Πως παραλίγο να μην γίνει η Επανάσταση του 1821 λόγω …αφορισμού!

Ο ρόλος του Πατριαρχείου στην τουρκοκρατία.
Απόσπασμα από μάθημα του Λιαντίνη στο Μαράσλειο διδασκαλείο (6/5/1998).

— 20 χρόνια από το θάνατό του (1998-2018)

http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2018/03/1821.html

loading...

8 thoughts on “Πως παραλίγο να μην γίνει η Επανάσταση του 1821 λόγω …αφορισμού!

  1. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ "ΤΣΑΠΕΛΑ", ΚΑΝΕΝΑΝ…"ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ", ΚΑΝΕΝΑΝ…"ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ" ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ…"ΣΧΟΛΙΟ" ΚΑΙ …ΑΝΗΣΥΧΩ, ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ ΚΑΙ ΣΑΣ…"ΕΤΥΧΕ" ΤΙΠΟΤΑ…ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ…

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΣΑΣ ΕΥΧΩΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ…ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  2. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ "ΤΣΑΠΕΛΑ", ΚΑΝΕΝΑΝ…"ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ", ΚΑΝΕΝΑΝ…"ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ" ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ…"ΣΧΟΛΙΟ" ΚΑΙ …ΑΝΗΣΥΧΩ, ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ ΚΑΙ ΣΑΣ…"ΕΤΥΧΕ" ΤΙΠΟΤΑ…ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ…

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΣΑΣ ΕΥΧΩΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ…ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  3. Η θεση του Πατριαρχη ηταν πολλη δυσκολη,εαν δεν αφοριζε θα καταλαβαιναν οι τουρκοι το σχεδιο και θα επνιγαν την επανασταση στο αιμα,με τον ΔΗΘΕΝ αφορισμο καθησυχασε τον σουλτανο.Παραλληλα εστειλε ενα μοναχο κρυφα,με γραμα γραμενο απ τον ιδιο,να το παει στους επαναστατες και να τους πει οτι ευλογει την επανασταση,οπως και εγινε.Ο Πατριαρχης εδρασε οπως ακριβως επρεπε στην δυσκολη εκεινη στιγμη για το εθνος,τα υπολοιπα που λεγοντε ειναι απο αντιχριστους,ανθελληνες και βρωμερους.

  4. 7,34μ.μ.ΔΙΒΑΣΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙ ΗΠΕ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ, ΕΣΕΙ ΛΙΠΟΝ ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ!!! ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΜΟΥΛΕ ΟΤΙ ΕΣΤΙΛΕ ΕΝΑΝ ΚΑΒΛΟΓΕΡΟ ΜΕ ΜΙΝΙΜΑ, ΚΑΤΙ ΜΟΥΛΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΧΑΛΑΝΕ ΟΤΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΑΙ. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ!!! ΘΑΝΑΤΟΣ!!!!!!! ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥΣ!!!!!!

  5. ΤΙΣ…"ΟΜΟΡΦΕΣ" ΕΥΧΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο…"ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ" ΤΩΝ…ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΙΟΣ, ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ…ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΜΕ ΠΟΙΟΝ …"ΜΟΝΑΧΟ" ΤΙΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΦΙΛΕ 7.34 μ.μ., ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ…ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΛΙΓΟ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  6. ΩΣ ΑΡΧΙΔΙΕΡΕΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ,ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΧΑΜΕΝΟ ,ΩΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΟΣΟΥΣ ΘΥΜΑΤΕ ΤΟ ΑΔΕΙΟ ΣΟΥ ΚΕΦΑΛΙ ,ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ ΤΣΙΜΠΑ ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΔΥΟ ,ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ ΗΛΙΘΙΕ.

  7. ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗΣ ΠΟΥ Η ΤΡΕΛΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ (ΠΑΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ,ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΔΙΠΟΔΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΑΣΕ .

  8. ΕΥΤΑΞΙΑ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΑΘΟΣΟΝ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΣΕ ΑΣΤΟΧΙΑ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΩΝ ,ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΥΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙΣ ΟΣΟ ΜΙΑ ΤΡΥΠΙΑ ΚΑΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΣΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ .

Comments are closed.