TO AΠΟΓΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΑΡΜΕΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΜΕΡΟΣ Α

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ


Η ΕΛΛΗΝΟΑΡΜΕΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΟΤΑΝ 

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΟΑΡΜΕΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΚΟΥΑΣ.

Οι Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας αποτελουσαν τον κορμο του Ελληνικου (ρωμαικου) στρατου.
 Εδωσαν  τους πιο γεναιους Ελληνες στρατιώτες σε κάθε εποχη,για την Ελληνικη αυτοκρατορια.
Οι οικογενειες αυτές κατειχαν μονιμος τα ανωτατα στρατιωτικα αξιωματα της αυτοκρατοριας.
Φυσικα οι οικογενειες αυτές κατειχαν και όλα τα αλλα ανωτερα, και των μεσαιων βαθμιδων αξιωματα της στρατιωτικης ιεραρχιας.

Καποιοι από τους Ελληνες στρατιωτικούς της Μικρας Ασιας, εγιναν ακομη και βασιλεις (Φωκάδες, Κομνηνοι, Ρωμανος δ, Ρωμανος γ Αργυρος).

Οι Ελληνικες οικογενειες ηταν αυτές που διοικουσαν στρατιωτικα και πολιτικα το κρατος σε όλη την διαρκεια ζωης του.
Οι εκάστοτε στρατηγοι του κάθε θεματος, ηταν ταυτόχρονα και πολιτικοι διοικητες. 
Οι Ελληνικες οικογενειες αυτές ηταν οι Φωκάδες, οι Σκληροι, οι Αργυροι, οι Μελισσηνοι, οι Δαλασσηνοι, οι Κομνηνοι, οι παλαιολογοι, και πολλοι αλλοι. 
Ολες αυτές οι Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας στο περασμα των αιωνων εχασαν εκατοντάδες η και χιλιαδες συγγενείς στα πεδια των μαχων. 
Αλλοι ηρωες Ελληνες εμεναν για ολοη τους την ζωη αναπηροι.
Επισης εκατοντάδες χιλιαδες μελη των Ελληνικων στρατιωτικων οικογενειων της Μικρας Αασιας πεθαιναν αιχμάλωτοι στα χερια των Μωαβιτων (νεα ονομασια των Αγαρηνών.
Αυτό γινοταν διοτι, οταν ηταν αιχμάλωτοι, στα χερια των αγαρηνων, δεν δεχτηκαν ποτε να αλλαξουν πιστη, να αλλαξουν εθνικοτητα, οι Ελληνες στρατιωτικοι της Μικρας Ασιας, και από Ελληνοχριστιανοι, να γινουν Αραβοσαρακηνοι.
Για αυτό πεθαιναν στα χερια των εχθρων μας κατω από φρικτα βασανιστήρια.

Η Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια ,ηταν στρατιωτικο κρατος, εξαιτιας των αμέτρητων εχθρων, και των συνεχομενων πολεμων σε ολη την διαρκεια ζωης του Ελληνικου (ρωμαικου) κρατους.

Για αυτό την ανωτατη,πολιτικη,στρατιωτικη εξουσια,ασκουσαν οι Ελληνικες οικογενειες που εδιναν επι αιωνες σε καθημερινη βαση της μαχες για λογαριασμο της Ελλαδος,στα πεδια των μαχων.

Ακομη όλα τα μελη των οικογενειων αυτών πολεμουσαν στην πρωτη γραμμη της κάθε μαχης, του κάθε πολεμου, ολους εκεινους τους αιωνες.
Οσα από τα μελη των οικογενειων αυτων ηταν αρχιστρατηγοι (δομεστικοι των σχολων), και στρατηγοι επιτεθοταν ολομόναχοι εναντιον χιλιαδων αντιπαλων για να παρουν θαρρος οι υπολοιποι Ελληνες στρατιώτες για να κερδηθουν οι μαχες και οι πολεμοι υπερ της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.
ΠΙΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ 
ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ
ΒΑΣΙΛΙΑ ΘΗΣΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΑΤΟΥ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΤΟΥ 
ΑΡΙΣΤΟΚΛΗ.



O υπατος των φιλοσοφων ο Αρθστοκλης (Πλατων) ειναι ο πρωτος και μοναδικος Ελληνας Εθνικιστης.
Ο κορυφαιος φιλοσοφος ολων των εποχων μας διδασκει το πρωτο Ελληνικο-εθνικιστικο αξιωμα.

Ο Αριστοκλης διδαξε τα παντα για να επιβιωσει η Ελλαδα.


Μαλιστα εφτασε στο σημειο να παει εναντια στς ηθικες και φιλοσοφικες του αρχες και τις διδασκαλιες του, με μοναδικο σκοπο την εθνικη μας επιβιωση.

Ουδεποτε στην παγκοσμια ιστορια το εκανε αυτο καποιος αλλος Ελληνας Φιλοσοφος, σοφιστης, ρητορας, ιστορικος, ποιητης κλπ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.


Απο την μητερα, τον πατερα και ολους τους αλλους προγονους η πατριδα ειναι το πολυτιμοτερο, το σεβαστοτερο και το ιεροτερο πραγμα.
Με αυτο το αξιωμα ο Αριστοκλης καθορισε το τι πρεπει να ειναι η Ελλαδα για τους Ελληνες.

ΘΗΣΕΑΣ.


Ο Θησεας ηταν ο πρωτος Ελληνας βασιλιας παγκόσμιος, ο οποιος διδαξε ότι οι πραγματικοι Ελληνες βασιλιαδες επωμίζονται τα περισσοτερα βαρη από ολους τους υπολοιπους, ενω τους καρπους των προσπαθειών τους, τους μοιράζονται με ολους τους πολιτες. 


Ακομη ο Θησεας διδαξε ότι σε κάθε μαχη, σε κάθε πολεμο, καθημερινα της περισσοτερες φορες από οποιονδηποτε άλλο στρατιωτη, βαζει την ζωη του σε κινδυνο ο εκάστοτε Ελληνας Βασιλιας. 

Για αυτό ολοι οι Ελληνες Βασιλεις, στρατηγοι κατά την αρχαια και μεσαιωνικη εποχη, οπου οι προγονοι μας ηταν διοικητες της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, επιτεθοταν ολομόναχοι εναντιoν χιλιαδων αντιπαλων, για να παρουν θαρρος οι υπολοιποι Ελληνες στρατιώτες για να κερδιθουν οι μαχες και οι πολεμοι υπερ της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας. 


Το γεγονος οτι οι στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας εφαρμοζαν πιστα και κατα γραμμα το ιερο αξιωμα του Θησεα ειναι αλλη μια ιστορικη αποδειξη οτι ηταν Ελληνες.

Σε περιπτωση που δεν ηταν Ελληνες δεν θα πολεμουσαν στην πρωτη γραμμη του καθε πολεμου εδω και αιωνες αλλα θα εδιναν εντολες απο το πισω μερος της μαχης και του καθε πολεμου οπως κανουν οι στρατηγοι ολων των λαων οι οποιοι πιστευουν στον εωοσφορο και δεν ανηκουν στο Ελληνικο γενος. 



Οι ηρωες Ελληνες στρατιωτικοι της Μικρας Ασιας, μαζι με τους εξωτερικούς, εχθρούς,ολους εκεινους τους αιωνες αντιμετωπιζαν και τους Εσωτερικούς εχθρούς.
Αυτοι ηταν οι Αλλοδαποι αξιωματούχοι, της πολιτικης “αριστοκρατιας” της Κωνσταντινουπόλεως.
Εκεινοι  χωρις να πολεμουν, ηθελαν να ασκουν των ανωτατη εξουσια, για να διαλυσουν την Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια.
Ηθελαν οι αλλοδαποι πολιτικοι ευνούχοι, πολιτικοι. να δινουν διαταγες από τα παλατια, την ωρα που οι Ελληνες ,ματωναν, εχαναν της ζωες τους, εμεναν αναπηροι ,και επεφταν αιχμάλωτοι ,στα πεδια των μαχων για την Ελλαδα.
Οι πολιτικοι αλλοδαποι αξιωματούχοι, της Βασιλευουσας, είναι οι προγονοι , αρκετων σημερινων “πολιτικων “.

Οι αλλοδαποι ευνούχοι της πολιτικης “αριστοκρατιας” εκαναν ολους εκεινους τους αιωνες, ότι περνουσε από το χερι τους,για να καταστρεψουν οριστικα την Ελληνικη αυτοκρατορια,και το Ελληνικο εθνος.

Ακομη μαζι με της προσπαθειες καταστροφης του Ελληνικου εθνους παντοτε  επιδιδοταν σε αδικο, σε παρανομο πλουτισμο, εις βαρος του Ελληνικου λαου.
Είναι φανερο ,ότι αυτό το εχει η φυλη τους,απο τα αρχαια χρονια, να πλουτιζουν αδικα.

Οι Ελληνες στρατιωτικοι της Μικρας Ασιας σε καμια περιπτωση δεν δεχοταν να θυσιάζονται, επι τοσους αιωνες για την Ελλαδα και να τους κυβερνουν ανθέλληνες εβραιοι αλλοδαποι προδοτες,οι ευνουχοι πολιτικοι ¨αριστοκρατες” από την Κωνσταντινουπολη,οι οποιοι το μονον που ηθελαν ολους εκεινους τους αιωνες ηταν να καταστρεψουν ολοσχερως το Ελληνικο εθνος του μεσαιωνα, μαζι με την αυτοκρατορια του.

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΤΟΥ Β, ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ
(ΠΟΛΙΤΙΚΗ) ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ
ΡΕΚΟΡ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.


Δεν υπαρχει ιστορικο προηγουμενο, μια αυτοκρατορια όπως η παγκοσμια Ελληνικη (ρωμαικη ) αυτοκρατορια,με βασεις τον Πλατωνα , τον Χριστο, την ηθικη ζωη, να διαλυθει ολοσχερως μεσα σε 42 χρονια αριθμος ρεκόρ.
 Ολα αυτά μεσα σε 42 χρονια από τον θανατο του Βασιλειου του β.,οπου η Ελλαδα ειχε φτασει στο απογειο της δυνάμεως της ,από την ημερα που ειχε δημιουργηθεί το εθνος των Ελλήνων.
Η πολιτικη “αριστοκρατια”, ειχε διαλυσει ολοσχερως τον Ελληνικο στρατο ειχε αφαιρεσει την ανωτατη πολιτικη,στρατιωτικη εξουσια από της Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας, κατεστρεψαν ολες της υποδομες του στρατου,και του κρατους. 
Εφτασαν μεχρι να βαλουν στον Ελληνικο αυτοκρατορικο θρονο έναν δικο τους τον Κωνσταντινο Δουκα. 
Όταν ανελαβε εκ νεου αυτοκρατορας ενας εκ των Ελληνικων στρατιωτικών οικογενειων της Μικρας Ασιας, ο Ρωμανος ο δ Διογένης, βρηκε εντελως διαλυμενο τον Ελληνικο στρατο.
Οι στρατιώτες χωρις ασπιδες, χωρις σπαθια, χωρις αλογα, απληρωτοι, με σκισμένες σημαιες ,με κουρελιασμένες στολες.
Επισης η πολιτικη “αριστοκρατια” της Κωνσταντινουπόλεως ειχε καταστρεψει οικονομικα, κοινωνικα, επαγγελματικα μεσα σε 42 χρονια ,ολους τους φτωχούς Ελληνες με συνεπεια να μην μπορουν καποιοι εξ αυτων να πολεμησουν.
Αποτέλεσμα ολων αυτων ηταν να παρει ο Ρωμανος ο δ, Ελληνες στρατιώτες από την Καππαδοκια,και απο την Μακεδονια, επειδη όμως δεν επαρκουσε ο αριθμος αυτων των στρατιωτών , αναγκαστηκε να παρει μεχρι   αλλοδαπούς τουρκους μισθοφόρους, ως στρατιώτες του Ελληνικου (ρωμαικου ) αυτοκρατορικου στρατου.

