Άδωνις Γεωργιάδης: Τι απαντά στα περί ύπαρξης offshore στην Κύπρο

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, θέλησε να απαντήσει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, στις φήμες περί ύπαρξης offshore στην Κύπρο.

Σημειώνεται ότι χθες ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του έκανε λόγο για offshore στην Κύπρο.

«Η αλήθεια είναι ότι λίγοι άνθρωποι στην Ελλάδα έχουν δεχθεί τον εξονυχιστικό οικονομικό έλεγχο και την λάσπη που έχω δεχθεί εγώ τα τελευταία χρόνια. Δεν με πειράζει, αντέχω κι άλλα. Όλη αυτή την περίοδο θα την διηγούμαστε στα παιδιά μας, ως την μάχη μας, κατά μίας άθλιας κυβερνήσεως κακών ανθρώπων. Κάθε επίθεση τους εναντίον μου, είναι για μένα ένας μικρός τίτλος Τιμής» αναφέρει μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδεος της ΝΔ και παραθέτει σειρά από έγγραφα.

«Τα αποδεικτικά έγγραφα θα κατατεθούν και στην επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής, προς απόδειξη των ισχυρισμών μου και άρση πάσης αμφιβολίας. Άλλωστε, εάν η επιτροπή έχει αμφιβολίες, μπορεί να τα ζητήσει και εκείνη απευθείας από την Εφορία της Κύπρου. Μετά από αυτά, θεωρώ ότι όποιος συνεχίζει την ιστορία αυτή είναι κοινός συκοφάντης» καταλήγει η ανάρτηση.
Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη έχει ως εξής:

Η απάντηση και οι αποδείξεις για την λάσπη περί της off shore που υποτίθεται είχα στην Κύπρο κ.λπ.

Η αλήθεια είναι ότι λίγοι άνθρωποι στην Ελλάδα έχουν δεχθεί τον εξονυχιστικό οικονομικό έλεγχο και την λάσπη που έχω δεχθεί εγώ τα τελευταία χρόνια.

Δεν με πειράζει, αντέχω κι άλλα.

Όλη αυτή την περίοδο θα την διηγούμαστε στα παιδιά μας, ως την μάχη μας, κατά μίας άθλιας κυβερνήσεως κακών ανθρώπων.

Κάθε επίθεση τους εναντίον μου, είναι για μένα ένας μικρός τίτλος Τιμής.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Προ ολίγων ημερών, την Παρασκευή συγκεκριμένα, δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από την εφημερίδα Documento.

Το ερώτημα ενός ευγενεστάτου δημοσιογράφου ήταν: «Κύριε Γεωργιάδη είχατε off shore στην Κύπρο έως το 2016;» Απαντώ: «όχι». «Μα η εταιρία τάδε κ.λπ.» εξήγησα λοιπόν ότι αυτή ήταν μία εταιρία που είχα συστήσει με έναν συνέταιρο στην Κύπρο το 2006 και που είχε λυθεί σχεδόν αμέσως.

Στο εύλογο ερώτημα του δημοσιογράφου εάν είχα τα χαρτιά, απήντησα ότι δεν τα είχα διότι αφ’ενός, ήταν μια παλαιά -προ 12ετίας-ιστορία και αφ’ ετέρου, όλα τα έγγραφα μου έως το τέλος του 2006 είχαν καεί στην μεγάλη πυρκαγιά των Χριστουγέννων του 2006, που οι αντιεξουσιαστές είχαν κάψει ολοσχερώς το βιβλιοπωλείο μου στην οδό Μεσολογγίου.

Την επόμενη μέρα βλέπω σποτ του κ. Βαξεβάνη με τίτλο: «Η αδήλωτη και κρυφή off shore του Άδωνι Γεωργιάδη κ.λπ. στην Κύπρο».

Εκεί ο κ. Βαξεβάνης παρουσίασε ένα έγγραφο που φαίνονταν να διαγράφεται η εταιρία αυτή το έτος 2016 και βάσει αυτού γράφτηκε ένα άρθρο στην εφημερίδα που έμπλεξαν τη Novartis και το υποτιθέμενο ξέπλυμα χρημάτων.

Μετά βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ και με κατήγγειλε για την off shore και τέλος ο Πολάκης με κατήγγειλε για την off shore και βέβαια -μεγάλος Πουαρώ αυτός- την συνδύασε με το ΚΕΕΛΠΝΟ και τα «χαμένα εκατομμύρια κ.λπ.»

Σκέφτομαι, όλες αυτές τις μέρες, ποσό τοξικοί είναι και αν πραγματικά αξίζει έστω και ένας κανονικός άνθρωπος να μπλέκει με την πολιτική και τελικά να τον πιάνουν στο στόμα τους όλοι αυτοί….

Όπως είπε όμως ο Ελευθέριος Βενιζέλος, η πολιτική είναι τελικά χούι.

