Ταξιδεύουν το δρόμο της μεγάλης προδοσίας μέσα στο τρένο της μνημονιακής κατοχής

Γ.ΤΡΑΓΚΑΣ …

Η κυβέρνηση αποσυντίθεται και πέφτει μέσα σε αυξανόμενη οργή, χλεύη και ατμόσφαιρα ανασφάλειας. Η εξουσία διαφθείρει. Η μνημονιακή εξουσία διαφθείρει απόλυτα, γιατί βγάζει έξω από την εξίσωση των αποφάσεων και των πολιτικών επιλογών τον παράγοντα άνθρωπο.
Τον αντικαθιστά με αριθμούς και σκοπιμότητες που έχουν να κάνουν με ξένα και οργανωμένα συμφέροντα.

Το μνημόνιο είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να καταλήξει σε αέναο πολιτικό έλεγχο της Ελλάδας και σε αλλαγή συνόρων. Το ένα το πέτυχε. Το άλλο έρχεται…

Για να πετύχει το μνημόνιο χρειαζόταν πρόθυμους ηλίθιους, φιλόδοξους και βαλτούς. Χρειαζόταν ντόπιους με ελαστική εθνική και κοινωνική συνείδηση. Και τους βρήκε. Σε όλες τις περιόδους της ιστορίας υπάρχουν. Όπως πάντα υπάρχουν κουκουλοφόροι. Το μνημόνιο δεν είχε βασικό στόχο, ούτε τη σωτηρία της Ελλάδος, ούτε μόνο την οικονομική εποπτεία και τον έλεγχο της οικονομίας. Το μνημόνιο ήταν και είναι σχέδιο και πείραμα μαζί με τελικό στόχο την αναπόφευκτη μετακίνηση πληθυσμού, την πτώση του βιοτικού επιπέδου για να έρθει αναπόφευκτα η καθίζηση της άμυνας και η άνευ αντίστασης αλλαγή των συνόρων. Για να γίνει αυτό έπρεπε να υπάρχουν Γαβρόγλου και Φίληδες. Έπρεπε να βρουν Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου. Έπρεπε να πείσουν έναν ολόκληρο λαό ότι από την ευπορία ή τη σταθερή ζωή, έπρεπε να βαδίσει στην Κοιλάδα της ανέχειας, της ανεργίας και της μετανάστευσης.

Όσοι υπηρέτησαν και υπηρετούν Μνημόνια, έχουν συνήθως σαθρά επιχειρήματα και εύκολες απαντήσεις που παραπέμπουν σε εθνική αναγκαιότητα ή σε μοναδικά διέξοδα. Στην πραγματικότητα είναι εκείνοι που επελέγησαν είτε για την ανοχή τους, είτε για τη βλακεία τους, είτε για τον εθνομηδενισμό τους, είτε για τα προσωπικά τους οφέλη, να λειτουργήσουν το σχέδιο άλωσης του πληθυσμού.

Σε αυτή την προσπάθεια για την αλλαγή των συνόρων και τον αέναο έλεγχο χρησιμοποιούν τα περίφημα όπλα με σιγαστήρα. Αποσπούν την προσοχή του κοινού με υποσχέσεις – φωτοβολίδες ή με σκάνδαλα του παρελθόντος, ενώ ως τερμίτες δουλεύουν για να αφαιρέσουν από τους νεαρούς και τις επόμενες γενιές τη γνώση από τα πραγματικά οικονομικά θέματα, την πραγματική ιστορία και τα θρησκευτικά. Πρέπει το κοινό να είναι μονίμως στο πνευματικό επίπεδο της 6ης Δημοτικού, να αποσπάται από ανθρώπους που παλεύουν ή αγωνίζονται για μια μακαρονάδα σε ένα αφιλόξενο περιβάλλον, όπως το Survivor. Το κοινό πρέπει να φοβάται τους θορύβους και να κλείνεται σπίτι του. Πρέπει να είναι απασχολημένο με προβλήματα, μακριά από τα μεγάλα όμως. Πρέπει να του λες κάθε μέρα ότι μετά από ένα διάστημα, σε δύο, σε πέντε, σε δέκα χρόνια θα βελτιωθεί η ζωή του και πρέπει συνεχώς να εφαρμόζεις το διαίρει και βασίλευε. Πρέπει η τηλεόραση να έχει λίγες ενημερωτικές εκπομπές και πολλές σκουπιδοτροφές. Πρέπει ένα κοινό, π.χ. το δικό μας να εθίζεται στον τουρκικό τρόπο ζωής. Πρέπει το μυαλό μας να φτάσει στο σημείο να αποδεχθεί όχι μόνο τα οικονομικά δεινά αλλά και αυτά που μπορούν να έρθουν για τη χώρα.

