O IΕΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο Β (ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟΣ) ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ- ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρια ηταν τα καθοριστικα σημεια για τον πολυετη Ελληνοβουλγαρικο πολεμο.


Το πρωτο καθοριστικο πληγμα το δεχτηκαν οι Βουλγαροι στον Σπερχειο, το δευτερο στο ποταμο Αξιο και το τριτο στο ορος Μπελλες στην θεση κλειδι.

 Το 996 μ.χ., οι Βουλγαροι υπο τον Εβραικης καταγωης τσαρο Σαμουηλ, εκμεταλλευομενοι την απουσια του Βασιλείου του β με τους Σαραληνους -Αραβες, πολιορκησαν την δευτερη ισχυροτερη πολη της αυτοκρατοριας  Θεσσαλονίκη. 

Οταν απετυχαν να καταλάβουν την καλά οχυρωμενη πολη κινηθηκαν Νοτια και έφτασαν, λεηλατώντας, σφαζωντας και καιγοντας μεχρι την Πελοπονησο.

                  
Η σφοδροτητα της Βουλγαρικης επιδρομης υποχρεωσε τον ιερο Βασιλειο να αποστειλει τον Μαγοιστο-στρατηγο Νικηφορο Ουρανο. 
Οταν οι Βουλγαροι επεστρεφαν παλι προς Βορρα με λαφυρα και χιλιαδες Ελληνιδες και μικρα Ελληνοπουλα που ειχαν σκλαβωσει, ο στρατηγος Ουρανος τους επιτηρουσε πολυ προσεκτικα και οταν ηταν εφικτό,χτυπουσε τις οπισθοφυλακές τους.


Καποια στιγμη οι Βουλγαροι στρατοπεδευσαν στον ποταμο Σπερχειο. 

Οι Βαρβαροι αλλοδαποι Βουλγαροι επαναπαυτηκαν λογω των ισχυρων βροχοπτωσεων και του φουσκωμενου απο τα νερα ποταμου Σπερχειου.


Ομως οι Ελληνες επετυχαν να εντοπισουν ενα σημειο του ποταμου στο οποιο η σταθμη ηταν χαμηλοτερη. 


Τοτε αμεσως ο Στρατηγος Νικηφορος Ουρανος, εδωσε εντολη να ετομαστει ο Ελληνικος-Ρωμαικος στρατος και να περασει αθορυβα στην απεναντι οχθη του ποταμου.

Πραγματι οι Ελληνες περασαν ησυχα απεναντι και κατεφαξαν μεγαλο μερος του Βουλγαρικου στρατου.

Ο ιδιος ο εβραιος Σαμουηλ σωθηκε μετα μεγαλης δυσκολιας. 
  
Τωρα πλεον ηταν η καλυτερη εποχη για να εφαρμοσει ο Βασιλειος τα στρατηγικα του σχεδια.


Ο Βασιλειος ξεκινησε με πολεμο στο κεντρο(της Βουλγαριας) προς την περιφερεια. 


Τα εδάφη που καταλαμβανε, τα προστατευε με καστρα και οχυρωσεις.


Το σχεδιο του ηταν η καταληψη στρατηγικων σημειων γυρω από την Σαρδικη, τα οποια θα προστατευε με σειρα καστρων και ισχυρων οχυρωμάτων.

Με αυτο τον τροπο θα εμποδιζε της άλλες τουρκικες φυλες,τους ουγγρους και τους Πατζινακες (πετσενεγους), να βοηθησουν τους ομοεθνεις τους (Βουλγαρους), οι οποιοι προερχονται από 
το τουρκικο φυλο των Κουμανων.



Υστερα με μια προελαση προς τα Σκοπια, θα εμποδιζε τον Σαμουηλ να κανει νεες εισβολες, στα Ελληνικα εδάφη.

Το ετος 1002 μ.Χ.,ο Βασιλειος ο β,θα διευρυνη της πολεμικες εκστρατείες εναντια στους Βουλγαρους, προελαυνοντας στην περιοχη του Δουναβη,μεταξυ των πολεων που κατακτηθηκαν ηταν το Βιδινιο.


Ο Σαμουηλ προσπαθηε αποτυχημένα να κανει αντιπερισπασμο , εισβαλοντας σε Ελληνικη πολη την Ανδριανουπολη,οπου πραγματοποιησε τρομερες σφαγες, κλοπες, εμπρησμους,
βιασμους, σκλαβωμα γυναικων. 


Ενδεικτικο είναι ότι επαιρναν τα βρέφη από της αγκαλιες των μαναδων,και τα πετουσαν με δυνμη κατω στο εδαφος.


Το ετος 1003 μ.Χ.,ο Σαμουηλ επανελαβε το ιδιο λαθος που ειχε κανει στον ποταμο Σπερχειο.

Μονον που αυτην την φορα το εκανε στον ποταμο Αξιο.


Ο Βασιλειος θα βρει χαμηλοτερο σημειο της σταθμης του νερου,θα περασει απέναντι,τον Ελληνικο στρατο, με αποτέλεσμα να προκαλεσει ένα ακομη σημαντικο πληγμα στους Βουλγαρους, παρομοιο με αυτό του Σπερχειού το ετος 996.


Παρα τα δυο αυτά σημαντικα χτυπήματα, σε Σπερχειο, Αξιο, και της τεράστιες απώλειες,οι Βουλγαροι αναπληρωσαν γρηγορα τους σκοτωμένους στρατιώτες.


Την πρωτη φορα στον Σπερχειο,ενω την δευτερη στον Αξιο.


Αυτο μας δειχνει ότι ειχαν τεραστια αποθεματα στρατου,με την βοηθεια φυσικα των σατανιστών της “νεας” ταξης πραγματων,οι οποιοι τους ειχαν στειλει εναντιον μας.


Επισης παρα πολύ σημαντικο είναι ότι ο Βασιλειος ο β,δεν αφησε τους Βουλγαρους να κανουν στολο στην Αδριατική.


