Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΧΤΥΠΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΕΡΟΣ B

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ




ΜΕSSAGE FOR THE PRESIDENT ASSA -ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΡΟΣ  Β
Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΧΤΥΠΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΕΡΟΣ Α






Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΧΤΥΠΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΕΡΟΣ Α 


Η Συρια για τους νεοταξιτες είναι ενας ενεργειακός κόμβος, ο οποιος δύναται να αποτελέσει μια αξιόλογη επιλογή διαφοροποίησης των πηγών και των δικτύων τροφοδοσίας τους, καθως και αύξηση της ενεργειακής ασφάλειας. 
 
 
 
Ταυτόχρονα με αυτό τον τροπο, με τους δικους τους ενεργειακούς αγωγους , δεν θα ειχαν πλεον θεμα εξάρτησης από το την Ρωσια (ρωσικό φυσικό αέριο). 
 
 
 
Η αιτια του πολεμου στην Συρια, είναι  ότι δυο από τα τσιρακια των εωσφοριστων Κατάρ και Τουρκία, επεδίωξαν να φτιάξουν τον δικό τους αγωγό, για να εχει δωρεαν φυσικο αεριο η γερμανια. 
 
 
 
Ο αγωγος θα ξεκινούσε από το Κατάρ, θα περνούσε από τη Σαουδική Αραβία και την Ιορδανία και από εκεί προς τη Συρία και την Τουρκία.
 
 
 
 
Εν συνεχεία, ο αγωγός θα κατευθυνόταν προς τη Βουλγαρία και την υπόλοιπη Ευρώπη. 
 
 
 
Ο αγωγός αυτος θα ηταν η μοναδικη επιλογή απεγκλωβισμού της Ευρώπης, δηλαδη της γερμανιας από την από τη Ρωσία, σε θεματα ενεργειας. 
 
 
 
Η Συρία αρνήθηκε όμως να υπογράψει τον αγωγό που ήθελαν Τουρκία και Κατάρ, δηλαδή Αμερικη .
 
 
 
 
Η Συρια υπεγραψε υπέγραψε μια συμφωνια για έναν αγωγό από πλούσια κοιτάσματα του «Pars» , που θα ξεκινουσε απο το Ιράν, ώς το Ιράκ και προς την ίδια τη Συρία για να είναι δυνατή από τα δικά της παράλια η τροφοδοσία της Ευρώπης.
 
 
 
Αυτή είναι μια κινηση η οποια είχε την στήριξη και της Μόσχας.




Ο αγωγός από το Ιράν στο Ιράκ και στη Συρία ήταν και Ρωσικη επιλογή.
 
 
Απο την στιγμη όμως που θα έπεφτε ο Άσαντ, οι ΗΠΑ και οι συμμαχοί τους θα υπερισχυαν και ενεργειακά στην περιοχή. 




Μην ξεχνατε αλλωστε ότι , η Συρία είχε άριστες σχέσεις με το Ιράν, το οποίο ανέκαθεν τη στήριζε.
 




Από αυτό το σημείο άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη Συρία.
 
Ο κύβος ερρίφθη. Ο Άσαντ και το καθεστώς του έπρεπε να φυγουν από τη μέση. 
 
 
Το πιο εύκολο “επιχείρημα”, ήταν ότι ο Ασαντ είναι αντιδημοκρατικός.
 
 
Για αυτό αρχισε αμεσως αυτό ο “εκδημοκρατισμος” της Συριας. 
 
 
 
Αμεσως άρχισε η επιδότηση της αντιπολίτευσης, από τους νεοταξιτες , από την Σαουδική Αραβία και το Κατάρ στο πλαίσιο της δημιουργίας του στρατού της αντιστασιακου στρατου με τη υποστήριξη των ΗΠΑ, οι οποίοι προσδοκούσαν να έχουν ρόλο στην μετά Άσαντ εποχή, στα ενεργειακα. 
 
 
Με όλα αυτά ,από τη μια, το Ισραήλ βολευόταν από το εν εξελίξει σενάριο. 





Από την άλλη, όμως, δεν θα ήθελε να δει την Τουρκια να αποκτά νέα συγκριτικά πλεονεκτήματα.
 
 
ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
Η γερμανια είναι η υπευθυνη για την δημιουργια του φοβερου αυτου πολεμου στην Συρια. Η γερμανια δεν επιθυμει ειτε δεν την ενδιαφερει η δημιουργια κρατους από τους Κουρδους.
 
 
Η γερμανια ειχε κανει συμφωνια με το καταρ, ώστε να περασει αγωγος από την Συρια , για να είναι ανεξαρτητη ενεργειακα από την ρωσια.
 
Όμως ο πολύ μεγαλος  πατριώτης Μπασαρ Ασαντ δεν αποδεχτηκε τα σχεδια του Καταρ και των γερμανων ώστε να περασει ενας αγωγος μεσα από το Συριακο κρατος με αποτέλεσμα να ξεκινησει ενας πολύ αιματηρος πολεμος. 


 
Με την αντισταση του Μπασαρ Ασαντ αλλαξαν πλεον κατά πολύ όλα τα γεωστρατηγικα δεδομενα.
 
Η λυση πλεον στο τεραστιο ενεργειακο πρόβλημα θα δωθει με την δημιουργια ενός προτεκτοράτου το οποιο θα είναι το νέοσυστατο κρατος του Κουρδισταν.
 
 
Το Κουρδικό κράτος θα έχει έξοδο στην θάλασσα για αυτό και θα τροφοδοτεί την Ευρώπη με αέριο του ιρακινού Κουρδιστάν, με Ιρανικό, με ισραηλινό, με κυπριακό, αιγυπτιακό και  πιθανον με Ελληνικό.
 
Για αυτό θα κατασκευασθεί ενας νέος αγωγός, ο east med, ο οποίος θα είναι υποθαλάσσιος και θα ξεκινάει από Ισραήλ και θα ενώνει την Κύπρο με την Ελλαδα, την Ιταλία και την Αυστρία.
 


Σε περιπτωση που υπαρχει καποιο πρόβλημα ο αγωγος θα περασει μεσω της Κρητης, για αυτό μεταξυ αλλων εχουμε όλα αυτά, τα  περι ανεξάρτητης Κρητης τα τελευταια χρονια.
 





ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΤΗΣ
ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.





Πριν όπως από τους αστάθμητους παραγοντες η γερμανια για να είναι ανεξαρτητη η γερμανια ειχε κανει συμφωνια με το Καταρ, σχετικα με την συσταση της αραβικης αυτοκρατοριας.
Είχε υποσχεθεί η γερμανια στο Κατάρ ότι σε αντάλλαγμα με την απρόσκοπτη παροχή αερίου θα παρέδιδε την νότια Ευρώπη στο Κατάρ το οποίο θα την μετέτρεπε σε αραβικό κράτος με την αναβίωση της αραβικης  αυτοκρατορίας η οποία εκτείνονταν σε βόρεια Αφρική -Ισπανία και νότια Ιταλία.
 



Στην σύγχρονη εποχη η αυτοκρατορια των αραβων θα περιελάμβανε την Ελλαδα  το Αφγανιστάν,το Πακιστάν και την  ινδία
 
Οι χάρτες οι οποιοι εχουν κατα καιρούς δημοσιεύθει, δεν γινονται τυχαια αλλα αποτυπώνουν με ακρίβεια τα εωσφορικα  σχέδια του Κατάρ.
 
 
Στα πλαισια αυτης της συμφωνιας η Γερμανία με διάφορες συνθήκες και νόμους όπως η Σένγκεν και το Δουβλίνο επέβαλε τα εκατομμύρια των παράνομων  μωαμεθανων μεταναστών στην Ευρώπη.
 
Τώρα που η συμφωνία με το Κατάρ για αγωγό εγινε απιαστο ονειρο εμειναν στην Ευρωπη τα εκατομμύρια μετανάστων που την έχουν πλημμυρίσει.  
 
Επισης οι μετανάστες είναι αρκετοι και στην  ίδια την Γερμανία και είναι πλεον δυσκολο να εκδιωχθούν από την Ευρωπη.


Με την δραματικη αλλαγη των δεδομενων στην Συρια λογω του Μπασαρ Ασαντ, και της ρωσιας η Γερμανια δεν εχει πια ανοιχτα τα σύνορα της για τους μωαμεθανούς.
 



Το ιδιο εκαναν και οι υπολοιπες χωρες της ευρωπης, οι οποιες εκλεισαν τα σύνορα τους. Τωρα με την αλλαγη της διαδρομης του ενεργειακου αγωγου, αποφασισαν ταυτόχρονα να γινει αραβικο εδαφος μονον η Ελλαδα.
 
Με αυτόν τον τροπο και εκεινοι δεν θα κινδυνευουν από τους μουσουλμανους και οι τουρκοι θα μεινουν ευχαριστημένοι διοτι θα αναπληρωσουν όλα τα χαμενα εδάφη από την ενδεχομενη δημιουργια του Κουρδικου κρατους. 
 
 
ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
 
Εντούτοις σε περιπτωση που χασει τον πολεμο ο πατριώτης Ασαντ η Συρια θα γινει προτεκτορατο , και ο αγωγος τελικα θα περασει μεσα από την Συρια, χωρις να χρειαζεται η υποστηριξη των Κουρδων, ειτε η δημιουργια του νεου Κουρδικου κρατους.


 
Όμως και στις δυο περιπτώσεις, ειτε περασει ο αγωγος από την Συρια, ειτε ο αγωγος θα περασει από το νεοσυστατο Κουρδισταν , για την Ελλαδα εχουν αποφασισει οριστικα και αμετάκλητα ότι θα καταληφθεί από τους μωαμεθανους.
 
 
Η Ρωσια είναι δεδομένο ότι είναι μια πολύ μεγαλη δυναμη. 




Ανηκει κατά γενικη ομολογια μεσα στις κορυφαιες σε στρατιωτικη ισχυ χωρες του πλανητη.
 
 
 
 
Για την ρωσικη δυναμη είναι θεμα μερικων ημερων ειτε εβδομάδων, ώστε να βαλει τελος στον πολεμο της Συριας. 
 
 
 
 
Αυτό πρεπει να γινει για καθαρα χριστιανικους λογους ώστε να μην σκοτώνονται αθωοι ανθρωποι.
 
 
 
Ηδη η καταστροφή είναι παρα πολύ μεγαλη στην Συρια. 



Το αποτέλεσμα της αρνησεως των Συριων να υποταχθουν, είναι ότι το 12 % είναι σκοτωμένοι.
 
 
Ο μεσος ορος προσδοκομενης ζωης από τα 77,5 χρονια το 2010 εφτασε τα 55,4 χρονια το 2016, ενώ το ποσοστο φτώχειας εφτασε το 85,2%.


Από τον Μάρτιο του 2011, έχουν σκοτωθεί περιπου 500.000 άτομα, συμπεριλαμβανομένων πολλών αμάχων. 


Στην χώρα αυτή, η οποία είχε περίπου 23 εκατομμύρια κατοίκους πριν από τη σύγκρουση, περίπου το ήμισυ του πληθυσμού αναγκάστηκε να εγκαταλειψει τα σπιτια του.



Το 80% των Συριων  ζουν σε συνθήκες φτώχειας, μεταλυ αλλων και  χωρις ρευμα.

 
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η 
ΡΩΣΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ; 



Η Ρωσια ενώ εχει την δυναμη δεν σταματα αυτην την αδικη καταστροφή του Συριακου λαου ;  


Ειναι φανερο οτι το ρωσικο κρατος προσπαθει να προστατευσει τα δικα του συμφενοντα στην περιοχη και παραλληλα να τηρησει καποιες ισορροπιες ωστε να μην βρεθει και εκεινο σε ακομη δυσκολοτερη θεση.
 
 
 
Πολλοι ειναι εκεινοι που αναρωτιουνται οτι μηπως τωρα με το οικονομικο εμπάργκο των δυτικων εχει τεραστια αναγκη η Ρωσια να καλυψει ένα μερος της οικονομικης ζημιας για αυτο και δεν ειναι σε θεση να σταματησει τον πολεμο ; 

Αλλοι παλι αναρωτιουνται μηπως δεν ειναι αρκετα ισχυρη η ρωσια ωστε να σταματησει αυτον τον πολεμο και τελικα καταληξει να δεχτει και εκεινη επιθεση απο τους Δυτικους ; 




Η Συρια είναι ενας από τους καλυτερους πελατες των ρωσων σε εξοπλιστικα. 
 
 
 
 
Σε καιρο ειρήνης κάθε χρονο, οι Συριοι εδιναν το ποσο των 700 εκατομμυριων δολαρίων. 


Από το 2011 με την εναρξη του πολεμου στην Συρια είναι απολυτως βεβαιον ότι το ποσο αυτό είναι πολύ μεγαλυτερο. 
 
 
 
Στρατιωτικο εξοπλισμο από την ρωσια δεν παιρνει κάθε χρονο μονον η Συρια, αλλα παιρνουν το Ιραν, το οποιο στηριζει πολεμικα την Συρια. 
 
 
 
Πολεμικο εξοπλισμο από την ρωσια αγοραζει και η Αρμενια. 


Εάν λοιπον τελειωσει γρηγορα αυτος ο πολεμος ο οποιος oπως εχουν τα πραγματα εχει ακομη πολύ μελλον, τοτε αυτό θα ηταν μεγαλη οικονομικη ζημια για την ρωσικη υπερδυναμη. 
 


Ενα πολυ μεγαλο πλεονεκτημα για την Ρωσια ειναι οτι δοκιμαζει σε πραγματικες συνθηκες πολεμου τους πυραυλους και τα πανακριβα οπλικα συστηματα. 


 
 
Μεσα απο τον πολεμο στην Συρια για τον οποιο δεν ευθυνονται οι Ρωσοι, εντουτοις εχουν την πολυ καλη ευκαιρια να δοκιμαζουν τα πανάκριβα ρωσικα οπλικα συστηματα όπως οι πυραυλοι, τους οποιους εχει η ρωσια και για την δικη της προστασια.

