Αυτοκτόνησε ο πρόεδρος της SingularLogic Μιχάλης Καριώτογλου

Σοκ στον επιχειρηματικό κόσμο: Σήμερα το πρωί αυτοκτόνησε ο πρόεδρος της SingularLogic, Μιχάλης Καριώτογλου.

Ο Μιχάλης Καριώτογλου έβαλε τέλος στη ζωή του εξαιτίας σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της SingularLogic αυτοπυροβολήθηκε, το πρωί του Σαββάτου, μέσα στο σπίτι του στο Ψυχικό.

Τον βρήκαν νεκρό μέλη της οικογένειάς του που άκουσαν τον πυροβολισμό.

Ποιος ήταν ο Μιχάλης Καριώτογλου

Ο Μιχάλης Καριώτογλου ήταν πρόεδρος της SingularLogic. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της εταιρείας «Singular A.E.» από το 1984 και βασικό στέλεχος της εταιρείας διατελώντας Διευθυντής Τεχνικής Διεύθυνσης και Διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης.

Ήταν κάτοχος πτυχίου B.Sc. Electronic Engineering του Chelsea College και πτυχίου M.Sc. Communications Engineering από το Imperial College of Science and Technology.

loading...

7 thoughts on “Αυτοκτόνησε ο πρόεδρος της SingularLogic Μιχάλης Καριώτογλου

  1. Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΙΩΤΟΓΛΟΥ ΗΤΑΝ ΕΙΓΕΙΕΣΤΑΤΟΣ!!!! ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΟΛΟΦΩΝΙΣΕ Η ΜΑΣΟΝΙΑ!!! ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ 100% ΑΠΟΛΥΤΑ, ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΩΝΙΣΑΝ!!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΙΟΤΟΓΛΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΕΔΟΣΕ Η ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ!!!!ΟΠΟΣ ΔΙΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ!!!!!!!!!!

  2. Στον 4.37 πμ .Εισαι τρελός για δέσιμο, πήγαινε ρε ηλίθιε να σε κοιτάξει ένας καλός Ψυχίατρο,
    είσαι πολύ επικίνδυνος να κυκλοφορείς έξω, ή εάν δεν έχεις άλλη επιλογή το Δαφνί είναι δίπλα σου. Τι νομίζεις , ότι οι Τέκτονες είναι σαν τα ΜΟΥΤΡΑ σου ηλίθιε;

  3. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Κε ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ
    ''ΕΛΛΗΝ Αρχιερευσ Μαγοσ!''
    ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΠΑΣΧΕΙ ΤΩΡΑ ΣΚΑΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΝ ΘΑ ΗΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΣΤΥΧΙΜΣΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟ ΕΚΒΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΠΑΣΧΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΨΗΛΟΚΡΕΜΑΣΤΟ ΜΕΛΕΔΑΚΙ ΦΑΑΑΠ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ.

  4. Γιατι δεν παιρνεις τα χαπια σου ρε? Θελεις να σε περιλαβω στον Λουτσο αρρωστε αγραμματε φρενοβλαβη ανωμαλε?

  5. ΕΙΣΟΣ ΝΑ ΗΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΜΟΥΤΡΑ ΚΡΟΙΦΩΑΙΒΡΕΕ

  6. ΤΙ ΛΕΩ? ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΩ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΟΡΑΣΗ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΑΜΗΣΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΠΟΤΑ HARLEM No 2 ΤΡΥΠΙΑ.

Comments are closed.