Αυτο το πετυχε δινωντας την ως συζυγο την  Ελληνιδα Μαρια Αργυρου,στον δογη της Βενετιας Ιωαννη Ορσεολο.


Τοτε δια πρωτη φορα στην ζωη τους ειδαν οι Ιταλοι,τι είναι το πηρουνι.


Τα πηρουνια,τα ειχε παρει μαζι της η Ελληνιδα Μαρια Αργυρου,για να τρωει,αντιθετα,οι Ιταλοι 1000 χρονια μετα τον ερχομο του Χριστου στην γη,ετρωγαν ακομη με τα χερια.


Το ετος 1004 μ.Χ.,μετα την κατακτηση των πολεων Βοδενων,
Σκοπιων, ο Βασιλειος ο β, ειχε αποκοψει πλεον τον Σαμουηλ, απο το κεντρο του Βουγλαρικου κρατους,το οποιο ειχε περασει σε Ελληνικα χερια.


Ο πολεμος συνεχιζεται τα επομενα χρονια με αμειωτο ρυθμο εναντια στην πολύ επικινδυνη αυτή τουρκικη φυλη (Κουμανοι.
Βουλγαροι).



Στις 29 Ιουλιου του 1014 μ.Χ.,ο κορυφαιος αυτοκρατορας ολων των εποχων κερδιζε την μαχη του Κλειδιού,μαζι με τους Ελληνες στρατιώτες.

Οι Βουλγαροι ηταν καλα οχυρομενοι,στο στενο,με αποτέλεσμα να μην μπορει ο Ελληνικος(ρωμαικος)στρατος,να τους χτυπησει καθοριστηκα.


Οι Βουλγαροι εκαναν όμως το λαθος,για τριτη,αλλα φαρμακερη φορα,να επαναπαυτουν στο φυσικο εμποδιο του πολύ δυσβατου βουνου,το οποιο θεωρουσαν αδιαβατο.


Το ιδιο όμως λαθος ειχαν κανει άλλες δυο φορες,στις μαχες του Σπερχειού(996 μ.Χ.)και του Αξιου(1004 μ.Χ.),τοτε που θεωρουσαν ότι τα φουσκωμένα ποταμια,ειναι αδυνατον να τα περασει ο Ελληνικος-ρωμαικος)αυτοκρατορικος στρατος.


Οι Ελληνες όμως βρηκαν τροπο δυο φορες να περασουν τα φυσικα εμποδια,περασαν στην απέναντι πλευρα,προκαλωντας μεγαλες απώλειες στους Βουλγαρους. 



Με τον ιδιο ακριβως τροπο ηττηθηκαν οι Βουγλαροι στο Κλειδι, καθως επαναπαυτηκαν στο ανυπερβλητο φυσικο εμποδιο του ορους Μπελλες.


Αυτο που δεν ηταν σε θεση να αντιληφθουν οι Βουλγαροι ηταν το μεγαλειο της Ελληνικης ψυχης σε συνδιασμο με την πολιτιστικη, θρησκευτικη ανωτερωτητα, των Ελλήνων.
Η πολιτιστικη ανωτεροτητα, εκανε τους προγονους μας παρα πολύ γεναιους, τους εκανε ικανους για κάθε τι, το οποιο ολοι οι υπολοιποι το νομιζαν ακατορθωτο.
Στην πολιτιστικη ανωτεροτητα συνεβαλε πολύ η χριστιανικη ηθικη.
Εκαναν το αδυνατο δυνατο, αμέτρητες φορες εκεινους τους αιωνες οι προγονοι μας. 
Αυτό είναι ενα πραγμα που μονον οι Ελληνες ηταν  ικανοι να επιτυχουν. 
Αυτό διοτι ειχαν υψηλες ηθικες αρχες, αρχαια Ελληνικη παιδεια, πιστευαν στον Χριστο, ενω φυσικα περα από την δυναμη του μυαλου,την δυναμη της  ψυχης, ηταν πολύ καλα εκπαιδευμενοι.


Η μάχη στο Κλειδι ηταν το αποκορύφωμα της πολυετους διαμαχης μεταξυ Ελληνων και Βουλγαρων η οποια τελειωσε με νίκη των προγονων μας.




Η μαχη στο κλειδι ηταν πολυ καθοριστικη,για την εκβαση του Ελληνοβουλγαρικου πολεμου.


Η νικη του Βασιλειου στο κλειδι,ηταν στην πραγματικοτητα η αρχη του τελους για τους Βουλγαρους.

Πραγματικα δεν υπαρχουν λογια για τους ενδοξους προγονους.







Κατά την διαρκεια των Βουλγαρικων πολεμων,ο Βασιλειος ,επρεπε να αφησει προσωρινα,τους Βουλγαρους ,για να παει να πολεμησει τους Αραβες.

Σε δυο από αυτές της εκστρατείες,οπου ηταν σε πολύ  μεγαλο κινδυνο  η Αντιοχεια,μαζι με ένα Ελληνικο προτεκτορατο(το χαλεπι),ο Βασιλειος πηγε το 996 μ.Χ.,και το 999 μ.Χ.,μαλιστα το 996,πηγε από την Βουλγαρια στην Συρια,μεσα σε 26 ημερες.



Μαζι του ειχε 17.000 στρατιωτες, οι περισσοτεροι ηταν Βουλγαροι αιχμάλωτοι.


Οταν ειδε τον Βασιλειο τον β, ο Αγαρηνος Μανγιουτακιν ,ο οποιος ειχε 80.000 Σαρακηνούς,απλα το εβαλε στα ποδια, δεν σταθηκε να δωσει καμια μαχη.


Κατα την επιστροφη του Ελληνας βασιλιας για το Βουλγαρικο μετωπο και της δυο φορες (996μ.χ.-999μ.χ.), ισοπεδωνε τα παντα στο περασμα του.