Άργησα να απαντήσω διεξοδικά, διότι αφού το προσωπικό μου αρχείο κάηκε και αφού με τον τότε συνεταίρο μου εκεί, έκτοτε δεν έχω καμμία σχέση, έπρεπε να βρω από την εφορία της Κύπρου τον πλήρη φάκελο αυτής της εταιρίας, ώστε να σας παρουσιάσω τα έγγραφα προς απόδειξη των ισχυρισμών μου.

Πριν λίγο λοιπόν τα παρέλαβα και σας τα παρουσιάζω.

Τι περιέχουν;

Α) Το καταστατικό της εταιρίας όπως ιδρύθηκε το 2006, όπου αποδεικνύεται ότι δεν είναι off shore. Είναι μία ΕΠΕ με ονομαστικές μετοχές και εμπορική δραστηριότητα στην Κύπρο. Δεν είναι δηλ. εταιρία που μεταφέρει κέρδη απο αλλού στην Κύπρο για να γλιτώσει φόρους, ούτε έχει ανωνυμία (τα χαρακτηριστικά των off shore, αλλά μια κανονική εμπορική ΕΠΕ).

Άρα, όποιος, από αύριο, συνεχίζει να γράφει για off shore, θα έχει από μένα και μία Αγωγή.

Στον Βαξεβάνη και στον Πολάκη θα καταθέσω και μήνυση και Αγωγή προς υπεράσπιση της Τιμής μου και για την ηθική βλάβη που μου προκάλεσαν.

Β) Παρουσιάζω όλες τις χρήσεις από την εφορία, που είναι μηδενικές.

Η εταιρία από το 2006 έως το 2016 που διαγράφεται αυτόματα, έχει μηδενική οικονομική δραστηριότητα. Διεγράφη αυτομάτως το 2016, διότι συμπληρώθηκε δεκατία με μηδενική δραστηριότητα.

Μένει να απαντηθεί γιατί δεν την δήλωσα στο Ποθεν Έσχες μου.

Διότι, πολύ απλά, για μένα είχε κλείσει από το 2006, πριν δηλ. εκλεγώ βουλευτής το 2007.

Είχα ζητήσει την λύση της από τον τότε συνέταιρο μου και είχαμε ξενοικιάσει τα γραφεία σε διάστημα λιγότερο των δυο μηνών από την σύστασή της.

Όπως αποδεικνύεται, αυτό δεν δηλώθηκε -εκ παραδρομής- στην εφορία εκεί και έτσι φαίνονταν τυπικά υπαρκτή και διεγράφη αυτομάτως. Εγώ δεν είχα γνώση αυτής της παρατυπίας, διότι εάν το εγνώριζα, θα είχα προχωρήσει εγώ και στην τυπική της διαγραφή.

Αλλά ούτε είχα εισόδημα από αυτήν, αφού είχε μηδέν τζίρο, ούτε έξοδα, ούτε λογαριασμούς, ούτε τίποτε, άρα ουδόλως μετέβαλε την περιουσία μου και δεν αλλάζει σε τίποτε το Πόθεν Έσχες μου.

Ο Νόμος Καστανίδη αναφέρεται σε off shore. Αυτή δεν είναι (ούτως ή άλλως δεν υφίσταται νομικά off shore σε Χώρα μέλος της ΕΕ, όπως η Κύπρος, αλλά αυτή δεν είναι και επί της ουσίας τέτοια). Τα αποδεικτικά έγγραφα θα κατατεθούν και στην επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής, προς απόδειξη των ισχυρισμών μου και άρση πάσης αμφιβολίας. Άλλωστε, εάν η επιτροπή έχει αμφιβολίες, μπορεί να τα ζητήσει και εκείνη απευθείας από την Εφορία της Κύπρου.

Μετά από αυτά, θεωρώ ότι όποιος συνεχίζει την ιστορία αυτή είναι κοινός συκοφάντης.

loading...

7 thoughts on “Άδωνις Γεωργιάδης: Τι απαντά στα περί ύπαρξης offshore στην Κύπρο

  1. ΑΔΩΝΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ?ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΣΔΙΔΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ.ΕΣΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ.ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΑΥΤΟ?

  2. εφτασε η χωρα να ειναι σκια του εαυτου της, με ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΥΓΕΙΑ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΑΜΥΝΑ-ΠΑΡΑΓΩΓΗ,
    με δυο λογια ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.!! ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ???
    ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΙΣΩΣ….

