Ξενοδοχείο για παράνομους μετανάστες έγινε η πλατεία Λευκού Πύργου

Υπαίθριο «ξενοδοχείο» έγινε ο… Λευκός Πύργος από ομάδα προσφύγων οι οποίοι έστρωσαν κουβέρτες και υπνόσακους στη σκιά του μνημείου

Κάποιοι από αυτούς περιμένουν να εξεταστεί το αίτημα ασύλου που έχουν καταθέσει ενώ άλλοι να ενταχθούν σε κάποιο πρόγραμμα στέγασης. Η περιοχή του Λευκού Πύργου γίνεται η δεύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης μετά την πλατεία Αριστοτέλους όπου πρόσφυγες έστησαν άτυπο καταυλισμό στις αρχές Οκτωβρίου, προκαλώντας την αντίδραση φορέων αλλά και του δήμου Θεσσαλονίκης.

Για να αποφευχθούν αντίστοιχες καταστάσεις ο δήμος Θεσσαλονίκης θα παραχωρήσει κτίριο επί της οδού Μοναστηρίου, προκειμένου να δημιουργηθεί δομής 48ωρης φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών, μέχρι να ολοκληρώνεται η διαδικασία καταγραφής τους.

Στο συγκεκριμένο κτίριο αυτήν τη στιγμή λειτουργούν κοινωνικές δομές του δήμου και με τη χρηματοδότηση από ΜΚΟ θα μπορέσει να «μεταφερθεί» σε δομή φιλοξενίας για 70 άτομα.

loading...

4 thoughts on “Ξενοδοχείο για παράνομους μετανάστες έγινε η πλατεία Λευκού Πύργου

  1. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΒΗΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΟΥΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ

  2. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΕΙ ΛΑΘΡΟΚΑΘΥΛΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ. ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΖΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΙΔΑΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ. ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΕΠΙΒΑΤΗΓΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟ ΑΡΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΤΣΙ ΜΟΛΙΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΦΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΜΟΛΙΣ ΦΟΥΛΑΡΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΕ 4 ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΑΞΕΙΔΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟ ΜΑΖΕΜΑ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΜΠΑΓΚΛΆΝΤΕΣΙΑΝΩΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΓΚΑΡΕΙΣ ΜΕ 5.ΟΟΟ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ 7-8 ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ. ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ Η ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΩΔΗ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΚΟ ΠΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΥΤΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ε ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ? ΚΑΡΦΩΤΟ ΔΑΓΚΩΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΟΛΕΡΙΑΣΕΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ….ΔΑΓΚΩΤΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!

  3. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ. ΜΕ ΑΠΛΥΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΧΡΟΙΑΣ ΟΣΜΗΣ ΚΛΠ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ''ΕΛΑΧΕ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ''ΟΝΟΜΑ'΄ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ!!

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!! ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ!

  4. ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ

    Δώσαμε την Κύπρο γιά νά μπούμε στήν Ευρώπη,
    δώσαμε τή Μακεδονία γιά νά μην κοπούν οί συντάξεις
    καί ν΄αρχίσει η ανάπτυξη,άν δώσουμε πακέτο Θράκη-Ηπειρο
    καθαρίζουμε μέ τίς τράπεζες?

Comments are closed.