Με τον Ανδρέα είχα …..έτρωγαν αυτοί …έτρωγα και εγώ , Με τους ΜΕΤΑ …Ανδρέα έτρωγαν αυτοί και πληρώνω εγώ ….

Ο Ανδρεας αφησε ενα χρεος 70 δις ….και ειχε τον τροπο …..να το πληρωσει ….( ενεργειακα…φυσικο αεριο , πετρελειο ) και οι ΜΕΤΑ Ανδρεα το φτασανε μολις ……..400 δις με πολυ κοπο και αγωνα ….Αυτοι ξερουν τι τραβηξαν …..!!!!!
ηταν αυτοι και αντεξαν , γερα σκαρια ..!!!! Ο Ανδρεας με ειχε κυριλε ….στην πενα …!!!!! και οι μετα Ανδρεα με χρεωσαν και με κανανε ζητιανο …!!!! Με τον Ανδρεα καιγαμε το ουισκι στην πιστα ….με τους μετα , πινουμε μια μπιρα μικρη με τρια ποτηρια μικρα … ρετσινας , Με τον Ανδρεα ειχαμε το ρεζερβουαρ γεματο ….τη μουσικουλα , το καλοριφερ ….με τους αλλους δεν εχουμε αυτοκινητο και παμε με τα ποδια ….Με τον Ανδρεα μπαιναμε σε μαγαζι και κερνουσαμε ολο τον κοσμο , τωρα πινουμε εναν καφε “κρυφα” μηπως ερθει καποιος γνωστος και δεν εχουμε να κερασουμε “ουτε” εναν καφε ….Με τον Ανδρεα αισθανομουνα σιγουρια …..βυθισατε το χορα …!!! δε χαμπαριαζε ….!!!! Αν ζουσε σημερα …..κατι γιουγκερ μερκελ νταισεμπλουμηδες μοσκοβιτσηδες και λοιπους φριτσηδες τους ειχε ….για πρωινο ….!!!!!! ( για να μην πω για φαπες ….και θεωρηθω υπερβολικος …). Αντρεα θα λετε και θα κλαιτε …..!!!!!! Ηγετης σαν τον Ανδρεα δεν θα ξαναπερασει .

αναγνωστης

loading...

15 thoughts on “Με τον Ανδρέα είχα …..έτρωγαν αυτοί …έτρωγα και εγώ , Με τους ΜΕΤΑ …Ανδρέα έτρωγαν αυτοί και πληρώνω εγώ ….

  1. Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΤΣΙΠΡΑ….

    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ…
    ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΩΡΡΑ ΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΘΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ?

    ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??….

    ΕΙΧΑΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ???…

    ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΒΟΥΛΑ ΟΝΤΑ ΟΧΙ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΠΑΛΙ ΣΥΝ ΤΙΣ 50.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ….

    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΑΣ??

  2. Σωστα τα λεει ο αρθρογραφος καο αφηστε τις ανοησιες με Σωρρους και σορους.Καντε και μια σοβαρη συζητηση.Η χωρα θελει ηγετες σοβαρους με πατριωτικη συνειδηση και οχι Σωρρους κσι λαμογια Τυχαρπαστοι ε τυχαρπαστοι.Αντε πια.

  3. Με τον Ανδρέα είχα …..έτρωγαν αυτοί …έτρωγα και εγώ , Με τους ΜΕΤΑ …Ανδρέα έτρωγαν αυτοί και πληρώνω εγώ ….
    Μα και τώρα τρώνε αυτοί και τον <> και εσύ. Απλός ο Ανδρέας δεν ήταν αδελφή και δεν τον έτρωγε από τον κώλο. Γκομενάκιας ήταν.

  4. Με τον Ανδρέα είχα …..έτρωγαν αυτοί …έτρωγα και εγώ , Με τους ΜΕΤΑ …Ανδρέα έτρωγαν αυτοί και πληρώνω εγώ ….
    Μα και τώρα τρώνε αυτοί και τον τρώς και εσύ. Απλός ο Ανδρέας δεν ήταν αδελφή και δεν τον έτρωγε από τον κώλο. Γκομενάκιας ήταν.

