«Κανένα σχόλιο» Παπαδημητρίου για την απομάκρυνση της Ράνιας Αντωνοπούλου από την κυβέρνηση [vid]

Στα Τρίκαλα βρέθηκε ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες του 10ου Περιφερειακού συνεδρίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση.

Κατά την έξοδό του, ζητήθηκε από τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης ένα σχόλιο για την απομάκρυνση της Ράνιας Αντωνοπούλου από την κυβέρνηση. Ωστόσο, ο ίδιος απάντησε…κοφτά «όχι σχόλιο».

ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να απομακρύνει από την κυβέρνηση την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου, μετά τον σάλο που προκλήθηκε για το γεγονός πως η κυβέρνηση πληρώνει 12.000 ευρώ για το ενοίκιο του σπιτιού της Ράνιας.

Το πόθεν έσχες
Η ίδια και ο σύζυγός της, Δημήτρης Παπαδημητρίου, είναι το πιο πλούσιο ζευγάρι της κυβέρνησης, σύμφωνα με το πόθεν έσχες τους που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 7 Δεκεμβρίου 2017.
Ο υπουργός Οικονομίας, Δημήτρης Παπαδημητρίου, έχει χαρτοφυλάκιο με μετοχές και επενδυτικά προϊόντα που ξεπερνά τα δύο εκατομμύρια ευρώ. Συγκεκριμένα, το χαρτοφυλάκιο του κ. Παπαδημητρίου ανέρχεται στα 2.725.881 δολάρια, σύμφωνα με το πόθεν έσχες του. Το χαρτοφυλάκιο αυτό, το κατείχε το 2015, όταν δεν είχε ακόμα υπουργοποιηθεί. Την ίδια χρονιά, δήλωσε εισοδήματα 453.429 δολάρια.
Η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και σύζυγος του κ. Παπαδημητρίου, Ράνια Αντωνοπούλου, κατείχε μετοχές 340.000 δολαρίων σε χρηματιστήρια και καταθέσεις ύψους 11.400 ευρώ σε ελληνικές τράπεζες. Άραγε, έχει τόσο μεγάλη ανάγκη την ενίσχυση του κράτους;
Το ζευγάρι υπουργών, έχει από κοινού καταθέσεις σε τραπεζικά ιδρύματα του εξωτερικού 480.154 δολάρια.
Το υπουργικό ζεύγος διαθέτει διαμέρισμα 110 τ.μ. στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και μία βίλα στη Σύρο 300 τ.μ. με 180 τ.μ. βοηθητικούς χώρους σε οικόπεδο 4.950 τ.μ. Η βίλα διαθέτει και μία πισίνα 80 τ.μ.
loading...

5 thoughts on “«Κανένα σχόλιο» Παπαδημητρίου για την απομάκρυνση της Ράνιας Αντωνοπούλου από την κυβέρνηση [vid]

  1. Κουίζ για συριζόκαφρους (και όχι μόνον εδώ που τα λέμε…).
    Η ερώτησή μας:
    "Τι σκεφτόταν η μαντάμ (αριστερή, αριστερή….)γυναίκα του , όταν είδε "χτυπημένα" τα χιλιάρικα στο λογαριασμό της;".

    1. "Να μου ζήσετε κορόιδα Ελληνάρες μου !…"
    2. "Ωπα! Βάλτα κι΄αυτά μαζί με τα "άλλα"…!"
    3. "Κράτα γερά συριζα, γιατί εξουσία (και τέτοιον παρά), μετά από 50 χρόνια θα ξαναδούμε…!"

    Ο ευρών την σωστή απάντηση συριζόκαφρος ή έστω οπαδός που ακόμα ελπίζει σε κανένα "βόλεμα", ρουσφετάκι , διορισμό κλπ αλλά και κάθε κοψοχέρης, κερδίζει τιμητική πλακέτα με φωτο από τα συλλαλητήρια και την επιγραφή:
    "ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ ΣΤΟΝ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΟ ΟΧΛΟ".

  2. Τι σχόλια να κάνεις ρε σαρσέμη; Το μεγάλο ερώτημα στον λαό είναι: "Τι σας βρίσκουν κάτι τέτοιους σαν εσάς και σας εμπιστεύονται τέτοιες θέσεις;". Αντε τώρα, σαρσέμηδες σαν εσένα και την γυναίκα σου, με χρήμα "ουρά", να καταλάβετε το ζόρι του πολίτη… Και τουλάχιστον να κάνατε και κάτι; Απ΄την μέρα που σε "κάρφωσε" ο "αρχηγός-σαρσέμης" για δήθεν ταλέντο και σένα, ούτε ακούστηκες ούτε παρουσιαζόσουν. Λούφα και παραλλαγή το έπαιζες και ο καιρός να περνούσε, εισπράτοντας το παραδάκι. ΟΥΣΤ!!!

  3. Έπρεπε να γίνει πρώτα ο τζερτζελές τσίπρα, για να "καταργήσεις" το "επίδομα ενοικίου" σε εξωκοινοβουλευτικούς (ενοίκιο που σημαίνει δηλαδή "δώστα κι΄αυτά, καλά είναι") ; Για κάνε τον κόπο να δεις πόσα τέτοια παρόμοια σαρσέμικα έχετε ψηφίσει όλοι σας εκεί, αλλά κάνετε "μόκο" όταν πρόκειται για ουρανοκατέβατο παραδάκι, κάτι που γινόταν πάντα και από όλες τις κυβερνήσεις…

  4. …"Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έκανε δεκτή την παραίτηση του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημητρίου και τον ευχαρίστησε για την συνεισφορά του.".
    Ποια συνεισφορά του ρε, που δεν την πήραμε τόσον καιρό χαμπάρι;

  5. ΦΤΟΥΥΥ ΧΛΑΑΤΣΣ ΟΥΧΧΧ…ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
    ΜΠΑΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΩΣ ΕΚΠΑΡΑΘΥΡΩΣΑΝΕ ΤΟ ΠΤΩΧΟ ΠΛΗΝ ΑΛΛΑ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑΣ Η.Π.Α!!! ΑΜΜ ΓΙΑ ΤΑΥ'Τ ΠΟΡΔΟΚΛΑΝΙΩΤΑΝΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΧΝΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ …

Comments are closed.