Ξυπνήστε ρε πήγε 6

loading...

22 thoughts on “Ξυπνήστε ρε πήγε 6

  1. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΑΝΕΣ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΘΡΟ 120 ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΝ ΕΝΩΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗ …

    ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ,ΤΙΣ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΝ ΑΓΝΟΟΥΝ,ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΜΕ ΟΤΙ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ…

    ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ Η ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ "ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ" ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ..

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΠΟΥ ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ,ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΘΗΡΙΑ…!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=Pg6O5OeRp0o

  2. ΕLENI DOUFEKA
    Δημόσια


    2 ω
    Λοιπον ο Terry Zaffer , η ΝΑΤΑΣΑ – ΝΑΤΑΣΑ , η Popi Kaloupi
    o dimitrios gioulos , η Sofia Rosero , susana rose , kosta – kosta ,ο Morfeas Sky και η γλυκιά ονειροπαγιδα Ευη που ειμαι σιγουρη ότι βγαινει ως Despoina είναι οι μεγαλυτεροι τραμπουκοι και εχθροί του GOOGLE!! Αυτοι που το εχουν καταστρεψει!!! *Συνιστω την προσοχη σας ως προς τα προφιλ αυτά!!! Καλή συνέχεια και καλη δυναμη!!!

    https://plus.google.com/u/0/+ELENIDOUFEKA

  3. Η ΑΛΗΘΕΙΑ
    ***************************

    Ο Αρτέμης Σώρρας δεν είναι διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων απεφάνθη ο Άρειος Πάγος
    ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ
    swrras-thumb-large
    ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
    Αναιρέθηκε από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου η απόφαση του Πλημμελειοδικείου Αθηνών που είχε δεχθεί ότι ο φυγόδικος Αρτέμης Σώρρας είναι διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων, όπως ο ίδιος ισχυριζόταν, εξαπατώντας χιλιάδες πολίτες. Μετά από παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης η απόφαση αυτή ελέγχθηκε δικαστικά και η δικαιοσύνη μετά από έρευνες οδηγήθηκε σε απαγγελία κακουργηματικών κατηγοριών κατά Σώρρα και στενών του συνεργατών.

    Ο Αρτέμης Σώρρας παρά την άσκηση σε βάρος του ποινικών διώξεων μέχρι σήμερα διαφεύγει τη σύλληψη. Η απόφαση που αναιρέθηκε είχε αποτελέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα "σημαία" της προπαγάνδας Σώρρα που στο μεταξύ είχε ιδρύσει και πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" προσδίδοντας στην κίνηση του και πολιτικά χαρακτηριστικά. Μετά την αναίρεση της αποφάσεως αυτής από τον Άρειο Πάγο δεν μπορεί ούτε και τυπικά να γίνεται επίκληση της καθώς αναίρεση σημαίνει πως η απόφαση αυτή εξαφανίζεται και είναι σαν μην εκδόθηκε ποτέ.

    Remaining Time -0:14
    Fullscreen
    Mute
    Αναλυτικότερα, η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου σε πλήρη σύνθεση έκανε δεκτή την αίτηση αναίρεσης της επίμαχης απόφασης για τον Σώρρα που είχε γίνει από την αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευσταθία Σπυροπούλου. Με την απόφαση της Ολομέλειας,που φέρει αριθμό 2 του 2017, κρίθηκε ότι η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών έτους 2013, είχε μη ειδική, εμπεριστατωμένη και ελλιπή αιτιολογία, ενώ σε πολλά σημεία είχε εσφαλμένη και ασαφή αιτιολογία.

    Ειδικότερα η απόφαση της Ολομέλειας αναφέρει ότι η απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου για το υπέρογκο ή αμύθητο -όπως το χαρακτηρίζει- ποσό των 600 δις δολαρίων δεν προσδιορίζει με ποιό αμετάκλητο πληρεξούσιο είναι διαχειριστής του ο Αρτέμης Σώρρας, με συνέπεια να υπάρχει ελλιπής αιτιολογία για το πώς είναι διαχειριστής του ποσού αυτού. Ακόμη, δεν αναφέρει η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου τα ακριβή στοιχεία των διεθνών γραμματειών που λέει ότι έχει στην κατοχή και που ακριβώς αυτά φυλάσσονται σε Τράπεζα του Καναδά.

