ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ ! Ξύλο πολύ στον Γιάννη Μπουτάρη Βρισιές, σπρωξιές και χτυπήματα από Πόντιους στο Λευκό Πύργο - ΒΙΝΤΕΟ


Άγρια επίθεση δέχθηκε, από εξοργισμένο πλήθος ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, το απόγευμα του Σαββάτου.Ο δήμαρχος ήταν παρών στις εκδηλώσεις της Γενοκτονίας των Ποντίων, στην περιοχή του Λευκού Πύργου, όμως η κατάσταση ξέφυγε του ελέγχου, όταν, δεκάδες άτομα που βρίσκονταν στο σημείο, του επιτέθηκαν άγρια.

Ο Γ.Μπουτάρης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε και την κεντρική ομιλία στην πλατεία Αγίας Σοφίας, μετέβη στον Λευκό Πύργο για την επίσημη τελετή υποστολής της σημαίας.


Εκεί αρχικά έγινε αποδέκτης αρνητικών σχολίων για τη στάση που έχει κρατήσει απέναντι στην Τουρκία αλλά και τους ίδιους τους Ποντίους, ενώ μερικοί εκ των συγκεντρωθέντων του συνέστησαν να φύγει από την εκδήλωση.

Ο ίδιος αρχικά δεν αντιδρούσε μέχρι που ορισμένοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του και χρησιμοποιώντας υβριστικούς χαρακτηρισμούς, του είπαν να απομακρυνθεί. Μάλιστα, δεν δίστασαν να του επιτεθούν, με σπρωξιές και κλωτσιές.

Μάταια ορισμένοι από τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση προσπαθούσαν να ηρεμήσουν το μαινόμενο πλήθος. Οι... θερμόαιμοι ακολούθησαν τον Γιάννη Μπουτάρη μέχρι και το αυτοκίνητό του, στο οποίο προκάλεσε ζημιές.

17 σχόλια :