Πιστός Εν Χριστώ Τω Θεώ Βασιλεύς Αυτοκράτωρ Ρωμαίων

H Eλληνικοτητα της ιερης Μακεδονιας ειναι θεμελιωμενη επανω στα αιματα πολλων εκατομμυριων Ελληνων. 

 
Tην Ελληνικη Μακεδονια δεν επετυχαν να την  κατακτησουν οριστικα Περσες, Ρωμαιοι, Ρωσοι  Βουλγαροι, οι Αβαροι, οι Σλαβοι, οι Ρωσοι, οι Γερμανοι και πολλοι αλλοι βαρβαροι.
 
 
Για την ιερη Ελληνικη Μακεδονικη γη πολεμησε μεταξυ πολλων αλλων ο κορυφαιος Ελληνας ολων των εποχων. 
 
 
 
Επι της ουσιας για την δημιουργια του ιερου και ενδοξου Ελληνικου εθνους ειναι οι εωσφοριστες -δωδεκαθειστες Φοινικες. 
 
 
 
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ 
ΕΘΝΟΥΣ.
 
 
 
 
Εδώ και αρκετα χρονια κυκλοφορουν στο διαδικτυο διαφορες “ιστορικες μελετες” ,σχετικα με την καταγωγή των αρχαιων Μακεδόνων.
 
 
Μεσα σε αυτές της κατά φαντασιαν ”ιστορικες εργασιες, εντεχνα αλλα και με δολο ταυτόχρονα , εβαλαν μεσα σε αρθρα, καποιες ιστορικες αληθειες.
 
 
Ολα αυτά με σκοπο να εξαπατησουν οσους δεν γνωριζουν, με αποτέλεσμα να τους περασουν την αισχρη και καταπτυστη θεωρια ότι και οι Μακεδόνες Δωριεις είναι “ινδοευρωπαικης” καταγωγης.
 
 
Στην συνεχεια αλλαξαν γνωμη οι νεοταξιτες και παρουσιαζουν τους Μακεδονες ως Σλαβους Σκοπιανους με κινητρο τον διαμελισμο της Ελλαδος.
 
 
Τι μας αναφερει σχετικα με τους Δωριεις ο Ηρόδοτος ; 

O πατερας της ιστοριας o Ηρόδοτος αναφερει (Κλειω , 56-57), ότι οι Δωριείς αρχικά κατοικούσαν στη Φθιώτιδα. 
 
 
Κατά την εποχη του βασιλιά Δώρου, οι Δωριείς διωκόμενοι από τους αλλοδαπούς Καδμειους, πήγαν στις πλαγιές της Όσσας και εν συνεχεια του Ολύμπου, στην χώρα που ονομάζεται Ιστιαιώτιδα. 
 
 
Από εκεί τους κυνηγησαν οι αλλοδαποι βάρβαροι Καδμείοι, για αυτό αναγκαστηκαν να καταφυγουν στην Πίνδο. 


Οσοι από τους Δωριεις παρεμειναν στην Μακεδονια, εγιναν γνωστοι με το όνομα έθνος Μακεδνό. 
 
 
 
Οι υπολοιποι Δωριεις αποφασισαν ναπερασουν
στην αντεπιθεση, με τελικο σκοπο να παρουν πισω τα εδάφη τους , από τους αλλοδαπούς σκλαβους Σημιτικης, Αιγυπτιοχεμιτικης καταγωγης.
 
 
 
Οι Ελληνες Δωριεις-Ηρακλειδεις καταλαβαν ότι εξαιτιας της υποχωριτικοτητας τους θα ειχαν παρα πολύ ασχημο τελος από τους σκλαβους. 
 
 
Αντιληφθηκαν οι Δωριεις ότι η Πινδος , δεν θα ηταν ο τελικος τους προορισμος . 


Αυτό διοτι οι αλλοδαποι Καδμείοι, θα τους κατεδίωκαν μεχρι να τους πεταξουν μεσα στον Δουναβη. 
 
 
Τοτε οι Ελληνες Δωριεις πηραν την αποφαση να σταματησουν, να πολεμησουν και να κερδισουν πισω την ζωη τους, και την πατριδα τους ( Η κάθοδος των Δωριεων). 
 
