ΚΥΡΤΣΟΣ: «Μιλάει κι ο Αντώναρος που βολεύτηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ με 10.000 ευρώ το μήνα»

Επίθεση κατά του Ευάγγελου Αντώναρου εξαπέλυσε με μήνυμα του στο Twitter, ο Γιώργος Κύρτσος, με αφορμή την διαγραφή του κ. Αντώναρου από το κόμμα.

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ άλλων, τον χαρακτηρίζει «βολεμένο Συριζοτρολ», ενώ τον κατηγορεί ότι έριξε λάσπη στη ΝΔ προσποιούμενος τη «φωνή» του Κώστα Καραμανλή.

Σε βολεμένο Συριζοτρόλ εξελίχθηκε ο Αντώναρος.Αναδείχθηκε από ΝΔ και μετά εντάχθηκε στην Ευρ. Τρ. Επενδύσεων με 10000 καθαρά το μήνα.Το έριξε στη λάσπη κατά της ΝΔ που τον προώθησε προσποιούμενος τη «φωνή»του Καραμανλή. Και κλάμα για τη διαγραφή του οι Συριζαίοι του διαδικτύου.

— Γιώργος Κύρτσος (@GiorgosKyrtsos) February 11, 2018

loading...

6 thoughts on “ΚΥΡΤΣΟΣ: «Μιλάει κι ο Αντώναρος που βολεύτηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ με 10.000 ευρώ το μήνα»

  1. Έπρεπε να βάλουνε τον άδωνη να του το ανακοινώσει

  2. ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΥΡΤΣΟ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΜΕ 25000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ……………

  3. Το σκυλί αναγνωρίζει για αφεντικό αυτόν που το ταΐζει

  4. Λαλήσαμε….Κοίτα ποιος μιλάει.

    Μιλάει ο Κύρτσος που πήρε ένα τρίκυκλο λεφτά από τον χαζο-χοντρό για να το παίξει ένα μήνα …ΛΑΟΣ ως Επικεφαλής της λίστας του αποκόμματος στην Α' Αθηνών , και εν συνεχεία πήγε στην Νουδούλα για να εκλεγεί Ευρωβολευτής και να πάρει …ένα φορτηγό λεφτά στην διάρκεια της θητείας του στο ευρωκυνοβούλιο. Ο τύπος είναι η επιτομή της βολεμένης γυριστρούλας

    Ο Κύρτσος στον λογαριασμό του στο Twitter, χαρακτηρίζει τον κ. Αντώναρο σε «βολεμένο Συριζοτρόλ» που το «έριξε στη λάσπη κατά της ΝΔ που τον προώθησε προσποιούμενος τη »φωνή» του Καραμανλή».

    http://ixnos.blogspot.gr/2018/02/blog-post_85.html

  5. τι βρωμα τι μπιχλα σας εχουμε συχαθει ολους το εχετε καταλαβει ???????? σας βλεπουμε και ξερναμε !!!!

Comments are closed.