Παραλληλα την ιδια στιγμη ενα μερος απο αυτα τα πανακριβα οπλικα συστηματα της τα αγοραζουν ξενες χωρες. 


Με αυτόν τον τροπο η Ρωσια όχι μονον δεν χανει χρηματα εξαιτιας των κυρωσεων από τους Δυτικούς αλλα παραλληλα αποτελει ισως τον πιο αξιοπιστο προμηθευτη οπλων, αεροπλάνων και οπλικων συστηματων στον κοσμο.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ H ΡΩΣΙΑ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ. 
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ
ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΝ Β.
 
Εντούτοις οι πολύ καλοι μας φιλοι οι ρωσοι αφησαν
την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια να πεσει στα χερια των γερμανων το 1204 και εν συνεχεια για τους ιδιους ακριβως λογους αφησαν αβοήθητους τους Ελληνες το 1453 κατά την κατακτηση της βασιλεουουσας.
 


Εδώ βλέπουμε ότι σε ολες τις πιο κρίσιμες ιστορικες μας στιγμες ως Ελληνικο εθνος, οι ρωσοι οι οποιοι ευεργετηθηκαν από τους Ελληνες και από τον αγιο και ιερο Βασιλειο τον β, μας εγκατελειψαν τελειως.



Μας αφησαν ερμαιο στους γερμανους και στους τουρκους οι οποιοι εφαξαν, εκλεψαν, βιασαν ενω σκλαβωσαν Ελληνιδες, για να τελουν με σεξουαλικες ανωμαλειες τα εωσφορικα τους θρησκευτικα καθήκοντα, εκαψαν ναους, βιασαν μοναχες, εκλεψαν ότι πολυτιμο ειχαν οι ιεροι ναοι.
 



Όμως οι Ρωσοι δεν ηταν πουθενα να μας 
βοηθησουν. 
 
 
Σκεφτείτε ότι ιστορικα ηταν πολύ προσφατα το γεγονος ότι εγιναν “ορθοδοξοι χριστιανοι’ από τον ιερο Βασιλειο τον β.
 
 
 
 
Εντούτοις μας γυρισαν την πλατη οι φιλοι μας οι ρωσοι, ξεχασαν τους μοναδικούς και αιωνιους ευεργετες του ρωσικου εθνους τους Ελληνες της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.
 



Από την στιγμη που αγνοησαν και περιφρονησαν οι ρωσοι τους κορυφαιους Ελληνες ολων των εποχων
της ιερης Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας που ηταν οι ευεργετες τους, πως είναι δυνατον να υπολογιζουν ολους τους συγχρονους σαπισμένους-εξαθλιωμένους και σκλαβωμένους ραγιαδες.
 
Τελικα υπαρχει πιθανοτητα να μας βοηθησουν ποτε οι Ρωσοι ;

To μονον σιγουρο ειναι οτι μια
συμμαχια με την ρωσια ειναι καλυτερη απο αυτην με τους ανθελληνες αμερικανους. 


ΜΠΑΣΑΡ ΑΣΑΝΤ, ΣΑΝΤΑΜ ΧΟΥΣΕΙΝ, ΚΑΝΤΑΦΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ.


Ολοι αυτοι ειχαν κατι κοινο μεταξυ τους καθως δεν επιθυμουσαν να ειναι οι επαιτες και τα τσιρακια της νεας ταξεως , καθως επισης δεν δεχοταν να κανουν τις διεθνεις οικονομικες τους συναλλαγες με το αμερικανικο δολαριο.
 
Οσοι ηγετες δεν δεχονται να ξεπουλησουν τον ενεργειακο πλουτο των χωρων τους εναντι πινακιου φακης, να κανουν τις συνναλλαγες τους μονον με το αμερικανικο δολαριο, και να ειναι εντελως υπακουοι τοτε αμεσως ολοι αυτοι γινονται ξαφινκα “κακοι” δικτατορες.



Για τους ιδιους ακριβως λογους που προσπαθουν να ριξουν απο την διακυβερνηση της Συριας τον νομιμα εκλεγμενο προεδρο Ασαντ εριξαν απο την εξουσια τον Σανταμ Χουσειν, τον Κανταφι και τον Γ. Παπαδοπουλο.
 Ο Εθνάρχης Παπαδόπουλος είναι ο μοναδικος γνήσιος Ελληνας ηγέτης που ειπε παρα πολλα συνεχομενα ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΟΧΙ στους αμερικανους. 





Όλα αυτά σε αντιθεση με της στημενες αλλοδαπες μαριονετες της “μεταπολιτεύσεως” , οι οποιες λενε ναι σε όλα. 





Ο Παπαδόπουλος, ηθελε να κανει την Ελλαδα ευρωπαικη υπερδυναμη, για αυτο δεν δεχτηκε την προδοτικη-εξευτελσιτικη συμφωνία με την πετρελαϊκή αμερικανοκαναδική εταιρεία Oceanic Exploration Company για τα πετρέλαια της Θάσου.



Οι αμερικανοι διοτι η Ελλαδα ηταν τριτοκοσμικο και σκλαβμενο κρατος απο το 1832 μ.χ. μεχρι και τον 1967, για αυτο μας εδιναν ποσοστο 15% της ημερήσιας άντλησης, το οποιο θα επαιρνε η Ελλαδα, ενω το 85% θα επαιρνε η εταιρεία. 





Ο Γεωργιος Παπαδόπουλος, ως Πατριώτης , δεν το δεχτηκε κατι τετοιο. 



Αυτό γιατι είχε ήδη ερθει σε επαφη με τον ηγέτη της Ρουμανίας Νικολάε Τσαουσέσκου, για μια καλυτερη για την Ελλάδα συμφωνία. 


Ηδη στις 19 Νοεμβρίου του 1973 υπήρχε προαποφασισμένη η συναντηση στην Αθήνα μεταξύ του Γεωργιου Παπαδοπουλου, και του ρουμανου προεδρου. 



Η συναντηση ηταν για να υπογραφεί η συμφωνία των δυο χωρών, που προέβλεπε 40% για την Ελλάδα και 60% για την Ρουμανία. 


Δυστυχως αυτή η συναντηση δεν εγινε ποτε, διοτι τον ανετρεψαν οι αμερικανοι. 


Ακομη ο Παπαδοπουλος αρνηθηκε για πρωτη φορα στα χρονικα, την πενιχρη στρατιωτικη βοηθεια των Αμερικανων. 




Η αστεια αυτή στρατιωτικη βοηθεια είναι ενας από τους τροπους εξουσιας και σκλαβιας των αμερικανων στο Ελληνικο τριτοκοσμικο προτεκτορατο. 



Μεταξυ αλλων ο Γεωργιος Παπαδόπουλος αρνηθηκε να παιρνει δανεια η Ελλαδα από της αμερικανικες τράπεζες. 



Το κερασακι στην τουρτα , ηταν ότι αρνηθηκε στους Αμερικανους την χρήση της βάσεως της Σούδας.

Οι αμερικανοι ηθελαν να σταθον διπλα στους 
φιλους και συμμαχους Ισραηλινους στον πόλεμο με τους Άραβες.


Ενα απο τα πιο πατριωτικα τα οποια εκανε μεταξυ αλλων ο Παπαδοπουλος ηταν οτι ειχε παρει την ιστορικη αποφαση να αντικαταστήσει το δολάριο με την Ελληνική δραχμή σχετικα με τις αγοροπωλησίες πετρελαίου, από τα κοιτάσματα της Ελλάδας και της Κύπρου.
Επισης ο Γεωργιος Παπαδοπουλος εκανε κατι ακομη το οποιο δεν ηταν ανεκτο στην νεα ταξη πραγματων καθως επανεφερε τα Ελληνοχριστιανικα ηθη και την αυθεντικη Ελληνικη παιδεια στα σχολεια εντελως δωρεαν για τους μαθητες. 

Ουδεποτε υπηρξε σε αλλη κυβερνηση δωρεαν παιδεια.


Ομως οι τυραννοι απο την νεα ταξη δεν επιθυμουσαν κατι τετοιο.


Αυτο διοτι τους μονους τους οποιους ειναι σε θεση να εξουσιαζουν ειναι οι σαπισμενοι ηθικα οι αμαθεις και οι απαιδευτοι.
 



ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ 
ΑΠΟ ΕΘΝΙΣΜΟ-ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΗΡΩΙΚΟΣ
ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΟΛΥΖΩΙΔΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ 
ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΑΔΙΚΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ .
 
 
 
 
ΕΠΙΣΗΣ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΟΛΥΖΩΙΔΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ 
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΣΜΟΣ-ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ 
ΘΕΜΕΛΙΩΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ 
ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΕΣΑΝ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
 
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ
Η ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΑΝΩ 
ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΤΕ ΒΙΑΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120
ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ 
ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ 
ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ. 



Το πιο σημαντικο ειναι να συνυπαρχουν ειρηνικα ολοι οι λαοι του πλανητη. 
 
 
 


 
Παγια αρχη μου είναι ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν. 
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους, ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους. 
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει ; Εναι λοιπον δικαιο να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως ;

Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.

Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται, ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

Μουσικά σχολεία.


ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΕΣ :

ο Ελληνικο εθνος προσπαθουν να το αφανισουν εδω και πολλες χιλιαδες χρονια. 

 
 
 
 
Οι αιτιες ειναι ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος και η Ορθοδοξια.  
 
 
 
 
 
Αυτα τα δυο μονιμα αποτελουν απο την αρχαιοτητα το μεγαλυτερο και ανυπερβλητο εμποδιο για την επιβολη της εωσφορικης νεας ταξης πραγματων.  
 
 
 
 
 
 
Ειναι πλεον γνωστο στους περισσοτερους οτι ο εωσφορισμος ειναι η  “θρησκεια” της ανομιας, της αταξιας, της σεξουαλικης διαφθορας καθως και πασης φυσεως τρελας, ανωμαλιας και καταστροφης. 
 
 
 
 
 
 
 
Για τους εωσφοριστες του δωδεκαθεου αποτελει ιερο σκοπο να εξαφανισουν δια παντος το Ελληνικο εθνος.
 
 
 
 
 
 
Ομως με τα απο καθε μεγαλη εθνικη καταστροφη την οποια μας προκαλουσαν οι δωδεκαθειστες
ερχοταν η ανασταση του Ελληνικου εθνους.
 
 
 
 
 
 
Ταυτοχρονα μεγαλουργουσαμε με επιτευγματα τα οποια δεν επετυχε κανενα αλλο εθνος σε ολοκληρο το κοσμο. 
 
 
 
 
 
 
Οταν μας κατεστρεψαν ολοσχερος οι φοινικες  δωδεκαθειστες με την εισβολη απο την Αιγυπτο και διελυσαν τον αρχαιο Ελληνικο κοσμο το αποτελεσμα ηταν να κατακτηθει κατ ουσιαν  αμαχητι η Ελλαδα απο τους Ρωμαιους. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ομως οι Ελληνες ανεκαμψαν για αυτο και επετυχαν να απελευθερωθουν.
 
 
 
 
Παραλληλα, εφτασε το εθνος εφτασε στο απογειο του Ελληνισμου απο καταβολης κοσμου, διοτι
εγιναν οι αγιοι προγονοι μας αναιμακτα διοικητες στο Ρωμαικο κρατος στο οποιο ηταν επι αιωνες σκλαβοι. 

 
 
 
 
 
Οταν κυνηγησαν τους Ελληνες Δωριεις οι αλλοδαποι δωδεκαθειστες απο την Πελοπονησο και την Στερεα Ελλαδα τους οποιους εν συνεχεια τους εκτοπισαν στην αρχαια Ηπειρο, τοτε εγιναν αθελα τους η αιτια για την δημιουργια του του ενδοξου Ελληνικου Μακεδονικου εθνους.
 
 
 
 
 
Με την δημιουργια του ιερου Μακεδονικου (Δωρικου) Ελληνισμου η Ελλαδα θα φτασει για μια ακομη φορα να θριαμβευσει με τον Μεγα Αλεξανδρο.
 
 
 
 
Οταν επιχειρησαν στους Περσικους πολεμους να κανουν υποτακτικους και συμμαχους τους αρχαιους Αθηναιους, εναντιον των υπολοιπων Ελληνικων πολεων, απετυχαν.
 
 
 
 
 
Αυτο εγινε εξαιτιας της πολιτικης τους να δημιουργουν εμφυλιους σπαραγμους αναμεσα στις αρχαιες Ελληνικες πολεις. 
 
 
 
 
 
 
 
Καθε φορα που επιχειρουν οι εωσφοριστες του Φοινικικου-Αιγυπτιακου δωδεκαθεου στο περασμα των αιωνων να μας κανουν κακο, καταληγουν χωρις καμια προθεση απο την πλευρα τους να ευεργετουν το Ελληνικο εθνος.  
 
 
 
 
 
 
Αυτο συμβαινει διοτι ειναι ικανοι μονον για κακο, για αδικιες και καταστροφες. 
 
 
 
 
Μονον που το κακο οπως και η καθε πολυ κακη πραξη γινεται παρα πολυ ευκολα καθως ακομη και ατομα με μειωμενες ικανοτητες τα οποια δεν εχουν ηθικη-παιδεια μπορουν να κανουν οτιδηποτε καταστροφικο. 
 
 
 
 
Με αυτους τους τροπους νιωθουν ολοι οι ανανδροι και οι ανικανοι οτι ειναι καποιοι.
 
 
 
 
 

Ολα τα ανδραποδα απο καταβολης κοσμου,  οπως κανουν ολοι οι αχρηστοι, προσπαθουν να καλυψουν την ανικανοτητα τους με κακια, προσβολες ανομια, αταξια, και προδοσιες. 
 
 
 
 
 
 
Στον αντιποδα για να κανεις καλο θελει κοπο, παρα πολυ μεγαλο ενω ταυτοχρονα πρεπει να εχεις ηθικη,παιδεια, ανδρισμο και αξιοπρεπεια.
 