Οι προγονοι μας για να επιβιωσουν εξαιτιας των αμέτρητων εχθρων, εκαναν συμμαχιες με ξενους λαους. Στα πλαισια των συμμαχιων αυτων παντρευοταν αλλοδαπες ηθικες χριστιανες γυναικες. 
Οι γαμοι μεταξυ Ελλήνων και αλλοδαπών είναι μια παναρχαια επιτυχημενη συνταγή, που βοηθα τα μεγιστα στην επιβίωση του Ελληνικου εθνους.
Με αυτους που εκαναν την μεγαλυτερη συμμαχια, οι προγονοι μας, ηταν οι αρμενιοι. Ενα μικρο μερος των αρμενιων, που ειχαν γινει χριστιανοι, για αρκετους αιωνες ηρθε εζησε μαζι μας, και πολεμησε γενναια διπλα μας στα πεδια των μαχων, για την ελευθερια, για την δοξα, για την προστασια,της Ελληνοχριστιανικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.
Μετα από τοσο καιρο διπλα μας οι Αρμενιοι, απεκτησαν το ερο δικαιωμα να κανουν γαμους με τα μέλη των Ελληνικών στρατιωτικών οικογενειών.
 Οι Αρμενιοι ειχαν αποδειξει επανειλημμένα, την γενναιοτητα τους στα πεδια των μαχων. 
Απο τετοιου είδους γαμους μεταξυ Ελλήνων και Αρμενιων ευγενών και αριστων πολεμιστων, προεκυψαν οι γνωστοι Ελληνοαρμενιοι, Ιωαννης Τζιμισκης, ανηψιος του Ελληνα αγιου του Νικηφορου του β Φωκα, και ο Βαρδας Σκληρος.
Ενας μερος των αρμενιων διαπιστωσε ότι είναι η μεγαλυτερη τιμη σε ολο τον κοσμο να γινεις χριστιανος  και να εισαι σύμμαχος και συμπολεμιστης των κορυφαιων του κοσμου των Ελληνων-ρωμαιων του μεσαιωνα.
Οι αρμενιοι πολεμώντας  γεναια διπλα στους Ελληνες, μην ξεχνατε ποσοι αρμενιοι σκοτωθηκαν, στα πεδια των μαχων διπλα στους Ελληνες εκεινη την επόχη, για να μπορουν να σταθουν διπλα στον Ελληνικο λαο,για να να αποκτησουν το δικαιωμα να κανουν γαμους να κανουν συγγενικούς δεσμούς με της Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας.
Οι Αρμενιοι, το θεωρουσαν ως την μεγιστη τιμη που εχει γινει ποτε στην φυλη τους, ως την μεγαλυτερη ιστορικη επιτυχια ολων των εποχων για το αρμενικο εθνος.
Οι Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες , εδιναν πολύ μεγαλη σημασια στο να κανουν γαμους μεταξυ τους, ωστε να εξασφαλισουν, οτι θα συνεχισουν να βγαζουν ηρωες στο περασμα των αιωνων.
Υστερα από αυτους τους γαμους των αριστοκρατικων Ελληνικων οικογενειων της Μικρας Ασιας, αναμεταξύ τους, ειχαμε όλα τα εχεγγυα, για την δημιουργια τοσων πολλών Ελλήνων ηρωων, διοτι εκτος από το αναλοιωτο dna, το οποιο προστατευαν ως κορη οφθαλμου, ειχαν πολύ σημαντικους συμμαχους οι Ελληνες εκεινης της εποχης, τον Χριστιανισμο μαζι με τον Πλατωνα.
Στα πλαισια της ιερης εθνικης επιβιωσεως το ιδιο ακριβως εκαναν και καποιοι Ελληνες αυτοκρατορες, οι οποιοι παντρευοταν αλλοδαπες ώστε να εχουμε συμμαχους και με αλλους λαους εκτος των αρμενιων, καθως οι εχθροι που μας επιτεθοταν ηταν αμέτρητοι.
Η απολυτη Ελληνικη διπλωματικη επιτυχια στην εξωτερικη Ελληνικη-ρωμαικη πολιτικη είναι η συμμαχια των Ελλήνων με τον αρμενικο λαο.
Ο τροπος ζωης με τον οποιο ζουσαν ολοι εκεινοι οι Ελληνες εξαιτιας του Χριστου και του Πλατωνα, μαζι με τα αριστα γονιδια, εδινε στην Ελλαδα το δικαιωμα να εξασφαλιζει μονιμα χιλιαδες ηρωες σε κάθε εποχη κατα τους μεσαιωνικους αιωνες.

Με αυτους τους τροπους επιβιωναν οι ηρωες-αγιοι  προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα, οι οποιοι πολεμουσαν καθημερινα παρα πολύ γενναια, ολους εκεινους τους αιωνες, για να ειμαστε ελευθεροι, και να εχουμε αυτοκρατορια.
Επανω λοιπον στον δρομο το οποιο χαραξαν οι προγονοι μας οι κορυφαιοι  του κοσμου οι Ελληνες της Ελληνικης (ρωμαικης ) αυτοκρατοριας επιθυμούμε να συνεχισουμε και εμεις κανωντας την δια ακριβως συμμαχια στην συγχρονη εποχη με τον Συριακο λαο.
ΟΙ ΣΥΓΡΧΟΝΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΑ 
ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ 
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ-ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.
Οι εχθρικα προσκειμενοι ρωσοι οι οποιοι θεωρουν τους εαυτους ότι είναι οι
“συνεχιστες” της Ελληνικης–ρωμαικης αυτοκρατοριας αντεγραψαν κατά γραμμα την πολιτικη των ιερων Ελλήνων του ρωμαικου κρατους.
Στα πλαισια αυτων των σκοπων οι ρωσοι εκαναν γαμους-συμαχια Συριων φοιτητών οι οποιοι σπουδασαν στην Μοσχα  με ρωσιδες, πειριπου 100.000 ρωσιδες ζουνε παντρεμένες στην Συρια, και εχουν κανει οικογενειες,
Ρωσια και Συρια εχουν ισχυρούς δεσμούς εξαιτιας αυτων των γαμων, για αυτό η Συρια αγοραζει τα οπλικα της συστηματα μονον από την ρωσια και εχει αυτην την στιγμη στον πολεμο αυτό την υποστηριξη της ρωσιας.
Βλέπουμε ξεκάθαρα ότι εδώ μια υπερδυναμη όπως η ρωσια και για να είναι σε θεση να επιβιωσει αναζητησε συμμαχους στην περιοχη. 
Ελληνες ποτε να μην ξεχνατε ότι είναι οι ρωσοι μεχρι σημερα το οφειλουν στους Ελληνες.
Εντούτοις οι καλοι μας “φιλοι ” οι ρωσοι  αφησαν την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια να πεσει στα χερια των γερμανων το 1204 και εν συνεχεια για τους ιδιους ακριβως λογους αφησαν αβοήθητους τους Ελληνες το 1453 κατά την κατακτηση της βασιλεουουσας.

Εδώ βλέπουμε ότι σε ολες τις πιο κρίσιμες ιστορικες μας στιγμες ως εθνος, οι ρωσοι
οι οποιοι ευεργετηθηκαν από τους Ελληνες και από τον αγιο και ιερο Βασιλειο τον β, μας εγκατελειψαν τελειως.
οι Ρωσοι μας αφησαν ερμαιο στους γερμανους και στους τουρκους οι οποιοι εφαξαν, εκλεψαν, βιασαν ενω σκλαβωσαν παρα πολλες Ελληνιδες,για να τελουν σεξουαλικες ανωμαλιες, δηλαδή τα εωσφορικα τους θρησκευτικα καθήκοντα, εκαψαν ναους, βιασαν μοναχες, εκελψαν ότι πολυτιμο ειχαν οι ιεροι ναοι.
Όμως οι Ρωσοι δεν ηταν πουθενα να μας βοηθησουν. 
Σκεφτείτε ότι ιστορικα ηταν πολύ προσφατα το γεγονος ότι εγιναν “ορθοδοξοι
 χριστιανοι’ από τον αγιο και ιερο Βασιλειο τον β. 
Εντούτοις μας γυρισαν την πλατη οι φιλοι μας οι ρωσοι, ξεχασαν τους μοναδικούς και αιωνιους ευεργετες του ρωσικου εθνους τους Ελληνες της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.
Από την στιγμη που αγνοησαν και περιφρονησαν οι ρωσοι τους κορυφαιους Ελληνες ολων των εποχων της ιερης Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας που ηταν οι ευεργετες τους, πως είναι δυνατον να υπολογιζουν ολους τους συγχρονους και σαπισμένους-εξαθλιωμένους και σκλαβωμένους ραγιαδες.
 
Ενσωματωμένη εικόνα 1


Ο Ιωαννης ο Τζιμισκης για να εδραιωσει ακομη περισσοτερο την αυτοκρατορικη του θεση, παντρευτηκε την κορη του Κωντσταντινου πορφυρογεννητου, την Θεοδωρα, αν και ηταν ωριμη σε ηλικια. 


Κατά τον πρωτο του γαμο, ο Ιωαννης ειχε παντρευτει την Μαρια Σκληρου, την Αδερφη του Ελληνοαρμενιου Βαρδα Σκληρου. 



Ο Ιωαννης κατ ουσιαν είναι ο πρωτος βασιλιας που  διεγνωσε το θανασιμο γερμανικο κινδυνο, αν και δεν τον διεγνωσε σε ολη του την εκταση, ένα πραγμα το οποιο εκανε, ο Ιερος βασιλειος ο β. 



Οταν λοιπον ο Ιωαννης διεγνωσε το ποσο επικίνδυνοι είναι οι γερμανοι, δεχτηκε για να τους ηρεμησει προσωρινα, με το να δωσει μια Ελληνιδα για γυναικα του Οθονα του β. 


Βεβαια δεν ηταν η πορφυρογεννητη πριγκιπισσα που ηθελαν οι γερμανοι, οι οποιοι όμως και με αυτην την λυση, εμειναν ικανοποιημένοι. 


Ο γαμος της Ελληνιδας Θεοφανους, με τον Οθονα τον β, εγινε στις 14 Απριλιου του 972 μ.χ., με μεγαλοπρεπεια. 


Η Θεοφανω ηταν η γυναικα που εμαθε τους γερμανους, για πρωτη φορα στην ιστορια του γερμανικου εθνους, να κανουν μπανιο καθως μεχρι τοτε εμειναν απλυτοι 365 ημερες το χρονο. 



