ΠΕΡΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ (ΕΛΛΗΝΩΝ ;;;;;;) ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Κύριοι Βουλευτές,

Προκειμένου να βοηθηθεί το Ελληνικό κοινοβούλιο να σχηματίσει πλήρη γνώμη για τους μουσουλμάνους βουλευτές παρακαλώ να μου επιτραπεί να θέσω υπ όψην υμών τα κατωτέρω.

Είχα την τύχη να γνωρίζω εδώ και αρκετά χρόνια, τον  εξαίρετο Έλληνα πατριώτη, τον  Κωνσταντινοπολίτη Βασίλη Κυρατζόπουλο.  Πλήρως γνώστη του τουρκικής.  Και συγγραφέα πολλών βιβλίων, αναλύσεων, άρθρων κτλ

(πχ “Η άγραφη γενοκτονία”,  εναντίον του Ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης το 1955, η εξαιρετική του μελέτη για τις παραβιάσεις της συνθήκης της Λωζάνης από τους τούρκους από το 1923 έως το 1999 “The violations of the Treaty of Lausanne by the Turkish Republic 1923 to 1999, https://www.academia.edu/6487178/The_violations_of_the_Treaty_of_Lausanne,  και “άπειρα” άλλα, όρα google).

Στο βίντεο (LENA LIVANOS – ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΥΡΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ. ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ “ΦΙΛΙΑΣ”, https://www.youtube.com/watch?v=4ZmR0Dcxi2s), μπορείτε να τον ακούσετε από το 31:14, στο 1:04:15 κτλ, να εξηγεί πράγματα που δεν έγιναν αντιληπτά στους υποτίτλους του γνωστού υβριστικού και όχι μόνον βίντεο των Βουλευτών  μουσουλμάνων, τούρκων κατ αυτούς,  της Ξάνθης (“Τουρκική” Ένωση Ξάνθης, https://www.youtube.com/watch?v=uzZE3NQGJZ8).

Αφού ο κ. Κυρατζόπουλος εξηγεί όσα εγκληματικά ελέχθησαν, διερωτάται γιατί δεν κινήθηκε η Ελληνική δικαιοσύνη εναντίον τους.

Ο κ. Κυρατζόπουλος εξηγεί κατ αρχήν ότι ο παράνομος τούρκος μουφτής απεκάλεσε τους Έλληνες, όχι χριστιανούς αλλά γκιαβούρ. Τονίζοντας ο ψευτομουφτής ότι αυτός μπορεί  να το πει.

Γκιαβούρ όμως σημαίνει άπιστους.

Σύμφωνα όμως με το κοράνι που αναγνωρίζει τον χριστιανισμό και που το γνωρίζει καλά ο ψευτομουφτής,  ο άπιστος, όχι ο χριστιανός,   πρέπει να θανατωθεί.

Και σύμφωνα πάλιν με το κοράνι, όποιος μουσουλμάνος θανατώσει άπιστο πηγαίνει στον παράδεισο.

Επιπλέον το κοράνι ορίζει ότι ο άπιστος θανατώνεται με φωτιά.

Και στην Ελλάδα παρατηρεί ο κ. Κυρατζόπουλος, που έχουμε ως γνωστόν πολλές φωτιές μήπως ….

Δεδομένου ότι  ο ψευτομουφτής Ντε Ντε είναι και θρησκευτικός  ηγέτης και όλων των εν Ελλάδι μουσουλμάνων, είναι ως να τους παρακινεί ατιμωρητί  και χωρίς να διωχθεί, να σκοτώσουν τους γκιαβούρ Έλληνες.

Στο βίντεο ακούγεται επίσης ο μουσουλμάνος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ να λέει, «χαρά σε αυτόν που είναι τούρκος»  και «χαρά στην τουρκική δημοκρατία». Με ότι αυτό σημαίνει ….

Η συνθήκη της Λωζάνης ορίζει ότι όποιος πει ότι είναι τούρκος πρέπει να πάει στην τουρκία.

Τα εις το διεθνές δίκαιο όμως καθιερωμένα (και γι αυτό προσέφυγαν για να λένε ελεύθερα ότι είναι τούρκοι),  τους δίδει το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού,  αλλά με έναν όρον. Ότι όποιος αναπροσδιορίζεται  ως μειονότητα (τουρκική), παρανομεί εάν καταφέρεται και συνωμοτεί εναντίον του κράτους που τον φιλοξενεί.

Αυτοί παρανομούν και συνωμοτούν εναντίον της χώρας μας  χωρίς δίωξη.

Ακούγεται επίσης  στο βίντεο ένας να λέει ότι θαυμάζει τον Οτσαλάν γιατί είναι σταθερός σε ότι κάνει ενώ εκείνοι λέει όχι.  Παρακινεί δηλαδή την μουσουλμανική μειονότητα σε εξέγερση.

Επιπλέον ο κ. Κυρατζόπουλος αφού πληροφορεί ότι στη τουρκία εδιώχθη Έλληνας εκπαιδευτικός γιατί οι κουρτίνες του σχολείου είχαν μπλε χρώμα και αφού αναφέρει  πολλές διατάξεις που ισχύουν στην τουρκία  για μειονοτικά σχολεία, και αφού παρατηρεί πολλά για τη χρήση της τουρκικής σημαίας σε πολλά μέρη ….. κτλ, διερωτάται για πολλά….. Και εξάγει θλιβερά συμπεράσματα για το που οδηγείται η Ελληνική Θράκη, με βάση και όσα έγιναν στη Βοσνία κτλ.

Αυτά για τους μουσουλμάνους της Ελληνικής Θράκης

Ευριπίδης Μπίλλης

Συνταξιούχος Καθηγητής ΕΜΠ

loading...