”Τα όρια της βίας τα βάζει η κοινωνία”

”Τα όρια της βίας τα βάζει η κοινωνία” μας έλεγε ο καθηγητής Κατρούγκαλος.Στην τηλεόραση τα έλεγε.Τι πάει και θυμάται ο Έλληνας ε; Βλέπεις ο ξευτίλας πρωθυπουργός δεν καταδικάζει τη βία γενικά όπως δεν καταδικάζει και τις συγκεντρώσεις γενικά.
Όπως δεν τον χαλάν και οι μολότοφ αμα τις ρίχνει αυτός. Αμα είναι κουκουλοφόροι που βαράν οικογένειες επειδή κρατούσαν ελληνικές σημαίες δεν τρέχει τίποτα. Αμα η συνιστώσα Ρουβικώνας τραμπουκίζει είναι ακτιβισμός και δικά μας παιδιά. Αμα το ”αντιφασιστικό” κίνημα κάνει εκδρομές για να τρομοκρατήσει τους ντόπιους που αντιδράν στον εποικισμό είναι όλα καλά. Αμα είναι εκκατομύρια που αντιδράν στην προδοσία της Μακεδονίας είναι όχλος,αμα είναι Πόντιοι που αντιδράν στην προσβολή των προγόνων τους απ τους εθνομηδενιστές είναι κακοί. Καλά κάνετε και φοβάστε – τα χειρότερα για σας έρχονται.

αναγνωστης

loading...

3 thoughts on “”Τα όρια της βίας τα βάζει η κοινωνία”

  1. Οργή λαού φωνή Θεού!!!
    Κάποτε οι πολιτικοί απατεώνες, οι τουρκολαγνοι και οι γερμανοτσολιάδες, πρέπει να βρεθούν αντιμέτωποι με την οργή του λαού, για τα εγκλήματα που διέπραξαν και συνεχίζουν να διαπράττουν σε βάρος της χώρας και του ελληνικού λαού.

  2. Συμφωνα με τη λογική Κατρούγκαλου τα όρια της βίας στη Θεσσαλονίκη τα έβαλε η κοινωνία.

  3. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΕ ΤΙ ΟΡΙΑ ΒΙΑΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ

Comments are closed.