Όπως επισης μια εξαδερφη της Θεοφανους, η Μαρια Αργυρου, παντρευτηκε τον δογη της Βενετιας Ιωαννη Ορσεολο. 



Η Μαρια Αργυρου ειχε παρει μαζι της πηρουνια για να τρωει, με αποτέλεσμα, σχεδον χιλια χρονια μετα τον ερχομο του Σωτηρα Χριστου, να δουν οι Βενετοι, τι είναι το πηρουνι, και να σταματησουν να τρωνε με τα χερια. 


Δεν είναι διολου απιθανο, ο Αγιος Νικηφόρος Φωκας να διεγνωσε τον θανασιμο γερμανικο κινδυνο, αλλα επειδή συχαινοταν τους εωσφοριστες βαρβαρους γερμανους, απεριψε υπερηφανα ολες της προτασεις τους, περι γαμου του γερμανου Οθονα με μια Ελληνιδα πριγκιπισσα. 



Δεν αποκλειεται όμως, να μην εκτιμησε σωστα τον θανασιμο γερμανικο κινδυνο. 


Ενδεικτικο είναι ότι από την ημερα που το βατικανο, προσχωρησε επισημά στον εωσφορισμο το 800 μ.χ., με την στεψη του Καρλομαγνου, από τον εωσφοριστη παπα λεων τον γ, ως βασιλια
“αυτοκρατορα” της “Αγιας” γερμανικης “ρωμαικης αυτοκρατοριας”, χρειαστηκαν μολις 404 χρονια για να κατακτησουν την Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια. 


Αυτό εγινε εφικτο στις 13 Απριλιου 1204 μ.χ., οπου εχουμε μια ακομη αποφραδα ημερα για το εθνος μας. 



Την πρωτη αποπειρα την εκαναν οι γερμανοι σατανιστες “σταυροφοροι”, 290 χρονια μετα την στεψη του Καρλομαγνου, και ενώ ειχαν κατορθωσει να διαβρωσουν εσωτερικα την Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια.
Ο Ιωαννης αντιμετωπισε με επιτυχια μια επιθεση των ρωσσων, οι οποιοι εξαιτιας της λανθασμένης διπλωματικης ενεργειας του αγιου Νικηφορου του β, ειχαν καταλαβει την Βουγλαρια. 



Ο Ιωαννης εστειλε τον Ελληνοαρμενιο Αρχιστρατηγο (δομεστικο των σχολων), Βαρδα Σκληρο, ο οποιος σταματησε μια επιθεση των Ρωσων κοντα στην Ανδριανουπολη. 



Ο Βαρδας Σκληρος εφαρμοσε την τακτικη της ψεύτικης υποχωρήσεως, μια τακτικη που ανακαλυψαν οι Ελληνες οι προγονοι μας, εξαιτιας της πολιτιστικης μας ανωτερότητας. 



Φυσικα την τακτικη της ψεύτικης υποχωρήσεως, δεν την ανακαλυψαν και δεν την εφαρμοσαν για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια οι μογγολοι του Τιμουρ, όπως διαδιδουν σε διαφορες εκπομπες οι “νεοταξιτες”.

Με τον τροπο αυτό, αν και ο Ελληνικος-ρωμαικος στρατος ηταν παρα πολύ λιγος, επετυχε όμως οι ρωσοι, να πεσουν στην ενεδρα με αποτέλεσμα να τους νικησουν οι λιγοι Ελληνες. 



Ακομη με την πολύ μεγαλη διπλωματικη ικανοτητα του, ο Βαρδας Σκληρος κατορθωσε να σταματησει την επανασταση του Βαρδα Φωκα, η οποια εγινε εξαιτας του εβραιου Ιωσηφ Βριγγα 


Τωρα ειχε πλεον ερθει η ωρα να αντιμετωπισει ο Ιωαννης, τους Ρωσους οι οποιοι ειχαν καταλαβει την Βουλγαρια, εξατιας του λαθους του Νικηφορου του β. 


Ο Αγιος Νικηφόρος διοτι ηταν απασχολημένος στο Ανατολικο μετωπο, με τους σαρακηνους, δεν ειχε το περιθωριο να κανει δυο πολεμους ταυτόχρονα. 


Το αποτέλεσμα ηταν να ζητησει την βοηθεια των ρωσων, σχετικα με την αντιμετωπιση των βουγλαρων.

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΒΟΗΘΑ ΟΣΟΥΣ
ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

Τωρα πλεον οι Ρωσοι που ειχαν καταλαβει την Βουγλαρια, οχι μονον δεν εφευγαν, αλλα απαντησαν στον Ελληνοαρμενιο Ιωαννη τον α, οτι θελουν όλα τα ευρωπαικα εδάφη της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας. 


Εάν δεν δεχοταν ο Βασιλιας θα γινοταν πολεμος. 


Οπως ηταν επομενο ο Ιωαννης γιατι ηταν πραγματικος ηγέτης και όχι σαν τους σημερινους προδοτες, ξεκινησε αμεσως τον πολεμο εναντια στους προκλητικους ρωσσους, οι οποιοι εφτασαν να ζητουν μεχρι υπέρογκα ποσα, για να παραδωσουν την Βουλγαρια στους Ελληνες.


Στις 23 Απριλιου του 971 μ.Χ., την ημερα του Αγιου Γεωργιου, εγινε μια φοβερη μαχη μεταξυ Ελλήνων και Ρωσσων, η οποια κρατησε ολη την διαρκεια της ημερας, ενω η νικη αλλαζε χερια συνεχεια. 


Τελικα οι Ρωσσοι υποχωρησαν και βγηκαμε νικητες.


Οι Ελληνες ειχαν κατακτησει την Βουλγαρικη πρωτευουσα την Πρεσθλαβα.

Eκει ο  πολύ ικανος διπλωμάτης ο Ελληνοαρμενιος Ιωαννης, ειπε στον αιχμαλωτο τσαρο Βορις ότι τον “αναγνωριζει” ως ηγεμονα της Βουλγαριας, και ότι ερχεται με σκοπο να ελευθερωσει την Βουλγαρια από τους ρωσους και όχι να την κατακτησει για λογαριασμο του.


 Η ενεργεια του αυτή, σε συνδυασμο, με την γεναιοτητα του Ελληνικου (ρωμαικου) στρατου, εκαναν τους βουγλαρους στρατιώτες να εγκατελειψουν μαζικα τον ρωσικο στρατο, στον οποιο ειχαν υποχρεωθεί να υπηρετουν. 



Κατά την καθοριστικη μαχη που εγινε στο Δορυστολο στις 21 Ιουλιου του 971 μ.Χ., οι Ελληνες στρατηγοι, αξιωματικοι, στρατιωτες, μαζι με τον αυτοκρατορα, αλλα και τον αρμενιο στρατηγο, Ιωαννη κουρκουα, πολεμησαν παρα πολύ γεναια, για πολλοστη φορα.

Ταυτόχρονα σε αυτην την παραδουναβια πολη, εμφανιστηκε ο Ελληνικος (ρωμαικος) στολος, με το ακατανικητο υγρο πυρ. 


Οι ρωσοι ηταν κυκλομενοι, από στερια και θαλασσα, εντουτοις η μαχη ηταν πολύ σκληρη, κοντευε πλεον να τελειωσει η ημερα, χωρις να υπαρχει νικητης. 


Τιποτε δεν ειχε κριθει υπερ των Ελλήνων. 



Τοτε στο τελος της ημερας ξεσπα μια καταιγιδα, οπου μεσα από τα συννεφα της σκόνης που δημιουργηθηκαν, οι Ελληνες στρατιώτες, ειδαν να ηγειται του Ελληνικου (ρωμαικου) στρατου, ενας “αγνωστος” ιππεας, ο οποιος σκορπουσε τον ολεθρο στους εωσφοριστες ρωσσους. 


Στην αρχη οι Ελληνες στρατιώτες της εμπροσθοφυλακης εμειναν αφωνοι και απορημενοι, καθως αναγνωρισαν ότι αυτος ο φοβερος ιππεας, δεν ανηκει στις ταξεις τους Ελληνικου στρατου, αλλα ουτε πολεμουσε προηγούμενος μαζι τους, κατά την διαρκεια τη μαχης. 


Λιγα λεπτα αργοτερα, μολις ξεπερασαν την αρχικη εκπληξη, διαπιστωσαν ότι ο ιππεας αυτος, ο φοβερος πολεμιστης, που βοηθησε τους Ελληνες να νικησουν, δεν ηταν άλλος από τον Αγιο Θεοδωρο τον Στρατηλατη, του οποιου η μνημη γιορταζοταν ακριβως εκεινη την ημερα οπου δινοταν η μαχη. 


Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .

Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.

Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;

Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως;

;


Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.

Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται, ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.



loading...

30 thoughts on “TO AΠΟΓΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΑΡΜΕΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΜΕΡΟΣ Α

  1. Ανώνυμος4 Ιανουαρίου 2018 – 3:28 μ.μ.
    Ανώνυμος3 Ιανουαρίου 2018 – 11:32 μ.μ.
    Δεν καταλαβες ρε μαλακα αναπηρε εβραιορουφιανε, ο γυφτος καλει τον κοσμο να παει στα σατανογραφεια που κλεινουν ενα ενα να τους τα ξαναπαρει παλι γιοτι η στοα του Καναδα δεν παιζει!θελει λεφτα!!Αλλιως ο γυφτος παει για ισοβια!

    Απάντηση

    Ανώνυμος4 Ιανουαρίου 2018 – 3:29 μ.μ.
    ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ
    ΟΠΩΣ Ο ΨΩΡΡΑΣ.

    Απάντηση

    Ανώνυμος4 Ιανουαρίου 2018 – 3:32 μ.μ.
    Giannis Paterakis1 Ιανουαρίου 2018 – 7:18 μ.μ.
    Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ!!!

    Ανώνυμος1 Ιανουαρίου 2018 – 10:17 μ.μ.
    Giannis Paterakis1 Ιανουαρίου 2018 – 7:03 μ.μ.
    ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ

    Απάντηση

    Ανώνυμος1 Ιανουαρίου 2018 – 10:23 μ.μ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ,

    ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ
    ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟ
    ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑ.

    ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ
    ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ :

    Ανώνυμος1 Ιανουαρίου 2018 – 8:36 μ.μ.
    Ειδαν τον ψωρρα ντυμενο παπα.