Φωτια και τσεκουρι παντου από τον Ιερο Βασιλειο τον Β,ματαια ετρεχαν να σωθουν οι Ισμαηλιτες.



Όλα αυτά σε αντιποινα, για τους Βιασμους,της κλοπες,της σφαγες, τους εμπρησμούς, το σκλαβωμα γυναικων,πραξεις της οποιες,εκαναν κάθε χρονο,αδιακοπα,ολους εκεινους τους αιωνες οι Σαρακηνοι,εις βαρος των αθωων Ελλήνων πολιτων,που δεν τους πειραζαν ποτε.  



Ο Χριστος επιτρεπει και ευλογει την νομιμη αμυνα και την εφαρμογη του αρθρου 120 παραγραφος 4, του Ελληνικου συνταγματος.



Ο αγιος Γρηγοριος ο θεολογος η Ναζιανζηνος ως  γνησιος νεοπλατωνικος φιλοσοφος ηταν απολυτως συμφωνος με το ιερο αξιωμα του Αριστοκλη.


 που διδαξε οτι απο την μητερα, τον πατερα και ολους τους αλλους προγονους η Ελλαδα ειναι το ιεροτερο, το το σεβαστοτερο και τον πολυτιμοτερο πραγμα.   


O υπατος των φιλοσοφων ο Αριστοκλης-Πλατων ειναι ο πρωτος και μοναδικος Ελληνας Εθνικιστης.


Ο κορυφαιος φιλοσοφος ολων των εποχων μας διδασκει το πρωτο Ελληνικο-εθνικιστικο αξιωμα.


Ο Αριστοκλης διδαξε τα παντα για να επιβιωσει η Ελλαδα.

Για αυτο με την σειρα του ο αγιος γρηγοριος ο Ναζιανζηνος ως γνησιος νεοπλατωνικος μας διδαξε οτι :

Κρείττων γαρ επαινετός πόλεμος ειρήνης χωριζούσης Θεού,  μας διδαξε με τις ευλογιες του Ιησου Χριστου ο Αγιος Γρηγοριος.
Μεταφραση : Προτιμω και επαινω τον πολεμο, απο μια “ειρηνη” η οποια θα με χωρισει απο τον Χριστο. 
Οπως μας διδαξε ο Αγιος Γρηγοριος ο θεολογος 
δεν μπορουμε να κατηγορησουμε εναν χριστιανο που παιρνει το οπλο για να κατατροπωσει τον εχθρο.




Ολα αυτα απο την στιγμη που ο εχθρος εχει ως σκοπο να αφανισει τον Ελληνα, την πιστη του και την πατριδα του.  



Δεν γινεται να αγαπαμε τους παντες ακομη και τους εχθρους μας και να τους επιτρεπουμε να μας σφαξουν διοτι τοτε δεν θα ειμαστε στην ζωη για να διαδωσουμε το εργο του Χριστου, δεν θα μπορουμε να αγαπησουμε. 

Επισης με αυτην την νεοταξικη και εωσφορικη “λογικη” θα ειχε εξαφανσιτει απο τον παγκοσμιο χαρτη πολλους αιωνες πριν το Ελληνικο εθνος.
Δεν ειναι χριστιανικο και λογικο να αγαπαμε τους εχθρους μας μεχρι θανατου. 
Ηταν εντελως αδυνατον ενας απο τους κορυφαιους αγιους της ορθοδοξιας, ο οποιος προσφερε τα παντα στο Ελληνικο εθνος για να επιβιωσει και παραλληλα για να μεγαλουργησει τους επομενους αιωνες να διδασκει πραγματα εναντια στον Ιησου Χριστο. 



Τις διδαχες του αγιου της ασπαστηκαν και της
εφαρμοσαν ολους τους επομενους αιωνες ολοι 
οι Ελληνες χριστιανοι αυτοκρατοτρες-βασιλεις 
αρχιστρατηγοι, στρατηγοι, αξιωματικοι και στρατιωτες.
Αυτος ομως που εφαρμοσε περισσοτερο απο ολους τους υπολοιπους τις διδασκαλιες του αγιου Γρηγοριου, ηταν ο κορυφαιος στρατιωτικος αγιος της Ορθοδοξιας μας ο Αγιος Νικηφορος ο β Φωκας.




Ο  Aγιος Νικηφορος σχετικα με την αντιμετωπιση των αγαρηνων ειναι απολυτος οπως και ο αγιος Γρηγοριος ο Ναζιανζηνος.


Αφανισμος των εχθρων μεχρι ενος με την βοηθεια και την ευλογια του  Χριστου για να επιβιωσει το Ελληνικο εθνος.
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ-ΕΥΛΟΓΕΙ 
ΤΗΝ 

ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ ΔΗΛΑΔΗ 


ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΕΦΑΡΜΟΦΗ ΤΟΥ 


ΑΡΘΡΟΥ 120 ΠΑΡ.4 


ΤΟΥ 


ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.




Για αυτόν τον λογο επετρεψε για πρωτη και μοναδικη φορα σε ολο τον κοσμο ο τριαδικος θεος, να διακοψουν την λειτουργια του, το μνημοσυνο του, μεσα στον κορυφαιο ναο του Χριστιανισμου, την Αγια Σοφια, για να ψελλνουν τον Ελληνα Βασιλια Νικηφορο, ως αργαλεο θανατο των Σαρακηνών.

Ακομη και τοσο γεναιος πολεμιστης που ηταν ο Νικηφόρος ο β,τοσο μεγαλος στρατηγος, που ηταν αυτοκρατορας στην κορυφαια αυτοκρατορια του κοσμου, μπροστα στον θεο, δεν ηταν παρα ενας απλος ανθρωπος, μεχρι εκεινη την στιγμη, καθως δεν ειχε γινει ακομη αγιος. 




Εν τουτοις οι καταστροφες των αραβων, ηταν τοσες πολλες επι πολλους αιωνες εις βαρος των αθωων Ελλήνων.