 
 
 
 
 
Απο τα παναρχαια χρονια ολοι οι ανανδροι και οι αχρηστοι εωσφοριστες το μονον το οποιο κανουν ειναι σφαγες, κλοπες, εμπρησμους, βιασμους,  σκλαβωμα γυναικων.
 
 
 
 
Επισης κανουν πλεκτανες και αδικιες πασης φυσεως εις βαρος αλλων αθωων. 
 
 
 
 
Απο την αλλη οι Ελληνες απο καταβολης κοσμου
δημιουργουν σε ολους τους τομεις οπως ειναι οι επιστημες, οι τεχνες, ο αθλητισμος και γενικοτερα επι παντος επιστητου για το καλο της
ανθρωποτητας.
 
 
 
 
 
 
Οι εκαστοτε προδοτες διοτι δεν ειναι Ελληνες αλλα ειναι  αλλοδαποι, για αυτο παντοτε κανουν ενα τεραστιο λαθος, διοτι εσκεμενα αγνοουν ενα παρα πολυ σημαντικο αξιωμα.
 
 
 
 
ΤΟ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ.
 
 
 
 
Το αξιωμα αυτο ειναι οτι το κακο αρχικα επικρατει ενω παντοτε στο τελος ητταται. 
 
 
 
 
 
Σε διαφορετικη περιπτωση εαν δεν ισχυε αυτο το ιερο αξιωμα η Ελλαδα θα ειχε εξαφανιστει απο προσωπου γης παρα πολλους αιωνες πριν. 
 
 
 
 
Εδω και πολλες χιλιαδες χρονια το εχουμε δει αυτο παρα πολλες φορες να γινεται στην περιπτωση του Ελληνικου εθνους.  
 
 
 
 
 
Το ιερο αυτο αξιωμα μας το διδαξε ο Μεγας φιλοσοφος ο Αριστοκλης, οτι μετα απο κατι κακο ερχεται παντοτε κατι παρα πολυ καλο. 
 
 
 
 
 
Η διαφορετικα οπως το ερμηνευσε ο Οδυσσεας Ελυτης :  Σε ευλογημενη ημερα βγαζει παντα το κακο. 
 
 
Ο Οδυσσέας Ελύτης πιστός στο αξίωμα που μας δίδαξε ο υπατος των φιλοσοφων ο Αριστοκλης, ότι μετά από κάθε κακό έρχεται πάντοτε κάτι καλό.
 
 
 
Για αυτο έγραψε το ποίημα αυτό, το οποίο μελοποιήθηκε. 
 
 
 
 
 
Ας ευχηθούμε Ελληνες να μην είμαστε εμείς η εξαίρεση αυτού του ιερού αξιώματος που μας δίδαξαν οι κορυφαίοι πανεπιστήμονες. 
 
 
 
Ολα αυτά με βάση την παρακμή και το κατάντημα στο οποίο έχουμε περιέλθει ως Εθνος. 
 
 
Ευτυχώς όμως υπάρχει και αυτή η Ελλάδα στην σύγχρονη εποχή. 
 
 
 
Η Ελλάδα του Ελύτη, του Ρίτσου, του Παλαμά, του Μαβιλη και  των Μουσικών Σχολείων. 
 
 
 
Μια Ελλάδα που αποτελεί μια όαση στην αταξία, την ανομία και την καταστροφή που έχουν επιβάλλει οι “Νεοταξίτες”.

 
 
 
Στις μέρες μας η ποιότητα ζωής, σκέψης και έκφρασης έχει εξευτελιστεί σε πολύ μεγαλο βαθμο.
 
Ο Ηλιος ο ηλιατορας είναι  ενα έργο γεμάτο Ελλαδα-ζωη, ηλιο, φως, θάλασσα, γεμάτο μνήμες και ιστορία. 
 
 
Το κειμενο του Ελύτη, είναι μια  εμπνευσμενη μελοποιηση από τον Δημητρη Λαγιο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γιάννης Ρίτσος έγραψε το ΕΔΩ ΤΟ ΦΩΣ.  
 
 
Με αυτο το ιερο αξιωμα ειναι συμφωνος και ο Γιαννης Ριτσος για αυτο εγραψε και το πολυ σημαντικο ποιημα το οποιο μελοποιηθηκε : 
 
 
 
Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει μηδέ αλυσίδα στου Ρωμιού και στ’ αγεριού το πόδι.
 
 
 
 
 
 
 
 




Ένα από αυτά τα οποια μας διδαξαν οι προγονοι μας, είναι ότι η μεγαλυτερη αξια σε έναν ανθρωπο ειναι να κρατα την ψυχη στο στομα, να πολεμα, να επιμενει για το αδυνατο, το ακατορθωτο. 

 
 
 
Από την στιγμη που δεν θα λυγησει, δεν κανει πισω αλλα παραμενει σταθερος-ανυποχωρητος, τοτε γινεται το θαυμα που ποτε ενας δειλος δεν μπορει να πιστεψει, καθως το αδυνατο, το ακατορθωτο εχει γινει πλεον δυνατο κερδιζοντας την ζωη και την ελευθερια.
 
 
Αυτή ακριβως είναι η διαφορα των αρχαιων προγονων μας, των ΙΕΡΩΝ Ελλήνων, από τους σημερινους ραγιαδες προδοτες.
 
 
Παντοτε οι αρχαιοι προγονοι μας, όταν όλα εδειχναν τελειωμένα, εκει που φαινοταν, να μην υπαρχει καμια ελπιδα, οι πραγματικοι Ελληνες αγωνιζόταν, εναντια σε κάθε λογικη. 
 
 
 
Το αποτελεσμα σε κάθε εποχη, είναι να πετυχαίνουν το ακατορθωτο. Επειδή όμως σε κάθε περιοδο υπαρχουν δειλοι ραγιαδες προδοτες, θα δημιουργείται μονιμος πρόβλημα επιβιώσεως του Ελληνικου εθνους.
 
 
Οι προδοτες και οι δειλοι της κάθε εποχης κρινοντας απο την δικη τους αδυναμια δεν μπορουν να πιστεψουν οτι υπαρχουν γεναιοι ανθρωποι, οι οποιοι είναι σε θεση να κερδισουν την ελευθερια τους.
 
Ομως οι αληθινοι Ελληνες, οι ιεροι αρχαιοι προγονοι μας, δεν απελπιζοταν ποτε, διοτι γνωριζαν οτι εστω και σε λιγοστες ψυχες ζουνε, οι δυο μεγαλυτερες ηθικες αρχες ,που οι ιδιοι οι Ελληνες της επλασαν με αιμα και πονο ενω ειναι και οι δυο αθανατες, η ελευθερια με την αξιοπρεπεια.
 
 
Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Θεο, ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου.
 
 
Αυτό μας το εδειξαν οι ιεροι πολεμοι-αγωνες των αγιων προγονων μας, οι οποιοι 

πολεμουσαν,

ολους εκεινους τους αιωνες για να παραμεινουν ελευθεροι, και για να εχουν την διοικηση της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.
 
 
Υπαρχουν λαοι οι οποιοι καλουν τον Χριστο να τους βοηθησει με βλασφημιες, με κλαματα και με παρακαλια. 
 
 
Ομως ο Ελληνας μονον με εναν τροπο ξερει να καλει τον Χριστο να τον βοηθησει και αυτος ειναι να πολεμα για την ελευθερια της Ελλαδος, οπτε αυτη ειναι σκλαβωμενη, οπως ειναι και στην εποχη μας οπου εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα. 
 
 
 
 
Εάν η ζωη ηταν μονον προσευχες, καθως και υποστηριξη του Χριστου μεσω “θεόσταλτων σωτηρων”  τοτε οι προγονοι μας οι αγιοι Ελληνες του μεσαιωνα, αυτοι οι τέλειοι χριστιανοι δεν θα χρειαζοταν να πολεμησουν ποτε, αλλα θα επρεπε να καθοταν ολους εκεινους τους αιωνες δικαιωματικα στα σπιτια τους – καναπέδες να περιμενουν τον αντιστοιχο βατατζή, τον οποιο περιεμνουν οι ραγιαδες σημερα.
 
ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ;
 
 
Διοτι οι Ελληνιδες γυναικες του μεσαιωνα, ζουσαν χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα, κάθε ημερα εκαναν ελεημοσύνες, πηγαιναν σε εσπερινους, αγρυνπιες κλπ.Της Κυριακες πηγαιναν παντοτε στην Θεια λειτουργεια, η οποια αποτελουσε για εκεινους τροπο ζωης.
 
 
Σε εβδομαδιαια βαση επισκεπτοταν φτωχούς στα νοσοκομεια οι οποιοι ηταν αρωστοι ενω δεν ειχαν συγγενείς και φιλους.
 
Ακομη πηγαιναν και επισκεπτοταν στα φτωχοκομεία, φτωχούς, οι οποιοι δεν ειχαν παρεα και συγγενείς.
 
Για τους ιδιους λογους επισκεπτοταν κρατουμενους. Από τετοιου είδους πραγματικες Ελληνιδες γεννηθηκαν οι ηρωες της Αλωσεως (29 Μαιου 1453).
 
ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΤΑΝ 
ΠΗΓΑΙΝΑΝ 

ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΕΣ ΑΛΛΑ 

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΒΑΣΗ OΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ 
ΑΙΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ 

ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.

 

 
Για αυτο ολους εκεινους τους αιωνες αυτοι οι τέλειοι αγιοι- ηρωες χριστιανοι, της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, πολεμουσαν ΣΥΝΕΧΕΙΑ για να παραμεινουν ελευθεροι, για να εχουμε την Ελληνοχριστιανικη αυτοκρατορια.
 
 Ο Χριστος δεν τους εστειλε ποτε κανεναν βατατζή. 
 
 
Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Χριστο ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου. 
 
 
 
Αυτό μας το εδειξαν οι πολεμοι, οι αγωνες των προγονων μας, οι οποιοι πολεμουσαν , για τοσους αιωνες.
 
Η προσμονη “θεόσταλτων σωτηρων” από τον τριαδικο θεο είναι ένα  από τα μεγαλύτερα δειγματα αμαθειας και παρακμης των νεοραγιαδων, οι οποιοι σαπισμένοι από την σεξουαλικη διαφθορα αναμενουν βοηθεια από τον θεο.



Τα χρηστα ηθη είναι το διαχρονικο “μυστικο ” επιβιώσεως του εθνους μας από τα παναρχαια χρονια. 
 
 
 
 
 
Εξαιτιας των χρηστων ηθων και της σωστης παιδειας, οι Ελληνες του μεσαιωνα, από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους ,εγιναν διοικητες του (ρωμαικου κρατους ), χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.
 
 
 
 
 
 
 
Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη), και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ. 
 
 
 
 
 
 
 
Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα. 
 
 
 
 
Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος.
 
 
 
 
 
 
Ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας,μολις ανεβηκε στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο, το κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο. 
 
 
 
 
 
 
 
Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, από τους περσες. 
 
 
 
Ειχαμε πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ. 
 
 
 
 
 
Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα, οπου εκει εκτος από της αγριες σφαγες, της κλοπες, τους εμπρησμούς, τους βιασμους ,το σκλαβωμα χριστιανων.
 
 
 
 
 
 
Μαζι με όλα αυτά εκαψαν τον ναο του Παναγιου ταφου, εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο, και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Εντούτοις εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας, μεσα σε επτα μονον χρονια , οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια. 
 
 
 
 
 
 
 
Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο. Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες. 
 
 
 
 
 
Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας. 
 
 
 
 
 
Ακομη και ο Αλεξανδρος με πολύ εμπειρους και με πολύ περισσοτερους στρατιώτες και με ένα πανισχυρο Ελληνικο Μακεδονικο κρατος  πολιτικα και οικονομικα, εκανε περισσοτερο χρονικο διαστημα να κατακτησει την περσικη αυτοκρατορια ,σε σχεση με τον Ηρακλειο.

loading...

55 thoughts on “Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΧΤΥΠΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΕΡΟΣ B

  1. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?…ΝΑΙ ΕΛΑ…ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΑΧΤΟΣ?…ΕΕ ΗΜΕΡΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ ΕΣΥ ΠΩΣ ΠΑΣ? ΠΩΣ ΠΑΩ? 06.30 ΝΤΡΙΙΝ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΣ ΩΡΑ…ΧΜΜ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ…ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΛΑΔΗ? Ε ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΥΠΝΗΣΕ Η ΕΥΤΕΡΠΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΡΕΛΑ ΚΕΦΙΑ Ε ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ….ΑΑ ΤΥΧΕΡΑΚΙΑ ΕΤΣΙ Ε? ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΜΗΠΩΣ ΕΦΑΓΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΡΕΙΔΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ?….ΟΧΙ ΕΙΧΑ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΥΠΟΓΛΥΚΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΟΧΙ…ΧΜΜ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΘΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΤΕΡΠΗ….ΑΑ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΤΕ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ….ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ ΝΩΡΙΣ?..ΕΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΟΙΜΟΣ ΜΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΕΙ ΕΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 05.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΑΞΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!!!…..ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΜΠΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΣΧΟΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΟΛΟ ΤΗΝ ΕΥΘΥΜΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΑΑ ΧΑΣΑ///Ε ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΔΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ?..ΧΑΑΑΑΑ ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΩΩΩΧΧ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΟ ΕΥΘΥΜΙΑ ΦΕΥΓΩ ΦΕΥΓΩ ΑΝΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ….salom….salom..

  2. ΠΕΡΙΕΡΓΟ…
    ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΤΑΛΙ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΟΡΔΙΣΕΙ
    ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ…

    Giannis Paterakis23 Νοεμβρίου 2017 – 1:36 μ.μ.

    Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΜΗΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ..!!!

    ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΧΡΕΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ….

    ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΟ ΚΡΙΣΗΣ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΠΑΛΑ. «ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ» ΟΜΩΣ ΠΑΡΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΘΩΜΑΔΕΣ….
    ====================================

    Γιωργος Κωνσταντινιδης
    Néa Péramos, Attica •

    ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ / ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ / ΚΑΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!

