Βλ.Πούτιν: «Προτεραιότητα η παράδοση των πυραύλων S-400 για τη στρατιωτική συνεργασία των δύο χωρών»

Η εφαρμογή της συμφωνίας για την προμήθεια συστοιχιών πυραύλων επιφανείας-αέρος S-400 στην Τουρκία αποτελεί μια προτεραιότητα, δήλωσε σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Η προτεραιότητα στη συνεργασία (Ρωσίας-Τουρκίας) στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας είναι η εφαρμογή της συμφωνίας της παράδοσης συστημάτων συστοιχίας πυραυλικών συστημάτων S-400 Triumf», τόνισε ο Πούτιν σε μια συνάντηση του Συμβουλίου Συνεργασίας Ρωσίας – Τουρκίας στην τουρκική πρωτεύουσα στην Άγκυρα.

Ο Ρώσος πρόεδρος πρόσθεσε ότι οι προοπτικές για περαιτέρω παραδόσεις προηγμένων ρωσικών αμυντικών προϊόντων στην Τουρκία θα συζητηθεί διεξοδικά σε μια συνάντηση μιας σχετικής διακυβερνητικής επιτροπής.

Τον Δεκέμβριο η Τουρκία και η Ρωσία υπέγραψαν συμφωνία για να προμηθεύσει η Μόσχα την Άγκυρα με συστοιχίες πυραύλων επιφανείας-αέρος S-400, οριστικοποιώντας μια συμφωνία που βαθαίνει τις στρατιωτικές σχέσεις ανάμεσα στην Τουρκία και το Κρεμλίνο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

loading...

1 thought on “Βλ.Πούτιν: «Προτεραιότητα η παράδοση των πυραύλων S-400 για τη στρατιωτική συνεργασία των δύο χωρών»

  1. ουστ προδοτη σκοτωσανε τοσους ρωσους αξιωματικους και εσυ κανεις κονε με τους δολοφονους ,αλλα και εσυ ποσους σκοτωσες οταν ησουν στην κα γκε μπε ; το κουρσκ που πεθανανε τοσα νεα παλικαρια και τοσα αλλα που σε βαρυνουν ,κατ' αλλα εισαι ''καλος χριστιανος''και εκτος απο τα παραπανω εισαι και μοιχος αφησες την γυναικα σου για καποια αλλη . ρουλα .

Comments are closed.