 

Στην ανυψωση του ηθικου για την αντεπιθεση των Δωριεων συνεβαλε και η νικη των Ελλήνων επι των βαρβαρων Τρωων, οπως μας αναφερει ο Ισοκράτης στο εργο Ελένης εγκωμιον :
 

Εξαιτίας αυτης της νικηφόρου εκστρατείας των Ελλήνων στην Τροία, επήλθε τόσο μεγάλη μεταβολή, ώστε ενώ προηγουμένως οι βάρβαροι, που ζούσαν δυστυχισμένοι στους τόπους τους, και ο Δαναός, αφού έφυγε από την Αίγυπτο, κατέλαβε το Άργος, ο Κάδμος ο Σιδώνιος έγινε βασιλιάς της Θήβας, οι Κάρες αποίκησαν τα νησιά και ο Πέλοπας κυρίευσε την Πελοπόνησο, οι μετά από αυτού του πολέμου, το γένος μας γνώρισε τόση ακμή ώστε κατάφερε να αφαιρέσει από τους βάρβαρους μεγάλες πόλεις και τεράστιες εδαφικές εκτάσεις

 (Ισοκράτης Ελένης εγκώμιο 68 – 69). 
 
 
Τελευταια παραγραφος στο Ελενης  εγκωμιον.
 
 
 
 
ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΩΡΙΕΙΣ ΣΤΗΝ 
ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ;
 
Ο Ισοκράτης, σχετικά με τους Ηρακλειδεις-Δωριεις αναφέρει πολυ σημαντικα πραγματα.


Οτι όταν πέθανε ο Ηρακλής, οι γιοί οπως και οι απόγονοί του (Ηρακλείδες), φοβούμενοι μήπως τους δολοφονήσει ο Ευρυσθέας (ο σφετεριστής του Θρόνου των Αργείων), κατέφυγαν στη Στερεά Ελλάδα. 
 
 
Αργότερα ήρθε εκεί ο Ευρυσθέας, για να τους βρει και να τους σκοτώσει, φοβούμενος και εκείνος μήπως γυρίσουν εκείνοι και του πάρουν την βασιλεία.
 
 
 
Ωστόσο οι Αθηναίοι βοήθησαν τους Ηρακλείδες και σκότωσαν τον Ευρυσθέα. 


Στην συνέχεια οι Ηρακλείδες μαζί με τους Δωριείς κατέβηκαν από την Β. Ελλάδα στην Πελοπόννησο και κατέλαβαν όλες σχεδόν τις πόλεις της Πελοποννήσου ( Σπάρτη, Μεσσήνη, Άργος κλπ.), με το αιτιολογικό ότι η περιοχή αυτή ήταν βασιλική κληρονομιά των Ελλήνων Δωριεων γιων του Ηρακλή.
 
 
 
Ακολούθως και αφού οι Δωριείς εγκατέστησαν τους απόγονους του Ηρακλή στο Θρόνο, Παρεμειναν στην πατριδα τους. (Ισοκράτης, Αρχίδαμος 16 – 19).
 
 


Στο σημειο αυτό να αναφερω ότι, οι Δωριείς που εισέβαλαν στην Πελοπόννησο ήταν τρεις φυλές, οι Πάμφιλοι, οι Υλλείς και οι Δυνάμεις. 
 
 
Μόλις οι Δωριείς κατέλαβαν την Πελοπόννησο, οι Ηρακλείδες την μοίρασαν μεταξύ τους με κλήρο διαιρώντας την σε τρία μέρη:
 
 


Στο Άργος, που δόθηκε στον Τήμενο, στη Μεσσήνη, που έλαβε ο Κρεσφόντης και στη Λακεδαίμονα που πήραν τα δυο αδέλφια Ευρυσθένης και Πρόκλης. 
 
 


Στους δυο τελευταίους ανήγαγαν την καταγωγή τους οι βασιλιάδες της Σπάρτης και γι αυτό, άλλωστε, ήσαν δύο στον αριθμό. 
 
 
Μετά την καταστροφή των Μυκηνών και της Τίρυνθας από τους εισβολείς, το Άργος έγινε η βάση των εξορμήσεων του μυθικού Δωρικού ήρωα Τέμενου, απόγονου του Ηρακλή, και ο μεγαλύτερος των τριών αδελφών, του Κρεσφόντη και Αριστόδημου, οι οποίοι κυρίευσαν την Πελοπόννησο. 
 
Οι γιοι και οι γαμπροί του διαδοχικά (Δειφόντης, Φαλκής, και Κεισός) κατέλαβαν την Τροιζήνη, Επίδαυρο, Αίγινα, Σικυών και Φλιούντα, οι οποίες έγιναν Δωρικές αποικίες. 
 
 
 
Οι Δωριείς κινηθηκαν να καταλάβουν την Πελοπόννησο προκειμένου να επανέλθουν οι Ηρακλείδες στον θρόνο του Άργους, αλλά και για να βρουν καλύτερες συνθηκες ζωης σε σχεση με τα μέρη που έμεναν στα βουνά του Ολύμπου.