    ΠΡΟΣ Α.Α.Δ.Ε / ΤΡΑΠΕΖΕΣ / Δ.Ε.Η / ΔΗΜΟΥΣ / Ε.Φ.Κ.Α / Κ.Λ.Π ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΠΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΕΙΣ

    1) ΑΡΙΘΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
    2) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ
    3) ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

    ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑ ΕΠΙΣΗΜΕΝΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ !!!

    ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ !

    ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ !!!!!

    ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ !

    Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΛ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΑ 350 ΠΛΕΟΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ….
    http://alfeiospotamos.gr/?page_id=13930

    Giannis Paterakis23 Νοεμβρίου 2017 – 1:37 μ.μ.

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:

    ΣΧΕΔΙΟ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

    ΠΑΜΕ ΣΕ "ΚΑΘΑΡΗ ΠΛΗΡΩΜΗ" !!!

    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ΠΟΣΑ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ!!!

    ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!27/10/2017 βίντεο

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=raOpWwLp0Ns

    ΟΤΙ ΕΝΩΧΛΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΕΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΕΙ,ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΠΕΤΑ ΤΟ.

  3. ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    σκοτεινά συμφέροντα βρίσκονται πίσω από τον ψώρρα και την οργάνωση του

    Παρακάτω θα καταθέσω την προσωπική μου μαρτυρία με σκοπό να προειδοποιήσω και εγώ όσους έχουν πέσει στην παγίδα της οργάνωσης αυτής.

    Θέλω να έχω την συνείδηση μου καθαρή και ότι κάνω το σωστό για να αποτρέψω άτομα που θα τον πιστέψουν,να πέσουν θύματα αυτής της σκοτεινής και επικίνδυνης οργάνωσης με την εγκληματική ιδεολογία. Δεν μπορώ να πω πολλές λεπτομέρειες απλά θα μεταφέρω όσα είναι απαραίτητα για να καταλάβει ο κόσμος τον ρόλο της οργάνωσης αυτής.

    Κατά αρχάς να πούμε ότι ο Ψώρρας δεν είναι απλά ένας απατεώνας που τα κανάλια τον εμφανίζουν. Ούτε ξύπνησε μια μέρα που δεν είχε τι να κάνει, βρήκε κάπου 600 δισ. και είπε τι να κάνω ας πάω να σώσω την Ελλάδα. Αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχε πρόβλημα και το θέμα θα το αντιμετώπιζε όχι η δικαιοσύνη αλλά κάποιο ίδρυμα. Δεν έγινε όμως έτσι.

    Εμφανίζεται σε μια συγκυρία δύσκολη για την Ελλάδα που όλοι ασχολούμασταν με ΔΝΤ και μνημόνια το 2011. Όχι πιο πριν, ούτε πιο μετά. Για όσους ασχολούνται με του αριθμούς μπορούν να καταλάβουν.

    Περιληπτικά να αναφέρω ότι από τα παραπάνω βίντεο αλλά και από την παρακάτω μαρτυρία, προκύπτει ότι ο σκοπός του κυρίου αυτού είναι να εξυπηρετήσει πιστά τα αφεντικά του, που βρίσκονται πίσω από αυτόν και που τον φύτεψαν εδώ,ώστε να προσπαθήσει να φέρει σε πέρας μια επιχείρηση αμερικάνικου στυλ διχασμού των Ελλήνων, που θα χρησιμοποιηθεί την κατάλληλη χρονική στιγμή από αυτούς που θέλουν την αποσταθεροποίηση μέσα στη χώρα. Το σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας δεν αποτελείται μόνο από μια ενδεχόμενη οικονομική κατάρρευση αλλά από ένα σύνολο κινήσεων διχασμού των Ελλήνων είτε θρησκευτικό διχασμό , είτε κοινωνικό, είτε πολιτικό, οτιδήποτε μπορεί να στρέψει τον έναν εναντίον του άλλου. Αναλυτικά υπάρχουν τα άτομα που γνωρίζουν περισσότερα για την υπόθεση αυτή, οπότε όποιος θέλει μπορεί να εμβαθύνει περαιτέρω.

    Προσωπικά νομίζω ότι πολύ δύσκολα θα φτάσει η δικαιοσύνη να φέρει στο φως τα ευρήματα της έρευνας όταν αυτή ολοκληρωθεί, αλλά εάν παρ’ ελπίδα συμβεί κάτι τέτοιο, είμαι βέβαιος ότι θα ακουστούν πρωτόγνωρα πράγματα.

  4. Μετα εμφανιστηκε απο το πουθενα ενα μαυριδερο γυφτοειδεσ υποκειμενο αλαλαζων ΕL TSAPEL EL TSAPEL βαλτ' τ'αρκιδιας μεσα μπρε τα βλεπει το μικρο πιντι και ζηταει να φαει ψημενο κυντωνι…..

  5. Με την σειρά μου καταθέτω την δική μου μαρτυρία για την οργάνωση αυτή μετά από προσωπική επαφή με πλανεμένα μέλη τους, με την ελπίδα κάποια στιγμή να καταλάβουν έστω και στο πάρα πέντε την απάτη του «θεού τους» αλλά και τους κινδύνους που κρύβει η τυφλή εμπιστοσύνη σε ένα τέτοιο πρόσωπο όπως ο Ψώρρας, για τους ίδιους και τους συγγενείς τους.

    Όσα ειπωθούν παρακάτω είναι πέρα για πέρα αληθινά και ο καθένας έχει κρίση για να κρίνει τι ακριβώς είναι η «Ελλήνων Συνέλευσις» και ποιοι είναι οι απώτεροι σκοποί της.

    Ας δούμε παρακάτω μερικές μαρτυρίες στελεχών του κινήματος μέσα από συζητήσεις που έγιναν.

    -Όλα τα μέλη έχουν ορκιστεί να μην λένε λεπτομέρειες για αυτά που μαθαίνουν μέσα στην οργάνωση, και προφανώς η ένταση των συζητήσεων αποκάλυπτε πράγματα που κανονικά δεν έπρεπε να ακουστούν σε αυτιά μη μυημένων.

    -Από ότι κατάλαβα υπάρχει ιεραρχία στην οργάνωση που αντιστοιχεί και σε ανάλογη γνώση. Ένας καλά μυημένος ξέρει και ενημερώνεται περισσότερο από έναν νεοσύλλεκτο που μόλις έχει γίνει μέλος. Και λέω μυημένος διότι τα μέλη περνάνε από τελετουργικό για να σφραγίσουν την πίστη τους στον φορέα.

    -Τις επόμενες από τώρα εκλογές θέλουν να εξαγοράσουν την ψήφο του Έλληνα (που αργότερα το άλλαξαν και είπαν ότι θα εξαγοράσουν όσους είναι εγγεγραμμένοι στον φορέα) με κατάθεση του ποσού των 20.000 ευρώ ανά εγγεγραμμένο μέλος . Στην αρχή έλεγε ο Σώρρας ότι αφορούσε όλους τους Έλληνες και ήταν ο τρόπος με τον οποίο ήθελαν να εξαγοράσουν την ψήφο κάθε Έλληνα πολίτη και στην πορεία το άλλαξε και αφορούσε μόνο τα μέλη του κόμματος. (και μόνο που θες να εξαγοράσεις την ψήφο του άλλου εκπέμπεις δόλο και πονηριά).

  6. -Υπάρχει ένα ποσό κατατεθειμένο σε ένα κοινό λογαριασμό σε παγκόσμιο ταμείο που το ονομάζουν καταπίστευμα και αυτό όπως ισχυρίζονται μπορούν αυτήν τη στιγμή να το χρησιμοποιήσουν μόνο ο θεσμός του Πρωθυπουργού, του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Αρχιεπίσκοπος, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος και Δήμαρχοι.

    -Με το που αναλάβουν λοιπόν την εξουσία με την εξαγορά της ψήφου του απελπισμένου Έλληνα πολίτη, το παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα θα περιέλθει στα χεριά των Ελλήνων μετά από παρέμβαση του νυν προέδρου της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ, που θα παραδώσει όπως λένε την παγκόσμια εξουσία στην Ελλάδα αφού προηγουμένως έχουν διαγραφεί όλα τα χρέη της Ελλάδος. Αυτό θα συμβεί το έτος 2019.

    Οπότε όπως καταλαβαίνεις μιλάμε για μια παγκόσμια κυριαρχία των Ελλήνων εις τους αιώνες των αιώνων.

    -Αφού λοιπόν διαγραφούν τα χρέη της Ελλάδος, η Ελλάδα και όλα τα κράτη θα χωριστούν σε πολιτείες που θα έχουν το αυτοδιοίκητο αλλά παράλληλα την παγκόσμια εξουσία θα την κρατήσει η Ελλάδα. Δηλαδή η Ελλάδα θα πάψει να είναι ενιαίο κράτος αλλά πολιτείες (δες σχέδιο Καλλικράτης)περίπου όπως στην Αμερική και θα υπάρχει μια μορφή παγκόσμιας Κυβέρνησης που ο παγκόσμιος ηγέτης θα είναι από την Ελλάδα και θα εξουσιάζει όλο τον κόσμο.( διαίρει και βασίλευε που θα δούμε και σε άλλο άρθρο).

    -Εχθρός του φορέα των «Ελλήνων Συνέλευσις» είναι οι αποκαλούμενοι Χαζάροι εβραίοι και ιδιαίτερα το θρησκευτικό δόγμα του Χριστιανισμού το οποίο όπως λένε καταδυναστεύει τους Έλληνες και τον κόσμο γενικά από την στιγμή της εμφάνισης του.Για οτιδήποτε γίνετε αυτή τη στιγμή στον κόσμο υπεύθυνοι είναι οι Χαζάροι εβραίοι χριστιανοί που έχουν καταλάβει καίρια πόστα στην παγκόσμια εξουσία και από εκεί ελέγχουν τα νήματα.

  7. -Εδώ στην Ελλάδα με το που αναλάβουν την εξουσία ο Έλληνας θα παίρνει από 5000 έως 10 0000 ευρώ το μήνα και θα κάνει ότι απασχόληση αυτός επιθυμεί. Θα του παρέχεται σπίτι δικό του με 4 στρέμματα γη για οποιαδήποτε χρήση αυτός θέλει.

    ΚΑΙ ΕΔΩ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΕΡΓΟ…

    -Πρώτος στόχος του φυγόδικου, καταζητούμενου και μονιμου κατοικου στον υπονομο Ψώρρα και Των συνεργατών του είναι να ανατινάξουν (έτσι ακριβώς λένε) κάθε εκκλησιά στην επικράτεια της χώρας με το πρόσχημα ότι κάθε εκκλησιά και μοναστήρι έχει χτιστεί επάνω σε αρχαίους, ιερούς ναούς. Και σε αντάλλαγμα θα δοθούν χρήματα να χτιστούν σε διαφορετικά μέρη χριστιανικοί ναοί. Ιδιαίτερα το Άγιο όρος θα καταστραφούν όλες οι εικόνες και τα αρχαία χριστιανικά κειμήλια και θα χτιστεί στη θέση του ναός αφιερωμένος στην θεά Αρτέμιδα.

    -Όσοι,κατά την κρίση του κινήματος, θεωρηθούν Χαζάροι εβραίοι θα κυνηγηθούν από τα μέλη του που ονομάζονται Πολέμαρχοι( αυτοί που δίνουν από 50 ευρώ και άνω συνδρομή) και θα στελεχώσουν ένα σώμα στρατιωτικό που θα αναζητεί-ξετρυπώνει αυτούς που θα θεωρηθούν υπεύθυνοι και θα δολοφονηθούν επί τόπου ή θα κρατούνται σε φυλακές καταδικασμένοι σε ισόβια.

    -Οι βαθιά μυημένοι πιστεύουν στον Θεό Απόλλωνα- Εωσφόρο θεωρώντας ότι αυτός έφερε το φώς, την αλήθεια στους ανθρώπους και ισχυρίζονται ότι αριθμός του ανθρώπου είναι το 666 άρα και δικός τους αριθμός.(κατά σύμπτωση και οι σατανιστές της Παλλήνης στο όνομα του Εωσφόρου σκότωναν).

    -Οι υπερβατικές οντότητες υπηρέτες του Εωσφόρου που λέγονται Ελλάνιες δυνάμεις θα έρθουν το έτος 2019 βάση της τελευταίας ενημέρωσης που είχα.

    -Λαμβάνουν χώρα τελετές που συμμετέχουν μόνο οι μυημένοι σε αρχαία ελληνικά μνημεία (Στήλες Ολ. Διός, Ερέχθειο Ακρόπολης κ.α.) στις οποίες αναφέρονται στο πρόσωπο του Χριστού, της Παναγίας και όλων των Αγίων με λέξεις που μου είναι αδύνατο να μεταφέρω. Βρίζουν με μίσος οτιδήποτε έχει να κάνει με τον Χριστιανισμό με τρόπο τέτοιο, που καταμαρτυρά τις προθέσεις τους αλλά και τη πλύση εγκεφάλου που έχουν υποστεί συλλογικά.

    -Οι μυημένοι απέχουν την επαφή με το νερό παραμένοντας για μεγάλα διαστήματα άπλυτοι λόγω του αγιασμού των υδάτων που όπως ισχυρίζονται, τους «καίει». Αγιασμός που απαραίτητα θα πρέπει να απαγορευτεί μετέπειτα όπως και το θυμίαμα.

  8. ΔΗΛΑΔΗ 150αρι ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΟΚΥΛΩΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΙ ΧΛΑΑΤΣΣ ΘΑ ΤΟ ΧΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΥΛΟΤΑ ΚΑΤΑΣΑΡΚΑ ΣΤΟ ΜΝΙ'ΤΣ?

  9. -Όσον αφορά τους μετανάστες είναι καλοδεχούμενοι για τον εξής απλό λόγο, θα χρησιμοποιηθούν σαν εργάτες- δούλοι στην ανοικοδόμηση της Ελλάδος που θα ξεκινήσει όταν αναλάβει την παγκόσμια εξουσία ο ηγέτης ψώρρας.

