ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ! Διοργανώνουν μαθητικό συλλαλητήριο την Πέμπτη στα Προπύλαια εναντίον των καταλήψεων… για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

Το κάλεσμα απευθύνει μέσω Facebook η Πρωτοβουλία (ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ-ΑΠΛΥΤΩΝ) για τον Συντονισμό Σχολείων και Μαθητών Αθήνας ενάντια στις «εθνικιστικές καταλήψεις για τη Μακεδονία

Κάλεσμα σε συλλαλητήριο την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια απευθύνει η «Πρωτοβουλία για τον Συντονισμό Σχολείων & Μαθητών Αθήνας» ενάντια στις «εθνικιστικές καταλήψεις για τη Μακεδονία».

Σε κείμενο – εκδήλωση που ανάρτησε η Πρωτοβουλία στο Facebook αναφέρει ότι «την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου διάφορες ακροδεξιές, φασιστικές ομάδες προσπαθούν να υποκινήσουν μαθητικές εθνικιστικές καταλήψεις σε σχολεία της χώρας. Η πρωτοβουλία για τον Συντονισμό Σχολείων και Μαθητών Αθήνας καλεί όλους τους αγωνιστές μαθητές να μπουν μπροστά και να μην επιτρέψουν στους φασιστές να βρουν χώρο έκφρασης στα σχολεία μας».

«Συντονίζουμει πολύμορφες δράσεις, κρεμάμε αντιφασιστικά πανό και κάνουμε εκδηλώσεις στα σχολεία μας για να μην χαρίσουμε ούτε μια μέρα εθνικιστικής φιέστας στους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα και τους υποστηρικτές του μίσους και του ρατσισμού», προσθέτει.

Η Πρωτοβουλία, τέλος, καλεί όλους τους μαθητές να συμμετάσχουν «για να δώσουμε την πραγματική μάχη για ένα σχολείο στο ύψος των αναγκών μας» και για να μην αφήσουμε «τις παρακρατικές αυτές ομάδες να μας αποπροσανατολίσουν».

loading...

8 thoughts on “ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ! Διοργανώνουν μαθητικό συλλαλητήριο την Πέμπτη στα Προπύλαια εναντίον των καταλήψεων… για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

  1. Θα στρέψουν το φρόνημα μαθητών εναντίον άλλων μαθητών που αγωνίζονται υπέρ των ελληνικών ιδανικών και υπέρ της Ελλάδος; ; ;
    Πώς κατάντησε έτσι η Ελλάδα της μεταπολίτευσης και των μνημονίων; ; ;

  2. KAΛΠΑΖΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΤΙΣ ΣΑΠΙΕΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΒΙΚΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ…..ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΘΑΝΤΑΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!!!!

    ΤΡΕΜΕΤΕ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΑΠΑΞΑΠΑΝΤΕΣ!! ….ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!!!

  3. Εδώ καί 44 χρόνια αλωνίζουν τα κομμούνια στα σχολεία μας καί τώρα τους κακοφαίνεται, που επιτέλους η νεολαία μας αρχίζει να αφυπνίζεται!… Είδαμε πού μας οδήγησε το μονοπώλιό τους στην παιδεία!…. Φτάσαμε στο σημείο τα παιδιά μας να μην γνωρίζουν τί γιορτάζουμε στις 25 Μαρτίου καί στις 28 Οκτωβρίου!…., να μισούνται καί να αλληλομαχαιρώνονται για το ποδόσφαιρο!… να γίνονται θύματα του κάθε αλητήριου, του κάθε κουλτουριάρη, παιδεραστή ή ομοφιλόφιλου, του κάθε δήθεν προοδευτικού καί του κάθε εμπόρου ναρκωτικών!…. Ούστ!… άπλητοι!… αλητοκομουνιστοληστοσυμμορίτες!…… …Λ.

  4. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ.ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.ΝΤΡΟΠΗ,ΝΤΡΟΠΗ,ΝΤΡΟΠΗ.ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

  5. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ;
    """"""""""""""""""""""""""""""""""""
    45άρι βινυλίου με δύο τραγούδια βασισμένα σε δυο ποιήματα που έγραψε η ηρωίδα της Εθνικής Αντίστασης Ηρώ Κωνσταντοπούλου, την οποία εκτέλεσαν οι Γερμανοί κατακτητές στις 5 Σεπτεμβρίου 1944 στο μαρτυρικό Σκοπευτήριο της Καισαριανής, ένα μήνα περίπου πριν από την απελευθέρωση.
    (μαέστρος και συνθέτης, ο Γιώργος Γεωργιάδης)

    Μάνα γλυκειά μην πικραθείς
    αν μάθεις πως η μάνα η γης
    με πήρε μες στην αγκαλιά της
    Στα χώματά της τα ζεστά
    για την τιμή τη λευτεριά
    μην κλαις μανούλα μου γλυκειά…

    —————————————

    Υπομονή κι υπομονή
    Καρτέρει και καρτέρει
    Και τούτος ο Σεπτέμβριος
    Τη Λευτεριά θα φέρει.

    Ως την Τετάρτη βρε παιδιά
    Θ’ ανάψουνε τα φώτα
    Θάχουμε λεύτερο ψωμί
    Και μπόλικο σαν πρώτα.

    Ως την Τετάρτη βρε παιδιά
    Θάχουμε γεγονότα
    Και στην ωραία Αθήνα μας
    Θα λάμψουνε τα φώτα.

    Με σεβασμό στον Άγνωστο
    Θα πάνε οι Χαϊδαριώτες
    Θα καταθέσουν στέφανο
    Σα γνήσιοι πατριώτες.

  6. μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι…" Σωκράτης

    ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΣΤΑ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΕΩΔΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΠΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΠΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ

    ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ….

  7. ενα"σορο"…βρωμοεαμοβουλγαροι σκατομπολσεβικοι ροζουλι σφυριζοκλανεs αηρ αηρ αηρ

  8. Δυστυχώς ο λαός ξεχνά τι σημαίνει αριστερά…

    Στις 14.12.1924 ο Ριζοσπάστης με τίτλο «Ζήτω η Ανεξάρτητη Μακεδονία» εξηγούσε:
    «Αν δεν συντρίψουμε τον εθνικό ζυγό της ντόπιας μπουρζουαζίας που βαραίνει πάνω μας , δεν μπορούμε να γλυτώσουμε από τους κατακτητικούς και ιμπεριαλιστικούς πολέμους που ξεσπούν σε βάρος μας, εν όσω εξακολουθεί η σημερινή κατάσταση του διαμελισμού και της καταπίεσης της μακεδονίας από την βαλκανική Μπουρζουαζία. Να γιατί αγωνιζόμαστε για την Ενωση των τριών τμημάτων της Μακεδονίας και για την ενιαία ανεξάρτητη κρατική της ύπαρξη».

Comments are closed.