Στα πλαισια αυτων των σκοπων εκανα πολλες επιχηρησεις.  έκαναν αρκετές επιχειρήσεις. 
 
 
 
Αυτες της πολεμικες επιχειρησεις της  εκαναν οι Ηρακλειδεις Κρεσφόντης, Τέμενος και Αριστόδημος. 
 
 
Ο Αριστόδημος πέθανε στην Ναύπακτο, χτυπημένος από κεραυνό, αφήνοντας πίσω του τα δίδυμα παιδιά του, Ευρυσθένη και Πρόκλη. 
 
 
Τα αδέλφια του πέρασαν τον κόλπο και αποβιβάστηκαν στην Αχαΐα.


Εκει πολέμησαν νικώντας τον άρχοντα της Πελοποννήσου, Τισαμένη . 
 
 
Όταν η Δωρική φάλαγγα έφθασε στην περιοχή της Λακωνίας και Μεσσηνίας, επικεφαλής ήταν ο Κρεσφόντης, ο οποίος κατοίκησε την εύφορη πεδιάδα της Πάμεσου.


Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΑ ΜΕΣΑΩΝΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ.
 
Ο κορυφαιος Ελληνας ολων των εποχων αφιερωσε ολη του την ζωη δια την απελευθερωση της Μακεδονιας μας.
 
 
Για περισσοτερο απο 30 ετη πολεμουσε ο Βασιλειος χειμωνα-καλοκαιρι επανω στις πεδιαδες και τα βουνα της Μακεδονιας.
 
 
Οι Βουλγαροι επι Βασιλειου του β ειχαν κανει κατι πρωτογνωρο καθως ειχαν κατακτησει το 80% των καστρων της Θεσσαλιας και το 90% τωνκαστρων της Μακεδονιας.

 
Ειχαν κοψει την Ελληνικη επικρατεια στα δυο. 
 
Η Θεσσαλονικη ηταν εκεινους τους αιωνες η δευτερη πιο σημαντικη πολη της Ελληνικης-Ρωμαικης αυτοκρατοριας.
 
Ο Βασιλειος β, είναι ο μονος Ελληνας ο οποιος
εζησε πιο ασκητικα και πολυ πιο χριστιανικα από ολους τους υπολοιπους Ελληνες βασιλεις και αξιωματουχους.


Αυτο για να ειναι σε θεση να υπερασπιστει την Ελλαδα και να απλευθερωσει την Μακεδονια απο τους Βουλγαρους. 


Μεταξυ αλλων υπηρξε αυτοδικακτος στρατηγος και στερηθηκε το δικαιωμα να μαθει γραμματα σε πανεπιστημικακο επιπεδο με αποφαση των πολιτικων Αξιωματουχων της Αυτοκρατοριας.

Οτι εκανε το επετυχε ολομοναχος χωρις την βοηθεια κανενος. 

Στον αντιποδα ο κορυφαιος στραηλατης ολων των εποχων μετα τον Ηρακλειο, ειχε ως δασκαλο του τον Αριστοτελη.  
 
 
 
Η Βουλγαρια επι αυτοκρατορος Ιωαννη του α, Κουρκουα-Τσιμισκη εγινε Ελληνικη-Ρωμαικη επαρχια και ηταν σκλαβωμενη στην Ελλαδα.



Εντουτοις με το που ανελαβε ο Βασιλειος ο Β, επετυχαν οι Βουλγαροι  

μεσα σε ελαχιστες ημερες να “επαναστατησουν” και να γινουν ενα παρα πολυ ισχυρο βασιλειο.


Γεωγραφικα το νεο Βουλγαρικο Βασιλειο σε σχεση με το προηγουμενο Βουλγαρικο κρατος ειχε ως κεντρο την Μακεδονια-Θεσσαλια.
 
 
Τις ημερες κατα τις οποιες εγινε η επανασταση βρεθηκαν σε θεση να “δραπετευσουν” απο την πολη-Κωνσταντινουπολη οι αδερφοι 
“κομητοπουλοι”.
 
Αυτο εγινε με παρεμβαση της Σημιτικης  πολιτικης αριστοκρατιας.
 
 
 
Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΟΥ 
ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

Ενδεικτικο ειναι οτι σε παγκοσμιο επιπεδο  κανεις δεν αναφερει οτι οι Σαμουηλ, Μωυσης, Ααρων και Δαυιδ ειναι εβραικης καταγωγης. 


Μονον το πανεπιστημιο του Καιμπρτζ απο λαθος ; μας αναφερει οτι δεν ηταν Βουλγαροι οι αδερφοι Κομητοπουλοι αλλα Αρμενιοι.
 