    Αυτά προσωπικά στο άκουσμα με άφηναν άφωνο. Δεν είναι μόνο αυτά, αλλά αρκούν ο κάθε ένας από εμάς να προβληματιστεί και να μην κρίνει επιφανειακά, αλλά να εξετάσει λίγο βαθύτερα τι ακριβώς κρύβεται πίσω από την ομάδα αυτή.

    Δυστυχώς ο ψώρρας δεν είναι απλά ένας απατεώνας του κοινού ποινικού δικαίου. Οι τακτικές μύησης που χρησιμοποιεί και ο τρόπος που κινείται,έχει πολλά κοινά σημεία με σκοτεινά συμφέροντα που θέλουν να επέμβουν στην Ελλάδα με διαφόρους τρόπους και να προκαλέσουν χάος και ταραχή. Οπότε μην βιαστείς να τον κρίνεις σαν παλαβό η απατεώνα και άσε το χρόνο να δείξει τι ακριβώς είναι και τι συμφέροντα εξυπηρετεί. Διαφωνώ με τον όρο κίνημα ή κόμμα και θεωρώ πως είναι μια καθαρά εγκληματική παραθρησκευτική οργάνωση, που όπως βλέπεις και πιο πάνω περισσεύει το μίσος και η οργή.

    Στην μνήμη της κοπέλας που σκοτώθηκε από στέλεχος της οργάνωσης , θα πρέπει να κινηθεί η δικαιοσύνη και να τιμωρήσει τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας αυτής. Ειδικά αυτό το κομμάτι πρέπει να διερευνηθεί σε βάθος και να μας απαντήσουν οι αρμόδιοι εάν δυο μέρες πριν την δολοφονία υπήρχε κινητικότητα στην οργάνωση. Εάν οι οπλαρχηγοί του κινήματος καλούσαν τα ενεργά μέλη στο τηλέφωνο και τους ενημέρωναν ότι θα γίνει κάτι μεγάλο πολύ σύντομα που θα τους κάνει γνωστούς σε όλη την Ελλάδα.

    Αναλογίσου εσύ που τώρα διαβάζεις, πότε έπαιξε ο ψώρρας στις εκπομπές Θέμου και Σρόιτερ. Δες λίγο τις ημερομηνίες..

    (Στον όρκο σας λέτε ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ και ένας συμπολεμιστής σας σκότωσε συνέλληνα και το βαφτίσατε έγκλημα πάθους).

    Δεν είχε το σθένος ο αυτόχθων Ελλάνιος ηγέτης, ο μεγάλος αυτός πολέμαρχος με τα πολύ βαριά …χαρακτηριστικά να εμφανιστεί στο δικαστήριο και να υπερασπιστεί τη θέση του,παρά κρύβεται βγάζοντας διαγγέλματα μίσους και επανάστασης, μέχρι να οπλιστεί ξανά το χέρι και άλλου ή άλλων οπαδών του, σαν τον «Μπαλαντίνα», που θα βλέπουν στο πρόσωπο του συνέλληνα δράκους-ερπετόμορφους και θα ακούνε φωνές της θεάς σας Αθηνάς που θα φωνάζουν «σκότωσε».

    Κρύβεται ο ψώρρας… Ποιος; Αυτός που και στους θεούς όρθιος μιλάει; Αυτός που απειλούσε με φορτώματα όποιον τον στρίμωχνε με επιχειρήματα ή όποιος τολμούσε να τον ρωτήσει που είναι τα 600 δις;

    Άκου Αυτόχθονα ιθαγενή τσαρλατάνε εάν είχες τα 600 δισ. και δεν λειτουργούσες εξ ονόματος σκοτεινών συμφερόντων τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή να τα εμφανίσεις, να σώσεις το τομάρι σου και τη χώρα.

    Δεν έχεις τίποτα εσύ, τα αφεντικά σου μπορεί να έχουν τα χρήματα,αλλά εσύ δεν έχεις τίποτα και η αποστολή που σου ανέθεσαν θα μείνει μίση, όσα διαγγέλματα μίσους και αν κάνεις όσο κι αν κρύβεσαι , όσο και αν ποτίζεις τους πιστούς σου πολεμάρχους με οργή, ώστε όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου να αφαιρέσουν ζωές και να σπείρουν θρησκευτικές έριδες στην επικράτεια της χώρας.

    Το σχέδιο σας δε θα πετύχει και αν δεν σας καταδικάσει κάποιο δικαστήριο να είστε βέβαιοι ότι θα καταδικαστείτε στην συνείδηση του κόσμου που σας πίστεψε.

    Εκεί που είναι τα πτώματα εκεί μαζεύονται και τα όρνια.

  10. ΤΟ ΦΟΥΛΑΡΙΣΕ ΤΟ ΜΝΙ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ 150ΡΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ
    ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ 36 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ 20ΧΙΛΙΑΡΟ

  11. ΤΟΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ.

    ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΡΙΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΜΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.

    ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΛΕΥΚΟΙ ΕΛΛΗΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΕΞΩ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ.

    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 22 Απριλίου 2018 – 1:07 μ.μ., ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ.
    ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΙΓΓΑΝΟΣ, ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥΣ.

    ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΘΟΥΝ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΣΑΔΕΣ.

    ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΠΑΤΣΑΔΕΣ.

    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ. ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΣΑΠΕΛΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΓΥΦΤΟΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΤΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ.

  12. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΟΡΚΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΜΗ ΜΥΗΜΕΝΟΥΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΩΡΙΚΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΑΝ ΔΙΑΡΕΥΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΘΟΥΝ ΟΙ ΟΡΧΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕ ΕΝΑΣ ΚΑΤΣΙΚΟΒΟΣΚΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΗΤΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΜΑΡΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΖΕΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ (ΚΑΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΚΩΛΟΜΠΑΡΕΙΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΧΑΙΔΩ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΠΟΥ ΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΒΡΑΔΥΣ ΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΚΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΩΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΙΟ ΤΡΟΦΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ Μ'ΝΙ ΤΗΣ ΧΑΙΔΩΣ….

  13. ΑΛΗΤΑΡΑ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΑΚΟΥΡΓΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΜΑ.

    ΣΙΧΑΜΕΡΕ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 600 ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ ΘΑ ΣΕ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  14. Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ …"ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ" ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ Ο…"ΣΩΡΡΑΣ", ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΙ…

    ΣΑΣ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ" ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ…ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ "ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ" ΣΑΣ…

    ΕΙΣΤΕ ΤΟ…"Π Υ Ο Ν" ΠΟΥ ΞΕΡΝΑΕΙ ΜΙΑ "ΠΛΗΓΗ" ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ…

    ΚΑΙ Η…"Ω Ρ Α" ΕΦΤΑΣΕ ΡΑΒΙΝΙΑ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  15. ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ @@! ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ
    ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΜΙΣΟΡΙΞΙΑ

  16. ΓΙΑ ΔΕΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΘΕΣΜΩΝ ΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ…
    ————————-
    ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΟΤΙ ΛΑΣΠΗ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ Η ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΙΓΟΥ,ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΚΔΙΚΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ..

    ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΩΟΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ,ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ..

    Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ,ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ…ΔΕΙΤΕ.!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ…
    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

    «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας»
    1=Προς: ΥΠ.ΟΙΚ.
    2=Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων
    3=Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ,ΟΜΩΣ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΨΕΜΑΤΑ

    …ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ..!!!

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  17. ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ 1.35 (ΓΛΥΚΟ ΑΓΟΡΙ) ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ? ΧΑΡΙΣΕ ΜΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΜΑΝΟΥΛΙ ΤΡΕΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΖΟΥΛΙ ΣΟΥΦΡΙΤΣΑ?

  18. ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΙΘΗΚΟΛΙΑΚΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ…

    ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΕΣΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΗ ΠΩΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ….

    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ…

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΓΕΛΑΣΤΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΧΙΤΛΕΡΙΣΤΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟ ΦΙΔΑΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ…

    ΦΥΓΕ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΕΔΩ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΛΕΠΡΑ??
    ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ-ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ…

    ΕΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

    ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ??
    ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

    ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ Μ@ΛΑΚΑ ΝΑ ΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ??
    ΦΥΓΕ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΛΑ ΕΔΩ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΣΕ ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 1/1/2017 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ON LINE 84 ΧΩΡΕΣ??

    ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΩΩΩΩΩΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΤΟΥΣ,ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ…

    ΕΛΑ ΕΔΩ ΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΤΩΡΑ,ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ..!!!
    ΚΑΙ ΟΙ 300 ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΧΕΤΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  19. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣ
    ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΗΔΗΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΗΛΙΘΙΕ ΜΑΛΑΚΑ

  20. ΨΟΦΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΞΕΜΥΤΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ

    Νέο ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε, από τον ανακριτή διαφθοράς, σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα μετά την ολοκλήρωση της έρευνας που διενεργούσε η δικαιοσύνη για τη δράση του.

    Η Εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη για σειρά κακουργηματικών πράξεων τόσο σε βάρος του ήδη καταζητούμενου προέδρου της «Ελλήνων Συνέλευσις» όσο και κατά επτά συνεργατών του.

    Οι κατηγορούμενοι είναι αντιμέτωποι , κατά περίπτωση, με τα αδικήματα της απόπειρας απάτης και της απάτης τετελεσμένης κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου. Επιπλέον, ασκήθηκε δίωξη για συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη εγκληματικής οργάνωσης, διασπορά ψευδών ειδήσεων ,πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος, νομιμοποίηση Εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, ψεύδη καταμήνυση και ψευδορκία μάρτυρα.

    Μάλιστα, η βαρύτητα των αδικημάτων είναι τέτοια που το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ακόμη και την ισόβια κάθειρξη.

    Το εισαγγελικό πόρισμα

    Στο πόρισμα της εισαγγελέως Ευγενίας Αυλίδου που χειρίστηκε την έρευνα καταγράφεται, σύμφωνα με πληροφορίες, μια πρωτοφανούς έκτασης απάτη που ζημίωσε το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία καθώς χιλιάδες είναι οι πολίτες που προσκομίζουν τις «εξουσιοδοτήσεις Σώρρα» επικαλούμενοι τα δισεκατομμύρια του για να μην πληρώσουν χρέη και εισφορές. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο από τα στοιχεία της ίδιας της οργάνωσης έχουν σταλεί 5 χιλιάδες εξώδικα σε δημόσιες αρχές.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο πόρισμα αναφέρεται ότι 12.000 άτομα έκαναν χρήση των περίφημων «εξουσιοδοτήσεων» ενώ η ζημιά του δημοσίου δεν είναι δυνατόν να εκτιμηθεί με σιγουριά προς το παρόν.

    Είναι ενδεικτικό πως πολίτες εξακολουθούν να κάνουν χρήση των εγγράφων και μετά την καταδίκη του Σώρρα από δικαστήριο της Πάτρας ενώ στο εισαγγελικό πόρισμα αναφέρονται , σύμφωνα με πληροφορίες, πως για 115 περιπτώσεις πολιτών που προσκόμισαν την εξουσιοδότηση Σώρρα, το ΙΚΑ δεν κατάφερε να βάλει στα ταμεία του 4.700.000 ευρώ ενώ για τις υπόλοιπες υπηρεσίες δεν έχει υπολογιστεί το ποσό.

  21. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ "ΠΑΤΡΑΣ" ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ.

    ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.

    ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΛΙΓΟ…"ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ" ΑΠ' ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ… "ΜΑΘΕΙ"…

    ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ "ΒΑΛΕΙ" ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ…ΚΟΥΛΗ,Η' ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΚΕΡΒΕΛΕΔΕΣ ?

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ… ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ "ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ" ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ ΤΟ…"ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ"…

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΑ…"ΧΑΡΤΙΑ" ΤΟΥ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ, ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΑΡΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ … "ΠΟΙΟΥΣ" ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ…"ΕΠΙΣΗΜΟ" ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ "ΑΓΓΙΞΕΙ"?

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ…"ΨΑΧΝΟΥΝ" ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ …."ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΔΕΣ" ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ
    … "F.B.I." KAI NA MHN MΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ…ΒΡΟΥΝ…

    ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ …"ΔΥΣΚΟΛΑ" ΚΑΙ …"ΠΑΡΑΞΕΝΑ", ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ, ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΙΡΟ, ΜΠΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ", ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ.

    ΟΛΟΙ ΚΑΠΩΣ "ΕΤΣΙ" ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ, ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΗΝ…"ΝΤΡΟΠΗ" ΚΑΙ ΤΟΝ…"ΦΟΒΟ" ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΔΕΘΗΚΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ "ΠΟΤΑΜΙ"…

    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ "ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ" ΚΑΝΕΝΑΝ, ΘΕΛΩ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ…"ΓΝΩΣΗ" ΚΑΙ ΟΧΙ…"ΠΙΣΤΗ"…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  22. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ Η ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΧΙΑ Ο ΒΟΡΕΟΚΟΡΕΤΗΣ ΚΙΜ ΓΚΙΟΝΓΚ ΟΥΝ ΝΟΥΜΕΡΟ 2 Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΓΚΑΖΑΚΗΣ ΣΤΟ Ρ9 ΝΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ…

    ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ…

    ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ,ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΟΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ…

    ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ..

    Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012
    Να ποιος ειναι συνελληνες ο Kαζακης. Ακουστε τι λεει για τους αναρχοαπλυτους.
    Υπάρχει πλήρης σύμπνοια και συνενόηση με τους κουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ !! λέει κομμουνιστής!

    Απο το 64 λεπτό και μετά.ΠΡΕΠΕΙ να κάνει το γύρω του διαδικτύου να δουν οι Έλληνες με τι φίδι εχουν να κάνουν..

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/02/k_8256.html

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΖΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΓΚΑΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΝΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΧΗΣ ΤΟ 50% ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ…

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ…

    Ο ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ,ΟΠΟΥ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΓΝΟΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΦΕΙ,ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΑ..

    ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ…

    ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ,Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ…

    ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΑ ΚΥΡΙΕ Η ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ 10.19 ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΣΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΧΩΡΑ ??

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  23. ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΦΥΡΕΡΙΣΚΟΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

    EKTAKTO : Αποχώρησε από την Χρυσή Αυγή ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός.

    Όπως έκανε γνωστό με δήλωση του αποχώρησε από τη Χρυσή Αυγή και ανεξαρτητοποιήθηκε στην Ευρωβουλή, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός

    Αναλυτικά η δήλωση του
    Στρατηγου Ελευθέριου Συναδινού:

    Κατά τα τέσσερα έτη ειλικρινούς, αδιάλειπτης και άοκνης προσπάθειας να ενισχύσω κι εγώ, κατά το μέτρο που μου αναλογεί, τη φωνή της Ελλάδας στην Ευρώπη, αγωνιζόμενος με κάθε πρόσφορο τρόπο για αυτό που πάντοτε αποτελούσε γνώμονα της πορείας μου σε όλα τα επίπεδα της ζωής μου,δηλαδή την ευημερία της πατρίδας μου και την προάσπιση των εθνικών της συμφερόντων έναντι οποιουδήποτε εχθρού.
    Επέλεξα να θέσω εαυτόν στη διάθεση του πολιτικού σχηματισμού της ΧΑ, βασιζόμενος στην πεποίθηση ότι υπάρχει ισχυρότατη θέληση αλλά και δυναμική πρωτοβουλία να εκπονηθεί σοβαρό σχέδιο τόσον αναφορικά με την έξοδο της Ελλάδας από τη δοτή κρίση, όσο και με τη διαφύλαξη της εδαφικής της ακεραιότητας, ανεξαρτήτως πολιτικού ή άλλου κόστους.
    Σημειώνω εδώ, ότι η επιλογή μου να συστρατευτώ με τη ΧΑ, συνέπεσε χρονικά με την πλέον δύσκολη περίοδο για αυτή, δηλαδή εν μέσω συλλήψεων, προφυλακίσεων, ισχυρότατων διώξεων, κατά την οποία μεγάλο μέρος τόσο των στελεχών όσο και του απλού κόσμου, πόρρω απείχε από την εκδήλωση συμπαράστασης δια της προσωπικής εκθέσεως.
    Προς λύπη μου όμως, διαπίστωσα ότι εντός του κινήματος δημιουργήθηκε σταδιακά ένας στενός κύκλος άεργων προσώπων, με μηδενική προθυμία να αναλάβουν έστω και την ελάχιστη πρωτοβουλία να ανταποκριθούν στον παλμό ενός πένητος λαού και μιας εθνικά εξευτελισμένης χώρας.
    Ποτέ έως σήμερα δε δέχτηκα να συμβιβαστώ ή και να δεχτώ εκπτώσεις σε θέματα που αφορούσαν στην ηθική μου, στα πιστεύω μου και στην αξιοπρέπεια μου.
    Και δεν προτίθεμαι να το πράξω ειδικά τώρα που η πατρίδα μου δοκιμάζεται περισσότερο από ποτέ.
    Από σήμερα λοιπόν, θέτω εαυτόν εκτός ΧΑ δηλώνοντας ότι θα συνεχίσω και έτσι να αγωνίζομαι για την πατρίδα μου.

    Ζήτω η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!

    Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός
    Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  24. ΠΙΑΣΑΝΕ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΕΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΠΑΜΑ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΝΑΝ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ''ΛΙΠΟΣ''. ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΥΜΕΝΟ ΓΥΦΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ''ΓΥΦΤΟΣ'' Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΥΝΑΟΤΗΤΩΝ. Ο ΣΚΕΡΒΕΛΕΣ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΨΩΡΡΑΣ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΜΕ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΣΑ ΣΥΜΒΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΣΩΡΕΙΑ ΑΠΑΤΩΝ ΚΛΕΨΙΩΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΓΓΑΝΕΙΕΣ ΕΠΕΙΣΕ ΑΡΧΕΤΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΜΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΘΕ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΚΤΕΙΛ ΗΔΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΘΕΤΕ Ο ΕΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΥΡΙΚΣΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΘΑΛΑΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΤΣΑΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΡΙΞΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΔΕΚΑΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΒΥΖΟΓΥΡΙΣΤΡΑ (ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΒΥΖΙ) ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΖΕΣ Η ΕΚ ΒΑΦΗΣ ΞΑΝΘΙΑ ΠΡΩΗΝ ΝΤΙΖΕΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΡΙΞΤΕ ΕΛΛΑΝΙΕ ΕΝΑ ΔΕΚΑΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟ ΠΑΤΕΡΑΚΗ (ΤΩΡΑ ΕΥΤΑΞΙΑ) ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΠΑΡΤΕ ΕΛΛΑΝΙΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΤΟΥΣ ΓΕΜΙΣΕ ΝΤΡΟΓΚΑ (ΜΑΣΤΟΥΡΑ)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΕΛΑΜΒΑΝΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΕΝΩ ΕΚΑΘΗΝΤΟ ΑΠΕΝΤΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΝΥΨΩΜΕΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΟΨΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΕ Η ΚΥΛΩΤΑ Η ΜΑΥΡΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ-ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΝΕ ΚΑΙ ΞΕΣΤΑΥΡΨΝΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΗΣ ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΕ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΩΝ ΕΥΚΛΑΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΑΥΤΟΙ ΔΙΕΓΕΡΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΗΔΟΝΙΣΤΙΚΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΑΚΟΥΜΠΑΓΑΝ ΤΟ 150αρι ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ''ΧΑΡΤΙΑ'' ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΓΙΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΤΟ ΤΡΑΚΕΤΕΡ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΝΕ ΜΕ ΧΑΣΙΣΙ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΕΘΕΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΩΣ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΕ Η ΜΑΥΡΟΚΥΛΩΤΟΥ ΤΙΣ ΜΠΟΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΟΛΑΓΕ ΤΟ 150αρι ΚΑΤΑΣΡΑΚΑ ΧΛΑΑΤΣΣ ΣΤΟ ΜΝΙ'ΤΣ ΕΝΑ ''ΟΟΟΛΕΕΕ''ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΤΗΣ Μ'ΝΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΛΕΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΤΣΙΡΛΙΔΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ ΚΑΙ ΞΕΠΕΤΑΓΕ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΕΣ 15 ΚΑΙ 20 ΗΜΕΡΩΝ ΑΦΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΕΝΑΣ ΞΕΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΠΙΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΠΡΙΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΡΙΧΑΡΕΙΣ ΑΝΕΚΡΑΖΑΝ ΖΕΥ ΖΕΥ ΖΕΥ ΑΗΡ ΑΗΡ ΑΗΡ ΓΕΝΟΙΤΟ ΓΕΝΟΙΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΑΡΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑΝ ΤΣΑΠΕΛΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΑΝ ΕΠΙΣΤΕΓΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑΣ ΤΩΝ….ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΘΕΤΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΓΚΑΝΚΣΤΕΡ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ''ΛΙΠΟΣ'' Η ΒΡΑΧΥΣΩΜΟΣ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΓΥΦΤΟΣ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΨΩΡΡΑΣ?

  25. ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ, ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ, ΘΥΜΟΝΟΥΜΕ, ΚΛΑΙΜΕ, ΓΕΛΑΜΕ, ΒΟΗΘΑΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ "ΒΡΙΣΟΥΜΕ" ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ.
    ΕΛΑ
    ΕΔΩ ΥΠΟΥΡΓΕ
    ΜΙΛΗΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΤΩΡΑ,ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ..!!!
    ΚΑΙ ΟΙ 300 ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΧΕΤΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ…

    ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΙΘΗΚΟΛΙΑΚΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ…

    ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ (ΓΛΥΚΟ ΑΓΟΡΙ) ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ? ΧΑΡΙΣΕ ΜΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΜΑΝΟΥΛΙ ΤΡΕΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΖΟΥΛΙ ΣΟΥΦΡΙΤΣΑ?

    ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΕΣΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΗ ΠΩΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ….

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΓΕΛΑΣΤΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΧΙΤΛΕΡΙΣΤΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟ ΦΙΔΑΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ…

    ΦΥΓΕ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΕΔΩ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΛΕΠΡΑ??
    ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ-ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ…

    ΕΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

    ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ??
    ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

    ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ Μ@ΛΑΚΑ ΝΑ ΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ??
    ΦΥΓΕ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΛΑ ΕΔΩ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΣΕ ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 1/1/2017 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ON LINE 84 ΧΩΡΕΣ??

    ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΩΩΩΩΩΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΤΟΥΣ,ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ…

    ΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙ' ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ "ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ" ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΣΤΗΝ Δ.Ε.Η., ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ "ΑΓΥΡΙΣΤΟ".

    ΣΤΟΝ "ΦΟΒΟ" ΜΑΣ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ. ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ…"ΧΑΡΗ" ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ ΝΩΡΙΣ?..ΕΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΟΙΜΟΣ ΜΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΕΙ ΕΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙ.

  26. ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΡΥΠΤΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΤΟΜ ΓΥΦΤΟΖΕΥΓΑΡΟ ΨΩΡΡΑ!! ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!
    =========================================================================================

    ΠΙΑΣΑΝΕ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΕΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΠΑΜΑ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΝΑΝ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ''ΛΙΠΟΣ''. ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΥΜΕΝΟ ΓΥΦΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ''ΓΥΦΤΟΣ'' Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΥΝΑΟΤΗΤΩΝ. Ο ΣΚΕΡΒΕΛΕΣ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΨΩΡΡΑΣ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΜΕ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΣΑ ΣΥΜΒΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΣΩΡΕΙΑ ΑΠΑΤΩΝ ΚΛΕΨΙΩΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΓΓΑΝΕΙΕΣ ΕΠΕΙΣΕ ΑΡΧΕΤΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΜΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΘΕ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΚΤΕΙΛ ΗΔΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΘΕΤΕ Ο ΕΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΥΡΙΚΣΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΘΑΛΑΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΤΣΑΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΡΙΞΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΔΕΚΑΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΒΥΖΟΓΥΡΙΣΤΡΑ (ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΒΥΖΙ) ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΖΕΣ Η ΕΚ ΒΑΦΗΣ ΞΑΝΘΙΑ ΠΡΩΗΝ ΝΤΙΖΕΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΡΙΞΤΕ ΕΛΛΑΝΙΕ ΕΝΑ ΔΕΚΑΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟ ΠΑΤΕΡΑΚΗ (ΤΩΡΑ ΕΥΤΑΞΙΑ) ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΠΑΡΤΕ ΕΛΛΑΝΙΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΤΟΥΣ ΓΕΜΙΣΕ ΝΤΡΟΓΚΑ (ΜΑΣΤΟΥΡΑ)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΕΛΑΜΒΑΝΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΕΝΩ ΕΚΑΘΗΝΤΟ ΑΠΕΝΤΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΝΥΨΩΜΕΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΟΨΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΕ Η ΚΥΛΩΤΑ Η ΜΑΥΡΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ-ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΝΕ ΚΑΙ ΞΕΣΤΑΥΡΨΝΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΗΣ ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΕ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΩΝ ΕΥΚΛΑΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΑΥΤΟΙ ΔΙΕΓΕΡΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΗΔΟΝΙΣΤΙΚΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΑΚΟΥΜΠΑΓΑΝ ΤΟ 150αρι ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ''ΧΑΡΤΙΑ'' ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΓΙΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΤΟ ΤΡΑΚΕΤΕΡ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΝΕ ΜΕ ΧΑΣΙΣΙ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΕΘΕΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΩΣ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΕ Η ΜΑΥΡΟΚΥΛΩΤΟΥ ΤΙΣ ΜΠΟΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΟΛΑΓΕ ΤΟ 150αρι ΚΑΤΑΣΡΑΚΑ ΧΛΑΑΤΣΣ ΣΤΟ ΜΝΙ'ΤΣ ΕΝΑ ''ΟΟΟΛΕΕΕ''ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΤΗΣ Μ'ΝΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΛΕΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΤΣΙΡΛΙΔΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ ΚΑΙ ΞΕΠΕΤΑΓΕ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΕΣ 15 ΚΑΙ 20 ΗΜΕΡΩΝ ΑΦΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΕΝΑΣ ΞΕΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΠΙΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΠΡΙΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΡΙΧΑΡΕΙΣ ΑΝΕΚΡΑΖΑΝ ΖΕΥ ΖΕΥ ΖΕΥ ΑΗΡ ΑΗΡ ΑΗΡ ΓΕΝΟΙΤΟ ΓΕΝΟΙΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΑΡΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑΝ ΤΣΑΠΕΛΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΑΝ ΕΠΙΣΤΕΓΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑΣ ΤΩΝ….ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΘΕΤΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΓΚΑΝΚΣΤΕΡ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ''ΛΙΠΟΣ'' Η ΒΡΑΧΥΣΩΜΟΣ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΓΥΦΤΟΣ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΨΩΡΡΑΣ?

  27. ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΗΛΙΘΙΟ ΠΑΡΤΑΛΙ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ
    ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΓΕΛΟΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.
    ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΕΞΑΓΟΡΑΣΙΜΗ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ 70.000 ΕΥΡΩ Ο ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ.
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ.
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΥΦΤΟΛΩΠΟΔΥΤΗ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ.

    Τρία χρόνια φυλάκιση στον Σώρρα για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος

    Ένοχους για το αδίκημα της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος βρήκε τον Αρτέμη Σώρρα και τη σύζυγό του, το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών, επιβάλλοντάς τους ποινή φυλάκισης τριών ετών, η οποία είναι εξαγοράσιμη.

