Βέροια: Απέτυχαν με πιστόλι και μαχαίρι και τελικά τον έδειραν

Τύχη-βουνό είχε ένας 45χρονος στη Βέροια. Κι αυτό γιατί ενώ τον πυροβόλησαν, εκείνος τη γλίτωσε από θαύμα
Πιο συγκεκριμένα, ο 45χρονος που σύχναζε σε κατάστημα στη Βέροια, διαπληκτίστηκε με δύο
άνδρες, ένας εκ των οποίων επιχείρησε να τον πυροβολήσει αλλά το πιστόλι έπαθε… αφλογιστία. Στη συνέχεια, οι δύο άνδρες του επιτέθηκαν με μαχαίρι και τελικά τον τραυμάτισαν με γροθιές.

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης, 25 Οκτωβρίου, όταν οι δράστες ηλικίας 39 και 22 χρόνων μπήκαν στο κατάστημα και μετά από φραστικό επεισόδιο, ο ένας εκ των δύο προσπάθησε να πυροβολήσει το θύμα, αλλά το όπλο δεν εκπυρσοκρότησε. Ακολούθως, ο 22χρονος που ήταν μαζί του επιχείρησε να μαχαιρώσει τον 45χρονο, χωρίς όμως να καταφέρει θανάσιμα πλήγματα. Αμέσως του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν άγρια στο κεφάλι τραυματίζοντάς τον και κατόπιν τράπηκαν σε φυγή. Όμως, χάρη στην άμεση κινητοποίηση, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ τους εντόπισαν πριν απομακρυνθούν, τους συνέλαβαν και τους προσήγαν στην Ασφάλεια, η οποία διενεργεί προανάκριση.

Στην κατοχή των δύο συλληφθέντων βρέθηκε το πιστόλι, που περιείχε ένα φυσίγγιο στη θαλάμη και εστάλη για βαλλιστική εξέταση, καθώς και ένα πτυσσόμενο στιλέτο. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαθμό κακουργήματος και παραβάσεις του νόμου περί όπλων. Ο 45χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

loading...