    Παράλληλα, οι αρεοπαγίτες σημειώνουν, ότι ενώ δέχεται ότι το επίμαχο ποσό φυλάσσεται για πίστωση και χορήγηση της Ελλάδος, αντιφατικά δέχεται ότι ο Αρτέμης Σώρρας σκοπεύει να χορηγήσει το ποσό αυτό στο Ελληνικό Δημόσιο με την μορφή δανείου διάρκειας 100 ετών και με επιτόκιο 0,5%. Τέλος, οι αρεοπαγίτες σημειώνουν ότι η απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου εσφαλμένα και αντιφατικά δέχθηκε ότι δεν προκάλεσε ανησυχία και έλλειψη εμπιστοσύνης στους πολίτες η είδηση ότι έχει αμύθητο ποσό το οποίο θα διαθέσει για την Ελλάδα, ενώ αντικειμενικά μια τέτοια είδηση προκαλεί ανησυχία στους πολίτες γιατί φέρεται ότι το κράτος δεν μπορεί να καλύψει τις υποχρεώσεις του ενόψει της δυσμενούς οικονομικής κρίσης.

    Ιωάννα Μάνδρου ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

  4. ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΥΚΛΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ Η ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΕΠΕΣΕ ΜΑΜΗΣΙ ΜΕΧΡΙ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ…ΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΑΝΤΕ ΝΤΕΕΕ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΕ ΚΑΤΟΙΚΕ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥ ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΑΟ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΩΣΑΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΣΕ ΤΕΜΑΧΙΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΑ ΣΥΜΒΙΑ ΣΟΥ….Ο ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΟΓΛΥΦΤΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΤΡΕΛΟΠΟΥΤΣΑΡΑΣ ΤΟΥ ΔΑΦΝΙΟΥ ΑΛΟΥΣ ΔΥΟ ΕΦΑΓΕ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ …ΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΙΤΗΣΕ ΚΩΛΟΒΑΡΔΟΥΛΟ ΓΙΑ ΚΩΛΟΒΑΡΔΟΥΛΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΕ….

  5. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ "" ΕΥΤΑΞΙΑΣ ""

    …………………………………………..

    Ανώνυμος2 Μαΐου 2018 – 2:40 μ.μ.
    Πολύ βρώμικοι άνθρωποι,ένα μεγάλο μπράβο σε αυτόν που βρήκε το κανονικό κείμενο και τους ξεμπρόστιασε,γι'άλλη μια φορά φάνηκαν οι απατεώνες έτσι πλαστογραφούν τα πάντα τα πασάρουν στους αφελείς και τους εξαπατούν έτσι έστεισαν και τη κομπίνα με τα δις και ευτυχώς που ο Άρειος Πάγος [ οι ανώτατοι δικαστές ] εξέδωσαν τη σωστή απόφαση και απο τότε κρύβεται στη σπηλιά
    και πάλι μπράβο σου ΕΣΕΝΑ που φανέρωσες την αλήθεια !!!

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος2 Μαΐου 2018 – 10:13 μ.μ.
    ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ 2.40μ.μ.,

    ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ …"ΨΕΥΤΙΚΟ" ΟΝΟΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΝΑ …"ΠΕΦΤΕΙ" ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ, ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΣΟΥ ?

    ΠΟΙΟΣ "ΠΑΠΑΡΑΣ" ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ…"ΙΚΑΝΟΣ" ΠΟΥ ΣΕ …"ΕΠΕΙΣΕ" ΓΙΑ ΤΟΝ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ ?

    ΠΕΙΣΤΗΚΕΣ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ…κ. ΜΑΝΔΡΟΥ ΠΟΥ ΤΑΧΑ…"ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ" ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ … "ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ?

    ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟΣΟ…"ΔΥΣΚΟΛΟ", ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 15/11/2017 ΠΟΥ "ΑΘΩΩΝΕΤΑΙ" ΠΑΝΗΓΗΡΙΚΑ ΓΙΑ 2η ΦΟΡΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ? ΑΛΛΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ 1.05μ.μ., ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΣΣΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ "ΞΕΠΛΕΝΙ" ΤΗΝ ΜΑΝΔΡΟΥ ΓΙΑ … ΕΓΓΥΡΟΤΗΤΑ ?

    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ …"ΓΛΩΣΣΑ" ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ…"ΥΠΟ-ΒΟΘΡΟ" ΤΟΥ ?

    ΚΑΙ…"ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΣ" ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ…"ΑΠΟΨΗ" ΓΙΑ…"ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ", ΓΙΑ…"ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ", ΓΙΑ …"ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" ΚΑΙ…"ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥΣ" ?

    ΑΝ ΕΙΣΑΙ "ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ", ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ…"ΞΕΠΕΦΤΕΙΣ" ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ?

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ "ΜΥΑΛΟ" ΣΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ …ΑΠΛΑ… ? ΠΟΙΟΙ…"ΚΥΝΗΓΑΝΕ" ΤΟΝ … "ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ ? ΤΟΝ "ΚΥΝΗΓΑΕΙ" ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ" ΚΡΑΤΟΣ Η' ΟΛΑ ΤΑ …"ΡΕΜΑΛΙΑ" ΟΙ … "ΕΓΚΡΙΤΟΙ" ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ, ΚΑΤΙ…"ΕΡΕΥΝΗΤΑΔΕΣ" ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ…"ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ" ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ…"ΤΡΟΜΑΡΑ" ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ "ΠΑΘΟΥΝ" ΟΤΑΝ Ο "ΣΩΡΡΑΣ" ΠΟΥ ΤΑΧΑ … "ΠΡΟΣΜΕΝΟΥΝ" ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ…"ΥΠΟΝΟΜΟ", ΤΟΥΣ…"ΒΓΕΙ"…ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ…?

    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ …"ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙΣ" ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΣΕ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΗΝ…"ΑΛΗΘΕΙΑ"…

    ΤΙ ΠΟΙΟ…"ΑΠΛΟ" ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ…"ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ" ΚΑΝΕΝΑΝ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ "ΜΟΝΟΝ" ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΝ…"ΓΝΩΣΗ"…

    "ΠΙΣΤΗ…ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ",…"ΓΝΩΣΗ…ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ" ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ … "ΑΠΟΨΗ"…

    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ "ΕΚΛΑΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ", ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ…"Ρ Ο Μ Π Α Σ"…

    ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  6. Οι πέντε νόμοι της ανθρώπινης ηλιθιότητας…

    Στο σχετικό βιβλίο ο Carlo Cipolla καταγράφει τους πέντε βασικούς νόμους της ηλιθιότητας ως εξής:

    1) Πάντοτε και αναπόφευκτα όλοι υποτιμούν τον αριθμό των ηλίθιων ατόμων που κυκλοφορούν στην κοινωνία. Συγκεκριμένα, o Cipolla υποστηρίζει ότι ο αριθμός των ηλίθιων είναι σταθερός σε όλους τους ανθρώπινους πληθυσμούς, όσο σταθερή είναι η αναλογία αγοριών και κοριτσιών που γεννιούνται οπουδήποτε στη Γη. Το ποσοστό των οπωροπωλών που είναι ηλίθιοι είναι το ίδιο με το ποσοστό των κατόχων βραβείων Νόμπελ που είναι ηλίθιοι. Αυτό ισχύει επειδή:

    2) Η πιθανότητα ένας άνθρωπος να είναι ηλίθιος είναι ανεξάρτητη κάθε άλλου χαρακτηριστικού του ανθρώπου.

    3) Ένας άνθρωπος είναι ηλίθιος όταν προξενεί ζημίες σε έναν άλλο άνθρωπο, ή σε ομάδες ανθρώπων, χωρίς ο ίδιος να αποκομίζει οποιοδήποτε κέρδος, ή ακόμα και με το να ζημιώνεται σημαντικά.