 

(Η Ιστορια της Βυζαντινης Αυτοκρατοριας εκδοσεις Μελισσα).  

ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ.

Διαχρονικα ουδεποτε στην παγκοσμια ιστορια επετυχε οποιοδηποτε εθνος το οποιο υπηρξε  προηγουμενος σκλαβωμενο σε αλλο κρατος να γινει ενα πολυ ισχυρο βασιλειο μεσα σε εναν με δυο μηνες.
 
Αυτο ειναι τελειως αφυσικο πραγμα απο καθε αποψη.


Ακομη και εμεις οι Ελληνες με τοσο υψηλο πολιτισμο καναμε 400 συναπτα στη για να απελευθερωθουμε απο τους Τουρκους.


Οι Βουλγαροι δεν ειχαν τον πολιτισμο, την διοικηση, την οραγανωση, και την ισχυ, για ενα τετοιο επιτευγμα.

Το επετυχαν με την υποστηριξη των νεοταξιτων. 
 
 
Αν και οι συνθηκες σκλαβιας των Βουλγαρων ηταν τελειως διαφορετικες απο τις συνθηκες τις οποιες ηταν σκλαβωμενο το Ελληνικο εθνος, ομως και παλι δεν υπαρχει καμια λογικη αιτια. 
 

Οι Ελληνες ως κατακτητες απεναντι στους Βουλγαρους υπηρξαν παρα πολυ ευγενικοι.
 
 
 
Εμεις οι Ελληνες με τον κορυφαιο πολιτισμο στον κοσμο, τον οποιο ουδεποτε δημιουργησε ειτε θα δημιουργησει οποιοσδηποτε αλλος λαος και εντουτοις χρειαστηκε να περασουν αιωνες για να ειμαστε  

σε θεση να επαναστατησουμε, εναντια στους Οθωμανους.
 
Φυσικα δεν ηταν μονον ο Ελληνικος πολιτισμος αλλα και ο Χριστιανισμος ο οποιος συνεβαλε τα μεγιστα στην Ελληνικη επανασταση του 1821. 
 
Δεν υπαρχει ιστορικο προηγουμενο απο καταβολης κοσμου, ενας λαος ο οποιος ειναι σκλαβωμενος σε αλλον λαο να επιτυχει μεσα σε μερικους μηνες να επαναστατησει και να γινει ενα πανισχυρο βασιλειο παιρνωντας πισω οχι μονον τα δικα του εδαφη αλλα και κατακτωντας ενα μεγαλο μερος των εδαφων του εθνους στο οποιο προηγουμενος ηταν σκλαβωμενος.
 
Ειναι φανερο οτι πισω απο την “επανασταση” ηταν η πολιτικη αριστοκρατια με τους νεοταξιτες παγανιστες εκεινης της εποχης.
 
 
Στο επιτευγμα των Βουλγαρων, συνεβαλε και ο εμφυλιος ο οποιος δημιουργησε η εβραικη πολιτικη αριστοκρατια. 


(ΒΑΡΔΑΣ ΦΩΚΑΣ ΚΑΙ ΒΑΡΔΑΣ ΣΚΛΗΡΟΣ)
Η αυτοκρατορια ειχε για μια ακομη φορα αιματηρους εμφυλιους πολεμους. 

Αιτια η διαμάχη των εβραιων πολιτικων αξιωματούχων της πρωτεύουσας και της
Ελληνικης στρατιωτικης αριστοκρατιας. 

Οι πρωτοι προσπαθουσαν με για αρκετους αιωνες, να αποσπασουν με δολο την εξουσια του κρατους απο τους Ελληνες στρατιωτικους.


ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο Β.
 
 
 
Ο Βασιλειος ο β από τα 18 του χρονια,μεχρι τον θανατο του εζησε χωρις καθολου γυναικες.


Δεν παντρευτηκε ποτε ωστε να ειναι σε θεση να απελευθερωσει την Μακεδονια και παραλληλα να προστατεψει απο οποιονδηποτε κινδυνο την Ελλαδα. 
 
 
Θυσιασε ολη του την ζωη για τον Ιησου Χριστο για την Ελλαδα και την Μακεδονια. 
 

Αυτο διοτι ειδε το ποσο επικινδυνη ηταν η κατασταση για την Μακεδονια και για την Ελλαδα. 
 

Κοιμοταν σε ολη την ζωη στο εδαφος, ενω ετρωγε το ιδιο φαγητο με τους στρατιώτες.
 