Τα μαρτυρια των Ελλήνων δεν ειχαν τελος ολους εκεινους τους αιωνες, από τους αγαρηνους, με σφαγες, κλοπες, εμπρησμούς, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων. 
Για αυτό επετρεψε ο θεος να διακοπτουν την δοξολογια του μεσα στην Αγια Σοφια, και να δοξολογουν τον Νικηφορο τον β Φωκα.
Ο αγιος Νικηφόρος είναι ο μοναδικος βασιλιας στον οποιο εγινε η υψιστη τιμη να διακοπτουν το μνημοσυνο του θεου μεσα στην αγια Σοφια τον κορυφαιο ναο της οικουμενης και να ψαλλουν εκεινον ως Αργαλεο θανατο των σαρακηνων, εγινε αντικειμοενο υβρεων-βιαιοτήτων εξαιτιας των εβραιων. 



Ουδέποτε στα παγκοσμια χρονικα  εγινε μια τετοια τιμη σε οποιοδήποτε άλλο βασιλια ουτε καν στον κορυφαιο Ελληνα ολων των εποχων τον Ιερο Βασιλειο τον β.

Ουτε στον κορυφαιο αυτοκρατορα ολων των εποχων τον Βασιλειο τον β τον βουλγαροκτονο δεν εγινε τετοια τιμη.


Το ιδιο ισχυει και για τους υπολοιπους Ελληνες βασιλεις στους οποιους δεν εγινε ποτε η τιμη να τους ψαλλουν μεσα στην κορυφαια εκκλησια του κοσμου, διακοπτωντας το μνημοσυνο του Ιησου Χριστου. Αυτό ηταν ξεκάθαρα ένα δειγμα, ότι ο Νiκηφορος θα γινοταν Αγιος.

Ο ιδιος ο ιησους Χριστος ,επιτρεπει την νομιμη αμυνα, διαφορετικα δεν θα επετρεπε, στους Ελλήνες να αμυνονται επι τοσους αιωνες και να εχουμε αυτοκτρατορια.
Σχετικα την νομιμη αμυνα ειναι συμφωνος και ο επισκοπος Πλωμαριου το 1913 μ.χ., ο οποιος σε σχετικο του βιβλιο αναφερει οτι ο χριστιανος θα πρεπει να εξαντλησει ολα τα μεσα ωστε να αποφυγει τον φονο. 


Εαν ομως αυτο δεν ειναι εφικτο τοτε εχει καθε δικαιωμα, οπως και ο καθε ανθρωπος να υπερασπιστει την ζωη του.











EΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ



Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;
Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως  

;


Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.
Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται
,ένα μικρο μερος , βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.  


Αναφερομαι παντοτε στους φοινικες-εβραιους που απο μονοθειστες της παλαιας διαθηκης και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες. 
Δεν αναφερομαι σε ολους τους εβραιους. 
Ολα αυτα με βαση της αμετρητες συνεντευξεις σχετικα με τους εβραιους απο τον Μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως για την αλλαγη των εβραιων.




*Στις Σερρες κοντα στα Ελληνοβουλγαρικα σύνορα, υπαρχει ειδικο μνημειο για τους Ελληνες πεσοντες. 




Το επιβλητικο μνημείο στήθηκε μετα από δωρεες δασκαλων-μαθητων κατα την δεκαετια του 1960.

Το μνημειο βρισκεται στα στενα του Στρυμωνα, ακριβως κατω από τα οχυρα του Ρουπελ.  


ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.






ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ
ΚΥΡΙΑΚΗ 29  ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ 
ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΒΑΣΙΛΙΑ- 
ΑΥΡΟΚΡΑΤΟΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΚΑΙ 
ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.


ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ 
ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ
ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥΣ.


OI ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΣΩΣΤΕ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ  ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

loading...

22 thoughts on “O IΕΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο Β (ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟΣ) ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ- ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

  1. ΕΔΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΕΔΑΦΗ Η ΠΛΟΥΤΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ,ΓΝΩΣΕΙΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ,ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ…

    ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ….

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ,ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΛΟΠΕΤΡΕΣ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ,ΤΟ ΚΑΚΟ (ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ) ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΠΟΛΙΤΗ,ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ…

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ…!!!!

    https://2.bp.blogspot.com/-DUqKKrzCFKk/WNy8Oz-lUZI/AAAAAAAA2TE/fB7u2rAc10IxlHaJHKgN_SsK-IPzqG9_gCLcB/s400/facebook.arxaia%25C2%25ABS.Drekou%25C2%25BBaenai.epAnastasi.jpg

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  2. ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚ.ΤΡΑΠΕΖΑΣ:

    Η χώρα σας εχει σημαντικά χρηματικά ποσά κατατεθειμένα τα οποία αφήνει ανεκμετάλευτα! (Βίντεο)

    Για πρώτη φορά η πρώην γενική νομική σύμβουλος της παγκοσμίου τραπέζης η κυρία Καρεν Χιουντς μιλά σε ελληνικό Μ.Μ.Ε και μας αποκαλύπτει οτι όντως σιωνιστές τραπεζίτες έχουν υπό τον έλεγχο τους την παγκόσμια τράπεζα και οτι το παγκόσμιο καταπίστευμα ειναι υπαρκτό και μέσα σε αυτό η χώρα μας εχει σημαντικά χρηματικά ποσά κατατεθειμένα τα οποία αφήνει ανεκμετάλευτα.

    Μας μιλά επίσης για την συνθήκη του Μπρέντον Γουντς και για το πως δημιούργησαν χρέη εκ του μη όντος στα κράτη οι σιωνιστές τραπεζίτες για να ελέγχουν παρασκηνιακά τα κράτη δια των χρεών…. τα λεγόμενα της Καρεν Χιουντς σε αυτήν την συνέντευξη ορόσημο κυριολεκτικά ανοίγουν καινούργιους δρόμους γνώσης για όλους μας.

