«Η ΑΕΚ θα κινδυνεύσει με απαγόρευση μεταγραφών για τον Λάζαρο»

Η κόντρα Ολυμπιακού – ΑΕΚ για το συμβόλαιο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου συνεχίζεται με τους ερυθρόλευκους να υποστηρίζουν με νομικές πηγές πως η Ένωση κινδυνεύει με απαγόρευση μεταγραφών και όχι αυτοί!
Η εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής» συνεχίζει το ντεμαράζ δημσοιευμάτων για την (νομική) υπόθεση του συμβολαίου του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και τονίζει πως η ΑΕΚ είναι αυτή που κινδυνεύει με απαγόρευση μεταγραφών και όχι ο Ολυμπιακός.
Υπενθυμίζουμε πως από την ΑΕΚ να υποστηρίζουν πως υπάρχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο για την επόμενη σεζόν, ενώ από την άλλη πλευρά οι ερυθρόλευκοι κάνουν λόγο για ιδιωτικό συμφωνητικό που δεν έχει ισχύ.
Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Κόκκινος Πρωταθλητής» της Πέμπτης 17/5 που μετέφερε τις πληροφορίες για ύπαρξη ιδιωτικού συμφωνητικού και όχι συμβολαίου ανάμεσα σε Λάζαρο και ΑΕΚ.

Σε σήριαλ αναμένεται να καταλήξει το συμβόλαιο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με την ΑΕΚ, αφού υπάρχουν ακόμα πολλά επεισόδια. Σε ένα από τα τελευταία υπήρχε η εκτίμηση πως ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με απαγόρευση μεταγραφών για δύο μεταγραφικές περιόδους σε περίπτωση που η ΑΕΚ καταθέσει το υπογεγραμμένο συμβόλαιο που υποστηρίζει πως έχει με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής» σε αυτή την περίπτωση αυτή που κινδυνεύει με απαγόρευση μεταγραφών είναι η Ένωση και όχι οι Πειραιώτες όπως ανέφεραν στο έντυπο νομικές πηγές.
Το ρεπορτάζ με τις αποκαλύψεις έγκυρων νομικών κύκλων στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Κόκκινος Πρωταθλητής»

«Αυτή που κινδυνεύει σε μια τέτοια περίπτωση είναι η ΑΕΚ και όχι ο Ολυμπιακός. Το πρόβλημα για πιθανές τέτοιες κυρώσεις θα το έχει η ΑΕΚ, πολύ απλά γιατί συμβόλαιο υπογεγραμμένο από τον Χριστοδουλόπουλο έχει ήδη καταθέσει ο Ολυμπιακός ακολουθώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες, εξ ου και έχει επικυρωθεί κιόλας το συμβόλαιο από τη Λίγκα», αναφέρει το δημοσίευμα και συνεχίζει: «Ενα συμβόλαιο για να επικυρωθεί πρέπει να κατατεθεί μέσα σε μια εβδομάδα, αφότου υπογράφτηκε και από τα δύο μέρη. Αν δεν κατατεθεί μέσα σε αυτό το διάστημα, που ορίζουν οι κανονισμοί, δεν επικυρώνεται από τη Λίγκα».

Ετσι, υποστηρίζεται πως ο Ολυμπιακός υπέγραψε με τον 32χρονο διεθνή άσο την Δευτέρα και μια μέρα μετά έστειλε το συμβόλαιο του στη Λίγκα για επικύρωση. Οπως γράφει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», η ΑΕΚ δεν έχει στείλει κανένα συμβόλαιο προς επικύρωση παρότι υποστηρίζει πως έχει την υπογραφή του μέχρι το 2019.

Στην επιστολή που έστειλε η ΑΕΚ στον Ολυμπιακό αναφέρει πως το συμβόλαιο του Λάζαρου θα το καταθέσει την 1η Ιουλίου και από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο αναρωτιούνται πως ο δικέφαλος έχει συμβόλαιο με ημερομηνία 1η Ιουλίου όταν ο παίκτης έχει υπογράψει με τον Ολυμπιακό από τις 15 Μάη…

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Λίγκα έστειλε στις 10 Μαϊου σε όλες τις ομάδες τη λίστα με τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές και μέσα σε αυτούς δέσποζε και το όνομα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με λήξη συμβολαίου στις 30 Ιουνίου 2018.

Τόσο ο Χριστοδουλόπουλος, όσο και ο μάνατζερ του υποστηρίζουν πως έχουν με την ΑΕΚ ένα ιδιωτικό συμφωνητικό που δεν ισχύει και πλέον ο διεθνής άσος είναι δηλωμένος σε όλες τις ποδοσφαιρικές αρχές ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

loading...

3 thoughts on “«Η ΑΕΚ θα κινδυνεύσει με απαγόρευση μεταγραφών για τον Λάζαρο»

  1. την πατησε ο λαζαρος…εφυγες εκει που σε ειχανε αρχοντα ολοι και πας….στο γαυρο για τριτοτεταρτος

  2. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΛΑΖΑΡΕ ,ΑΦΗΣΕΣ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΙΒΕΛΟ

  3. ΕΥΘΥΜΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΓΑΥΡΟ, ΣΚΕΨΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Comments are closed.