Απαράδεκτη Και Ύποπτη Ανακοίνωση Ρουβίκωνα: «Στις 4 Φλεβάρη Μπορεί Να Χυθεί Αίμα»

«Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα» προειδοποιεί η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας» σχετικά με το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.

Ειδικότερα, ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του Ρουβίκωνα με ανάρτηση στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook, αναφέρει χαρακτηριστικά, δημιουργώντας ερωτήματα:

«Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα. Καποιοι θα κρατάνε «σφουγγαρίστρες» και κάποιοι άλλοι μαχαίρια. Αλλοι θεωρούν ότι «θα είναι η μέρα τους» και κάποιοι άλλοι θέλουν «να περάσει η μέρα χωρίς απώλειες». Θα δείξει. Με πολύ θόρυβο και μάλλον με μεγάλο κόστος για όλους».

Την ίδια ώρα, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, κάνει λόγο για προσπάθεια εκφοβισμού του λαού προκειμένου να μην συμμετάσχει στο συλλαλητήριο.

Ο κ. Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στο Twitter, τονίζει ότι «ο εκφοβισμός δεν θα καρποφορήσει και είναι ευθύνη της κυβέρνησης να εξασφαλίσει το δικαίωμά μας να διαδηλώσουμε. Αν οι κουκουλοφόροι των Εξαρχείων έρθουν να μας εμποδίσουν διά της βίας, η ευθύνη στον κ. Τσίπρα».

loading...

7 thoughts on “Απαράδεκτη Και Ύποπτη Ανακοίνωση Ρουβίκωνα: «Στις 4 Φλεβάρη Μπορεί Να Χυθεί Αίμα»

  1. Ο ΚΛΟΟΥΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΞΑΝΑΦΟΡΕΣΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ!

    ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ 15 ΗΜΕΡΕΣ, ΕΛΕΓΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ!!

    ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ!!
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
    ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΡΑΓΕ;
    ΝΑ ΞΕΧΑΣΑΝ ΠΩΣ ΤΟ 2008 ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΠΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ";;;
    ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.
    ΚΙ ΕΤΣΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΞΑΝΑΦΟΡΕΣΕ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ!!

    ΜΑ, ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΠΕΣΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ!!!

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ "ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ" (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟ) ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ (Ή ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ..) ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΗΣ…

    ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΕ!

    ΣΑΛΙΓΚΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  2. Εάν φοβηθεί ο κόσμος, δεν θα παραβρεθεί στο συλλαλητήριο.
    Είναι ολοφάνερο:
    Ο πατριωτισμός προκαλεί μεγάλο πόνο στο σύστημα της παγκοσμιοποίησης.

  3. Αν φοβηθεί ο κόσμος, δεν θα παρευρεθεί στο συλλαλητήριο.
    Είναι ολοφάνερο:
    Ο πατριωτισμός προκαλεί μεγάλο πόνο στο σύστημα της παγκοσμιοποίησης.

  4. Θυμάστε τον μεγάλο ΜΠΑΛΑΟΎΡΑ που φώναζε στην ΒΟΥΛΗ , ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ , τώρα ας φωνάξει κάποιος ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, για αυτά τα τσογλάνια , τα παιδιά των ΣΥΡΙΖΕΩΝ , που απειλούν με αίμα μια πατριωτική και όχι κυβερνητική συγκέντρωση ενός προδομένου και εξαθλιωμένου λαού

  5. Όλοι θυμόμαστε τον μέγα ΜΠΑΛΑΟΥΡΑ που φώναζε στην Βουλή ΦΡΟΥΡΑ , ΦΡΟΥΡΑ , τώρα ας φωνάξει κάποιος ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ,όταν αυτά τα τσογλάνια απειλούν με αίμα μια αυθόρμητη συγκέντρωση ενός αγανακτισμένου και προδομένου λαού , αν αυτά τα τσογλάνια τα ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΑ θέλουν να φιμώσουν έναν ολόκληρο λαό για χάρη της εξουσίας που τους χαϊδεύει και τους προστατεύει να ξέρουν ότι θα πληρωθούν με το ίδιο ΝΟΜΙΣΜΑ , τέρμα τα αστεία

  6. ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΤΟ ΚΟΝΤΟΣΤΥΛΙΑΡΟ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ

  7. ΟΛΟΙ οι Ελληνες στο Συνταγμα την Κυριακη 4-2-18 μην φοβάστε τους φοβισμένους, οι αντιεξουσιαστές, αν είναι Ελληνες και πατριώτες , από μόνοι τους να περιφρουρήσουν την Πανελλαδική Παρουσια για την Πατρίδα, και την Μεγάλη και Αθάνατη Ιστορία της,

Comments are closed.