Το «σχέδιο Πυθία» συνέλαβαν ως ιδέα και υλοποίησαν αποκλειστικά , υπηρετούντες στην ΕΥΠ .

Δεν υπήρξε ποτέ ,  καμία απολύτως εμπλοκή ξένων υπηρεσιών καθοιονδήποτε τρόπο. Σκοπός του παμπόνηρου αυτού σχεδίου ήταν  απλά , να «πέσει » η τότε Κυβέρνηση .

Για όσους γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται ( ειδικά οι κύριοι εισαγγελείς ) αυτά που ακολουθούν είναι εξαιρετικά σοβαρά , για έναν και μόνο λόγο .

Το κλείσιμο της υπόθεσης  σήμερα ως «φούσκα » συνιστά συγκάλυψη ατόμων που υπηρετούσαν στην ΕΥΠ και διέπραξαν τότε  ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ .

Γιατί άραγε ; . Έχει σχέση με το ότι σήμερα , «στεγανοποιήθηκε» η ΕΥΠ κύριε Γιάννη Ρουμπάτη κυβερνητικέ εκπρόσωπε επί πρωθυπουργίας Ανδρέα Παπανδρέου;

Ποια ήταν η ιδέα λοιπόν ( γνωστής ) ομάδας ατόμων που υπηρετούσαν στην ΕΥΠ ( τότε ) ; Το σχέδιο ήταν δομημένο σε δύο φάσεις.

Στην 1η φάση , θα προκαλούσαν  πολιτική αποσταθεροποίηση  με την «παραγωγή σκανδάλων » ( θυμόμαστε την υπόθεση μονής Βατοπεδίου και που κατέληξε – την υπόθεση των δομημένων ομολόγων -τις μεγάλες πυρκαγιές του 2007 και του 2009 που έκαψαν μεγάλες δασικές εκτάσεις σε όλη τη χώρα και κόστισαν σε δεκάδες ζωές  κ.α), και τη δημιουργία κοινωνικής αποσταθεροποίησης (κοινωνικές αναταραχές και τρομοκρατικές ενέργειες  ,όπως π.χ τα επεισόδια του Δεκεμβρίου του 2008, με αφορμή τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου κ.α)

Στην συνέχεια θα εμφάνιζαν εμπλοκή ξένων μυστικών υπηρεσιών ( εύκολα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου ) επειδή τάχα μου υπεγράφη -τότε- η τριμερής συμφωνία μεταξύ Ρωσία – Βουλγαρίας – Ελλάδας για τον Αγωγό  Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη , καθώς και συμφωνίες για συνεργασίες στην κατασκευή του αγωγού South Stream και γενικά επειδή υπήρξε  προσέγγιση μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Ρωσικής Ομοσπονδίας, η οποία κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα είχε αρχίσει να εκδηλώνεται ( σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ) σε διαφόρους τομείς και ιδίως στους τομείς της ενέργειας, των εξοπλισμών και των κρατικών προμηθειών.

Στην 2η φάση θα συνέδεαν όλα τα ανωτέρω με το πρόσωπο του τότε πρωθυπουργού δείχνοντας  με έμφαση και έντεχνα ότι την τελευταία στιγμή είχε αποφευχθεί δολοφονία του  , που θα γινόταν από μυστικούς πράκτορες της Αμερικής ( τάχα μου ως αντίδραση για την προσέγγιση της Ρωσίας ) και αποφεύχθηκε όμως από Ρώσους πράκτορες που καιροφυλακτούσαν .

Σε αυτό βοήθησε και το ότι « έβαλαν στο ίδιο κάδρο » έντεχνα την υπόθεση των γνωστών τότε υποκλοπών  κάνοντας πιστευτώ το σενάριο της απόπειρας δολοφονίας του τότε πρωθυπουργού και δημιουργώντας  κλίμα αποκαλύψεων , γνωρίζοντας ότι  , ο William Bazil , ο αμερικανός που κατηγορήθηκε για υποκλοπές ( ή Πέτρος Μάρκου ) θα διέφευγε στο εξωτερικό και έτσι , θα «στήριζαν »την όλη σκευωρία , και πολλά άλλα τέτοια κόλπα .