    Χαχαχαχαχαχαχαχα και εγω τον ειδα τον ψωρρα ντυμενο μπαλαρινα και χορευε πανω στον παγο με το μορφεα τη λιμνη των γυφτων χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  2. Ανώνυμος3 Ιανουαρίου 2018 – 8:50 μ.μ.
    ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ..ΜΠΙΙΠ ΠΕΡΙΜΝΕ…ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΕΔΩ ..ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ..ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ Κου ΛΕΠΙΔΑ? ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΧΙ ΕΔΩ,,,ΝΑΙ ΝΑΙ ΓΕΙΑ ΣΑς.ΜΠΙΠ ΜΠΙΙΠ ΕΛΑ ΕΛΑ ΟΥΦΦΦ…ΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΓΙΩΡΓΟ? …ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 150 ΦΟΡΕΣ ΠΗΡΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.Ντριιιν Μτριιιν..ΩΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΑΛΙ ΟΡΙΣΤΕ? ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΥΡΙΕ ΟΧΙ ΕΔΩ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ Ο Κος ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑΙΙ ΑΥΡΙΟ ΑΥΡΙΟ ΓΕΙΑ ΣΑΣ…Τουυτ κλιτς ΑΝΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΕΕΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΤΡΑΒΑΩ? ΟΛΟΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ….Ε ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΠΕ ΑΥΡΙΟ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΡΧΞΓΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΛΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΗΡΑ ΤΡΙΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ…ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΟΩ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ?…..ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΜΕ ΓΕΛΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΤΟ 18 ΑΑΧΧΧΧ ΧΑ ΧΑΑΑΑ…Ε ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΣ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ…ΚΑΛΑ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΕΛΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 0700 ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ….salom….salom..

    ΥΡΙΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΧΙ ΕΔΩ,,,ΝΑΙ ΝΑΙ ΓΕΙΑ ΣΑς.ΜΠΙΠ ΜΠΙΙΠ ΕΛΑ ΕΛΑ ΟΥΦΦΦ…ΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΓΙΩΡΓΟ? …ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 150 ΦΟΡΕΣ ΠΗΡΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.Ντριιιν Μτριιιν..ΩΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΑΛΙ ΟΡΙΣΤΕ? ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΥΡΙΕ ΟΧΙ ΕΔΩ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ Ο Κος ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑΙΙ ΑΥΡΙΟ ΑΥΡΙΟ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΠΕ ΑΥΡΙΟ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΡΧΞΓΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΛΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΗΡΑ ΤΡΙΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ…ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΟΩ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

    ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ?….. ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΜΕ ΓΕΛΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΤΟ 18 ΑΑΧΧΧΧ ΧΑ ΧΑΑΑΑ…Ε ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΣ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ…ΚΑΛΑ ΑΥΡΙΟ

  3. Ανώνυμος3 Ιανουαρίου 2018 – 8:48 μ.μ.
    ΕΛΑ ΓΥΦΤΑΡΑΚΗΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΗΡΩΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ χαχαχαχαχααααα ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΟΡΚ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΥΔΕΡΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΣΒΕΡΚΟ.. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ
    Ο ΜΠΑΤΗΡΟΩΝΑΣΗΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝΕ ΜΕΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ Ο ΣΚΑΤΟΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΝΑΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΚΟΛΟΥΜ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ, ΔΕ ΠΡΕΣΙΑΣΣΣΣΣ
    ΑΙΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΔΕΜΠΟΡΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΤΟ ΣΚΑΤΟΛΕΧΡΙΤΗ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΣΚΑΤΩΜΕΝΟ ΣΩΒΡΑΚΟ Ο ΜΠΑΤΗΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΟΥΝΕΛ ΜΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ Ο ΧΕΣΤΗΣ ΠΟΥΣΑΙ ΡΕΕ ΧΕΕΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝΕ 45,000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΗΛΙΘΙΟ ΕΒΡΙΣΚΕ, ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ…..

    Ανώνυμος4 Ιανουαρίου 2018 – 3:37 μ.μ.
    Ανώνυμος4 Ιανουαρίου 2018 – 4:40 π.μ.
    Απατη τετελεσμενη κατα του δημοσιου και συσταση εγκληματικης συμμοριας σατανιστη ειναι δις ισοβια

    Ανώνυμος4 Ιανουαρίου 2018 – 4:42 π.μ.
    Για το δωρο της εισαγγελιας στη σατανο-
    συμμορια με τα 4 κακουργματα δεν μας ειπες ρε
    μασονικο πτωμα

    Ανώνυμος3 Ιανουαρίου 2018 – 11:29 μ.μ.
    Εδω κοιτατε την απαντηση του πρωθυπουργου στο μπατιροωναση!! 4 κακουργηματα κ 4 πλειμελληματα στη σατανοσυμμορια!!!
    …………………………………..
    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  4. Ανώνυμος4 Ιανουαρίου 2018 – 3:37 μ.μ.
    Ανώνυμος4 Ιανουαρίου 2018 – 4:40 π.μ.
    Απατη τετελεσμενη κατα του δημοσιου και συσταση εγκληματικης συμμοριας σατανιστη ειναι δις ισοβια

    Ανώνυμος4 Ιανουαρίου 2018 – 4:42 π.μ.
    Για το δωρο της εισαγγελιας στη σατανο-
    συμμορια με τα 4 κακουργματα δεν μας ειπες ρε
    μασονικο πτωμα

    Ανώνυμος3 Ιανουαρίου 2018 – 11:29 μ.μ.
    Εδω κοιτατε την απαντηση του πρωθυπουργου στο μπατιροωναση!! 4 κακουργηματα κ 4 πλειμελληματα στη σατανοσυμμορια!!!
    …………………………………..
    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  5. Ανώνυμος3 Ιανουαρίου 2018 – 8:50 μ.μ.
    ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ..ΜΠΙΙΠ ΠΕΡΙΜΝΕ…ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΕΔΩ ..ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ..ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ Κου ΛΕΠΙΔΑ? ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΧΙ ΕΔΩ,,,ΝΑΙ ΝΑΙ ΓΕΙΑ ΣΑς.ΜΠΙΠ ΜΠΙΙΠ ΕΛΑ ΕΛΑ ΟΥΦΦΦ…ΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΓΙΩΡΓΟ? …ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 150 ΦΟΡΕΣ ΠΗΡΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.Ντριιιν Μτριιιν..ΩΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΑΛΙ ΟΡΙΣΤΕ? ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΥΡΙΕ ΟΧΙ ΕΔΩ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ Ο Κος ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑΙΙ ΑΥΡΙΟ ΑΥΡΙΟ ΓΕΙΑ ΣΑΣ…Τουυτ κλιτς ΑΝΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΕΕΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΤΡΑΒΑΩ? ΟΛΟΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ….Ε ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΠΕ ΑΥΡΙΟ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΡΧΞΓΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΛΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΗΡΑ ΤΡΙΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ…ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΟΩ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ?…..ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΜΕ ΓΕΛΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΤΟ 18 ΑΑΧΧΧΧ ΧΑ ΧΑΑΑΑ…Ε ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΣ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ…ΚΑΛΑ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΕΛΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 0700 ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ….salom….salom..

    ΥΡΙΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΧΙ ΕΔΩ,,,ΝΑΙ ΝΑΙ ΓΕΙΑ ΣΑς.ΜΠΙΠ ΜΠΙΙΠ ΕΛΑ ΕΛΑ ΟΥΦΦΦ…ΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΓΙΩΡΓΟ? …ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 150 ΦΟΡΕΣ ΠΗΡΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.Ντριιιν Μτριιιν..ΩΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΑΛΙ ΟΡΙΣΤΕ? ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΥΡΙΕ ΟΧΙ ΕΔΩ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ Ο Κος ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑΙΙ ΑΥΡΙΟ ΑΥΡΙΟ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΠΕ ΑΥΡΙΟ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΡΧΞΓΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΛΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΗΡΑ ΤΡΙΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ…ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΟΩ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

    ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ?….. ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΜΕ ΓΕΛΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΤΟ 18 ΑΑΧΧΧΧ ΧΑ ΧΑΑΑΑ…Ε ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΣ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ…ΚΑΛΑ ΑΥΡΙΟ

    Ανώνυμος4 Ιανουαρίου 2018 – 4:30 μ.μ.
    ΑΝΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΕΕΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΤΡΑΒΑΩ? ΟΛΟΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ….Ε ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΠΕ ΑΥΡΙΟ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΡΧΞΓΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΛΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΗΡΑ ΤΡΙΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ…ΤΟ ΒΛΕΠΟΩ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ? ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΜΕ ΓΕΛΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΤΟ 18 ΑΑΧΧΧΧ ΧΑ ΧΑΑΑΑ…Ε ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΣ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ…ΚΑΛΑ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΕΛΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 0700 ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

  6. ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΕ ΑΓΓΕΛΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΣ ΠΩΣ ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ (ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ..) ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ "ΑΔΕΛΦΟΣ" ΛΑΟΣ!

    ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕ, ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΤΑΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΦΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

    ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ:
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΓΝΟΕΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

    ΟΠΩΣ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ "ΠΤΥΧΗ"…

    Απόσπασμα εκ τής Εκθέσεως του Υπομοιράρχου Αριστ. Ζαφειροπούλου, τής Δ/σεως Χωρ/κής Καβάλας (Βιβλίον Αποστ. Β. Δασκαλάκη «Ιστορία Ελληνικής Χωροφυλακής 1936-1950», τόμος Α,Σελίς 545,παρ.2):

    << Εν τη Μακεδονία και Θράκη αισχράν, αισχροτάτην διαγωγήν, ανθελληνικήν και αντεθνικήν στάσιν εσημείωσε το Αρμενικόν στοιχείον. ΄Αμα τη εισόδω εις το Ελληνικόν έδαφος των βουλγαρικών στρατευμάτων, προφυλασσομένων όπισθεν των σιδεροφράκτων γερμανικών κιγκλιδωμάτων, ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ, ΕΝ ΤΩ ΣΥΝΟΛΩ ΤΩΝ (εξαίρεσις ούτε 5%), με επικεφαλής τούς προύχοντάς των και τους ιερείς των, ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟΝ ΣΤΑΥΡΟΝ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ, ΕΞΗΛΘΟΝ ΕΙΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ, ΙΝΑ ΠΡΟΫΠΑΝΤΗΣΩΣΙ «ΤΟΝ ΗΡΩΪΚΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΝ ΣΤΡΑΤΟΝ».

    ΑΠΑΝΤΕΣ, ΜΕ ΥΓΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΕΦΕΡΟΝ ΑΝΘΟΔΕΣΜΑΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΣ, ΤΟΥΣ ΕΝΗΓΚΑΛΙΖΟΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΦΙΛΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΕΘΑΥΜΑΖΟΝ ΔΙΑ ΤΟΝ «ΗΡΩΙΣΜΟΝ ΤΩΝ» ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟΝ ΤΩΝ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ, ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 20ΕΤΗ ΒΑΡΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΖΥΓΟΝ,ΤΟΥΣ ΕΧΑΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ ΤΩΝ!!

    Ελησμόνησαν ότι καταδιωκόμενοι, άλλοτε υπό άλλων Κρατών, εύρον άσυλον εις την φιλόξενον Ελληνικήν γήν, ότι ειργάζοντο εκινούντο και εμπορεύοντο, ως γνήσιοι ΄Ελληνες πολίται, ότι εστεγάσθησαν και έτυχον περιποιήσεως από το Ελληνικόν Κράτος, τόσον όσον ούτε αυτοί οι ΄Ελληνες. Απέβαλον την προσωπίδα του ΄Ελληνος πολίτου, την οποίαν, επί τόσα έτη, υπούλως έφερον και ενηγκαλίσθησαν τάς βουλγαρικάς ορδάς.