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=gr644DiTL0g

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  3. Ανώνυμος17 Ιουλίου 2018 – 10:25 π.μ.
    Αφου καταφερε και στεριωσε η φατρια του μπατιρογυφτου που ηρθε αο τ εγκατα της Μπουρμα γυφτοι τρωγλοδιτες στις ζουγκλες και ομως κατορθωσαν και με μαγγανειες με γυφτικα κολπα ηλθαν πριν απο γενιες και κατσικωθηκαν εδω στην πανεμορφη χωρα μας και απο τοτε αφου εφαγαν ψωμι και σκατζοχοιρο πολλαπλασιαστηκαν κι απροσκλητοι μουσαφιρηδες συνχιζουν να την απομυζουν μεχρι σημερα. Ενας κοντοσωμοσ μαυριδερος απατεωνας καταφερε και με οπλο την γυφτικια του καταγωγη με αδιστακτη τακτικη χρησης παντος μεσου μονον παρανομου φυσικα διοτι γυφτος και νομιμοτητα ειναι δυο ενοιες που ποτε δεν πηγανε μαζι για αυτη την ρατσα και φτασαμε στο σημεο ''Τ'' μαλιστα φιλε μου. Θα αναρωτυηθειτε τι ειναι τελος παντων το σημειο ''Τ'? χμμ το σημειο Τ ειναι η Τσαπελα!! Ναιι με οπλο την Τσαπελα ενα κατακαθι της κοινωνιας ενας κακοποιος των ηθων και καθε εννοιας του νομου κατεφαγε απο χιλιαδεσ αγραμματους βεβαια Ελληνες που και αυτο μπορει να συζητηθει διοτι καλα αγραμματοι υπαρχουν πολλοι αλλα τοσο μαλακες που να πιστεψουν ενα γυφτο εναν Ροχιγκια που ηλθε πατρανομα στην χωρα μας και να τους κανει σε τετοια κατασταση ωστε να ακουμπανε τα 150αρικα τους κυττωντας μια μαυρη κυλοτα οπου επανω εκει χλαττσ εχωνε τα 150αρια μια καθαριστρια που την εχρισε ο γυφτος δικηγορο και να τους μαζευει τα χρηματα ε οχι αυτος δεν μποτρει να ειναι και Ελληνας ποσο μαλλον και Ελλανιος οπως τουσ αποκαλουσε ποιος? ενας Γυφτος…ΔΟΞΑ ΤΙΝ ΠΑΝΑΓΑΘΟ ΘΕΟ ΟΜΩΣ που ευρεθη ο εΞαιχων Νομικο Λεπιδας και κατορθωσε να ξετιναξει την εγκληματικη δραση του γνΦτου ενος δισμορφου κακοποιου με τον τριγωνο κωλο τον εκλεισε στην φυλακη και με την βοηθεια του Ενδοξου επιστημονα του διεθνως ανεγνωρισμενου Οικονομολογου του Κου καθηγητου εδωσαν ενα τερμα στην εγκληματικη δραση αυτου του υποκειμενου τον ενεκλεισαν στις φυλακες κορυδαλλου και συντομα θα τον αποιτελειωσουν στην μεγαλη δικη που θα ακολουθησει περι συστασης εγκληματικης συμμοριας Τι εξαπατσεις τι αρπαγη χρηματων με την χρηση τσαπελων βοηθουμενοσ απο τον γνωστο καραφλο πουστογερο πολλα πολλα ειναι τα ραμματα για την γουνα τους και αναμενωμεν να δουμε την εγκληματικη ομαδα στο σκαμνι ολους αυτους που χρονια τωρα εκτοξευουν υβρεις για τους παντες για ολους τουσ Ελληνες για την θρησεια μας και απελιουν να καψουμ τους εδω Ελκηνες Εβραιους ΤΟ Θρησκευμα με βενζινη ποιος? μια ψωλη γυφτικια που και μια σφαιρα στο βρωμερο του κρανιο ειναι ποαρα πολυ γιαυτο επελεξαν να τον κλεισουν στην φυλακη μεχρι να σαπισει και να τον βγαλουν πεθαμενο μεσα σε μια μαξιλαροθηκη…. ( κοντος γαρ)..Γυρισε Κε καθηγητα απο τις διακοπες σου και στα δικαστρια θα βαλεισ την ταφοπετρα για την ολιγομρλη εγκληματικη συμμορια πουστογερου πατερακη ευκλασια ευμαλακια γυφταξια και λοιπων ψωφοειδων πουτανογεννηματων βικη τσιβικη τριδοντη και λοιπους… Ολη η Ελλαδα σε ευχαριστει Κε Καθηγητα Δημητρη Καζακη σεβαστε επιστημονα διεθνους φημης οικονομολογε….σε ευχαριστουμε μεγαλε Ελληνα…..

  4. ��..Την ΚαληMέρα μου , σε όλους και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες … Αδειούλα και σήμερα και με περισσότερο ελευθερο χρόνο άρα και περισσότερο κοντα σας ..Να εχετε αισιοδοξία , ελπίδα χαμόγελα!_�� ..♕����*Και φυσικά με Αγαπημένα αποσπάσματα από βιβλία
    _Ερνέστο Σάμπατο, "Το τούνελ"
    Πως περίμενα εκείνη τη στιγμή, πως περπάτησα δίχως σκοπό μες στους δρόμους για να περάσει η ώρα πιο γρήγορα! Τι τρυφερότητα ένοιωθα στην καρδία μου, πόσο όμορφα μου φαίνονταν όλα, ο κόσμος, το καλοκαιριάτικο απόγευμα, τα παιδιά που έπαιζαν στα πεζοδρόμια! Σκέφτομαι τώρα ως ποιο βαθμό ο έρωτας τυφλώνει και τι μαγική δύναμη έχει να μεταμορφώνει τα πάντα. Η ομορφιά του κόσμου! Μα την αλήθεια, είναι να πεθαίνεις στα γέλια!
    Ερνέστο Σάμπατο, "Το τούνελ"
    Φωτογραφίες : Τίνα Αλεξοπούλου

