο και αμαρτωλό πολιτικό κατεστημένο απαξιώνει διά της σιωπής.  Διά της σιωπής στην καλύτερη περίπτωση γιατί δεν έλειψαν και οι φωνές οι μόνιμα αντεθνικές, που με νωπό ακόμη το χώμα στον τάφο του Εθνομάρτυρα έσπευσαν να ρίξουν λάσπη στην μνήμη του. Ήταν λέει τρελός, ήταν εξτρεμιστής και ακόμη με μία περίεργη διαρροή από την Ελληνική Αστυνομία τον είπαν και άνθρωπο του υποκόσμου!

Αυτή είναι η χώρα στην οποία ζούμε, μια χώρα την οποία εξουσιάζουν όσοι μισούν οτιδήποτε εθνικό και αντιμετωπίζουν με πανικό οτιδήποτε Ηρωικό έξω από την λογική της φτήνιας τους και της κακομοιριάς τους. Τα μόνα που θέλουν να ενδιαφέρουν τον λαό είναι οι αυξήσεις ή οι μειώσεις μισθών και συντάξεων, ο ΕΝΦΙΑ, ο ΦΠΑ και βεβαίως και το εάν θα γίνει το κόμμα, το οποίο προσκυνάνε, εξουσία, προκειμένου να τακτοποιήσουν τα “δικά τους παιδιά”.

Δεν τους περισσεύει στους γραικύλους χρόνος να σκεφθούν αυτούς που σκέπτονται μέσα στην Ιστορία, αυτούς που ξεπερνούν το προσκυνημένο σήμερα και βλέπουν μέσα από ένα ένδοξο παρελθόν ένα μέλλον λαμπρό για το Έθνος πέρα από την λογική, την λογική είτε του “αστισμού”, είτε της περίφημης “αριστεροσύνης”.

Χιλιάδες Ελλήνων συγκεντρώθηκαν στους Βουλιαράτες και ανάμεσα τους βεβαίως και Χρυσαυγίτες, σε όσους επέτρεψαν, γιατί όπως έγινε γνωστό είχαμε και απελάσεις ατόμων γιατί είχαν τατουάζ εθνικιστικά ή φορούσαν μπλούζες της Χρυσής Αυγής. Είχαμε και απελάσεις ακόμη και στελεχών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τα οποία έχει φακελώσει το ανθελληνικό παρακράτος και τα στοιχεία τους είχαν δοθεί στις αλβανικές αρχές. Ποτέ δεν είχε έλλειψη αυτός ο τόπος από προδότες…

Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 μια ομάδα αγωνιστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ προχώρησε σε μία δυναμική παρουσία στον Δήμο Καλλιθέας, μοιράζοντας φυλλάδια προς τιμήν του Ήρωα που πέθανε για την Σημαία μας στην Βόρειο Ήπειρο. Ο λαός τους υπεδέχθη με ενθουσιασμό, ενώ σε άμεσο χρόνο προσήλθαν στον χώρο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις! Γιατί άραγε; … Εάν ήταν τίποτε παρακρατικοί “ακτιβιστές” από αυτούς που καίνε την Ελληνική Σημαία, είναι βέβαιον ότι η αστυνομία δεν θα ερχόταν καθόλου ή θα ερχόταν με τόση καθυστέρηση αρκετή ώστε τα παιδιά της εξουσίας, που παριστάνουν τους “αντιεξουσιαστές”, να έχουν αποχωρήσει με την ησυχία τους.

Και όμως παρ’ όλα αυτά κάποιοι επιμένουν πως δεν μας “βλέπουνε”. Και ανάμεσα σε αυτούς βεβαίως και οι … “πατριώτες”, οι οποίοι όχι απλώς δεν μας είδαν, αλλά και μας κατηγόρησαν ότι δεν στείλαμε εκπρόσωπό μας στους Βουλιαράτες! Βρώμικη προπαγάνδα από κάποιους πολιτικά ανύπαρκτους, οι οποίοι παριστάνουν τους “σωτήρες” και την ίδια ώρα που πουλάνε την πραμάτεια τους είτε κυριολεκτικά, είτε μεταφορικά.

Γι’ αυτούς που δεν μας “βλέπουν” λοιπόν, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εδώ από την Βόρειο Ήπειρο μέχρι την Καλλιθέα και σε κάθε γωνιά της Πατρίδα μας, είναι εδώ και αγωνίζεται παρ’ όλο το γεγονός ότι υφίσταται ένα πρωτοφανή διωγμό και αποκλεισμό. Δυο βουλευτές και ένας ευρωβουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ήταν παρόντες στους Βουλιαράτες στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα και ήταν εκεί και όλα τα κανάλια και όμως ούτε ένα δεν τους είδε…

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

loading...

1 thought on “Από την Βόρειο Ήπειρο στην Καλλιθέα – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Comments are closed.