    4) Οι μη-ηλίθιοι πάντα υποτιμούν τη βλαπτική ισχύ των ηλίθιων ατόμων. Συγκεκριμένα, οι μη-ηλίθιοι πάντα ξεχνούν πως η συναναστροφή ή ο συγχρωτισμός με ηλίθια άτομα πάντα αποδεικνύεται ένα δαπανηρό σφάλμα, ανεξαρτήτως χρόνου, τόπου ή συνθηκών.

    5) Ο ηλίθιος είναι ο πιο επικίνδυνος τύπος ανθρώπου.

    ΚΑΙ ΣΥ ΕΥΤΑΞΙΑ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΡΕΙΣΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ…
    ΓΥΦΤΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ.

  7. ΣΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΕΥΚΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΣΟΥ ΡΕ ΓΑΜΗΕΜΕΝΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΠΟΥΣΤΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ. ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥ.

  8. ΓΦΤΟΣ ΑΓΙΟΣ ΚΙ'ΑΝ ΓΕΝΕΙ ΣΚΑΤΕΝΙΑ ΔΟΞΑ Θ'ΑΧΕΙ..

  9. Με αμέριστο σεβασμό δύο λόγια φιλικά στον πάσχοντα συνάνθρωπο '' Ευταξία ''

    Όταν κάποια στιγμή πετάξεις την μάσκα θα τρομαξεις με αυτό που θα αντικρυσεις δηλαδή τον εαυτό σου ,θα λες ,μα ποιός απο όλους όσους παρίστανα τόσα χρόνια να είμαι άραγε;θα έχεις πάθει διαταραχή ταυτότητας του φύλου ή διαταραχή δυσφορίας του φύλου, ή σύγχυση και ανασφάλεια απο τα πολλά ψέματα που λες και τα πολλά αντρικά και γυναικεία ονόματα που χρησιμοποιείς,το ίδιο κοσκινάκι μου και που να σε κρεμάσω……….

  10. ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΦΕΡΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ,ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

    ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ??
    ΠΑΡΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ….

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:
    Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    Αλφειός: ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΕΜΕΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΣΙΩΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΟΥ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΔΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ…

    ΕΛΛΕΙΠΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ;;; ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΦΑΣΑΡΙΑ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΛΑΣΠΗ , ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΙΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΙΒΕΛΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 , ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ… ΤΣΑΤΡΑ-ΠΑΤΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 7 ΛΕΠΤΑ… Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ «»ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ»» ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΠΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ !!!

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ 16/02/2017 Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΞΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΩΣ Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ Η.Π.Α ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΠΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ;;; !!! χαχαχαχ ΜΑ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΠΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ;;; !!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ;;; ΑΛΛΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ;;;

    ………….

    Λευτερης Στακιας
    ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ πάνω από 120 ΕΛΛΗΝΕΣ…. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ μετά από μια υπόθεση του ΟΠΑΠ ήρθε η σειρά της δικης μας υπόθεσης ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ «»ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ»» ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΠΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ…. ολόκληρη η διαδικασία είχε διάρκεια 7 λεπτά….
    ναι καλά ακούσατε

    ΑΡΑ….. ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ όπως λένε τα ΤΣΟΝΤΟΑΡΘΡΑ και ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ…
    ΜΑ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ;;; ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ 600δις ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ αυτοί τα έβαλαν όχι εμείς…

  11. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ,Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ….

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΔΡΟΜΑΚΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ..

    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ…

    https://www.aerikes-epoxes.com/2017/11/21/o-tsipras-to-gnorizi-ke-tremi-min-to-mathi-o-kosmos-to-ipegrapse-me-ta-cherakia-tou-2/

  12. Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

  13. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΣΤΩ ΓΙΑ 200 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΛΟΓΟ ΟΠΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ,ΠΑΝΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ 4-5 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΝ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ 600 ΔΙΣ$ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ…!!!

    Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ…!!!