  5. Ανώνυμος16 Ιουλίου 2018 – 11:42 μ.μ.
    ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΣ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΥΘΗΚΕ Ο ΑΦΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ
    ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΑΫΛΟ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ
    ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΓΥΦΤΟΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ

  6. Προσωπικά δεν έχω την παραμικρή εμπιστοσύνη σε «εθνικιστές», σε «πατριώτες» και σε τηλε-εμπόρους εθνοσωτηρολογικού σανού. Είναι όλοι τους ΛΑΜΟΓΙΑ. Όταν μάλιστα ανακατεύουν το έθνος με την οφιολατρική συμμορία του Αβραάμ και του Μωυσή μου έρχεται να ξεράσω στα μούτρα τους. Για να ανανήψει η Ελλάδα και να βγει από την εντατική μεταξύ άλλων χρειάζεται ΚΑΙ θρησκεία. Όχι βέβαια τα σαπισμένα σκουπίδια του λαθρομετανάστη Ναζώρ, ούτε τα μεταλλαγμένα αποκαΐδια του 12θεϊσμού.

    Ο εθνικισμός είναι ένα ηλιόλουστο λιβάδι γεμάτο σανό που περιμένει τα ζώα να πάνε να βοσκήσουν. Μόλις μαζευτούν πολλά έρχεται το δρεπάνι και τα κάνει φέτες ζαμπόν για το τοστ και παϊδάκια για τη σχάρα. Γι αυτό μην τσιμπάτε δολώματα που απευθύνονται σε ηλίθιου, οι ναζιστες του Πιθηκολιακου.

    (Άσχετη ρητορική ερώτηση: Εσείς οι υπερπατριώτες και υπερπατριώτισσες μήπως σταματήσατε να βλέπετε τα τουρκοσήριαλ;)

    Κάποιοι άσχετοι νεοελληνόφωνοι συμπαρατάσσονται ως πιθήκια που είναι με τα εθνικιστικά κινήματα των ακροδεξιών ευρωμαϊμούδων. Άλλοι πιο εξαγορασμένοι φτάνουν να ζητάνε σύμπλευση με το Ισραήλ(!) στον αγώνα κατά του Ισλάμ(!). Για να το ξεκαθαρίσω, εμείς δεν έχουμε κανένα αγώνα κατά του Ισλάμ γιατί βασικά είμαστε εναντίον όλων. Όσο και να πασχίζουν να μας εμπλέξουν, δεν υπάρχει καμιά λογική στο να φορτωθούμε τα εγκλήματα της Δύσης ή εκείνα των Εβραίων. Όσο το Ισλάμ δεν μας ενοχλεί, δεν το ενοχλούμε, άσχετα αν το γουστάρουμε ή το σιχαινόμαστε. Αυτή είναι η ουσιώδης διαφορά μας με την ψευτο-εθνικιστική Δύση. Οι Ευρωπαίοι και οι Εβραίοι δεν δημιουργούν τίποτα. Απλά μυρηκάζουν τον υπάρχοντα πατημένο και κατουρημένο σανό. Ο εθνικισμός είναι γι αυτούς μπίζνα. Τον πουλάνε υπό μορφή ναρκωτικού για να πλουτίσουν κι άλλο οι εταιρείες των «αόρατων» που λυμαίνονται τον πλανήτη. Κανένας τους δεν έχει μπει στον κόπο για παράδειγμα να συνθέσει κάτι το νέο πάνω στην έννοια του εθνικισμού. Τα σκατά που δημιούργησαν με την αποικιοκρατία οι μεν και με την κρατική τρομοκρατία του σιωνισμού οι δε, ας τα φάνε μόνοι τους.

    ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΝΟ Η Ε,ΣΥ ΘΑ ΣΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙ, ΕΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  7. Ανώνυμος17 Ιουλίου 2018 – 10:51 π.μ.
    ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΟΥΣ ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ….. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!

    ΤΑ ΜΟΝΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

    Όσοι μετά την ανάγνωση αυτού του αναλυτικότατου ρεπορτάζ συνεχίσουν να πιστεύουν στην χοντροκομμένη απάτη του πιθηκοειδούς μπατιρομεγιστάνα Αρτέμη, θα είναι απλά άξιοι της τύχης τους !!!

    Καταγγείλαμε την απάτη πριν 4 ολόκληρα χρόνια, από τον Οκτώβριο του 2012 !!!

    Ο ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΗΣ ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΚ, ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗΣ, ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΥΚΟΛΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ, ΑΠΟΔΟΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΝΤΑΙ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΥΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.

    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΕΔΩ : http://filoiypervasi-pireas.blogspot.com/2016/10/blog-post_427.html

    Απάντηση

    Ανώνυμος17 Ιουλίου 2018 – 12:15 μ.μ.
    ΑΝΤΕ ΝΤΕΕΕΕ!! ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΔΩΣΕ ΠΙΣΩ ΤΑ 10αρικα !!

    Απάντηση

    Ανώνυμος17 Ιουλίου 2018 – 1:20 μ.μ.
    ελα παναγία μου υπάρχουν τόσα κορόιδα που έδιναν τα λεφτά τους στο σώρρα ??μιλάμε για βλάκες με περικεφαλαία…Σ.Ι

    Απάντηση

    Ανώνυμος17 Ιουλίου 2018 – 2:04 μ.μ.
    ελα μου ντε
    μα ποσο ζωο, μα ποσο ηλιθιος, μα ποσο ραδικι, μα ποσο βουρλο, πρεπει να ειναι καποιος για να πληρωνει συνδρομες και πενηνταρικα σ΄εναν αρχαιοκαπηλο και νυν ισοβιτη μπατιρογυφτο για να του πληρωσει τα χρεη και να του δωσει και 20.000 ευρω

    Απάντηση

    Ανώνυμος17 Ιουλίου 2018 – 3:42 μ.μ.
    μαρη Ευταξω το καροτο αμασητο το καταπιες

    ομιλος καροτοχτυπημενων Η ΕΥΤΑΞΩ

    Απάντηση

    Ανώνυμος17 Ιουλίου 2018 – 5:15 μ.μ.
    ΕΛΛΑΝΙΕ ΔΙΔΑΣΚΑΛΕ ΤΙ ΠΟΙΗΣΩ
    ΙΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΟΦΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ?