Για να μην σας ζαλίζω πρωί πρωί με αναλύσεις για αυτά τα προμελετημένα που συμβαίνουν επί μνημονίου, θα πάω στην επώδυνη πραγματικότητα. Το Συμβούλιο Ασφαλείας της Τουρκίας λίγες ώρες μετά τη συνάντηση της Βάρνας, ανέβασε το θερμόμετρο στο Αιγαίο και διέλυσε τις όποιες προσδοκίες εκτόνωσης. Το τουρκικό συμβούλιο εθνικής ασφαλείας με ανακοίνωσή του επικρίνει ως ασύμβατη για τις σχέσεις καλής γειτονίας τις στάσεις της Ελλάδας και διαμηνύει ότι δεν πρόκειται να γίνουν παραχωρήσεις στα δικαιώματα και στα συμφέροντα της Τουρκίας σε Αιγαίο, Κύπρο και Ανατολική Μεσόγειο. Το υπουργείο Άμυνας χθες, έδωσε εντολή για αιφνιδιαστική άσκηση ανακατάληψης βραχονησίδας με την ονομασία: Πυρπολητής. Την ίδια ώρα που γινόταν ανακατάληψη και ο Πάνος Καμμένος απειλούσε πάλι τους Τούρκους, ο βουλευτής του κόμματός του ο κος Κατσίκης ως λαγός ή ως εντελώς ηλίθιος βγήκε στην τηλεόραση και είπε ότι είναι καλό να παρακάμψουμε τόσο την ελληνική, όσο και την τουρκική δικαιοσύνη και να παραδώσουμε τους 8 Τούρκους Αξιωματικούς στα χέρια του Ερντογάν. Έχει αποφασίσει κάτι τέτοιο το Μαξίμου και ο εύκολος σε όλα κος Τσίπρας;

Η κατάσταση είναι εκρηκτική και αν θέλετε να έχουμε ειρήνη, προετοιμαστείτε για σκληρή αναμέτρηση με την Τουρκία στη Θράκη, στο Αιγαίο και στην Κύπρο. Είναι δραματική συγκυρία που στην κυβέρνηση βρίσκεται μια παρέα εθνομηδενιστών και πιονέρων του μνημονίου, του εθνοκτόνου συμφώνου κατοχής.

Όσα ακούτε περί καθαρής εξόδου από τα μνημόνια, εντάσσονται στην προπαγάνδα διατήρησης της κατοχής και της περαιτέρω καθόδου του βιοτικού επιπέδου της χώρας, το οποίο σπρώχνει τον ελληνικό λαό σε βίαιη, μαζική μετανάστευση και σε διαμελισμό.

Ο Τσίπρας συνεχίζει τα ψέματα περί οριστικής και καθαρής εξόδου, ενώ η Τουρκία δείχνει τα δόντια της, βλέποντα την αδυναμία και την απίσχναση που φέρνει μέρα με την ημέρα όλη αυτή η περίφημη υλοποίηση των προαπαιτούμενων. Τα ψέματα που λένε και οι εκτιμήσεις που κάνουν σε ένα λαό που στερείται στην πλειοψηφία του ακόμη και βασικών αγαθών, είναι καθημερινά! Ενώ η χλεύη απλώνεται σε όλη τη χώρα και ξεπερνάει τις απαγορεύσεις και τους κανόνες της μνημονιακής φάρμας, ο Τσίπρας φώναζε χθες στην Θεσσαλονίκη, ότι πρόκειται η συμπρωτεύουσα να απογειωθεί μόλις λυθεί το Σκοπιανό. Όλοι γνωρίζουν ότι οι Σκοπιανοί περιμένουν από τα δικά μας λεφτά να ζήσουν και όχι εμείς από την έλευση τους για επιχειρηματικούς ή τουριστικούς λόγους.

