Ρε φιλαράκι, βγαίνεις λίγο έξω να το σπάσουμε δυο λεπτά …. – Έγινε… !

Εντάξει για να πούμε την αλήθεια, εάν όπλιζε και πυροβολούσε στον αέρα, το βράδυ θα καιγόταν η μισή Αθήνα από οργισμένου αναρχικούς που θα ζητούσαν το κεφάλι του, ενώ οργισμένη θα ήταν μεγάλη μερίδα της κοινοβουλευτικής ομάδας της κυβέρνησης !
Δεν έπρεπε να ανεβάσει το βίντεο ο Ρουβικωνας γιατί εκθέτει τον αστυνόμο που δεν γάζωσε στον αέρα και τους διευκόλυνε, ενώ αυτούς τους δείχνει με πόση παιδαριώδη ευκολία κάνουν αυτό που θέλουν, οπότε δεν κάνουν κάτι ιδιαίτερα σπουδαίο από το να σπάνε μια τζαμαρία για λόγους ιδεολογίας ! Το Επίσημο Ελληνικό Κράτος τι κάνει ; Άμα είναι, τόσο απλό , να βρούμε μια γελοία ιδεολογία και να σπάμε και εμείς ότι θεωρούμε ότι μας εκνευρίζει , έτσι για εκτόνωση !

loading...

4 thoughts on “Ρε φιλαράκι, βγαίνεις λίγο έξω να το σπάσουμε δυο λεπτά …. – Έγινε… !

  1. Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ..!..ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ,ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΞΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ,ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ..!

  2. Δηλαδή κατ εσένα αρθρογραφε μου ο αστυνόμος καλά έπραξε !!!! Δυστυχώς σαν και αυτόν υπάρχουν πολύ απ ότι βλέπω !! Μα χωρίς καμία αντίδραση !!!!!!!!!! Και γιατί έβαλαν εκεί τον τύπο να φυλάει την είσοδο !!! Ρε πάτε καλά που δικαιολογειται το σκιάχτρο της αστυνομίας !! Πολύ θα λένε. . Αν ήσουν εσύ τι θα έκανες ; Δεν είμαι εγώ όμως !!!!!

  3. Πάνω απ' όλα μου άρεσε η στολή του αστυνομικού!…. που αμφιβάλω αν ήταν αστυνομικός…., μάλλον για Κατσαπλιάς μου φαίνεται κι αυτός!……. Ωραία την καταντήσατε την Ελ.ΑΣ σας καραγκιόζηδες σοσιαλμαρξιστοφιλελεύθεροι!… φαύλοι!… δημοκράτες του κ@λου!!…… Κοιτάξτε καί ξανακοιτάξτε το video!… Κοιτάξτε έναν Ευρωπαίο Αστυνομικό!!!…(χα, χα, χα, χα, χα, χα……..), εν πλήρη ''στολή'' καί ''παρασημοφορία'', να υπερασπίζεται την δημόσια περιουσία της Jamahiriya του Yunanistan!!!!!………… Ζήτω τα χάλια σου δήθεν ''Ελλάδα''!…. Πιό Χάλια Δεν γίνεσαι!!!…….. Ποιοί μεγαλόσχημοι μπιχλιμπιδάτοι(παρασημοφορημένοι) Αξιωματικάρες και με πόση φαντασία σχεδίασαν την ασφάλεια καί την φύλαξη του ''στόχου''!!!… Στέγαστρο-κουβούκλιο σκοπιάς που καλύπτει όλο το πλάτος του πεζοδρομίου, που εμποδίζει την κυκλοφορία των πεζών καί επιτρέπει σε οποιονδήποτε καλοπροαίρετο ή κακοπροαίρετο περαστικό-διερχόμενο να πλησιάζει τον δήθεν σκοπό σε απόσταση αναπνοής!!!……… Αμφιβάλω αν αυτοί οι κκ Αξ/κοί γνωρίζουν τί σημαίνει σκοπιά καί σκοπός!………… Νεοέλληνα, σοσιαλιστή, μαρξιστή, νεοφιλελεύθερε, άσχετε, δήθεν δημοκράτη…., κάπως έτσι θα σε ρημάξουν καί σένα μια μέρα καί οι αρμόδιοι φύλακές σου θα κοιτάζουν με τα χέρια στις τσέπες, όπως ο ''αστυνομικός'' στο εν λόγω video!….. Θα την ψάξεις πολύ την ένδοξη Χωροφυλακή, αλλά δεν πρόκειται να την ξαναβρείς!!!……. Φαύλοι!… Ραγιάδες!… Φάτε δημοκρατία με το φτυάρι!…………… …Ε.

  4. ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ….Γεια σου ρε JOHN RAMBO ή να σε λεω Νικο? Εκ του ασφαλους μιλας ε? Μαντευω εγω… Απο την ασφαλεια του πληκτρολογιου σου ε? Λεω εγω…Εχεις ερθει ποτε αντιμετωπος με 2 ατομα με μιας? Αλλα τι λεω…με 10 που ηρθε αυτος ο αστυνομικος? (γιατι αυτο αρμοζει σε εναν John σα κ σενα)…Αυτος ο ανθρωπος (οχι οτι με κανει περιφανο για την πραξη του) εκανε (John) αυτο που θα εκανες και εσυ..Οταν η Διοικηση δεν του δινει το ελευθερο να πραξει τα προβλεπομενα με ενδεχομενο αποτελεσμα να βρεθει στην πυρα και να αφησει χηρα και παιδια εφοσων το κρατος δεν τον καλυπτει εκανε τα λογικα…Καταλαβες John? Αντε παιξε με τη μυξα σου τωρα

Comments are closed.