    ΣΥΝΕΙΡΓΑΣΘΗΣΑΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΕΝΟΤΑΤΑ, ΚΑΘ’ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΝ ΤΗΣ ΙΤΑΜΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ, ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ.
    ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΟΣ ΗΤΟ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΕΚ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, Ο ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ, Ο ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΑΚΟΠΟΣ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΑΙ Η ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΥΠΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, ΙΝΑ, ΟΥΤΩ, ΕΥΔΑΙΜΟΝΩΣΙ ΚΑΙ ΟΥΤΟΙ… >>

    ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

  7. Ανώνυμος4 Ιανουαρίου 2018 – 4:44 μ.μ.
    Που' ναι τα λεφτά; –
    Που 'ναι τα λεφτά; ε; ε; Που 'ναι;
    -Που' ναι τα λεφτά;
    -Που' ναι Σώρρα τα λεφτά; ε; ε;

    Να 'χα 600 δις
    τι θα έκανα να δεις
    θα ξεχρέωνα τη χώρα
    όχι λόγια, σαν τον Σώρρα

    Που 'ναι, που 'ναι τα λεφτά;

    Θα αγόραζα το χρέος
    που' μαι μάγκας και ωραίος
    τα χαράτσια τους δασμούς
    και τους πλειστηριασμούς –

    -Πού 'ναι τα λεφτά;
    -Πού 'ναι τα λεφτά; ε;

    άιντεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

    Άιντε ρε να μου χαθείς!
    που 'ναι τα 600 δις?
    ή μας κάνεις καλαμπούρια
    ή έχει η τσέπη σου καβούρια!

    Θα άφηνα το μπλα, μπλα, μπλα
    και θα έπραττα απλά
    θα 'τρεχα για να τα χώσω
    κι όλους να σας ξεχρεώσω!

    -Που' ναι τα λεφτά;
    -Που 'ναι τα λεφτά;

    Και το ΔΝΤ να τρέμει
    τον ασίκη τον… Αρτέμη!
    Όλο …λόγια …αγαπητέ
    και δεν κάναμε σεφτέ άιντεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

    Άιντε ρε να μου χαθείς!
    που 'ναι τα 600 δις?
    ή μας κάνεις καλαμπούρια
    ή έχει η τσέπη σου καβούρια!

  8. ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΑΥΤΟ. ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ
    ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2017 ΕΒΑΛΕ ΠΕΝΤΕ ΑΡΘΡΑ.

    οι ρωσοι ειναι πισω απο τα σκοπια και το μακεδονικο μερος β
    http://www.ksipnistere.com/2018/01/blog-post_756.html

    ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΒΕΡΟ ΑΡΘΡΟ.

    Ο ΙΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο Β ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ … – Ξυπνήστε ρε
    http://www.ksipnistere.com/2017/12/blog-post_653.htm ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΑΡΘΡΑ.

  9. Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕΙΣΤΗΚΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.,ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ 400 ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ..������

    ΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟΝΤΑ…!!!

    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΟΤΕΡΑ ΟΡΝΙΑ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΡΙΩΝ,ΟΜΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΙΤΟ ΑΦΟΥ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΛΕΞΗ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ,ΕΧΟΥΝ 50,000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ…

    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ…!!!!

    https://www.facebook.com/ippokratis.skonidis/videos/1798665306810725/

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ…

    Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,ΚΛΕΨΙΑ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΒΒΙΝΙΑ??

    ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΥΒΡΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΓΕΙΕΙΣ…
    ΟΥΣΤ ΜΙΑΣΜΑΤΑ,ΟΥΣΤ…!!!!

  10. Ανώνυμος4 Ιανουαρίου 2018 – 3:27 μ.μ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΑΣ ΟΤΙ
    ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΤΑ
    ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ
    ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ.

    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ
    ΜΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ.

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΗΝΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΦΥΣΙΚΑ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ, ΤΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙ δηλαδη, ΕΝΑ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΟΡΚ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΞΥΠΟΛΥΤΕΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ ΚΡΕΜΥΔΥΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΣΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑΒΑΛΕ ΣΕ ΚΡΕΜΥΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΩΜΑΝΕ ΚΡΕΜΥΔΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. χαχαχαχαααα

    ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΤΕ.

    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΕΒΑΛΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.ΒΙΝΤΕΟ>>
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ………. ΧΕΧΕΧΧΕΧΕΧΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  11. ολα τα παραπανω σχολια ποια σχεση εχουν με το θεμα της αναρτησεως;
    τι δουλεια εχει ο ψευτοπατερακης με το προβλημα της ονομασιας αφου το μονο προβλημα του ειναι η συμμορια που υποστηριζει και ο σωρρας ο φυγοποινος που τον ψαχνει η δικαιοσυνη και κρυβεται
    διοτι φοβαταιτη φυλακη;

  12. Giannis Paterakis1 Ιανουαρίου 2018 – 7:18 μ.μ.
    Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ!!!

    Ανώνυμος1 Ιανουαρίου 2018 – 10:17 μ.μ.
    Giannis Paterakis1 Ιανουαρίου 2018 – 7:03 μ.μ.
    ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ

    Απάντηση

    Ανώνυμος1 Ιανουαρίου 2018 – 10:23 μ.μ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ,

    ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ
    ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟ
    ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑ.

    ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ
    ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ :

    Ανώνυμος1 Ιανουαρίου 2018 – 8:36 μ.μ.
    Ειδαν τον ψωρρα ντυμενο παπα.

    Χαχαχαχαχαχαχαχα και εγω τον ειδα τον ψωρρα ντυμενο μπαλαρινα και χορευε πανω στον παγο με το μορφεα τη λιμνη των γυφτων χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  13. ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑ-ΓΕΝΕΙΣ ΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟ…!!!!

    ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ,ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ,ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ…!!!

    1. ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ Η ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ,

    2. ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ,

    3. ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ,

    4. ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, I. ACTUS REUS ΚΑΙ II. MENS REA

    5. ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

    6. ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ

    7. ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

    8. ΑΠΑΤΗΣ ,

    9. ΑΞΙΑΚΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ – ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ – ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ,

    10. ΔΟΛΙΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗΣ ,

    11. ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ,

    12. ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ,

    13. ΦΘΟΡΑΣ ΞΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ,

    14. ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΕ ΧΡΕΗ (Α.Φ.Μ. ΣΕ ΝΕΟΓΝΑ- ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟ ΧΡΕΟΥΣ ΕΡΗΜΗΝ..)

    15. ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑΣ ,

    16. ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

    17. ΑΠΑΤΗΣ

    18. ΕΠΑΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ,

    19. ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ

    20. ΥΠΟΘΑΛΨΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ

    21. ΠΑΡΑΣΙΩΠΗΣΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ

    22, ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ

    23. ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

    24. ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ,ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΞ’ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ, ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΤΛ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ… ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ.

  14. Ανώνυμος4 Ιανουαρίου 2018 – 4:29 μ.μ.
    ΡΕ GYFTOULA ΠΟΥΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΟ GAME OF THRONES

    ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ THE GAME OF GYFTOUS.

    ΔΩΣΕ ΠΙΣΩ ΤΑ 10ΕΥΡΑ ΤΑ 150ΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ 300ΕΥΡΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ
    ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΕ 12ΘΘΕΕ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ.

    Ανώνυμος4 Ιανουαρίου 2018 – 4:30 μ.μ.
    ΑΝΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΕΕΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΤΡΑΒΑΩ? ΟΛΟΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ….Ε ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΠΕ ΑΥΡΙΟ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΡΧΞΓΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΛΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΗΡΑ ΤΡΙΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ…ΤΟ ΒΛΕΠΟΩ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ? ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΜΕ ΓΕΛΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΤΟ 18 ΑΑΧΧΧΧ ΧΑ ΧΑΑΑΑ…Ε ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΣ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ…ΚΑΛΑ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΕΛΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 0700 ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

    Απάντηση

    Ανώνυμος4 Ιανουαρίου 2018 – 4:26 μ.μ.
    Ετσι αποφασισε να χτισει μια σεκτα με επικλησεις σε θεους και νερακια των 50ml απο το περιπτερο που θεραπευουν τον καρκινο η οποια ηταν στοχευμενα βασισμενη στην αρχαια ελλαδα και το πατριωτικο συναισθημα/θυμικο των υπερχρεωμενων Ελληνων (Ε.ΣΥ). Το πρωτο και βαρυγδουπο κατορθωμα του ηταν να οδηγησει εναν συνελληνα φουκαρα (μπαλαντινας) που τον πιστεψε, να γινει ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ στο ονομα της Ε.ΣΥ γιατι εβλεπε προδοτες και πρασινους δρακους και να σαπιζει πλεον στην φυλακη για ολη του την ζωη. Πιστευε λοιπον με το λιγο και λειψο μυαλο που εχει οτι ετσι θα μπορουσε να εκβιασει το συστημα με ενα κομμα. Εδω ο Τσιπρας εταζε λεφτοδεντρα με 10 δις και το προγραμμα της Θεσσαλονικης και εγινε κυβερνηση θα σκεφτηκε, εγω με τα 600 δις και αντιπροεδρος (που θα γινω προεδρος οταν πεθανει ο προεδρος) του "παγκοσμιου κρατους" Golden Axis που ειναι ΑΝΕΝΕΡΓΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ενος ρωσσου απατεωνα ονοματι Vladimir στο Long Island στην Καλιφορνια (κλαιω με λυγμους) μπορω γινω πλανηταρχης-και-βαλε! Ετσι, ο αφραγκος τρισεκατομμυριουχος σας εβαλε να πληρωνετε απο την ΔΙΚΗ ΣΑΣ τσεπη και να ανοιγετε γραφεια διαφημιζοντας την μουρη του. Σας εβαλε να λετε "Χωρις κομμα χωρις δογμα κλπ" ενω σας εκανε μελη του κομματος του πειθωντας σας για μια φορα ακομα οτι δεν ειναι κομμα αλλα πολιτικος φορεας (οχι γιαννης γιαννακης). Και εκει σαλταρε τελειως.