    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΑΙΩΝΙΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ,ΨΕΥΔΗ,ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ,ΕΙΡΩΝΕΙΑ,ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ…

    ΥΠΟΜΟΝΗ…!!!!

  14. οι ορχεις των εβραιων 3×3 εκει σας εχουνε γραμμενους

  15. οι ορχεις των εβραιων 3×3 εκει σας εχουν γραμμενους

  16. Ο Άρειος Πάγος εξαφάνισε τα δις του Σώρρα
    Αναιρέθηκε η απόφαση που τον δικαίωσε πριν 4 χρόνια

    Εξαφάνισε το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου τα ….600 δις του Αρτέμη Σώρρα, ή καλύτερα την δικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου που επικαλούνταν επί 4 χρόνια φυγόδικος κατηγορούμενος για κακουργήματα ως δικαίωση της ύπαρξης των 600 δις δολαρίων που ισχυριζόταν ότι κατέχει. Η υπόθεση έφτασε στον Άρειο Πάγο αφού προηγήθηκε η άμεση παρέμβαση για την υπόθεση γενικότερα του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή αφού αυτή η απόφαση παρέμενε σε ισχύ επί 4 χρόνια αφού ουδείς την είχε προσβάλλει. Έτσι η αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευσταθία Σπυροπούλου άσκησε αναίρεση υπέρ του νόμου η οποία έγινε δεκτή από το αρμόδιο Τμήμα του Αρείου Πάγου.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ

    Ο Άρειος Πάγος ανέτρεψε την απόφαση του 2013 που εκδόθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, στην οποία υπήρξε η παραδοχή ότι τα 600 δις δολάρια που διατείνεται ότι διαθέτει ο Αρτέμης Σώρρας είναι υπαρκτά και σε τίτλους ομολόγων. Η υπόθεση είχε ξεκινήσει μετά από αναφορά του βουλευτή της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη ο οποίος είχε καταγγείλει τον Αρτέμη Σώρρα για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    Το δικαστήριο με το προαναφερθέν σκεπτικό είχε αθωώσει τον Σώρρα και έναν συνεργάτη του. Η συγκεκριμένη απόφαση αποτέλεσε τη βάση των ισχυρισμών Σώρρα ο οποίος αφού Ίδρυσε την "Ελλήνων Συνέλευση" έπεισε χιλιάδες πολίτες ότι με τα ομόλογα αυτά μπορούν οι ίδιοι αλλά και το κράτος να σβήσουν ιδιωτικό και κρατικό χρέος.

    Η αναίρεση υπέρ του νόμου δεν έχει καμία έννομη συνέπεια για τον Αρτέμη Σώρρα. Δηλαδή δεν παραπέμπεται πάλι σε νέα δίκη, αλλά απλώς δεν μπορεί να επικαλεστεί ή να προσκομίσει ενώπιον των δικαστηρίων την επίμαχη απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών καθώς είναι σαν να μην υπάρχει.

    ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ

    Η πλήρης Ολομέλεια του Αρείου Πάγου με την υπ΄ αριθμ. 2/2017 απόφασή της έκρινε ότι η εν λόγω απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου έχει μη ειδική, εμπεριστατωμένη και ελλείπει αιτιολογία, ενώ σε πολλά σημεία έχει εσφαλμένη και ασαφή αιτιολογία. Δηλαδή η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου δεν αναφέρει τα ακριβή στοιχεία των διεθνών γραμματειών που λέει ότι έχει στην κατοχή και που ακριβώς αυτά φυλάσσονται σε Τράπεζα του Καναδά.

    Αναφέρουν επίσης ότι εσφαλμένα και αντιφατικά το Μονομελές δέχθηκε ότι δεν προκάλεσε ανησυχία και έλλειψη εμπιστοσύνης στους πολίτες η είδηση ότι έχει αμύθητο ποσό το οποίο θα διαθέσει για την Ελλάδα, ενώ αντικειμενικά μια τέτοια είδηση προκαλεί ανησυχία στους πολίτες γιατί φέρεται ότι το κράτος δεν μπορεί να καλύψει τις υποχρεώσεις του ενόψει της δυσμενούς οικονομικής κρίσης.

    ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ

    Υπενθυμίζεται ότι ο Αρτέμης Σώρρας καταζητείται από τις 18 Μαρτίου, όταν καταδικάστηκε σε κάθειρξη οκτώ ετών από δικαστήριο της Πάτρας για υπεξαίρεση χρηματικού ποσού από πρώην συνεργάτη του. Στη συνέχεια εκδόθηκε νέο ένταλμα σύλληψης και ασκήθηκαν διώξεις για βαριά κακουργήματα που επισύρουν ακόμα και την ισόβια κάθειρξη εναντίον του.

    Η νέα δίωξη ασκήθηκε μετά την ολοκλήρωση της προκαταρτικής εξέτασης που διενήργησε για το θέμα η εισαγγελέας πρωτοδικών Ευγενία Αυλίδου, η οποία κατέληξε στην άσκηση βαρύτατων ποινικών διώξεων για κακουργήματα σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα και επτά ακόμα συνεργατών του που φέρονται αποτελούν τον στενό πυρήνα της ομάδας του.

    Από τους 8 κατηγορούμενους μόνο 2 άτομα που βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, στον Καναδά, δεν εμφανίστηκαν καν να υποβάλλουν υπομνήματα όταν κλήθηκαν από την εισαγγελέα για εξηγήσεις.

    Το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ως και την ισόβια κάθειρξη καθώς οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν είναι:

    Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών Και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 Περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.
    Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξης εγκληματική οργάνωση
    Διασπορά ψευδών ειδήσεων
    απόπειρες απάτης,
    Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος
    Νομιμοποίηση Εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα
    Ψεύδη καταμήνυση και ψευδορκία μάρτυρα

  17. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ"

    Η υπόθεση Σωρρα , σύμφωνα με την εισαγγελέα προκαλεί τεράστια οικονομική ζημιά στο δημόσιο αλλά και σε ασφαλιστικά ταμεία. Από το πόρισμα φέρεται να προκύπτει, ότι τουλάχιστον 12 χιλιάδες φορολογούμενοι έχουν στείλει εξώδικα σε εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία ζητώντας συμψηφισμό χρεών τους με τα … 600 δις του Σώρρα.

    Η ζημία του δημοσίου καθημερινά αυξάνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και είναι αδύνατον προς το παρόν να υπολογιστεί με ακρίβεια, ενώ προκαλεί κατάπληξη το γεγονός πως εκείνοι που επικαλούνται τις εξουσιοδοτήσεις Σώρρα αυξάνονται και μετά την καταδίκη του σε πολυετή κάθειρξη από δικαστήριο της Πάτρας . Χαρακτηριστικά το πόρισμα φέρεται να επικαλείται 115 περιπτώσεις πολιτών που προσκόμισαν την εξουσιοδότηση Σώρρα, για τις οποίες (μόνο από αυτές) το ΙΚΑ δεν εισέπραξε 4.700.000 ευρώ(!) ενώ μεγάλα χρηματικά ποσά δεν εισπράττονται από δημόσιο, εφορίες και λοιπά.

    Σύμφωνα με την εισαγγελική εκτίμηση ο Αρτέμης Σώρρας, δεν διαθέτει …. ούτε ευρώ ως περιουσιακό στοιχείο ενώ τα τελευταία χρόνια φέρεται να μην υπέβαλε καν μηδενικές φορολογικές δηλώσεις. Η έρευνα ξεκίνησε μετά από παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή, καθώς οι διάσπαρτες δικογραφίες συνενώθηκαν και έγιναν πλέον εμπεριστατωμένη έρευνα για τη δράση του.

    http://www.star.gr/ellada/376889/o-areios-pagos-eksafanise-ta-dis-toy-swrra

  18. ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΥΒΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ

  19. ΠΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΛΕΣ? Ο ΓΥΦΤΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΙΔΙΟ ΠΟΡΟΧΕΣΜΑ ΚΑΙ ΜΑΥΤΟΣ ΜΕ ΚΑΜΙΟΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΜΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ…ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΚΗ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΔΟΝΤΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ ΚΟΛΓΚΕΙΤ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΥΦΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥΣ ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ? ΜΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΚΩΝΕΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΠρρριιτσσσ Προοουσ μΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΥΓΡΑΣΙΑΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΣΙΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΑΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΑΥΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΝΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥΣ…ΟΛΟΥΣ Α ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΑΡΧΗΓΟ ΝΑ ΤΟΥ ΣΚΙΖΕΙ ΤΑ ΚΩΛΟΒΑΡΔΟΥΛΑ Ο ΤΡΕΛΟΠΟΥΣΤΑΡΑΣ…ΧΑ ΧΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΩΩΩ ΕΥΘΥΜΙΑ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΩΛΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑ…ΑΗΡ ΑΗΡ ΑΗΡ ΠΡΡΡΡΡΡΡ ΑΑΑΤΣΣΣΣΣ

  20. ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΝΙΑΣ -ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΑΤΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ ΑΝ ΤΗΣ ΜΟΙΑΖΕΙ???

    ΕLENI DOUFEKA
    Δημόσια


    7 ω
    Όσο και να προσπαθησετε καποιοι να με κανετε να φυγω απο εδω με σκευωριες και συκοφαντιες , για να μην αποκαλύπτω τις βρωμιες σας σας το δηλώνω… Δεν θα τα καταφερετε!! Σας πηρανε χαμπάρι , το εχετε καταλάβει , ναι η οχι ; !!Γι αυτο λοιπόν το καλυτερο σεναριο είναι να παρετε εσεις τα μπογαλάκια σας και να πατε σε άλλη παραλία!! Στο καλό… και ποτε να μην μας ξαναρθετε!!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ… ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ.!

    https://plus.google.com/u/0/+ELENIDOUFEKA

  21. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ 10.23π.μ.,

    ΑΠΟ ΤΑ 6 ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ…"ΕΙΔΙΚΟΙ" ΜΑΣ …ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ "ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ" ΚΑΠΟΙΑ …"ΜΑΣΚΑ", ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ…"ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ…

    ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ …"ΑΠΟΒΑΛΕΙ" Η' ΟΧΙ ΤΗΝ…"ΜΑΣΚΑ" ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ…

    ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ "ΦΟΡΕΣΩ" ΚΑΜΙΑ "ΜΑΣΚΑ", ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ, ΕΧΩ "ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ", ΠΩΣ…"ΠΑΙΖΕΤΑΙ" ΤΟ…"ΠΑΙΧΝΙΔΙ" ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ…"ΠΑΙΧΤΕΣ" ΤΟΥ….

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο "ΑΡΜΟΔΙΟΣ" ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΟΙΟΣ" ΚΑΙ "ΤΙ" ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ "ΑΔΕΛΦΟ" ΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ.

    ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ…ΤΡΕΦΕΙΣ…"ΑΜΕΡΙΣΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ" ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ, ΠΑΡΑ ΤΑ … ΠΟΛΛΑ … "ΨΕΜΑΤΑ" ΠΟΥ ΛΕΩ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΑ "ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ" ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ?

    ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ…"ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙΣ" ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΤΑ "ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ" ΤΟΥ…"ΣΩΡΡΑ", ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…"ΔΙΚΑ" ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ "ΔΙΚΑ" ΣΟΥ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ, ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ. Ο ΣΩΡΡΑΣ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΟΥ "ΔΕΙΞΕΙ", ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ "ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ", ΠΟΥ "ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ" ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ "ΠΕΡΑΣΟΥΝ" ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ…

    ΤΑ…"ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ" ΤΩΝ "ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ", ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ…ΣΩΡΡΑ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ "ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ" ΚΑΙ ΤΟΝ "ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ" ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΝΩ, ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ…"ΤΡΙΣ" ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ…"ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ" ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ… "ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ", ΔΕΝ…ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ …"ΚΟΠΟ" ΝΑ ΜΑΣ…"ΣΥΛΛΑΒΕΙ" ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ…