  28. ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΩΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΟ,
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ,
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ
    ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ,ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ
    ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ..

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΓΚΑΝ ΣΑΝ
    ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ
    ΤΗΝ ΣΤΑΝΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ
    ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΧΗΣ ΤΟ 50% ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΕΣΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ
    ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ
    ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΗ ΠΩΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΓΕΛΑΣΤΗΚΑΤΕ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟ ΦΙΔΑΚΙ ΕΓΩ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ
    ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ
    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ
    ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙ ΨΗΛΑ ΠΟΥ
    ΛΕΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΑΠΟ ΒΡΑΔΥΣ ΦΑΣΟΛΙΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ
    ΜΕ ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ

  29. ΩΩΩΩΩΩ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΕΥΚΛΑΝΙΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!! ΑΠΑΝΤΕΣ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΕΣΑΜΕΝ ΕΙΣ ΑΝΕΙΠΩΤΟΝ ΓΕΛΩΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΕΙΔΕΣ (ΔΙΟΤΙ ΝΑ ΔΙΑΒΙΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΒΟΘΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ ΟΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΙΑΣ ΣΟΥ ΕΧΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ Ε ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ? ΠΑΤΗΡ ΚΑΙ ΜΗΤΗΡ ΕΧΟΝΤΕΣ 'ΣΚΑΤΟΠΑΙΔΑ"?
    ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ!!

  30. ΠΛΕΟΝ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,

    ΟΤΙ ΛΑΣΠΗ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ Η ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΙΓΟΥ,ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ
    ΤΟ ΜΠΑΜ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΚΔΙΚΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
    ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΜΕ

    ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΕΣΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ
    ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
    ΠΩΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ….ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ
    ΤΗΝ ΣΤΑΝΗ

    ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ
    ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΧΗΣ ΤΟ 50% ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΕΣΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ
    ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ Η ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΧΙΑ Ο ΒΟΡΕΟΚΟΡΕΤΗΣ
    ΚΙΜ ΓΚΙΟΝΓΚ ΟΥΝ ΝΟΥΜΕΡΟ
    ΣΤΟ Ρ9 ΝΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ…

    ΠΕΡΙΧΑΡΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑΝ ΤΣΑΠΕΛΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΑΝ ΕΠΙΣΤΕΓΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑΣ ΤΩΝ….ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΘΕΤΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΓΚΑΝΚΣΤΕΡ

    Α ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΘΕΤΕ Ο ΕΝ ΑΜΕΡΙΚΗ
    ΕΥΡΙΚΣΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ
    ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΘΑΛΑΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ
    ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΤΣΑΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ
    ΡΙΞΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΔΕΚΑΡΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΖΕΣ Η ΕΚ ΒΑΦΗΣ ΞΑΝΘΙΑ

    ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ…

    ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ,ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΟΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ…

    ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ..

  31. ΠΟΙΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ; ΕΣΥ Ή Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ;
    ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟ 99.9 % ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΕΝΑΣ ΑΙΣΧΡΟΣ ΤΕΡΑΤΟΛΟΓΟΣ ΨΕΥΤΑΡΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ ΠΟΥ ΕΚΜΕΜΕΤΑΛΛΕΥΣΑΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ.
    ΟΥΣΤ ΡΕ !!! ΜΙΑΣΜΑ ΓΥΦΤΟΧΟΛΕΡΑ

    Πέρασε από τη γραφικότητα στην επικινδυνότητα»: Τους τόνους απέναντι στο φαινόμενο Αρτέμης Σώρρας ανέβασε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, αντιλαμβανόμενος προφανώς ότι το ζήτημα έχει λάβει σοβαρές διαστάσεις και η κυβέρνηση δεν μπορεί να παρακολουθεί απαθής αλλά οφείλει να πάρει ξεκάθαρη θέση. Ο Σταύρος Κοντονής δεν δίστασε να δηλώσει δημοσίως, αναφορικά με τους ισχυρισμούς του κου Σώρρα ότι έχει στην κατοχή του 600 δις δολάρια για να αποπληρώσει το δημόσιο και ιδιωτικό χρέος της χώρας πως «είναι φανερό ότι πρόκειται για απάτη», τονίζοντας μάλιστα πως «ο ισχυρισμός αυτός ξεπερνάει τα όρια της τερατολογίας» και απευθύνοντας μήνυμα προς τους «οπαδούς» του τους κάλεσε τουλάχιστον να προβληματιστούν.

  32. ΕΙΧΑ ΤΟ…"ΘΑΡΡΟΣ" ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΗΝ…"ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ" ΤΟΥ…"ΑΝΩΝΥΜΟΥ" 1.15μ.μ. … ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο …"κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ"…

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΜΕ…"ΓΕΥΤΕΙ" ΤΑ…"ΠΟΝΗΜΑΤΑ" ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΣΠΟΥΔΗ" ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ…

    ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ "ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ" ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ "ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ", ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ … "ΤΡΕΜΕΙ"…

    ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ, ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ, ΜΑΣ ΑΡΑΔΕΙΑΣΕ ΟΤΙ Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΚΑΙ Ο "Ψ Ω Ρ Ρ Α Σ" ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ…(ΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ), ΕΙΝΑΙ "ΜΕΡΟΣ" ΕΝΟΣ…"ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΟΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…"ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΕΤΗ", ΓΙΑ ΝΑ…?

    ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ…"ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ" ΕΒΡΑΙΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΤΟΝ… "ΠΛΑΝΗΤΗ", ΓΙ' ΑΥΤΟ…"ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ" ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ …ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ "ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ"…

    ΥΠΑΡΧΕΙ "ΑΝΟΗΤΕ ΕΡΕΥΝΗΤΗ" ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…"ΕΛΛΗΝΙΚΟ" ?

    ΥΠΑΡΧΕΙ "ΠΕΤΡΑ", "ΚΤΙΣΜΑ", "ΓΡΑΜΜΑΤΑ", "ΤΕΧΝΕΣ", "ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ", "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΕΛΛΑΔΑ"?

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ "ΑΚΡΟΠΟΛΗ" ΣΟΥ, ΕΒΑΛΑΝ ΜΙΑ "ΠΕΤΡΑ" ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ…"ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ" ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΑ…"ΕΣΟΔΑ" ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ…"UNESCO"…

    ΚΑΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ, ΘΑ…"ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ" ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΤΩΝ…"ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ" ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ "ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ" ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ "ΕΠΙΣΗΜΑ" ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ…"ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ" ΤΟΥΣ…

    ΟΤΙ "ΕΧΟΥΜΕ" ΠΕΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΕΞΟΥΣΙΑ" ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ "ΕΠΙΣΗΜΑ" ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟΝ…"ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ" ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ …"ΑΜΥΝΘΕΙ" ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ "ΤΗΡΕΙΤΑΙ". ΑΛΛΑ Ο κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, "ΞΕΧΑΣΕ" ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ…ΑΝΑΦΕΡΕΙ…

    ΚΑΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ, ΤΑ…"ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ" ΣΤΕΛΕΧΕΙ ΕΧΟΥΝ…"ΚΡΥΦΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ", ΠΟΥ …ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΑ "ΚΟΙΝΑ" ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΕΙΡΟΥ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΚΑΙ.. ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ…"ΒΑΘΕΙΑ ΜΥΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ-ΕΩΣΦΟΡΟ"…

    ΜΑΘΕ ΝΤΕΝΕΚΕ ΞΕΓΑΝΩΤΕ ΟΤΙ, "ΕΩΣΦΟΡΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ…"ΦΩΣ", ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ "ΕΣΕΙΣ" ΤΡΕΜΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ…"ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΕΙ"…

    ΜΑΘΕ "ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ" ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΟΤΙ, Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΑ "ΚΡΥΨΕΙ", ΟΤΙ "ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ" ΤΟ ΛΕΜΕ "ΕΠΙΣΗΜΑ", ΔΙΝΟΥΜΕ "ΟΡΚΟ" ΣΤΟΝ "ΕΑΥΤΟ" ΜΑΣ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΘΑ "ΠΡΟΔΟΣΟΥΜΕ", ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ "ΦΩΝΑΧΤΑ" ΚΑΙ "ΔΗΜΟΣΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ …"ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΙ" ΜΕ ΕΜΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΙΟΣΑΣΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ…

    ΣΑΣ …"ΕΝΟΧΛΕΙ" ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο "ΕΛΛΗΝΑΣ", ΕΙΝΑΙ Ο "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ", ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ "ΕΣΕΙΣ" ΒΡΙΣΚΟΣΑΣΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ…

    ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΑ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ" ΦΑΙΔΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ … "ΕΚΛΕΚΤΟΙ" ΤΟΥ…"ΠΛΑΝΗΤΗ" ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ.

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  33. ΡΕΕΕ ΜΑΛΑΚΟΚΑΥΛΗ ΕΥΤΑΞΙΑ ΣΚΥΛΟ-ΜΠΑΤΗΡΟΓΛΟΥ ΠΟΣΑ ΓΙΝΑΝ ΤΑ ΤΡΙΣ ΤΟΥ ΨΩΡΙΑΡΗ ΜΩΡΗ ΧΛΕΜΠΟΝΙΑΡΑ ΤΣΟΥΛΑΡΑ???
    ΠΟΣΑΑΑΑ?????????????? ΤΟΣΑ ΠΑΡΕ ΚΙΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΜΩΡΗ ΑΠΛΥΤΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΤΗΣ ΕΥΚΛΑΝΙΑΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ

  34. ΜΑ ΤΙ ΚΛΑΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΜΟΛΑΣ ΜΩΡΗ ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΗ ΠΟΥΣΤΟΓΡΙΑ.
    ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΕΣ
    ΘΑ ΣΤΗΝ ΡΑΨΩ ΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ ΜΕ ΣΑΚΟΡΑΦΑ

    " Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ,ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ…ΔΕΙΤΕ.!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ…
    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png "

  35. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

    ΠΕΡΙΧΑΡΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑΝ ΤΣΑΠΕΛΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΑΝ ΕΠΙΣΤΕΓΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑΣ ΤΩΝ….ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΘΕΤΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΓΚΑΝΚΣΤΕΡ

    ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ
    ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΧΗΣ ΤΟ 50% ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΕΣΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ
    ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ

    ΣΤΟΝ "ΦΟΒΟ" ΜΑΣ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ. ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ…"ΧΑΡΗ" ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ ΝΩΡΙΣ
    ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΜΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΕΙ ΕΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙ.

    ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ, ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ, ΘΥΜΟΝΟΥΜΕ, ΚΛΑΙΜΕ, ΓΕΛΑΜΕ, ΒΟΗΘΑΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ "ΒΡΙΣΟΥΜΕ" ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ.
    ΕΛΑ
    ΕΔΩ ΥΠΟΥΡΓΕ
    ΜΙΛΗΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΤΩΡΑ,ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ..!!!
    ΚΑΙ ΟΙ 300 ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΧΕΤΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ…

    ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΙΘΗΚΟΛΙΑΚΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ…

    ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ? ΧΑΡΙΣΕ ΜΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΤΡΕΛΟ

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ Η ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΧΙΑ Ο ΒΟΡΕΟΚΟΡΕΤΗΣ
    ΚΙΜ ΓΚΙΟΝΓΚ ΟΥΝ ΝΟΥΜΕΡΟ
    ΝΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ

    ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΕΣΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΗ ΠΩΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ….

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΓΕΛΑΣΤΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΧΙΤΛΕΡΙΣΤΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟ ΦΙΔΑΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ…

    ΦΥΓΕ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΕΔΩ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΛΕΠΡΑ??
    ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ-ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ…

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

    ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ??
    ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

    ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ Μ@ΛΑΚΑ ΝΑ ΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ??
    ΦΥΓΕ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΛΑ ΕΔΩ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΣΕ ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 1/1/2017 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ON LINE 84 ΧΩΡΕΣ??

    ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΩΩΩΩΩΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΤΟΥΣ,ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ…

    ΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙ' ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ "ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ" ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΣΤΗΝ Δ.Ε.Η., ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ "ΑΓΥΡΙΣΤΟ".

  36. ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ…..ΑΦΡΙΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΟΜΟΥΝΑΚΙΣ ΣΑΛΙΑ ΣΚΑΤΟ ΚΑΙ ΑΦΡΟΣ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ///ΤΡΕΛΑ ΤΟΝ ΒΑΡΕΣΕ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΞΑΦΝΙΚΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ….ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΚΡΑΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ ΜΗΝ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΚΑΙ ΨΩΦΗΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ Ο ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ.ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ 'ΜΑΜΗΣΕΣ'' ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΧΙΧΙ ΧΙ ΧΙ ΧΙΙΙΙΙΙΙ

  37. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΛΥΜΜΗΡΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ Η ΒΡΟΧΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΚΙΑ ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΓΟΤΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΩΦΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΙΔΙΩΣ Ο ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ Ο ΕΥΚΛΑΣΙΑΣ ΓΥΦΤΟΚΩΛΟΣ…

  38. ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ
    ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΨΗΛΑ ΥΣΤΑΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ…….Η ΠΑΤΡΑ ΤΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ…..ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΙΟΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΠΟΤΑ….ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ…. ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΚΑΣΕ …… ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΜΑΧΜΟΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΜΕ ΠΡΟΠΑΠΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ …..ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ….. ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ 500 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ …..

  39. Σάββατο, 21 Απριλίου 2018
    Στόχος τους μία άθρησκη Ελλάδα.

    Καθίσταται λοιπόν σαφές ότι στόχος της ρητορικής εναντίον της Εκκλησίας είναι να καταστεί η Ελλάδα μία άθρησκη χώρα, με μουσειακή θρησκευτική συνείδηση.

    Να περιοριστεί η παρουσία και σημασία της θρησκείας στη ζωή και στις αντιλήψεις, ώστε να προσομοιάσει και σ’ αυτόν τον τομέα η ελληνική κοινωνία τις δυτικοευρωπαϊκές. Με την εξαίρεση ίσως του νότου.
    Με τη λέξη «διαχωρισμό» δεν εννοούν απλώς να μην μπλέκεται ο ένας στις υποθέσεις του άλλου. Το ζητούμενο [γι’ αυτούς] είναι να παύσει να θρησκεύεται ο λαός και να παύσουν να έχουν δημόσιο λόγο οι ιεράρχες.