  15. Εδω κοιτατε την απαντηση του πρωθυπουργου στο μπατιροωναση!! 4 κακουργηματα κ 4 πλειμελληματα στη σατανοσυμμορια!!!
    …………………………………..
    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  16. Ανώνυμος3 Ιανουαρίου 2018 – 8:46 μ.μ.
    Nasos Stathopoulos Του πασαραν τα χωρις αντικρυσμα ΙΒΟΕ του Wosny και ο βεβαιωμενα απο τα ελληνικα δικαστηρια απατεωνισκος και παντελως απενταρος ρομα απο την πατρα προσπαθουσε να τα σπρωξει απευθειας με προτασεις σε κυβερνησεις αλλα κανεις δεν του εδινε σημασια γιατι τον θεωρουσαν ψυχοπαθη και απλα τον αγνοησαν (το να εισαι ακακος ψυχοπαθης δεν ειναι ποινικο αδικημα). Μετα, εβαλε μπροστα τον Λαμπρακη (EI END) να λεει τις πιτουριες για απολλωνιες τεχνολογιες που πουλησαν στον Obama κλπ, αλλα ουτε αυτο του κατσε και στο τελος ο Λαμπρακης εγινε καταπτυστος προδοτης. Ετσι αποφασισε να χτισει μια σεκτα με επικλησεις σε θεους και νερακια των 50ml απο το περιπτερο που θεραπευουν τον καρκινο η οποια ηταν στοχευμενα βασισμενη στην αρχαια ελλαδα και το πατριωτικο συναισθημα/θυμικο των υπερχρεωμενων Ελληνων (Ε.ΣΥ). Το πρωτο και βαρυγδουπο κατορθωμα του ηταν να οδηγησει εναν συνελληνα φουκαρα (μπαλαντινας) που τον πιστεψε, να γινει ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ στο ονομα της Ε.ΣΥ γιατι εβλεπε προδοτες και πρασινους δρακους και να σαπιζει πλεον στην φυλακη για ολη του την ζωη. Πιστευε λοιπον με το λιγο και λειψο μυαλο που εχει οτι ετσι θα μπορουσε να εκβιασει το συστημα με ενα κομμα. Εδω ο Τσιπρας εταζε λεφτοδεντρα με 10 δις και το προγραμμα της Θεσσαλονικης και εγινε κυβερνηση θα σκεφτηκε, εγω με τα 600 δις και αντιπροεδρος (που θα γινω προεδρος οταν πεθανει ο προεδρος) του "παγκοσμιου κρατους" Golden Axis που ειναι ΑΝΕΝΕΡΓΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ενος ρωσσου απατεωνα ονοματι Vladimir στο Long Island στην Καλιφορνια (κλαιω με λυγμους) μπορω γινω πλανηταρχης-και-βαλε! Ετσι, ο αφραγκος τρισεκατομμυριουχος σας εβαλε να πληρωνετε απο την ΔΙΚΗ ΣΑΣ τσεπη και να ανοιγετε γραφεια διαφημιζοντας την μουρη του. Σας εβαλε να λετε "Χωρις κομμα χωρις δογμα κλπ" ενω σας εκανε μελη του κομματος του πειθωντας σας για μια φορα ακομα οτι δεν ειναι κομμα αλλα πολιτικος φορεας (οχι γιαννης γιαννακης). Και εκει σαλταρε τελειως. Ευτυχως καποιοι απο εσας αρχιζετε να συνερχεστε σιγα σιγα και γινεστε και εσεις "προδοτες" πλεον. Αυτο βλεπει και για αυτο και τρεχει με τα υστερικα υπερ-ηχητικα μπας και μαντρωσει να γιδια που του απεμειναν ξανα μεσα στο μαντρι. Παρεμπιπτοντως, μην αρχισετε τα reply με τα 600, τα δικαστηρια και τους ισολογισμους γιατι αυτα εχουν απαντηθει πολλακις και θα σας αγνοησω. Και για να σας προλαβω, σας επιτρεπω να συνεχισετε να κανετε ελευθερα αυτο που κανετε καλυτερα. Να με πειτε πληρωμενο, τσιρακι, οργανο του καθεστωτος, προδοτη, χαζαρο, εβραιο, μασωνο, ζωο, ζωντοβολο, αντινοο και τα συναφη που σας διδαξε να παπαγαλιζετε ο απατεωνισκος απενταρος ρομα απο την πατρα. Το διασκεδαζω αφανταστα. Φιλια!

  17. Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ
    ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΧΙΛΙΟΓΡΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ Μ//Ο@@@ΥΝΙ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΕΙ

  18. ερπετα εχετε πεθανει γαμοσυαροι ο ΗΡΑΚΛΗΣ ειναι παλι εδω θα σας στριψει το κεφαλακι 380 μοιρες γυρω απο τον αυχενα σας μεχρι να ακουσθει το θανατηφορο κραχχχχχχ

    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα την γαμησατε απαξ δια παντος

  19. Εδω κοιτατε την απαντηση του πρωθυπουργου στο μπατιροωναση!! 4 κακουργηματα κ 4 πλημελληματα στη σατανοσυμμορια!!!
    …………………………………..
    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  20. Εδω κοιτατε την απαντηση του πρωθυπουργου στο μπατιροωναση!! 4 κακουργηματα κ 4 πλημελληματα στη σατανοσυμμορια!!!
    …………………………………..
    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  21. Εδω κοιτατε την απαντηση του πρωθυπουργου στο μπατιροωναση!! 4 κακουργηματα κ 4 πλημελληματα στη σατανοσυμμορια!!!
    …………………………………..
    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  22. ………..
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 λεπτά ·

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΜΟΣΑΝΤ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ….ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Γιάννης Καλογερόπουλος
    9 λεπτά ·

    ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. …. ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 17 – 3 – 2017 ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !
    .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑΣ ΤV ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ?
    … ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ ? .. . . . . . . . . . . ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ???

    ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Α. Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ε.ΣΥ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ ?

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΧΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

  23. ………..
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 λεπτά ·

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΜΟΣΑΝΤ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ….ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Γιάννης Καλογερόπουλος
    9 λεπτά ·

    ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. …. ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 17 – 3 – 2017 ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !
    .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑΣ ΤV ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ?
    … ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ ? .. . . . . . . . . . . ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ???

    ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Α. Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ε.ΣΥ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ ?

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΧΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

  24. Ανώνυμος8 Νοεμβρίου 2016 – 10:06 μ.μ.
    η ποιο βρωμερη φυλη του πλανητη.σιχαμενοι,κλεφτες ,λοποδυτες,εγκληματιες,χιλια καλα να τους κανης θα κοιταξουν να σου κανουν κακο.οι γυφτοι μαζι με τους πακιστανοινδιοτουρκους ειναι το ιδιο.οπου πανε καταστρεφουν τη γη.πηγαινετε αμα θελετε σε μια κατασκηνωση γυφτων,και οταν φυγουν απο εκει,η γη θα ειναι γεματη σκουλικια.καταραμενοι απο θεο απο παναγια απο διαβολο απο βελζεβουλη.υπανθρωπο και καταραμενοι.

    Πώς ήρθαν και πώς εξαπλώθηκαν στην Ευρώπη; Από πού προέρχονται τα διάφορα ονόματά τους;

    Ρομά ή Ρομ ή Αθίγγανοι ή Τσιγγάνοι ή Γύφτοι η ψωρρες. Τόσες λέξεις, για μια φυλή, η καταγωγή της οποίας αποτελούσε μυστήριο και μόνο τους τελευταίους αιώνες ξεκαθάρισε.

    Στο σημερινό άρθρο, θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με την καταγωγή των Ρομά και τους πρώτους αιώνες της διαδρομής τους στην Ευρώπη. Η χρήση των άλλων όρων γι' αυτούς (Αθίγγανοι,Τσιγγάνοι και, κυρίως, Γύφτοι) δεν έχει κανένα μειωτικό σκοπό, απλά γίνεται για να δοθούν απαντήσεις στην ετυμολογία των όρων αυτών.

    Οι Ρομά (αγγλ. Gypsies, γαλλ. Tsiganes ή Tziganes, γερμ. Zigeuner), αποδείχτηκε ότι είναι Καυκασοειδής λαός με σκουρόχρωμο δέρμα, που προέρχεται από τη Βόρεια Ινδία, αλλά σήμερα κατοικέι σχεδόν σε όλες τις περιοχές του πλανήτη. Κυρίως όμως στην Ευρώπη.
    Είναι ο μόνος νομαδικός λαός που δεν υπήρξε ούτε κατακτητικός ούτε κτηνοτροφικός και παρά το ότι έχουν γίνει αντικείμενο πολλών μελετών από κορυφαίους επιστήμονες, εξακολουθούν να περιβάλλονται από μύθους και μυστήρια.

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος8 Νοεμβρίου 2016 – 10:09 μ.μ.
    Την άποψη για προέλευση των Ρομά από την Ινδία, διατύπωσε ο Αδαμάντιος Κοραής στο έργο του "Άτακτα" 4,37. Θεωρεί βέβαια, ότι κάποια φύλα (οι Ατσίγγανοι) ήρθαν στην Ευρώπη μέσω Ασίας, ενώ άλλα (οι Γύφτοι) μέσω Αιγύπτου. Αυτό το θέμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, πάντως η ταύτιση Αθίγγανων και Γύφτων έγινε αργότερα από την έλευσή τους στην Ευρώπη (περ. 14ο – 15ο αι.).

    Φαίνεται λοιπόν, ότι οι Ρομά ήταν Ινδοί παρίες (οι οποίοι σύμφωνα με το "καστικό" σύστημα που ίσχυε ως την εποχή του Γκάντι, ονομαζόταν "Άθικτοι", οι οποίοι μετά τον 9ο αιώνα, μέσω διαδοχικών μεταναστεύσεων, έφτασαν από το Ιράν και από εκεί στα εδάφη της Βυζαντινής αυτοκρατορίας και στη συνέχεια σε όλη την Ευρώπη.

    Πράγματι, στο Βυζάντιο, ήταν γνωστοί από τον 9ο αιώνα με την ονομασία Αιγύφτιοι, από την οποία προήλθε η ονομασία Γύφτοι.

    Το όνομα Αιγύπτιοι, το πήραν, είτε γιατί ήρθαν μέσω της Αιγύπτου, είτε γιατί ήρθαν μέσω της Κιλικίας (περιοχής της Μικράς Ασίας), που λόγω της ευφορίας του εδάφους της, χαρακτηριζόταν "Μικρά Αίγυπτος". Για το όνομα Αθίγγανοι, υπάρχει η εξής ερμηνεία. Αθίγγανοι ονομάζονταν οι Έλληνες αιρετικοί Μελχισεδεκίτες ή Καθαροί. Όταν η αίρεση είχε παρακμάσει και είχαν απομείνει μόνο οι εξωτερικές της εκδηλώσεις και οι δεισιδαιμονίες, ο όρος Αθίγγανος έφτασε να σημαίνει αυτόν που ασκούσε τη μαντεία. Επειδή και οι Γύφτοι ήταν επίσης γνωστοί για την ενασχόλησή τους με τη μαντεία, ονομάστηκαν κι αυτοί Αθίγγανοι (όπως αναφέρει ο αείμνηστος φιλόλογος γλωσσολόγος Δικαίος Βαγιακάκος).

    Πάντως, σήμερα, σχεδόν πάντα, οι Αθίγγανοι, οι Τσιγγάνοι και οι Γύφτοι ταυτίζονται με τους Ρομά, παρόλο ότι είναι κοινής μεν προέλευσης φύλα, που ήρθαν όμως στην Ευρώπη μέσω διαφορετικών περιοχών και σε διαφορετικές εποχές.

  25. Ανώνυμος8 Νοεμβρίου 2016 – 10:12 μ.μ.
    Ο όρος Ρομ, με τον οποίο αυτοαποκαλούνται οι ίδιοι, σημαίνει άντρας ή σύζυγος. Στο κορυφαίο γαλλικό λεξικό "Le Petit Robert" σημειώνεται ότι ο όρος πρωτοεμφανίστηκε το 1857. Στο κορυφαίο αμερικανικό λεξικό, Merriam-Webster's (11η έκδοση), αναφέρεται ότι ο όρος Ρομ πρωτοεμφανίστηκε το 1841 και δηλώνει τον σύζυγο. Όσο για τον όρο Gupsy (Γύφτος), αναφέρει ότι πρωτοεμφανίστηκε το 1537!

