«Ανταρσία» στους ΑΝΕΛ: Ο Παπαχριστόπουλος συμφωνεί με Φίλη

Με τις θέσεις του Νίκου Φίλη τάσσεται ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος για το μάθημα των θρησκευτικών  – «Ανεξιθρησκεία έχουμε» είπε ο βουλευτής
Αίσθηση προκαλεί η διαφοροποίηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλου, που
πήρε το μέρος του Νίκου Φίλη στο ζήτημα της διδασκαλίας των θρησκευτικών.

«Εγώ συμφωνώ με το Νίκο Φίλη» δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο κ. Παπαχριστόπουλος, μία μέρα μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε αντισυνταγματικές τις αλλαγές στον τρόπο διδασκαλίας του μαθήματος. «Για εμένα κάνει υπέρβαση (το ΣτΕ). Είμαι με τη θέση του πρώην υπουργού Παιδείας. Ανεξιθρησκία έχουμε» τόνισε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση του δικαστηρίου που αθώωσε το μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο. «Διαφωνώ με αυτό που έγινε στην Αιγιαλεία, είναι ακραίες οι θέσεις του μητροπολίτη», σημείωσε. 

loading...

5 thoughts on “«Ανταρσία» στους ΑΝΕΛ: Ο Παπαχριστόπουλος συμφωνεί με Φίλη

  1. Ο ΠΠΑΠΑ ΑΧΡΗΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΛΥΧΤΑ ΩΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΠΩΛΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝ,ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ? ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ,ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΧΑΜΕΛΑΙΩΝ ,ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ,Ο ΣΩΣΤΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ.

  2. ο άνθρωπος είναι ψυχάκιας , φαίνεται απο τον τρόπο που μιλάει!

  3. ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

  4. ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΑ? ΠΡΩΤΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝΕ ΒΛΑΚΑ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑ.

  5. παππακλανοπουλος παππαχεστοπουλος παππαπαπαροπουλος

Comments are closed.