    ΑΝ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΦΙΛΕ 10.23π.μ., ΜΕ ΤΟΝ…"ΑΜΕΡΙΣΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ" ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ "ΚΟΠΟ" ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΣΤΟΙΧΕΙΑ", ΑΛΛΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΧΛΕΒΑΖΕΙΣ, ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΩ ΟΤΙ…"Ε Σ Υ" ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ…"ΜΑΣΚΑ", ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΣ…"ΛΟΓΟΥΣ" ΣΟΥ…

    ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΓΙΑ "ΣΕΝΑ", ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ …ΠΟΛΛΑ …ΑΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ …ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ…ΟΝΟΜΑΤΑ. ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ… "ΕΥΤΑΞΙΑΣ", ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΩ "ΠΡΟΣΒΟΛΗ" ΝΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟ…. ΑΛΛΟ, ΚΑΘ' ΟΤΙ …"ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ"…

    ΕΙΜΑΙ 63 ΕΤΩΝ, ΕΧΩ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΑΓΟΡΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ.

    ΚΑΠΟΙΟΙ…"ΑΒΑΝΤΟΔΟΡΟΙ" ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ Ξ/Ρ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ "ΣΧΟΛΙΑ" ΜΟΥ, ΤΑ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΑΝ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ. ΤΟ "ΚΑΚΟ" ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, …"ΑΥΤΟΙ", ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΩΝ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ "ΔΙΚΕΣ" ΤΟΥΣ ΑΡΑΔΕΣ, ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ "ΣΚΟΠΟ" ΤΗΝ "ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΑ" ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ…"ΕΥΤΑΞΙΑΣ"…

    …ΚΙ' ΕΓΩ ΑΠΛΑ…"ΕΙΣΠΡΑΤΤΩ" ΤΑ…"ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ", ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ… "ΣΧΟΛΙΑ"…

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ 10.23π.μ., ΕΙΔΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ…"ΑΝΟΗΤΟΥΣ" ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ? ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ…"ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ" ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ…"ΕΛΛΑΔΑ" ΜΑΣ ?

    ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ…"ΔΥΣΚΟΛΟ" ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ "ΠΟΛΕΜΑΝΕ" ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΤΑ…"ΠΑΝΤΑ"?

    ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  22. ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΚΥΡΙΟ 10.06π.μ.,

    ΕΓΩ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΝ…"ΤΙΤΛΟ" ΤΟΥ…ΗΛΙΘΙΟΥ" ΟΠΩΣ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ.

    ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΟΥ "ΣΤΕΡΗΣΩ" ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ…"ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥ" ? ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 100 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΟΗΤΕ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΣΕ ΕΙΧΑΝ…"ΠΕΙΣΕΙ" ΟΤΙ, Η "ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ…ΕΛΛΑΔΟΣ", ΗΤΑΝ ΤΗΣ…ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ…ΚΑΜΑΡΩΝΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΣΑΝ ΓΥΦΤΙΚΟ ΣΚΕΠΑΡΝΙ.

    ΚΙ' ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΣ ΚΑΝΕΝΑΝ "ΣΩΡΡΑ" ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟ…"ΑΝΤΙΘΕΤΟ", ΕΠΕΦΤΕΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ…ΦΑΣ…

    ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο "ΣΩΡΡΑΣ" ΟΤΙ …ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "Φ.Ε.Κ." ΠΟΥ ΝΑ…"ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ" ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟ 1989 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ' ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ…"ΠΑΓΩΝΙ"…

    ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΕΙ Ο "ΣΩΡΡΑΣ" ΟΤΙ, Η "Α.Α.Δ.Ε." ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ…"ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ" ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ "ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ" ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΕΣΜΟ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΙ' ΕΣΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ…"ΒΟΥΔΑΣ"…

    ΑΛΗΘΕΙΑ, Η…κα ΜΑΝΔΡΟΥ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΩΣ…"ΕΓΚΡΙΤΗ …ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ", ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ…"ΞΕΦΥΓΑΝ" ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ…"ΚΟΠΤΕΤΑΙ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΣΩΤΗΡΙΑ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ?

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο…"ΗΛΙΘΙΟΣ" ?

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

Comments are closed.