    Οι Ρομά, για τους μη ομόφυλούς τους, χρησιμοποιούν τον όρο gadje, άκρως μειωτικό, που σημαίνει "άξεστος επαρχιώτης", "χωριάτης", "στουρνάρι" ή "βάρβαρος".

    Η εξάπλωση των Ρομά στην Ευρώπη και τις άλλες ηπείρους – Οι δυσκολίες που συνάντησαν

    Όπως αναφέραμε, από τον 9ο αιώνα, οι Ρομά είχαν εγκατασταθεί στη Βυζαντινή αυτοκρατορία. Τον 15ο αιώνα, για να αποφύγουν τους πολέμους μεταξύ Βυζαντινών και Οθωμανών, εγκατέλειψαν σταδιακά τις περιοχές όπου κατοικούσαν και χάρη σε έγγραφα που τους χορήγησε το 1417-1418 ο βασιλιάς της Βοημίας, εγκαταστάθηκαν σχεδόν σε όλη την Ευρώπη. Το 1721, Πολωνοί τσιγγάνοι διέσχισαν τη Ρωσία και εγκαταστάθηκαν στη Σιβηρία.

    Αντιμετώπισαν βέβαια και περιοριστικές νομοθεσίες εναντίον τους. Οι Ισπανοί τσιγγάνοι (Gitanos), από το 1499 ως το 1783, αντιμετώπισαν διώξεις. Ομοίως και οι Γάλλοι ομοεθνείς τους το 1539. Στην Αγγλία, το 1530, διατάχθηκαν να εγκαταλείψουν τη χώρα, αλλιώς θα φυλακίζονταν! Επίσης, οι πρώτες αναχωρήσεις τσιγγάνων για τις ευρωπαϊκές αποικίες στην Αμερική και την Αφρική, δεν ήταν εθελοντικές. Οι Ισπανοί, οι Βρετανοί και οι Πορτογάλοι επιχείρησαν μ' αυτό τον τρόπο να απαλλαγούν από αυτούς. Επίσης, τσιγγάνοι μετείχαν στον αποικισμό της Λουϊζιάνας από τους Γάλλους.

    Η γλώσσα των Ρομά λέγεται Ρομανί "Χρηστικό Λεξικό της Νεοελληνικής Γλώσσας", Ακαδημία Αθηνών, έκδ. 2014) και έχει μεγάλη ομοιότητα με τη σανσκριτική και τις ινδοευρωπαϊκές γλώσσες της Βόρειας Ινδίας. Αυτό, παρατηρήθηκε στα τέλη του 18ου αιώνα και οδήγησε στην ανακάλυψη της αρχικής κοιτίδας των Ρομά.

    Σήμερα, είναι διασκορπισμένοι σχεδόν σε όλο τον πλανήτη, ζουν όμως κυρίως στην Κεντρική και Νότια Ευρώπη. Οι εκτιμήσεις για τον συνολικό πληθυσμό τους διαφέρουν, θεωρείται ωστόσο ότι ανέρχεται περίπου, σε 6.000.000.

    ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΡΟΜΑ ΕΚΑΝΑΝ
    ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΘΩΣ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ '
    ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣ. ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ
    ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΠΕΝΤΗΝΤΑΡΙΑ ΑΠΟ ΧΑΖΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ. ΜΕΓΑΛΗ
    ΣΠΕΙΡΑ ΟΙ ΡΟΜΑ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ.

    Πολύτιμες πληροφορίες για το άρθρο αυτό, αντλήσαμε από την εγκυκλοπαίδεια "ΠΑΠΥΡΟΣ-ΛΑΡΟΥΣ-ΜΠΡΙΤΑΝΙΚΑ" (έκδ. 1993) και την εγκυκλοπαίδεια "ΔΟΜΗ" (εκδ. 2005).

  26. Ανώνυμος8 Νοεμβρίου 2016 – 10:39 μ.μ.
    ΨΗΦΙΖΕ ΣΕ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΡΑΓΙΑ.
    ΝΑ ΤΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

    ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΛΑ
    ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΞΑΝΑ
    ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.

    Τελευταία είμαστε μάρτυρες της εμφάνισης νέων κομμάτων, μικρών κομμάτων, άλλα ρωσόφιλα, άλλα δήθεν ανεξάρτητα, όλα κόμματα που δεν έχουν καμία ελπίδα για είσοδο στην Βουλή και δεν φαίνονται ικανά να απειλήσουν την πρωτοκαθεδρία των συστημικών κομμάτων….
    Τότε γιατί οι "προεδροι" και ιδρυτές των κομμάτων αυτών καταναλώνουν χρόνο και ενέργεια; Μα γιατί είναι μια επικερδέστατη ενασχόληση.
    Ακόμα και εάν δεν καταφέρουν να μπούνε στην Βουλή οι ιδρυτές τους θα απολαμβάνουν ποσά επιχορήγησης από το κράτος τόσο για την προεκλογική διαδικασία, όσο και μετεκλογικά που αγγίζουν το εκατομμύριο του ευρώ.
    Συνεπώς η ίδρυση ενός κόμματος αποτελεί μια αξιόπιστη επένδυση και τα όποια μικροέξοδα καλύπτονται πλήρως, ειδικά εάν οι ιδρυτές έχουν ήδη εξασφαλισμένο τηλεοπτικό χρόνο όπου πουλάνε από βιβλία μέχρι ματζούνια για τις αιμορροίδεις ή εάν διαθέτουν εκδοτικούς οίκους οπότε είναι ήδη αναγνωρίσιμοι απο το ευρύ κοινό.
    Παρόλα αυτά η επένδυση σε ένα κομμα δεν απαιτεί και τόσο σοβαρό υπόβαθρο διότι μπορεί να συνασπιστούν δυό ή περισσότερα κόμματα της τάξεως του 0,2%- δηλαδή κόμματα που τα ψηφίζει μια μειοψηφία μερικών χιλιάδων ψηφοφόρων, κατι πολύ εύκολο να επιτευχθεί- και να συστήσουνε ένα κόμμα του 1,5% το οποίο είναι το χαμηλότερο όριο για το ΄΄μπαγιόκο», το πακέτο, το ΄΄κασέρι΄΄ των 750,000 ευρώ.
    Απορίας άξιον πως όλοι οιΈλληνες δεν έχουν συστήσει κόμματα και συανσπισμούς αυτών.
    Διαβάστε παρακάτω το πως χρηματοδοτούνται τα κόμματα όπως επίσης και ένα παράδειγμα τέτοιου πολιτκού σχηματισμού το οποίο έδρεψε τελικά το πολυπόθητο πακέτο των 750,000 ευρώ μετά τις εκλογές του 2012 και μάλιστα χωρίς να μπεί στην βάσανο του βουλευτικού αξιώματος,απλά και καθαρά λεφτά. Αντί κάποιος να παριστάνει τον βουλευτή με 6,000 ψωροχιλιαρικα τον μήνα, δηλαδή 72,000 τον χρόνο, δηλαδή 288,000 ευρώ σε μια τετραετία-που ποτέ δεν εξαντλείται διότι γίνονται πρόωρες εκλογές-αντί αυτών πηγαίνει σπίτι του με το ΄΄πακέτο΄΄ των 750,000 και μας παρακολουθεί γελώντας σαρδόνια.
    Αυτή είναι μπίζνα κυρίες και κύριοι, τρέξτε να τους ψηφίσετε.Ωστόσο προσέξτε, στόχοςτου παρόντος δεν είναι να στηλιτεύσει το κόμμα του παραδείγματος που θα δείτε παρακάτω και το οποίο στις εκλογές του 2012 χωρίς να μπει στην Βουλή έτυχε χρηματοδότησης 750,000 ευρώ αλλά τους μιμητές σήμερα, το 2016. Η ατμόσφαιρα μυρίζει εκλογές και πολλοί καιροσκόποι ετοιμάζουν την μπίζνα τους είτε γλύφοντας την Ρωσία είτε με γενικόλογο και στρογγυλεμένο δήθεν πολιτικό λόγο, χωρίς να συγκρουόνται με κανένα. Στόχος είναι τα λεφτά, ο Πούτιν ούτε γνωρίζει τα μικρά αυτά κόμματα, ούτε τα χρειάζεται εφόσον κάνει την δουλειά του με τα συστημικά.Όσο για τα υπόλοιπα νεόκοπα κόμματα η ιδεολογική πλατφόρμα τους και ό λόγος τους δεν είναι τίποτα άλλο από μια γενικόλογη χασμωδία -συρραφή κοινότοπων και σοβαροφανών τσιτάτων και συνθημάτων.Σαν λένε ΄΄δωσμου τα λεφτά να φύγω να μην σε ζαλίζω»»
    Πολλοί θα βιαστούν να παρατηρησουν ότι τα κόμματα έχουν έξοδα, κάτι το οποίο δεν ισχύει στην περίπτωση μας, διότι εκτός απο την προεκλογική επιδότητση όλοι όσοι θα δουλεύουν σε αυτά τα μικρά κόμματα εντάσσονται σε δύο κατηγορίες, α. στα κορόιδα και β. σε αυτούς που πιστεύουν ότι το κόμμα θα μπει στην Βουλή και έτσι θα έχουν ΄΄μέσον΄΄ πολιτκό και θα επωφεληθούν απο αυτό μακροπρόθεσμα.Στο μεταξύ όλοι αυτοί δουλεύουν τζάμπα και τρέχουν με δικά τους έξοδα στις κομματικές εκδηλώσεις.
    Με τα παραπάνω δεν σημαίνει ότι εγκρίνουμε τα μεγάλα και συτημικά κόμματα,προς Θεού μην παρεξηγηθούμε.
    Η λύση δεν θα δοθεί από τα κόμματα.
    Η λύση θα δοθεί απο τους ίδιους τους Έλληνες όταν θα ξυπνήσουνε μετά απο την τουρκική εισβολή, σύντομα αυτό.
    Χρηματοδότηση των κομμάτων

  27. Ανώνυμος8 Νοεμβρίου 2016 – 10:42 μ.μ.
    Βλέπουμε δηλαδή ότι ακόμα και κόμματα που δε μπήκαν στην βουλή το 2012 κέρδισαν 750,000 ευρώ καθόλου άσχημα εάν σκεφτεί κανείς ότι η προεκλογική περίοδος καλύπτεται από το κράτος όπως αναφέρεται παραπάνω και συγκεκριμένα » Κάτι ακόμα πιο εξωφρενικό είναι ότι ενώ τα κόμματα λαμβάνουν μόνιμη ημερήσια άρα και ετήσια κρατική επιχορήγηση, όταν προκηρυχθούν εκλογές παίρνουν μέσα σε 30 ημέρες που είναι η διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, εκτός από τη μόνιμη χρηματοδότηση, έκτακτα για τις εκλογές μόνο, ποσό για το κάθε κόμμα ίσο με τα μισά λεφτά που λαμβάνει όλο το χρόνο! Δηλαδή υπάρχει η μόνιμη ετήσια επιδότηση και κάθε φορά που γίνονται εκλογές παίρνουν τα κόμματα αυτά χωριστά στην προεκλογική περίοδο το ήμισυ της ετήσιας κρατικής επιχορήγησης!»
    Δηλαδή η ίδρυση, προεκλογική περίοδος είναι δωρεάν και το μόνο που χρειάζεται είναι ένα γελοίο πσοσοστό, 1,5 % για κερδηθούν 750,000 ΜΕΤΡΗΤΑ !!!!!1
    ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΊΣΕΙ ΜΕ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ »ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ» :
    750.000 € θα πάρει ο Τζήμερος
    750.000 € θα πάρει ο Τζήμερος
    Για μόλις 0,9 % θα εισπράξει τελικά ο συνασπισμός των κομμάτων «Δημιουργία Ξανά» και «Δράση» την κρατική επιχορήγηση, αφού ο κομματικός τους σχηματισμός συγκέντρωσε τελικά το 1,59 % ενώ το κατώτατο όριο για τη χρηματοδότηση των κομμάτων είναι το 1,50 %,