  3. Ο Κυριοs Αδωνιs…
    xairete.blogspot.gr/2009/11/blog-post_6016.html
    Δειτε και τα αποκαλυπτικα εγγραφα και τον ξεχασιαρη αντιπροεδρο τηs ΝΔ που ξεχασε να δηλωσει την εταιρεια του με εδρα την Κυπρο!
    bankstersae.blogspot.gr/2018/04/off-shore-business.html
    Νεα αθλιοτητα του Γεωργιαδη στον Προκοπη Παυλοπουλο:Να γινει ο Βενιζελοs Προεδροs τηs Δημοκρατιαs!
    kentrodexios.wordpress.com/2018/04/13/
    Η Αληθεια για τη συναντηση Καραμανλη Γεωργιαδη:Ο Ηγετηs και ο ικετηs!
    kentrodexios.wordpress.com/2018/04/01/
    Γεωργιαδηs:Η Επιτομη τηs ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ!
    kentrodexios.wordpress.com/2018/04/02/
    ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ:<< Αν ο ΚΟΥΛΗΣ δεν διαγραψει τον Κακλαμανη…>>
    kentrodexios.wordpress.com/2018/04/10/
    "Πολυ επιτυχεs!""Και με Γαιδουρινα Αυτια και αριστεροχειρ….>>
    sxolianews.blogspot.gr/2018/04/blog-post_32.html
    Σε ποιον ανηκει αυτο το αυτι;
    -Αυτο λοιπον το αυτι"χωριs λοβο"ανηκει στον κ.Σπυριδωνα-Αδωνη Γεωργιαδη!
    filosofia-erevna.blogspot.gr/2013/04/blog-post_9045.html
    Ο Σπυριδων(Αδωνηs)πηγε στο Ισραηλ;Ωπ,γιατι τωρα αρα γε;
    Λετε να ηταν τυχαιο και διολου σκοπιμον λογω τηs γνωστηs…ταλαιπωριαs που τραβα;
    sxolianews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_6.html
    Ο Αδωνηs πηγε Ισραηλ και<< την ειδε αλλιωs >>με τουs Εβραιουs!
    exofitsio.blogspot.gr/2018/03/blog-post_615.html
    Quiz:το κοντοκλωτσι τσι βγαινιωs…

  4. VGAZZETOUS TA STRINGAKIA STA GOUROUNIA TOU SIRIZA ETSI OPOS KANEIS KATHE MERA XEFTILIZE TA KOPRANA TO SKILOLOI POY KANEI OTI KYVERNA XTES EIXAME TI MAREVA PROXTES TO MITSOTAKI PARAPROXTES TO STOURNARA TIN NOYARDIS KAI PAI KORDELA XEFTILIZETOUS ADONI XORIS SALIO OPOS KANEIS KAI MIN AKOYS KANENAN EINE SKILIA GENAS TIPOTENI SKOUPIDIA VARATOUS…KALA LEEI O TRAGAS OTI I MISI APO AYTOUS TOUS ARESI TO FISTIKI!!!!!!TO DENOUN TO KORDONI!!!!

  5. ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ Ο ΠΙΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑ ΜΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ. ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΦΑΣΙΣΤΕΡΩΝ ΠΑΝΤΑ ΕΒΓΑΖΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΟΜΑΛΟΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΙΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΥΠΟΥ Β. ΚΟΡΕΑΣ Ή ΚΑΠΟΙΑΣ ΔΗΘΕΝ ΛΑΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ .ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΑΣ .Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ,ΦΑΣΙΣΤΟΚΟΥΜΟΥ ΙΣΤΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΚΟ.

  6. Εκανε ερωτα με τον εραστη τηs…Μαναs τηs.!!!
    Η"Ατακτη"ANGELINA JOLIE στα 16 τηs χρονια…
    Ε,καλα μονο ερωτα εκανε.
    Εδω στην Ελλαδα η συζυγοs νιοπαντρου πολιτικου δεν εκανε μονο ερωτα με τον εραστη τηs μαναs τηs,αλλα τον παντρευτηκε και απο πανω!
    Εξ ου και ο πολιτικοs"σκιζει"σε…Εθνικο επιπεδο….
    politikosafari.blogspot.gr/2009/10/blog-post_8257.html
    αΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ…trelokouneli.blogspot.gr/2009/08/blog-post_4540.html
    Με 7.000.000 ευρω σωζει το μπατηριμενο Ωνασειο ο Αδωνηs!
    politika-gr.blogspot.gr/2013/07/7000000.html
    Το μαυρο στον Αδωνη Γεωργιαδη ειναι ζητημα επιβιωσηs του Εθνουs!Το διλημμα ειναι η με την Γαλανολευκη η με το τουρκικο φεσι του;
    exofitsio.blogspot.gr/2018/03/netakiascom_13.html
    Μπουρδελο εγινε το ΛΑΟΣ του Καρατζαφερη!Υπο διαλυση μετα απο…
    amazonios.net/mπουρδελο-εγινε-το-λαοσ-του-καρατζαφερ/
    Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ
    Ψυχοπαθηs μπουμπουκοs
    (ΑΔΩΝΙΣ)Ο Μπουμπουκοs στο Ναυτικο

  7. ΑΘΛΙΕ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΕ ΨΩΦΟΔΕΞΙΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ.ΟΣΟΙ ΠΡΩΗΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΝΔ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΤΕΡΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΘΝ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑΘΙΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΕΣΕΙ.ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΦΩΛΗΑ ΤΟΥ.ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΙΣΧΟΣ.ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΙ,ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΑΟΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ.Ο ΑΔΩΝΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΕΣΕΙ.ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΡΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ?

Comments are closed.