 
Ουδέποτε πολεμησε καποιος βασιλιας στην πρωτη γραμμη της κάθε μαχης-πολεμου μεχρι τα 69 του χρονια, για να απελευθερωσει την Μακεδονια μας και οποιοδηποτε αλλο μερος 
της Ελληνικης-Ρωμαικης επικρατειας.
 
 
Ποτε δεν υπηρξε αλλος βασιλιας να πολεμησει
σε ηλικια ανω από τα 60 και να επιτεθεται ολονομοναχος χωρις σωματοφυλακες για να κερδιθει η εκάστοτε μαχη-πολεμος για να απελευθερωθει η Μακεδονια μας.
 

Θρυλικα εμειναν τα λογια του, όταν σε ηλικια 60 ετων, τον ενημερωσαν ότι ο Στρατηγος Κων. Διογένης, στις εσχατιες της Μακεδονιας μας 
επεσε σε ενεδρα των Βουλγαρων και δεν εχει καμια ελπιδα σωτηριας. 
 
 
Τοτε ο ηλικιωμένος Αυτοκρατορας Βασιλειος ο β, ανεβηκε στο πρωτο αλογο που βρηκε μπροστα του λεγωντας  :
 
 
” ΟΣΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΩ ΜΟΙ “.
 
 
 
Ο Βασιλειος εφυγε χωρις να καταδεχτει να κοιταξει πισω του να δει εάν τον ακολουθουν οι Ελληνες στρατιώτες. 
 
 
 
Ο Στρατος ετρεξε από πισω του, ολοι οι Ελληνες για να πολεμησουν ομως επερεπε πρωτα να να ετοιμασουν τα αλογα και τον πολεμικο τους εξοπλισμο.
 
 
Φυσικα ο Βασιλειος εφτασε πρωτος με συνεπεια να πολεμησει στην μαχη για αρκετα λεπτα ολομοναχος.
 
 
 
Ολη του την ζωη ο Αυτοκρατορας Βασιλειος ο Β ,την περασε μεσα στα στρατόπεδα, στα πεδια των μαχων μεσα σε απιστευτες κακουχιες για να επιτυχει την απελευθερωση της Μακεδονια μας.
 
 
 
 
 
Μια ολοκληρη ζωη επανω στα βουνα , με ζεστες , με κρυα, με χιονα και με βροχες με κακουχιες .
 
Μεχρι να τελειωσει η κάθε μαχη, και ο κάθε πολεμος νικηφορα για τους Ελληνες, καθοταν νηστικος, αυπνος και διψασμένος για οσες ημερες χρειαζοταν .
 
 

Ολοι οι υπολοιποι Ελληνες βασιλιαδες-αυτοκρατορες παντοτε σταματουσαν παντοτε προσωρινα την κάθε μαχη, τον καθε πολεμο για να πανε για νερο, για φαγητο, για υπνο .
 
Επισης παντοτε τον χειμωνα πηγαιναν και ξεκουραζοταν μαζι με τον υπολοιπο στρατο και συνεχιζαν την επομενη ανοιξη τους πολεμους.
 
 
Όμως ο Βασιλειος ηταν μονιμα εκει ακομη και με τα χιονια βρισκοταν επανω στα βουνα και πολεμουσε.
 
Όλα αυτά για να εμποδισει τους βαρβαρους Βουλγαρους από το να σφαζουν, να  κλεβουν,
να κανουν εμπρησμούς, βιασμους και σκλαβωμα Ελληνιδων.

Φυσικα πολεμουσε για να αποτρεψει την μονιμη κατακτηση της Μακεδονιας.
 
 
 
Δεν περιγραφεται ο πονος ολων εκεινων των Ελλήνων, οι οποιοι εχαναν της γυναικες τους, τις αδερφες τους, τις κορες τους , τις ανηψιες τους, και καποιες φορες της μητερες τους εάν ηταν εμφανίσιμες.
 
 
Όμως Ελληνας βασιλιας, επειδή πονουσε τους Ελληνες την Ελλαδα , περασε μια ολοκληρη ζωη με το σπαθι στο χερι να πολεμα για την Ελλαδα, ώστε να εμποδιζει την καταστροφή των αθωων Ελλήνων.
 
 
 
Ο Βασιλειος στερηθηκε τα παντα κάθε ανθρωπινη χαρα για να προστατεψει την Μακεδονια μας και την  Ελλαδα μας από τους θανάσιμους κινδυνους που την ειχαν βρει.
 
 
Το κυριοτερο πραγμα το οποιο στερηθηκε σε ολη του την ζωη ηταν η γυναικεια αγαπη ,η γυναικεια θαλπωρή και η φροντιδα μιας γυναικας.
 