Είναι προφανές ότι τα άτομα αυτά χρίζουν ψυχιατρικής εξέτασης και είναι και σήμερα εξαιρετικά επικίνδυνα .  Κατάφεραν όμως να προκαλέσουν πλήθος εγκληματικών ενεργειών ως ηθικοί αυτουργοί  , να αναστατώσουν την κοινωνία , να αποσταθεροποιήσουν το πολιτικό σύστημα , να χαλάσουν την εικόνα – τότε- της Ελλάδας στο εξωτερικό , να κατηγορήσουν ξένες μυστικές υπηρεσίες πλήττοντας έτσι τις σχέσεις του Ελληνικού κράτους με άλλα κράτη , να σπιλώσουν πρόσωπα που ενέπλεξαν χωρίς στοιχεία ,  να απασχοληθεί πλανεμένη η δικαιοσύνη για χρόνια  κ.α

Κι όλα αυτά με σκοπό  , να πέσει μια Κυβέρνηση και να ανέβει μια άλλη  – αλά ελληνικά –  Ακόμα και σήμερα όμως καταφέρνουν να «προφυλάσσονται »  Τα άτομα αυτά ( που είναι γνωστά σε εσάς ) ΔΕΝ θα τα οδηγήσετε στην δικαιοσύνη , δεν θα τους απαγγελθούν καν κατηγορίες ; τίποτα ;

Ζητάμε να ανοίξει ξανά ο φάκελος για το «σχέδιο Πυθία» προς αυτήν την κατεύθυνση ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ από την ανεξάρτητη δικαιοσύνη .

«Πιάστε την άκρη του κουβαριού» από τα παρακάτω :

Από τις ένορκες καταθέσεις του μάρτυρα Σεραφείμ Τσιτσιμπή του Γεωργίου (Α’ Υποδιοικητής της Ε.Υ.Π. από τη 15-10-2004 έως την 14-10-2009), την ένορκη κατάθεση του μάρτυρα Κωνσταντίνου Αγγελάκη του Γεωργίου (υπαλλήλου της Ε.Υ.Π.), την ένορκη κατάθεση του μάρτυρα Χρήστου Φώλια του Σωτηρίου (ο οποίος διατέλεσε Υπουργός Ανάπτυξης, αρμόδιος για θέματα ενεργειακής πολιτικής, από το 2007 έως τον Οκτώβριο του έτους 2009), και την ένορκη κατάθεση του μάρτυρα Ιωάννη Βαληνάκη του Γεωργίου (ο οποίος διατέλεσε Υφυπουργός Εξωτερικών κατά το χρονικό διάστημα από το έτος 2004 έως και το έτος 2009).

Στην  συνέχεια δείτε τι ελέχθη τότε ( Ιανουάριο 2009 ) μεταξύ του επικεφαλής του κλιμακίου της ΕΥΠ στη Θεσσαλονίκη Γ.Κ., εν ενεργεία αστυνομικού διευθυντή, και της «πηγής» με κωδικό ΣΘ13 , συγκρίνετέ τα  με  την υπ’ αριθμόν 53 /13-3-2009, αναφορά του Γ.Κ , τις καταθέσεις  που αναφέρουν ότι «έγινε» συμπλοκή στη Νέα Μάκρη και αναρωτηθείτε  εκείνο το έρμο το βαν , πού πήγε και σήμερα που βρίσκεται  ;

Τέλος δείτε που κατέληξε η επείγουσα έρευνα που έγινε τότε εντός ΕΥΠ , δείτε την  υπ’ αριθμόν 509/17-3-2009 αναφορά του διοικητή και τι αναφέρει για το έγγραφο (της «πηγής» με κωδικό ΣΘ13 ) , αναρωτηθείτε γιατί αυτή  η αναφορά δεν  παραδόθηκε ποτέ στη Δικαιοσύνη.

Μα το σημαντικότερο , δείτε το σκεπτικό με το οποίο «αρχειοθετείται» σήμερα αυτή η υπόθεση .

Αυτά για αρχή !!

Συνεχίζεται ……..

κοιν: Εισαγγελία Αρείου Πάγιου / Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης/ Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής  κτλ

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

[email protected]

loading...