    Και δυστυχώς, ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, φανερά ή κρυφίως, συναινούν στην μετατροπή της χώρας σε άθρησκη…

    Και δυστυχώς, η πλειοψηφία των ιεραρχών, συναινεί μυστικά και βρώμικα, στην αλλοίωση της θρησκευτικής συνείδησης του λαού, μέσω του Οικουμενισμού και της Πανθρησκείας.
    Γι αυτό και πολλοί απ' αυτούς, συμμετέχουν στο ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ.

    Αυτοί οι πολιτικοί και αυτοί οι ιεράρχες, θέλουν κρέμασμα.
    Αλλά ο λαός, είναι… άβουλος…

    Καλλιόπη Σουφλή

  40. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ…"ΜΟΥΛΙΚΟ" Ο 5.03 μ.μ.,

    ΕΧΕΙ …ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ "ΣΧΟΛΙΑ" ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ, ΤΑ ΕΧΕΙ…ΠΕΡΙΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ "ΚΟΜΑΤΙΑ" ΑΥΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ,…"ΕΙΜΑΣΤΕ" ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ Η' ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΙ.

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, Ο "ΜΟΥΛΟΣ" ΑΥΤΟΣ, ΤΕΛΟΣ…"ΚΑΛΟ" ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ …ΔΡΑΜΙ ΑΠΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ, ΤΟ "ΚΑΘΕΣΤΩΣ" ΜΟΛΙΣ "ΚΑΝΕΙ" ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΝ, ΘΑ ΤΟΝ…"ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ"… ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, Η…"ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ", ΔΕΝ …"ΦΕΥΓΕΙ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ…"ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΣ"…

    ΤΟ "ΑΣΤΕΙΟ" ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ,… "ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ…ΑΝΩΝΥΜΙΑ"…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  41. και ε συ το ιδιο νομιζεις πως σε λενε ευ ταξια τρομαρα σου πιτσι κοκό

  42. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ;
    ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΤΟΚΤΟΡΑ ΣΤΟ ΠΑΠΑΤΖΗΛΙΚΙ…
    ΟΥΣΤ ΡΕ !!! ΗΛΙΘΙΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΕ ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

  43. «Σφάξτε Χριστιανούς για την Ανάσταση» – Η εντολή του Ρ.Τ.Ερντογάν για εθνικιστικές σειρές εν όψει πολεμικών επιχειρήσεων!
    170
    SHARES
    Δημοσίευση: 21 Απριλίου 2018, 11:59 μμ | Ανανέωση: Απρίλιος 22, 2018 στις 10:47 πμ

    Το κλίμα εθνικισμού που συντηρεί το καθεστώς Ερντογάν ενισχύεται και από την προπαγάνδα ενός επικού σήριαλ που προβάλλεται στην κρατική τηλεόραση. Πρόκειται για ένα οθωμανικό σίριαλ με θέμα τις πολεμικές εκστρατείες των Τούρκων εναντίον των Χριστιανών καθώς και τις σφαγές τους!

    Για που ετοιμάζεται η Οθωμανική Τουρκία;

    Ο ίδιος ο σουλτάνος έχει δώσει τις… ευλογίες του για μία σειρά με ήρωα τον ιδρυτή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

    Πρόκειται για το σήριαλ «η ανάσταση του Ερτουγκρούλ» και το 2015 ο Τούρκος πρόεδρος είχε επισκεφθεί τα γυρίσματα, μαζί με τη σύζυγό του Εμινέ.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μάλιστα, ο Ερντογάν έβαλε το χεράκι του και… σκηνοθετικά!

    Tαυτόχρονα, ο Ρ.Τ.Ερντογάν προχώρησε από τις 20 Μαρτίου και στην προβολή της τουρκικής τηλεοπτικής σειράς «Μωάμεθ ο «κατακτητής του Κόσμου» Fatih , με σαφή στοχοποίηση της Ελλάδος αλλά και άλλων χωρών αποκαλύπτει μεγάλο ρωσικό ΜΜΕ.

    Σε τουρκική εφημερίδα που αναφέρει σχετικό άρθρο για την σειρά αυτή, γράφει ότι «το συμφέρον του τουρκικού κράτους είναι μέσω βιβλίων, ταινιών και τηλεοπτικών σειρών να καθίσταται σαφές στον κόσμο ότι το τουρκικό κράτος, όπως και η Οθωμανική Αυτοκρατορία, όχι μόνο δεν έχει χάσει την δύναμη και την εξουσία της αλλά είναι και έτοιμη για νέες κατακτήσεις».

    Ολα αυτά εντάσσονται στα πλαίσια «επιμόρφωσης» εκατομμυρίων Τούρκων περί «κακών , ύπουλων, δόλιων» Ελλήνων είτε του Βυζαντίου είτε στο πόλεμο του 1919-1922 στην Μικρά Ασία.

    Δείτε το ρεπορτάζ παρακάτω από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

    https://www.pentapostagma.gr/2018/04/%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BE%CF%84%CE%B5-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7.html

  44. ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΛΟΓΑΚΙΑ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ1 Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΗΛΩΣΕ ΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΨΕΜΑΤΟΣ Η ΑΝΑΚΡΙΒΙΑΣ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΕΧΑΝΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ,ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑΚΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΕ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ….

    https://www.youtube.com/watch?v=qRumnZtK9_A&t=1s

  45. ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ, ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ, ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ… ΜΥΣΤΗΡΙΟ;;;;; ΜΥΣΤΗΡΙΑ Η ΛΕΞΗ ΜΥΣΤΗΡΙΟ… ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥΣ… ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΕ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΦΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ;;; ΤΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΚΡΥΒΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΡΩΜΕΝΑ ΡΑΣΑ ΣΑΣ;;; ΤΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΚΡΥΒΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΨΑΛΛΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΑΣ;;; ΤΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΧΑΡΑΣΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΓΕΙΕΣ, ΨΑΛΜΩΔΙΕΣ ΜΑΓΓΑΝΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΛΛΟΥΣ ΣΑΣ;;; ΤΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΑΣ;;; ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΑΤΕ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΣΑΣ;;; ΤΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ DNA ΣΑΣ;;; ΤΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΕΧΕΙ Η ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΕΙΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΣΑΣ ΣΑΣ;;;
    ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΕΙ… ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΟΙΚΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ… ΑΛΩΝΙΣΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΑΣ… ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΟΥ, ΘΑ ΜΑΘΕΣΤΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΟΥ… ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΥΠΟΚΟΣΜΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ ΣΑΣ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗ… ΤΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΦΕΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ…

    ΕΣΕΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ;;; ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΣ ΔΟΛΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΟΥ… ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ, ΤΟΥ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ!!! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΑΘΕΛΑ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ… ΘΥΜΗΣΟΥ, ΠΡΑΞΕ, ΤΙΜΑ, Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ… ΤΕΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ… ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΔΩΡ ΣΟΥ ΗΧΕΙ ΑΚΟΜΗ Ο ΟΡΚΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ… ΤΙΜΑ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ… ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΧΩΡΙΣ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ… ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕ ΦΟΒΟΥΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ… ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΕ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΤΝΟΜΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ… ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ… ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ…
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  46. ΤΙ ΑΛΛΟ ΨΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ:

    17 ΙΑΝ – (Τιμοθεος – Εσπερινα) «το της πλανης των Ελληνων κρατος ευχερως διελυσας…»

    23 ΙΑΝ – (Κλημεντος ιερομαρτυρος) «Κλημη σοφε… Ελληνων τους πρωτευοντας εν λογω και αληθεια ενικησας…»

    25 ΙΑΝ – (Γρηγοριου Ναζιανζηνου) «…εξηρανας των μωριαν Ελληνων και το ψευδος…»

    30 ΙΑΝ – (3 Ιεαραρχων) «Ψευδεις μεν εξεκλιναν Ελληνων υθλους…»

    10 ΦΕΒ – (Χαραλαμπους Ιερομαρυρος) «Εξεστησαν δαιμονες και Ελληνες οι Αθεοι…»

    16 ΦΕΒ – (Παμφιλου μαρτυρος) «Μανιας Ελληνικης το φρυαγμα κατεπατησατε…»

    10 ΜΑΡ – (Κορδατου) «Τη σοφια Κορδατος τη θεοδοτω κατηργει Ελληνικης σοφιας…»

    Για καθε μηνα υπαρχουν δεκαδες ακομα βρισιες, ειρωνειες κλπ (κατα των Ελληνων και της χωρας κι ειναι να απορει κανεις με την ευαισθησια των Χριστιανων με τη χωρα μας… μα καλα δεν ειχαν με τιποτα αλλο να ασχοληθουν;

    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ και σε ολα τα βιβλια τους ασχολουνται με την Ελλαδα; ΓΙΑΤΙ?

  47. ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ Η ΓΑΜΟΦΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ…

    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑΥΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΒΕΙ,ΟΜΩΣ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΕΕΕ,ΜΕ ΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΣΟΥ ΛΕΩ…

    ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΑ ΘΑΥΜΑ ΜΕ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ,ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ,ΤΟ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΑΝΑΛΑΦΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΕΛΕΜΠΙΑ,ΤΟΝ ΕΨΑΧΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ ΠΟΠΟ ΤΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΒΓΑΙΝΕ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΟ "ΑΓΙΟ ΦΩΣ"…

    ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΚΙ'ΑΥΤΟ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΕΣ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΤΗΛΙ ΝΑ ΑΝΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑΙΖΑΝΕ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ "ΠΙΣΤΟΥΣ" ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΤΑΦΟΣ Η ΥΠΟΘΕΣΗ…

    ΡΩΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ'ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ,ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ,ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΝΑΜΕ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ…

    ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΔΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ….

    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΘΕΟΣ??
    ΟΧΙ..!!!!
    ΑΘΡΗΣΚΟΣ ΕΙΜΑΙ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΣΥΝΕΧΩΣ,ΣΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ,ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ,ΣΤΑ ΖΩΑ,ΣΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ..!!!

    ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΚΙ'ΕΓΩ ΤΙΣ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ,Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΠΟΝΗΡΩΝ…

  48. ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΟΥΦΡΩΣΕΣ ΤΑ 150ΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ 'ΡΙΞΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΤΖΗ ΑΠΕΙΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ
    ❱ Λιγοστοί οπαδοί του καταζητούμενου Αρτέμη Σώρρα αψήφησαν τη βροχή που έπεφτε στον Στράτο Αιτωλοακαρνανίας και συγκεντρώθηκαν στα ερείπια ενός αρχαιοελληνικού ναού για να κάνουν επίκληση στο… άπειρο!

    Η τελετή των μελών της Ελλήνων Συνελεύσεως στον αρχαίο ναό έγινε ύστερα από εντολή που έστειλε μέσω διαδικτύου ο -κατά δήλωσή του κάτοχος των 600 δισεκατομμυρίων- Αρτέμης Σώρρας. Με έναν σχεδόν ημίωρο μαγνητοφωνημένο λόγο, ο καταζητούμενος αρχηγός τούς εξήγησε τι είναι η κλίση, η κλήση και η επίκληση… Αφού ελήφθη το μήνυμα, συγκεντρώθηκαν λίγοι αλλά αποφασισμένοι για να ακουστεί η «επίκληση του απείρου» και πήγαν στον αρχαίο ναό για να φέρουν σε πέρας την αποστολή! Αλλωστε, οι οδηγίες του αρχηγού ανέφεραν ότι η επίκληση πρέπει να γίνει σε οποιοδήποτε αρχαίο ιερό της Αθήνας, της Ελευσίνας ή σε άλλον «ελλάνιο» τόπο. Η ομάδα που συγκεντρώθηκε στον Στράτο έγραψε κατόπιν στο facebook:

    «Ο ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΓΟΝΩΝ, ΠΥΡΦΟΡΟΣ ΣΜΙΛΕΥΤΗΣ, ΧΑΡΑΧΤΗΚΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ…»!

  49. ΡΕ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ "ΛΥΠΗΣΕΙ"
    ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΞΥΠΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΕΣ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΡΑΓΚΟ
    ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΒΟΥΡΛΟ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ

  50. ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΕΥΚΛΑΣΙΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΓΥΦΤΑΞΙΑ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΣΤΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΞΩΑΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑ ΠΟΥΣΤΓΕΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΗΚΙΑ ΚΥΤΤΑ ΝΑ ΨΩΦΑΣ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΑΒΑΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΨΩΦΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕ ΜΑΛΑΚΑ? ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ ΕΥΚΛΑΣΙΑ ΜΑΛΑΚΑ ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!

  51. ΦΙΛΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΚΛΑΣΙΑΣ" ΑΛΛΑ ΓΥΦΤΑΞΙΑΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΓΥΦΤΑΞΙΑ, ΓΙΑΝΗ ΓΥΦΤΑΡΑΚΗ, ΨΩΡΡΑ, ΓΥΦΤΟΤΑΞΙΔΕΥΤΗ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥ, ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΚΛΠ.

  52. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 200.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΠΑΝΩ 5-10-20-50 ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ,ΓΝΩΣΤΟΥΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΓΝΩΣΤΕΣ" ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.

    http://www.ferendum.com/en/PID118537PSD15897

    ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΡΑΒΒΙΝΙΑ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ…!!!!!

  53. ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΜΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΞΕΜΥΤΙΣΕΙΣ
    ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΤΣΟΥΚΙ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΓΕΛΟΙΕ ΓΥΦΤΟΛΩΠΟΔΥΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΑΠΑΛΕΙΦΑΔΙΑ ΣΟΥ.

  54. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΗΘΙΚΗ, ΣΘΕΝΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ.

    ΕΧΕΙ ΣΤΕΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΜΕΣΑ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΙΚΑ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ.

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ !!!!!!!!!

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΨΩΡΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ.

Comments are closed.