Μα δεν υπάρχει μόνο ο Ρουβίκωνας.

Η φασιστερα εχει πολλα ταγματα εφοδου των οποιων οι γιαφκες, η αλλιως “χωροι κοινωνικων εκδηλωσεων” βγαινουν στην δημοσιοτητα μονο αν ενοχληθουν απο καποιους που αυτοι ονομαζουν ακροδεξιους. Διαφορετικα ειναι αγνωστοι κουκουλοφοροι που δεν ξερουν απο που βγαινουν και
ακομα τους ψαχνουν. ΑΝΤΙΠΝΟΙΑ, ΡΕΣΑΛΤΟ, ΦΑΒΕΛΑ, ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ, LIBERTATA και ενας Θεος ξερει ποσες τετοιες “ακτιβιστικες” γιαφκες υπαρχουν οι οποιες ειναι υπο την προστασια συσσωμου του συστηματος. Τοτε με το συλλαλητηριο για την Μακεδονια (που και εκει εβλεπαν φασιστες, ναζι και δεν συμμαζευεται), στην οδο Σολωνος αριστεροι ηταν αυτοι που εριξαν μοτοσυκλετιστη και τον εσπασαν στο ξυλο επειδη κρατουσε Ελληνικη σημαια. Το ΕλληνοΑμερικανο τουριστα στην Ερμου, που τον πλακωσαν επειδη ειχε τατουαζ και τον περασαν για χρυσαυγιτη? Τον Ματατζη εξω απο τα γραφεια του ΠΑΣΟΚ, που ανοιξαν πυρ εναντιον τους με καλασνικοφ, για λιγα εκατοστα την γλιτωσε και δεν εφαγε τη σφαιρα στο δοξα πατροι. Ακομα και με την περιπτωση της δικηγορου που της τηγανισαν το γονατο… απλα περασε στα ψιλα επειδη οι δραστες ηταν δικοι τους. Απειρα τα περιστατικα βιας απο αριστερους, μηδενικη η καταδικη απο ολους τους ευαισθητουληδες που σημερα θυμουνται το “καταδικαζουμε την βια απ’οπου κι αν προερχεται¨.

αναγνωστης

loading...

2 thoughts on “Μα δεν υπάρχει μόνο ο Ρουβίκωνας.

  1. Τελικά αυτοί που ''χτύπησαν'' τον Μπούταρη, πιάστηκαν καί όπως μαθαίνουμε είναι ''ακροδεξιοί-φασίστες'', από το χωριό του Στάλιν!….. Με τις ευχές μου για πολύ ξύλο στους αλήτες-ρουφιάνους-δημοσιογράφους!….. John Swinton…(…)

  2. ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ Η ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΤΟΥΣ!!!ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ? ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΧΟΝΗ (Ο ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ) ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΕΤΕΘΗΣΑΝ,ΤΡΟΠΟΤΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ,ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΗΔΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ? Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΝΑΜΑΖΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΟΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΙ.Ο ΑΝ ΧΕΣΤΗΚΕ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ?ΕΡΕΥΝΑΤΑΙ ΑΡΜΟΔΙΩΣ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΟΜΟΦΡΟΝΕΣ ΤΟΥ.

Comments are closed.