    ΚΥΤΤΑΖΕ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗΝ
    ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΤΗΝ ΚΥΛΟΤΑ

    ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ
    ΤΟ 150αρικο ΚΑΤΑ ΤΑ ''ΕΙΩΘΟΤΑ''

    Απάντηση

  8. Ανώνυμος16 Ιουλίου 2018 – 11:11 μ.μ.
    Ο Σώρρας, ο «καρκινοπαθής» και το Ελλάνιο Ύδωρ

    Ο Αρτέμης Σώρρας, δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τα καμώματά του. Το τελευταίο του «μαργαριτάρι», έχει να κάνει με το λεγόμενο «Ελλάνιο Ύδωρ» που θεράπευσε καρκινοπαθή, πρώην συνεργάτη του.

    Ο Αρτέμης, αφού διέγραψε τον συνεργάτη του Δημήτρη Καζαμία, ισχυρίζεται πως τον διέσωσε από καρκίνο των λεμφαδένων και μέσα σε ένα μήνα τον θεράπευσε!

    Ο Καζαμίας βέβαια (αν και δεν χρειαζόταν), τον διαψεύδει.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΜΙΑΣ

    ΑΡΤΕΜΗ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑ ΑΛΛΑ ΕΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΗΚΕΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΡΗΚΑ
    ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΥΣΤΗ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΕΙΧΑ

    http://www.factchecker.gr/index.php/2017/12/11/sorras-scam/

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  9. ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ?
    ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ��

    ΣΟΒΑΡΑΑΑΑ..??…..ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ?

    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΥΘΗΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΠΤΑΣΦΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΤΑΝ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΣ,ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΕΖΗΣΑΝ ΣΕ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΝΙΤΕΥΤΗΚΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΑΥΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ,ΟΛΑ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ 10 ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΑΝ ΙΧΝΟΣ ΠΛΑΣΤΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 216 ΤΟΥ Π/Κ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ…,

    ΤΩΡΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΦΩΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΖΑΡΙΑ….

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ…!!!!

    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  10. Ανώνυμος17 Ιουλίου 2018 – 10:43 μ.μ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΥΤΑΞΩ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΝΕΣΗ ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΡΗΣ
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ

    ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ

    ΓΚΟΥΡΛΙΟ Ο ΙΘΥΝΩΝ ΝΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

  11. Ε ΝΤΕΛΕΒΑΝΤΕ ΤΡΙΟΛΕΤΑ ΤΖΙΝΓΚΟΚΟΛΕΤΑ
    5 ΕΥΡΩ Η ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΤΟ ΠΙΣΩΚΟΛΗΤΟ 10 Η ΡΟΥΦΟΚΑΥΛΕΤΑ….

  12. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΑΝ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΜ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΕ ΡΑΒΒΙΝΕ ΓΙΟΖΕΦ.

    ΠΗΓΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΡΗΜΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟ ΓΕΛΟΙΟ.

    ΟΤΑΝ ΣΕ ΔΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙΣ.

  13. πες και σε μας μου μπαινει η ευταξω να την
    περιποιηθουμε καταλληλως

  14. ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΜΕΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΛΛΑ ΓΙΩΡΓΟ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΓΙΝΕΣ ΣΤΑΡ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΑΚΡΥΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.

    ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΜΕ ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕ ΡΑΒΒΙΝΕ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.

    ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ.

    ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΚΑΙ ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

  15. αντε να ρθει ο γιωργος να κανονησουμε την ευταξω να σε ρωτησω εκει που γραφουν χρειαζεται προφιλ η μπαινεις ως ανωνυμος

