Βίος και πολιτεία ο πρώην παπάς που ασελγούσε σε 11χρονη


Πλήθος κατηγορίες για παρενοχλήσεις σε γυναίκες, δημόσια μέθη, ακόμη και εκχερσώσεις δασών είχαν στοιχίσει την ιεροσύνη στον 80χρονο
Πλήθος κατηγορίες για παρενοχλήσεις σε γυναίκες, δημόσια μέθη, ακόμη και εκχερσώσεις δασών
είχαν στοιχίσει την ιεροσύνη στον 80χρονο πολύτεκνο πρώην κληρικό που συνελήφθη με κατεβασμένα τα παντελόνια στον Άναυρο του Βόλου, ενώ ετοιμαζόταν να ασελγήσει σε ένα 11χρονο κοριτσάκι με τις «ευλογίες» της 30χρονης Βουλγάρας μητέρας του!

Ο 80χρονος που ιερουργούσε σε περιοχή της βόρειας Μαγνησίας, είχε τεθεί αρχικά σε αργία και στη συνέχεια καθαιρεθεί από τη Μητρόπολη, ενώ τελευταία υπήρχαν καταγγελίες για παρενοχλήσεις και σε παιδιά. Όμως, εξακολουθούσε να φοράει ράσα…

Ένας εκτός υπηρεσίας αστυνομικός της Ασφάλειας Βόλου που γνώριζε το βεβαρημένο ιστορικό του, παραξενεύτηκε όταν τον είδε να κατευθύνεται μαζί με την 30χρονη και το 11χρονο κορίτσι σε ένα pet shop και στη συνέχεια η Βουλγάρα να φεύγει αφήνοντάς τον μόνο με το παιδί.

Αφού τους ακολούθησε διακριτικά, ζήτησε ενισχύσεις οι οποίες επενέβησαν και συνέλαβαν τον 80χρονο, όταν κατέβασε το παντελόνι του και ζητούσε από την ανυπεράσπιστη μικρούλα να τον ακουμπήσει στα απόκρυφά του! Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι πήγε την 11χρονη στις… κούνιες, αλλά οι αστυνομικοί είχαν καταγράψει τα πάντα και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη για ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής.

Μάλιστα, το κοριτσάκι αποκάλυψε στην παιδοψυχολόγο ότι ο διεστραμμένος πρώην κληρικός βοηθούσε τη μαμά του δίνοντάς της χρήματα, με αντάλλαγμα να καταστρέφει την παιδική ψυχούλα της ενώ στην ίδια έδινε ως δώρα κούκλες και κοκαλάκια για τα μαλλιά! Έτσι, μαζί του παραπέμφθηκε και η 30χρονη, καθώς εξέδιδε την ίδια της την κόρη στον πρώην παπά, του οποίου μάλιστα είναι ερωμένη από τον περασμένο Μάρτιο, με αντάλλαγμα 20 ως 50 ευρώ για τις συνευρέσεις τους! Μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος τους, η Βουλγάρα και ο πρώην ιερέας ζήτησαν προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα στον ανακριτή.

Η 11χρονη γεννήθηκε στη Βουλγαρία, αλλά είχε έρθει στην Ελλάδα μαζί με τη μητέρα της που παντρεύτηκε Έλληνα, απέκτησαν άλλα δύο παιδιά και χώρισαν. Ο πατέρας κράτησε την επιμέλεια των δύο παιδιών του με αντάλλαγμα την παραχώρηση ενός σπιτιού στο κέντρο του Βόλου στην 30χρονη και την κόρη της. Μαζί του μένει προσωρινά η 11χρονη, όμως είναι δύσκολο να του δοθεί η επιμέλεια και το άτυχο κοριτσάκι θα φιλοξενηθεί πιθανότατα σε ίδρυμα.

1 σχόλιο :