Στερηθηκε την χαρα των παιδιων. 
 
 
Στερηθηκε τα παντα, καθως ηταν τοσοι πολλοι
και μεγαλοι οι κίνδυνοι που αντιμετωπιζε η Ελλαδα.
 
 
Για αυτό παρεμεινε ανύπαντρος σε ολη του την ζωη.

Εδωσε κυριολεκτικα την ψυχη του, την ανασα του, την ζωη του για την Μακεδονια που ηταν η πιο σημαντικη Ελληνικη-ρωμαικη επαρχια μετα την Μικρα Ασια.
 
 
Oλοι οι Ελληνες βασιλεις-αυτοκρατορες
παντρευτηκαν και χαρηκαν λιγοτερο η περισσοτερο την συντροφια μιας γυναικας.
 
ΜΟΝΟΝ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΘΥΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΤΟΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
 
 
Αληθεια ποσοι από εμας θα μπορουσαν να κανουν ερωτα μονον στην εφηβεια και μετα να ζησουν σε ολη την υπολοιπη τους ζωη χωρις καθολου γυναικα όπως εκανε ο Ιερος Βασιλειος ο Β ;
 
 
 
 
Oλα αυτά  για την σωτηρια της παρα πολυ σημαντικης Ελληνικης Μακεδονιας στην οποια βρισκοταν η δευτερη πιο σημαντικη πολη της αυτοκρατοριας η Θεσσαλονικη.
 
 
Ο Βασιλειος εδωσε-θυσιασε την ιδια του την αδερφη, την πριγκιπισσα Αννα, εδωσε το ιδιο του το αιμα για γυναικα ενός Ρωσου βαρβαρου, και πρωην σατανιστη.
 
 
 
 
Μετα όμως από αυτόν τον γαμο ολοι οι ρωσοι εγιναν χριστιανοι ως εναν βαθμο. 
 
 
Μειωσε λοιπον με αυτόν τον τροπο τους εχθρούς τους εθνους.
 
 
Επρεπε παση θυσια να σταματησει τους εμφυλιους πολεμους, ώστε να αντιμετωπισει τους Βουλγαρους, τους Αγαρηνούς, τους Χαζαρους και τους Γερμανους.
 
 
Εάν δεν σταματουσε τους εμφυλιους θα εσβηνε η αυτοκρατορια και η Μακεδονια θα γινοταν οριστικα Βουλγαρικη.
 

Έχοντας βαλει τελος  στις εσωτερικές διαμάχες, ο Βασίλειος  έστρεψε την προσοχή του στους εξωτερικους εχθρους της αυτοκρατορίας. 
 
 
 
 
ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΘΙΚΗΣ.
 
Ποτε στην παγκοσμια ιστορια των ανθρωπων οι φτωχοι δεν γνωρισαν τετοια ευημερια και τετοια προστασια ,παρα μοναχα στις ημερες του
Βασιλειου του β.


ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ.
 
 
Ο Βασιλειος είναι ο μοναδικος Ελληνας,  στα παγκοσμια χρονικα από καταβολης κοσμου, ο οποιος βοηθησε τοσο πολύ τους φτωχούς Ελληνες.
 
Κανενας αλλος δεν βοηθησε τοσους πολλους φτωχούς ανθρώπους.
 
 
Επισης κανενας άλλος Βασιλιας  δεν εξισωσε
κοινωνικα τους φτωχούς με τους πλουσιους.
 


Ακομη μεγαλωσε όλα τα ορφανα των σκοτωμενων Ελλήνων στρατιωτών. 
 
 
Τα αγορια τα σπουδαζε και εν συνεχεια τα εκανε στρατιώτες και αξιωματικούς , για να πολεμουν διπλα του στα πεδια των μαχων.
 
 
 
Διοτι πολεμουσε για περισσοτερο απο τριαντα συνεχομενα χρονια ,με Βουλγαρους, Αραβες, Χαζαρους , επαναστατες κλπ, το αποτέλεσμα ηταν εκεινες οι γενιες των ορφανων παιδιων να μεγαλωσουν και να πολεμουν διπλα του στα
πεδια των μαχων.
 

Ακομη ολα τα ορφανα κοριτσια των σκοτωμενων Ελλήνων στρατιωτών, τα εδινε προικα και τα παντρευε .
 
 
 
 
Κανενας άλλος βασιλιας στον κοσμο δεν εχει κανει τοσες πολλες ελημοσυνες-φιλανθρωπιες οσες ειχε κανει ο Βασιλειος ο β.
 
 
Για πρωτη και μοναδικη φορα στον κοσμο ολοι 
οι φτωχοι Ελληνες γνωρισαν μια εξαιρετικη εποχη ευημεριας.
 