  5. ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΩ, ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΟΜΜΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ.

  6. ΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΕΝΑ "ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΓΓΟΝΙΑ, ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΛΘΕ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ. Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 1974 ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ;;;; ΕΝΑΛΛΑΞ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΟΝ. ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΟΤΕ. ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ Ή ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ, ΗΤΟΙ: ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ., ΛΑΟΣ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛ. ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΘΕΟΥ (ΙΩΑΝΝΗΣ)

  7. Δεν λεω οτι δεν περασαμε καλα με τον Αντρεα
    Και φαγαμε και ηπιαμε και στο δημοσιο διοριστηκαμε και μισθαρες και συνταξαρες και εφαπαξαρες πηραμε και τα μπαμπακια μας τα τριπλοζυγισαμε και τις επιδοτησεις μας τις πηραμε και τις Ρωσιδουλες μας τις ειχαμε και συνταξεις εθνικης αντιστασης βγαλαμε κι ας μην ειχαμε πιασει ουτε σφεντονα και συνταξεις αναπηριας βγαλαμε κι ας μην μας επιανε στο κατοσταρι ουτε ο Μπολτ και τις μιζες μας τις παιρναμε, (ο Αντρεας για μην μας προσβαλλει τις ελεγε δωρακια) και περνουσαμε ζωη χαρισαμενη με τα δανεικα απο τους κουτοφραγκους.

    Μετα τον Αντρεα, που τον εφαγε νωρις το μνι, ακολουθησαν και οι αλλοι πολιτικαντηδες που τον μιμηθηκαν και δωστου τα δανεικα και το κλεψιμο πηγαιναν συννεφο, μας πεταγαν και μας κανενα κοκκαλο με λιγο κρεας και καλουτσικα περναγαμε.
    Και οταν ξαφνικα σταματησαν τα δανεικα και τα ζητησαν πισω και με τοκο οι κουτοφραγκοι αρχισαν τα ζορια.

    Και φτασαμε να ειναι η Ελλαδα ολοκληρη υποθηκευμενη και να χρωσταμε τα μαλλια της κεφαλης μας για τις επομενες δεκα γενιες.

    Και ξαφνικα εκει που ειμαστε απελπισμενοι, εμφανιστηκε απο το πουθενα, ως απο μηχανης Θεος και ευτυχως δηλαδη, ο Εθνοσωτηρας ο Ψωρρας με τα τρισεκατομμυρια του απο διαστημικες τεχνολογιες και με τα τρισεκατομμυρια απο τον κληρονομικο μας πλουτο, τα καταπιστευματα οπως μας τα λεει, που μας τον εκρυβαν οι αλλλοι λωποδυτες, (που μεταξυ μας δεν θα ειχαν αφησει λεπι αν υπηρχε) και μας εβγαλε απο το αδιεξοδο.
    Εξοφλησε τα παντα δανεια, χρεη, ο προϋπολογισμος φουσκωσε απο τα δις που μπηκαν, 700 δις εφτασε ο προϋπολογισμος και με αυτα που εμειναν οι επομενες εκατο γενιες δεν θα χρειασθει να σηκωθουν απο τον καναπε και να δουλεψουν.
    115 τρις το καταπιστευμα, 33 τρις οι μετοχες του και περιπου 3 τρις τα ομολογα του, 150 τρις εχει αυτη την στιγμη η Ελλαδα στην διαθεση της. Και με το φτυαρι να το ξοδευουμε δεν τελειωνουν.
    Ας τον εχει καλα ο Διας στον Κορυδαλλο τον σκατογυφτο τον απατεωνα.

