Αποκαλύπτουμε , ενεργοποιήθηκε το σχέδιο ανταλλαγής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τρεις από τους οκτώ Τούρκους .

Επικαλούμαστε πληροφορίες μας που δεν μας έχουν εκθέσει ποτέ . Το λόγο αυτής της αποκάλυψης θα τον καταλάβετε παρακάτω.

Χάρη ζήτησε ο Ερντογάν , χρειάζεται όλες τις ομηρίες μέχρι τις εκλογές . «Οι άλλοι είναι χειρότεροι από εμένα και ποιο επικίνδυνοι είπε » σύμφωνα με υποκλοπή .

Μέχρι τότε , οι οκτώ Τούρκοι ¨πραξικοπηματίες κατά τους Τούρκους ¨ θα αφεθούν με «δρακόντεια μέτρα από την ΕΛ.ΑΣ τάχα μου ελεύθεροι » λόγο παρέλευσης 18αμηνου και βάσει της ισχύουσας Συνταγματικής διάταξης . Σιγή ιχθύος στα ΜΜΕ.

Μετά , και αφού θα έχει «κλειδώσει» από Τούρκους πράκτορες της ΜΙΤ η δυνατότητα απαγωγής τριών εξ αυτών και αφού ¨περάσει¨ στην Κοινή γνώμη η πληροφορία ότι κάποιοι από τους οκτώ ( λόγο φόβου απαγωγείς τους έφυγαν για Γερμανία ) θα απαχθούν εντός Ελληνικού εδάφους «χωρίς να ανοίξει ρουθούνι» όπως στο Κόσοβο .

Στην φάση αυτή η Ελληνική δικαιοσύνη θα αποδεχτεί ότι τουλάχιστον για έναν εκ των οκτώ υπάρχουν σοβαρές υποψίες ότι συμμετείχε ενεργά στο πραξικόπημα και συγκεκριμένα  κατά την προετοιμασία του .

Στην φάση αυτή , ο Τούρκος αξιωματικός θα εκδοθεί στην Τουρκία , αφού θα επιτρέψει ευρωπαίους παρατηρητές στην δίκη , για μια δίκαιη δίκη .

Τότε ο Ερντογάν θα επιτρέψει την επιστροφή μόνο τους ενός εκ των δύο Ελλήνων σε 1η φάση .

Γιατί αποκαλύπτουμε το σχέδιο για όσους δεν κατάλαβαν ;

Για να συνειδητοποιήσουμε τα παιχνίδια που παίζονται  σε βάρος των δύο αυτών παιδιών στον βωμό των σκοπιμοτήτων .

Οι Έλληνες στρατιωτικοί Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης θα μπορούσαν χθες να βρισκόταν στα σπίτια τους …. Κύριε Κοτζιά που έχετε πείσει την οικογένεια ότι «κερδίζει η Ελλάδα με την κράτησή τους »

Πως ; Η λύση εν περιέχεται στα ανωτέρω .

Δεν είναι σοβαρές ενέργειες ενός σοβαρού κράτους αυτές , κύριοι της ΕΥΠ .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

[email protected]

loading...

6 thoughts on “Αποκαλύπτουμε , ενεργοποιήθηκε το σχέδιο ανταλλαγής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τρεις από τους οκτώ Τούρκους .

  1. Είσθε αναξιόπιστοι κύριοι ή κυρίες οι λοιποί οτι κι αν είστε.Μυθομανείς που μας έχετε φλομώσει στο παραμύθι .Τελικά έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είσθε ή τρόφιμοι ψυχιατρείου που πετούν τα χάπια στο νεροχύτη ή έμισθα όργανα εχθρών της Ελλάδος που προσπαθούν να δημιουργήσουν ανεξέλεγκτες καταστάσεις και διαρκώς αποτυγχάνουν γιατί δεν είναι δυνατόν άνθρωποι με ελάχιστα ψήγματα νοημοσύνης να σας λάβουν σοβαρά υπόψιν.Δοκιμάστε ως διασκεδαστές στον τομέα αυτό ίσως έχετε τύψη.

  2. Αν γίνει έτσι θα σας βγάλω το καπέλο

  3. ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΕΕΕΕΕΕ 2.28

  4. Μόνο συριζαίος δεν είμαι καραγκιοζόκο που το παίζεις και προφήτης και μαλάκας .Βλάκα ε βλάκα.

  5. πραγματι νεργοποιήθηκε , συνελήφθη τουρκος με το τρακτερ του στον ευρο

Comments are closed.