Αυτό γινοταν σε ολη την διαρκεια εξουσιας του Αυτοκρατορα Βασιλειου του β.
 
 
Πανω από όλα ο Βασιλειος ο β, ηταν μεγας πρωστατης ολων των φτωχων Ελλήνων.
 
 
Για αυτό τους εδωσε πληρη φοροαπαλλαγή οσα χρονια κυβερνουσε. 

Ολες της ετησιες φορολογικες υποχρεώσεις των αδυνατων Ελληνων όλα τα χρονια που ηταν εκεινος Βασιλιας της πληρωναν οι Πλούσιοι.  
 
 

Από τους πλουσιους πηρε πισω όλα τα κτηματα , που ειχαν παρει αδικα από τους φτωχούς και τα ξαναεδωσε πισω.
 
Οπως εκανε το ιδιο με τα Εκκλησιατικα κτηματα.
 
 
Ο Βασιλειος δεν σταματησε εκει.


Οσοι πλούσιοι εξακολουθουσαν να ειναι αδικοι ανθρωποι αναλογα με την περισταστη ειτε τους αφαιρουσε ένα μεγαλο μερος της περιουσιας , ειτε τους αφαιρουσε ολοκληρη την περιουσια.
 
 
 
Τους απολυτως κακους πλουσιους, που δεν αλλαζαν μυαλα τους καταντησε ζητιάνους στα καπηλεια, και στα πανδοχεία της Μικρας Ασιας. 
 
 
 
Μεσα σε όλα αυτά καταργησε ακομη και το δικαιωμα των πλουσιων σε περιπτωση φονου, να εξαγοραζουν οι πλουσιοι την θανατικη ποινη.
 
Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ 
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥ Β.
 
Σε ολη την διαρκεια εξουσιας τους ετησιους φορους εισοδηματος ολων των φτωχων Ελληνων, κατεβαλαν οι πλουσιοι της περιοχης οπου βρισκοταν ο καθε φτωχος. 
 
 
Σε αντιθεση με τον Βασιλειο ο λατιφωνος βασιλιας Ιουστινιανος ο α, εφτασε να εισπρατει μεχρι και με ξυλοδαρμούς, τους φορους από τους φτωχούς Ελληνες. 
 
 
Όλα αυτά για να κανει επεκτατικούς πολεμους για την προσωπικη του προβολη, για την υστεροφημια του. 
 
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 
ΕΒΑΛΕ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ
ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΩΝ
ΠΟΛΕΜΩΝ.
 
 
Ο ιερος Βασιλειος ο β,  επετυχε το απολυτο σε όλα.
 

Εκανε της μεγαλύτερες επιτυχιες, τα μεγαλύτερα επιτεύγματα από ολους τους υπολοιπους Ελληνες.
 
 
Εντούτοις οι επιτυχιες του Βασιλειου του β σε πολιτικο, στρατιωτικο, επιπεδο δεν ηταν ποτε
βασισμένες επανω στην δυστυχια των φτωχων Ελλήνων υπηκοων.
 
 
Ουδέποτε το εκανε άλλος βασιλιας αυτό το πραγμα.
 
Μια στρατιωτικη, μια πολιτικη, μια κοινωνικη επιτυχια για να εχει αξια, δεν πρεπει ποτε να επιτυγχανεται , εις βαρος, της οικονομικης ευημεριας των πολιτων η των υπηκόων.
 
 
 
ΦΕΡΘΗΚΕ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ 
ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ.

Το ιδιο ευγενικα φερθηκε ακομη και στους εχθρους των Ελλήνων.

Ο Βασιλειος ο β παρα της σφαγες ,της κλοπες, τους βιασμους, το σκλαβωμα των γυναικων
επι πολλα χρονια, προτεινε στους Βουλγαρους να αφησουν τα οπλα και να ζησουν με πολλες
τιμες, χρηματα και αξιωματα στην Ελλαδα.
 
 
 
Όλα αυτά με την προυποθεση να σταματησουν να καταστρεφουν αθωους Ελληνες.
 
 
 
Καποιοι Βουλγαροι στρατηγοι δεχτηκαν.

 
Για αυτό ηρθαν εζησαν στην Ελλαδα, πηραν πολλα χρηματα και αξιωματα,παντρευτηκαν με Ελληνιδες, εκαναν παιδια.

 
Όμως  μετα από καποια χρονια oi Βουλγαροι αθετουσαν τον λογο που εδιναν στον Βασιλειο τον β, και εφευγαν κρυφα πηγαιναν στην Βουλγαρια να πολεμησουν εκ νεου διπλα
στον Σαμουηλ. 
 