  16. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?..ΜΙΣΟ ΕΝΤΑΞΕΙ Κε ΦΥΛΑΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑΙΙ ΚΙ'ΈΓΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΟΙΟΝ ΝΑΙ ΕΛΑ….ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΩΡΓΟ ΑΚΟΥΣΑ ΦΥΛΑΚΑΣ?…ΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΔΩ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΑΘΙΓΓΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΠΡΙΑ….ΧΜΜ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΚΟ?…Ε ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΠΕΡΙ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΛΠ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥΣΕ ΠΑΡΑΜΙΛΟΥΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΖΕΥ ΩΩΩ ΖΕΥΥΥ ΑΗΡ ΑΗΡ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΡΑΑΑΤΣΣ ΡΙΧΝΕΙ ΕΝΑ ΠΟΡΔΟ ΤΙ ΑΕΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΡ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΕΡΙΟ ΣΑΡΙΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΤΟΚΥΟ ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΜΠΟΧΑ ΟΣΜΗ ΚΑΚΙΑ ΟΠΟΤΕ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΚΑΤΩ Ο ΙΣΟΒΙΤΗΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΡΕΒΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΤΟΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΩΒΡΑΚΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΤΩ ΒΑΛΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΑΒΟΥΡΝΤΙΣΤΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΩ ΚΡΕΒΑΤΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΩΔΕΚΑΔΑ ΓΡΟΘΙΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΙΔΟΜΟΝΓΓΟΛΟΓΥΦΤΙΚΙΑ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΛΩΣΤΙΕΣ ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΕΚΕΙ ΕΓΙΝΕ Η ΖΗΜΙΑ 2 ΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΝ ΤΡΕΧΑΝΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΓΡΙΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΕΛΛΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΑΝΕ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ Ο ΚΑΥΛΑΡΑΣ Ο ΙΣΟΒΙΤΗΣ ΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ….ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΩΩΩ ΓΕΛΩΤΑΣ ΩΣΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ Ο ΤΡΙΓΩΝΟΚΩΛΟΣ? ΑΑΑΑΧΑ ΧΑΑΑΑΑ….ΝΑΙΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΜΑΓΝΗΥΟΦΩΝΗΣΕ Ο ΦΥΛΑΚΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΣΤΟ ΒΑΛΩ..ΧΡΡΙΙΤΣ ΧΡΑΑΤΣ ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΤΙ ΝΑ ΦΑΩ ΑΧΧ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩΩΩ ΧΩΡΙΣ ΤΣΑΠΕΛΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩΩ…ΩΡΑΙΟ ΕΤΣΙ?….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΝΑΙ ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΙΔΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ? ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΓΑΛΕΜΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΛΕΓΑΝΕ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΟΥΙ Ε ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΛΕΛΟΓΥΦΤΟ ΒΡΕΕ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΚΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΣΑΠΕΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΘΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!!….ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΟ ''ΠΟΣΘΗ'' ΤΩΝ Κου ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΛΕΠΙΔΑ ΚΑΙ Dr ΡΙΝΟ ΠΟΥ ΕΥΘΥΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΥΘΥΣ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΓΛΥΦΕΙ ΤΟ ΠΑΠΑΡΙ!!! ΧΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΕΕ ΒΑΛΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙΣ ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΕΥΘΥΜΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΝΤΕ ΚΙΈΣΥ …ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΤΚΑ Β. ΚΟΡΕΑΣ ΙΝΑ ΔΡΟΣΘΩΜΕΝ ΑΝΤΕ…ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΡΙΣΙΖΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΣΘΕΣ ΤΙΣ ΤΡΙΠΛΕΣ ΖΟΡΙΖΟΝΤΑ….salom….salom..

  17. XAXAXAXAXAXA. ΠΑΡΑΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΑΧΑΛΙΝΩΤΟ ΓΕΛΩΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.

    ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ. ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

    ΣΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ Η ΓΥΦΤΑΞΟΥΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.

    ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΗ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΕΣ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ, ΦΙΛΟΘΕΟ ΖΕΡΒΑΚΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ.

    ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ, ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ
    ΔΕΙΞΕ ΤΑ ΛΙΝΚΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕΣ ΤΟ ΒΟΥΒΑΝΕ Η ΓΥΦΤΙΣΑ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΥ 80 ΣΧΟΛΙΑ.

    Ανώνυμος14 Ιουλίου 2018 – 3:04 μ.μ.
    ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ
    ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΡΝΟ ΛΑΓΝΟΣ.

    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΗ Η ΓΥΦΤΑΞΟΥΛΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ. ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΕΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑΣΕ ΛΕΩ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ.

    ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΓΥΦΤΟ.

    Α ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΣ ΕΔΩ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΓΥΦΤΙΚΗΣ ΟΧΙΑΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟ.
    ]
    ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ.

  18. ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ. ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

  19. ΘΑΤΝΑΣΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΕΜΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΦΩΤΕΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ****ΕΒΡΑΙΟΣ****

    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΔΕΞΑΛΑΝΗ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΕΝΑ ΦΤΥΑΡΙ ΣΚΑΤΑ,ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ,ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΕΓΙΝΕ…

    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΧΟΛΕΡΑ ΑΠΟ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΑΥΤΑ ΧΩΜΑΤΑ,ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΒΡΩΜΙΣΑΝ,ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,ΚΛΕΨΙΑ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ…

    ΟΣΟΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΑ 6 ΜΕΤΡΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ,ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΧΟΛΕΡΕΣ…!!!!

  20. επηγεν ειs την θαλασσα και εφορεσεν μπικινι
    μα μολιs την αντικρυσαν ντοματεs γιαουρτια
    ροχαλεs κλουβια αυγα να ειδηs τι ειχε γινει
    ηταν η μεγιστιαs με το μαυρο τηs μπικινι
    στην παραλια κειτονταν τωρα ολα ξεθεωμενα
    @ρχιδια π@υτσεs και ψ@λεs ατακτωs εριμμενα
    αηρ αηρ αηρ αηρ εφωναζε αυτη η ψ@λοπαρκιδα
    και η αγγελικη βλεπονταs το παρτυ που ειχε
    γινει ξαναμενη τωρα πια κι αυτη αμεσωs την
    κ@λοτρυπιδα τηs στην αμμο την εστηνη και
    βλεπονταs ενα γεροδεμενο νεαρο κοντα τηs
    τον φωναζει και απο την κ@υλα την πολλη τον
    π@υτσο του αρπαζει αρχιζει να τον ερουφα και
    τον κ@λο τηs γυριζει και αναστεναζει αηρ αηρ
    αμεσωs ο νεαροs τηs τον εσφυριζει..μα η βαιτσα
    τωρα πια που ειναι ξαναμμενη @ρχιδια π@υτσεs και
    ψ@λεs ονειρευεται η καυμενη και το ονειρο βγαινει
    αληθινο νασου ακουει μια φωνη τηs λεει εγω σε ειδα
    γυρνα λοιπον τον κ@λο σου ταξιδι μεγαλο εσυ θα παs
    καβαλα ειs τον π@υτσο μου να παs στην ατλαντιδα και
    η ρουγκλιου φωναξε τωρα πια κ@υλωμενη αηρ αηρ αηρ,,,

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  21. ενταξει φιλε καταλαβα πιο λες
    εκει εμπαινα και διαβαζα με ησυχια τον κυριο γιαννοπουλο και τωρα που εκλεισε για καλοκαιρι μπηκε η συμμορια του σατανα
    αλιμονο στο μπλογκ

  22. ΕΥΚΛΑΣΙΑΑ? ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΓΑΜΙΟΛΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ?

Comments are closed.