Εκτός αν εννοεί ο κος Τσίπρας ότι πρόκειται να τους δώσει εφαλτήριο για αλυτρωτικές επιχειρήσεις στη Δυτική Μακεδονία και στην περιοχή της Συμπρωτεύουσας.

Ταξιδεύουν το δρόμο της μεγάλης προδοσίας μέσα στο τρένο της μνημονιακής κατοχής και συμπεριφέρονται ως δήμιοι απέναντι στον ελληνικό λαό. Ενώ κινδυνεύουμε από όλους τους γείτονες, ενώ ουδείς προθυμοποιείται ή φαίνεται ότι θέλει να βοηθήσει, ο ανεκδιήγητος υπουργός Εξωτερικών προκειμένου να τελειώσει, να ολοκληρώσει τη μειοδοσία λέει ότι δεν μπορεί η ισχυρότατη Ελλάδα να φοβάται να κάνει ένα συμβιβασμό με ένα μικρό κράτος.

Ο Τσίπρας πάει για εκλογές και άρχισε ως ο μεγαλύτερος ψεύτης του κόσμου, να υπόσχεται ή να ρίχνει φωτοβολίδες στον αέρα. Μετά τη Novartis και το ΚΕΕΛΠΝΟ που κατέδειξαν ως πολιτικό ψεύτη και καραγκιόζη τον κο Πολάκη, τώρα ο Τσίπρας μετά το Πάσχα θα ανοίξει τους σταθμούς μετρό της Θεσσαλονίκης, χωρίς φυσικά να υπάρχει μετρό, για να τους επισκέπτεται ο κόσμος προφανώς ως ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ.

ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ πατώνουν στη Βόρεια Ελλάδα και επειδή θα πάμε σε εκλογές λόγω μνημονίου και εθνικών θεμάτων – όλα δείχνουν ότι έρχονται τα χειρότερα, ρίχνουν φωτοβολίδες που φυσικά διαλύονται σε δευτερόλεπτα.

Την ίδια ώρα προετοιμάζονται τα στίφη του Ερντογάν, ενώ ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων έβγαλε μια τεράστια γλώσσα απέναντι στον Τσίπρα και τον Κοτζιά. Είπε σε τηλεοπτική εκπομπή: είμαστε Μακεδόνες που μιλάμε Μακεδονική γλώσσα.

Και πρέπει να γνωρίζουν όσοι λένε ότι η Μακεδονία δεν είναι μία και ελληνική, ότι αυτό το σύνθημα που δονεί τον αέρα τόσο εδώ, όσο και στην ομογένεια δεν έχει να κάνει με το γεωγραφικό χαρακτήρα αλλά παραπέμπει στην προσπάθεια των Σκοπιανών να υποκλέψουν την εθνική και πολιτισμική μας κληρονομιά. Αυτό σημαίνει ότι οι Σκοπιανοί δεν έχουν ούτε τη Βεργίνα, ούτε την Αμφίπολη, ούτε τον Φίλιππο, ούτε το Αλέξανδρο. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει μακεδονικό έθνος και όσοι λένε αυτά τα πράγματα ή ανόητοι είναι ή κάπου αλλού στοχεύουν ή κάποιο ρόλο παίζουν.

πηγη

loading...

1 thought on “Ταξιδεύουν το δρόμο της μεγάλης προδοσίας μέσα στο τρένο της μνημονιακής κατοχής

  1. 1831-2018…ΟΙ ΤΡΟΦΙΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΠΑΤΡΙΔΟΣ…..ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΧΤΗΚΕ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΓΟΝΙΚΗΣ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕ ΒΑΣΙΛΕΙΣ….Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ,Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ,ΟΥΤΕ Η ΣΛΑΒΙΚΗ,ΟΥΤΕ Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ,ΟΥΤΕ-ΟΥΤΕ-ΟΥΤΕ…ΚΛΠ..ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΒΑΜΠΙΡ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΒΑΜΠΙΡ,ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΙΜΑ…..ΜΑΘΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ………………..

Comments are closed.