Οι ευεργετημένοι Βουλγαροι στρατηγοι-αξιωματικοι συνεχιζαν να κανουν εγκληματα εοις βαρος των αθωων Ελληνων

.
 
 
 
Οσους από αυτους τους επιαναν οι Ελληνες ξανα κατά την διαρκεια των πολεμων , ο αγιος Βασιλειος ο Β ,τους συγχωρουσε εκ νεου, τους χαριζε την ζωη,τους εδινε πσω τα αξιωματα ενώ τους επετρεπε να γυρισουν στην Ελλαδα , στις Ελληνιδες γυναικες τους και στα παιδια τους.
 
 
Ομως εκεινοι παλι με την πρωτη ευκαρια, ξαναεφευγαν και πηγαιναν στην Βουλγαρια να πολεμησουν διπλα στον Σαμουηλ.
 
 
 
Ένα από τα πιο κλασικα παραδειγματα αυτων των περιπτώσεων, ο Βούλγαρος στρατηγος Δραξαν. 
 
 
 
Οι Βουλγαροι  επι αρκετους αιωνες εκαναν ανελέητες σφαγες, κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα Ελληνιδων γυναικων.
 
Οταν ο Βασιλειος διεγνωσε οτι η Μακεδονια δεν θα απαλλασοταν τοσο ευκολα αναγκαστηκε με πολυ βαρια καρδια να εφαρμοσει τον Ελληνικο-ρωμαικο νομο.
 

Εξαναγκαστηκε να εφαρμοσει τον απανθρωπο νομο της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.


Ο νομος ελεγε οτι η ποινη ολων οσων επαναστατουν εναντια στον εκαστοτε
Ελληνα αυτοκρατορα ειναι η τυφλωση.
 
Ο Βασιλειος γνωριζε παρα πολυ καλα οτι οι αγριοι Βουλγαροι δεν ειχαν καμια απολυτως προθεση να σταματησουν τον πολεμο με τους Ελληνες.
 
Ο Βσσιλειος ως ο κορυφαιος Ελληνας ολων των εποχων ξεχωριζε απο οποιονδηποτε αλλο σε ολους τους τομεις.
 

Για αυτο ζητησε οταν θα πεθανει να μην τουν κανουν καμια απολυτως αυτοκρατορικη τιμη και να τον θαψουν ως τον εσχατο των Ελλήνων.
 
Το μονον το οποιο ζητησε ηταν να το θαψουν
στον 

αγιο Ιωαννη τον Θεολογο στο εβδομον εξω απο τα τειχη, ωστε να βλεπει τους Ελληνες στρατιωτες που θα φευγουν για τις μαχες και τους πολεμους.
 
Οσο ζουσε οι Ελληνικοι αυτοκρατορικοι αετοι πετουσαν νικηγορα απο την κατω Ιταλια μεχρι και τον Καυκασο και απο την Βορεια Μακεδονια μεχρι και την Συρια. 
 
 
Για πολλοστη φορα θα κλεισω με τον γνωστο επιλογο τον οποιο κανω εδω και οκτω χρονια οταν αναφερομαι στον Ελληνα βασιλια.

Επικρατέειν ή Απόλλυσθαι

Γραφει ο Άγγελος Φ. 

Γιαννόπουλος.  

 
Ο ΙΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο Β Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ.


ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ - ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.



Το σημαντικο ειναι να συνυπαρχουν ειρηνικα ολοι οι λαοι του πλανητη. 


 
Για αυτο παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .
 

Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.
 

Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;

 
Τι θα πρεπει να κανουν οι Ελληνες όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο μας ;
 
Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως 

  

;


Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου κρατους.
 

Από ολους τους προαναφερομενους εξαιρειται,
ένα μικρο μερος, με 

 βαση τις παγκοσμιες μαθηματικες 

σταθερων, μετρον αριστον και        μηδεν αγαν.  

(1) ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
 
 

 ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ :




 

 

 
 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΥΡΟΥ 19 3 16 Ξενοδοχείο Stanley ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ




Γεώργιος Κοντογιώργης:


Οι Έλληνες δεν ψηφίζουν, απλά επιλέγουν μεταξύ αυτών που υποδεικνύει το σύστημα.


 Αυτό το σύστημα πρέπει να ανατραπεί.

Ολοι οι πολιτικοι απο την αρχαιοτητα μεχρι και το 
1973 ειχαν θετικα και αρνητικα. 



Οι μοναδικοι που εχουν μονον αρνητικα ειναι οι προδοτες της μεταπολιτευσεως.





loading...