Ανάγκη Εθνικής Στρατηγικής , η δημιουργία μεγάλου Φιλορωσικού κόμματος στην Ελλάδα , αλλά .

Σύμφωνα με πληροφορίες μας Ρώσοι επιχειρηματίες ( υπό Ελληνική υπηκοότητα ) ανταποκρίνονται – συντονίζονται –  στο αίτημα  να δημιουργήσουν – στηρίξουν  Φιλορωσικό πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα .

 Έχουμε πράγματι κενό «αντίβαρου» στην ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ πολιτική κύριοι ως περιοχή  που εξαιτίας της γεωγραφικής της θέσης, είναι καταδικασμένη να είναι στο κέντρο των εξελίξεων.

Έχουμε όμως και πολιτικό κενό , που έχει δημιουργηθεί με την απαξίωση του πολιτικού συστήματος  ,κενό , που προσφέρεται διαθέσιμο για να ¨γεμίσει με ένα φιλορωσικό κόμμα.

Ποιο είναι το μεγάλο  και διαχρονικό μας δίλλημα ;

Εάν είμαστε με τους « από εδώ » και τους συμμάχους τους , θα δεχόμαστε τα πυρά των αντιπάλων τους , και το αντίθετο . Το πρόβλημα όμως είναι ότι οι αντίπαλοι αυτοί , μπορούν να μας «διαλύσουν» με τον τρόπο τους θέλοντας να πλήξουν τον μεγάλο τους αντίπαλο τον οποίο στηρίζουμε καθοριστικά .

Βρισκόμαστε σε μια εποχή γεωπολιτικής αναπροσαρμογής που απαιτεί μεγαλύτερη ισορροπία και την ανάγκη να κρατηθούμε στη θέση μας

Από την άλλη η δημιουργία μεγάλου Φιλορωσικού κόμματος στην Ελλάδα ,φαίνεται αναπόφευκτη .

Ακριβώς επειδή είναι αναπόφευκτη , θα πρέπει να γίνει με σοβαρότητα  , με  δυναμική  και με προοπτική . Το αντίβαρο αυτό , θα πρέπει να μπορεί να παίξει αποτελεσματικά τον ρόλο του για το καλό της Ελλάδας

Πάνω απ όλα  συνεπώς , η Ελλάδα

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

[email protected]

loading...

2 thoughts on “Ανάγκη Εθνικής Στρατηγικής , η δημιουργία μεγάλου Φιλορωσικού κόμματος στην Ελλάδα , αλλά .

  1. ΑΨΗΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΑΗΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΙΤΣΕΣ ΣΑΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΤΕ ΕΚΤΕΛΕΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΡΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΜΕ ΣΩΣΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ? ? ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΠΕ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΟ ΚΟΜΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΨΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΦΑΧΤΗΚΑΜΕ,!! ΕΧΟΥΜΕ ΚΙΝΕΖΟΦΙΛΟ,ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΙΛΟ ,ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟ ,ΜΑΔΟΥΡΟΦΙΛΟ(ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ) ΚΛΠ ΚΛΠ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΦΙΛΟ ΑΡΑΓΕ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΚΑΦΕΤΣΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ? Ή ΤΖΙΦΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΙΛΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 1974.

  2. Απο φιλοελληνικο εχουμε πραγματικη αναγκη……….

Comments are closed.