  8. "ΕΜΠΑΙΝΕ-ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΝΑΙΝΑ ΤΙΠΟΤΑ"

  9. Μετά από όσα ζήσαμε τα τελευταία 10 χρόνια, όποιος τολμάει καί μιλάει ακόμα για Ανδρέα ΜΙΝΕΪΚΟ-ΤΣΑΝΤ κάι ολίγον Παπανδρέου, είναι αόματος, κουφός, ηλίθιος καί ανθέλληνας!!!……………….. …Ε.

  10. Ο "ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Η ΜΙΜΗ" ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΙΑ
    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΥΤΑΞΙΑ ΚΑΙ "ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ" ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΗ

    ΕΙΠΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΩ

    …..ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ …..

    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΟΛΟ "ΠΑΙΖΩ ΕΓΩ" ΟΧΙ ΟΙ ΣΤΟΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΟ ΜΟΡΦΕΑ

    … "ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ" ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ "ΚΑΙ ΕΓΩ" ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΕΡΑ ….
    ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ…
    ΜΕΤΑΛΛΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ , ΜΕΤΑΛΛΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ …

    ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ, ΤΟΥΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ!!

    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ Η ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΑΙ'ΓΩ

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    …Ο ΑΝΑΧΩΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΑΣ …

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  11. Η ΕΚ ΒΑΦΗΣ ΞΑΝΘΙΑ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΝΤΙΖΕΖ ΚΟΝΣΟΜΑΤΡΙΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ ΘΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΒΖΙΙΙΝΝ ΒΖΙΙΙΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΒΥΖΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ?…ΤΙ? ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ? Ε ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΑΦΟΥ ΟΣΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΑΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΟΔΙΚΟ ΓΙΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΘΛΙΨΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΕΣΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΑΠΟ ΕΝΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ 40αρια χρονια ΒΛΕΠΕΙΣ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΒΥΖΑΚΙ?10αρικα ΘΑ ΧΡΕΙΑΤΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ? Ο ΠΟΥΣΤΙΓΕΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ? ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΑΛΗΤΙΚΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟ ΤΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΟΤΟΥ ΟΡΙΣΘΕΙ ΔΙΚΑΣΙΜΟΣ Ο[ΠΠΤΕ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΥΟΝ ΚΑΙ Η ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΙΠΑ 2.5 ΕΥΡΩ ΘΑ ΧΡΕΙΑΤΟΥΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ…ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΡΕΕ ΤΟΝ Γ,ΜΗΣΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΙΓΟΜΡΛΗ ΑΛΗΤΙΚΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ….ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΑ ΒΑΡΔΟΥΛΑ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ ΤΙΜΩΡΟΣ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ''ΠΟΣΘΗΝ'' ΤΟΥ!!! ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΤΣΑΛΕΛΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ 10, 10 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ…..ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΑΑΑΑΑΑ

  12. ΗΛΘΕ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΤΑ ΠΟΥΣΤΟ-ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚΙΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ!!!

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΡΕΑΣ ΤΡΩΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ!!!

  13. αυτος κι αν εφαγε το καταπετασμα ,,τι να πουμε η αληθεια εοναι μια ,, μετα τη μεταπολιτευση εκαναν
    ολοι την ελλαδα ενα απεραντο μπουρδελο.

  14. ΥΠΟΜΟΝΗ, ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ, ΜΟΝΟ ΣΚΥΨΤΕ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ

  15. ΗΣΥΧΑΣΤΕ ΤΕΚΝΑ ΜΟΥ ΗΣΥΧΑΣΤΕ…ΟΛΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ….ΜΕ ΒΑΘΕΙΑ ΑΝΑΠΝΟΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΖΗΤΩ Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ Η ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΕΥΔΑΙΜΟΙΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΘΥΗΣΕΙ ΘΑ ΧΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ Ο ΚΟΥΡΑΔΟΧΕΣΜΝΕΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΚΛΑΣΟΧΕΣΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΡΑ ΤΗΝ ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ!!! ΓΙΑ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΝΟ…ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

Comments are closed.