    Ανώνυμος8 Νοεμβρίου 2016 – 10:44 μ.μ.
    Έτσι, παρότι τα «δύο κόμματα» μέσα σε σαράντα ημέρες έχασαν συνολικά πάνω από το 60 % της δύναμής τους (από το ποσοστό του 4,23 % που συγκέντρωναν και οι δύο μαζί στις εκλογές της 6ης Μαΐου, στις τελευταίες συγκέντρωσαν μόλις 1,59 %) θα εισπράξουν 750.000 ευρώ από τον κρατικό κορβανά.
    ΠΗΓΗ http://www.enikos.gr/politics/55723,750000–8a-parei-o-Tzhmeros.html
    Το hellenic sunrise δεν έχει τίποτα εναντίον της Δημιουργίας Ξανά, ίσα ίσα που μπορεί και να συμφωνει με πολλές απόψεις της. Στο κάτω κάτω η όλη διαδικασία είναι νόμιμη. Την παραπάνω ιδέα τρέχουν τώρα να αντιγράψουν πολλοί, πρώην αποτυχημένοι βουλευτές, νυν ιδιοκτήτες εκδτικών οίκων, διάφοροι καιροσκόποι.Καλά κάνουνε, αφού έτσι είναι ο νόμος. Εσείς τρέξτε να τους υποστηρίξετε.Θα φάτε καλά ……
    Είναι δυνατό να επιχορηγούνται και τα κόμματα εκτός Βουλής;

    Είναι δυνατό να επιχορηγούνται και τα κόμματα εκτός Βουλής;
    Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο!… Δεν φθάνουν οι –απαράδεκτες πέρα για πέρα- επιχορηγήσεις των κομμάτων της Βουλής, που υπερβαίνουν κατά πολύ το ποσό των 30 εκ. ευρώ, επιχορηγούνται και τα κόμματα που είναι εκτός Βουλής!! Πάντα ταύτα γιατί … «έτσι ορίζει ο νόμος», την ώρα που οι καρκινοπαθείς πεθαίνουν γιατί δεν έχουν φάρμακα και πολλοί χρεωμένοι πολίτες αυτοκτονούν έξω από τη Βουλή των Ελλήνων λόγω αδυναμίας επιβιώσεως!..

    ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ σε μια χώρα όπου το παράλογο θεωρείται λογικό και το παράνομο νόμιμο, δεν νομίζω ότι ως είδηση θα συγκινήσει κανένα αφού, για το θέμα αυτό, είναι τοις πάσι γνωστό, ότι παραβιάζουμε ανοικτές θύρες! Και ιδού γιατί:
    Διάβασα στο «Πρώτο Θέμα» ότι οι εκλογές της 17ης Ιουνίου(2012) δεν επέφεραν αλλαγές μόνο στον κοινοβουλευτικό χάρτη της χώρας αλλά και στα ταμεία των ίδιων των κομμάτων αφού κερδισμένοι και χαμένοι θα ανταμειφθούν ανάλογα πλέον από την κρατική επιχορήγηση.
    ΠΗΓΗ http://www.sakketosaggelos.gr/Article/2777/

  28. Ανώνυμος8 Νοεμβρίου 2016 – 10:40 μ.μ.

    Το 1984 η κυβέρνηση Ανδρέα Παπανδρέου με υπουργό Οικονομικών και εισηγητή τον κ. Δ. Τσοβόλα θέσπισε νόμο για τη χρηματοδότηση των κομμάτων από το κράτος. Στην εισηγητική έκθεση του νόμου αναφερόταν ότι για να παύσουν τα κόμματα να υποκύπτουν σε αξιώσεις μεγάλων οικονομικών παραγόντων που τα χρηματοδοτούν, θα έπρεπε πλέον να λειτουργούν με χρήματα κρατικά, έτσι ώστε ο δημόσιος βίος να ανεξαρτητοποιηθεί από κάθε μορφής επιδράσεις. Έκτοτε με μια σειρά τροπολογιών φτάσαμε τελικά στο Νόμο 2429 της 10-7-96 ΦΕΚ 155, όπου πλέον τα κόμματα παίρνουν θρασύτατα τεράστια χρηματικά ποσά από το κράτος με πρόσχημα την ανεξάρτητη λειτουργία τους. Ο φαινομενικά αθώος και σωστός αυτός νόμος έχει σήμερα καταλήξει σε μια επαίσχυντη ληστεία για δύο λόγους: πρώτα, γιατί τα λαμβανόμενα ποσά είναι τερατώδη και δεύτερον γιατί τώρα διαπλεκόμενοι μεγαλοαπατεώνες έχουν τα κόμματα υπό πλήρη εξάρτηση, οπότε το πνεύμα του νόμου… πάει περίπατο. Επειδή μάλιστα χρήματα λαμβάνονται μόνο από τα κόμματα που έχουν ήδη εισέλθει στη βουλή, το κράτος χρηματοδοτεί συγκεκριμένα κόμματα τα οποία έχουν ξεπέσει στη συνείδηση του λαού για να διαιωνίζουν τη νοσηρή παρουσία τους στο δημόσιο βίο και είναι παρά πολύ δύσκολο έως αδύνατο να δώσουν τη μάχη νέα κόμματα, αφού αποκλείονται από την κρατική χρηματοδότηση.
    Κάτι ακόμα πιο εξωφρενικό είναι ότι ενώ τα κόμματα λαμβάνουν μόνιμη ημερήσια άρα και ετήσια κρατική επιχορήγηση, όταν προκηρυχθούν εκλογές παίρνουν μέσα σε 30 ημέρες που είναι η διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, εκτός από τη μόνιμη χρηματοδότηση, έκτακτα για τις εκλογές μόνο, ποσό για το κάθε κόμμα ίσο με τα μισά λεφτά που λαμβάνει όλο το χρόνο! Δηλαδή υπάρχει η μόνιμη ετήσια επιδότηση και κάθε φορά που γίνονται εκλογές παίρνουν τα κόμματα αυτά χωριστά στην προεκλογική περίοδο το ήμισυ της ετήσιας κρατικής επιχορήγησης!
    Με τα κολοσσιαία αυτά ποσά γίνονται οι φιέστες των κομμάτων, η εξαγορά των συνειδήσεων των ψηφοφόρων, εξασφαλίζεται ο ασφυκτικός έλεγχος επί των ΜΜΕ, ανοίγονται γραφεία και στην τελευταία γειτονιά, πληρώνονται χρήματα για ξενοδοχεία, φαγητά, ταξίδια των εκλεκτών των κομμάτων, αμείβονται επίσης ένας μεγάλος αριθμός ημετέρων και χασομέρηδων που ταμπουρώνονται στα κομματικά γραφεία, ή μετακινούνται δήθεν σαν οπαδοί σε κάθε μετακίνηση ή περιοδεία των αρχηγών των κομμάτων
    ΠΗΓΗ https://web.facebook.com/KatargeseEpichoregesesTonKommatonTora/?fref=ts
    ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ-ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2012ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΝ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ 1,5 %ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ
    ΝΔ 15,4 ΕΚ.ΕΥΡΩ
    ΣΥΡΙΖΑ14,1 ΕΚ ΕΥΡΩ
    ΠΑΣΟΚ 7,5 ΕΚ ΕΥΡΩ
    ΑΝΕΛ 4 ΕΚ ΕΥΡΩ
    Χ.Α. 3,75 ΕΚ ΕΥΡΩ
    ΔΗΜΑΡ 3,4 ΕΚ ΕΥΡΩ
    ΚΚΕ 3,95 ΕΚ ΕΥΡΩ
    ΔΡΑΣΗ 750.000 ΕΥΡΩ
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ 750.000 ΕΥΡΩ

  29. Ανώνυμος8 Νοεμβρίου 2016 – 10:48 μ.μ.
    Μεγάλος κερδισμένος των εκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ που υπερτριπλαζιάζοντας τα ποσοστά του όχι μόνο αυξάνει εντυπωσιακά πλέον την παρουσία του στη Βουλή αλλά θα δει να μπαίνουν στα ταμεία του 14,1 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Το κόμμα της Κουμουνδούρου είναι το πλέον ωφελημένο μετά τις πρόσφατες εκλογές αν αναλογιστεί κανείς πως μέχρι και το 2011 η επιχορήγηση που εισέπραττε ήταν κάτι λιγότερο από 4 εκατ. το χρόνο.
    Η Νέα Δημοκρατία παρά την εκλογική της νίκη, οικονομικά βγαίνει ουσιαστικά χαμένη μιας και θα πάρει λιγότερα χρήματα σε σχέση με το 2011. Η λογιστική αυτή πτώση οφείλεται στο γεγονός πως για την επιχορήγηση λαμβάνεται υπόψη ο αριθμός των ψήφων και όχι το εκλογικό ποσοστό. Με δεδομένο ότι η Ν.Δ. το 2009 είχε 2.295.719 ψήφους και τώρα, τον Ιούνιο, πήρε 1.825.609 το αποτέλεσμα είναι να μειωθεί και η κρατική επιχορήγηση προς το κόμμα. Συγκεκριμένα από τα 17 εκατομμύρια ευρώ πέφτει στα 15,4.
    Μεγάλος χαμένος των εκλογών το ΠΑΣΟΚ που εκτός από την τρίτη θέση θα βρεθεί και σε δεινή οικονομική κατάσταση καθώς θα μειωθεί δραματικά η επιχορήγηση την ώρα που τα χρέη του κόμματος προς τις τράπεζες έχουν χτυπήσει «κόκκινο».Το ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με τα αποτελέσματα της 17ης Ιουνίου θα λάβει… μόλις 7,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ πριν από τρία χρόνια έπαιρνε 21,75 εκατομμύρια! (…)
    Κερδισμένοι των εκλογών θα πρέπει να θεωρούνται οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, η Χρυσή Αυγή και η Δημοκρατική Αριστερά που θα βάλουν για πρώτη φορά «ζεστό» κρατικό χρήμα στα ταμεία τους. Το κόμμα του κ. Καμμένου θα λάβει επιχορήγηση ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ, του κ. Μιχαλολιάκου 3,75 εκατομμυρίων ευρώ και του κ. Κουβέλη 3,4 εκατ. ευρώ.
    Στους χαμένους και το ΚΚΕ που θα δει την επιχορήγηση να μειώνεται καθώς τα χρήματα που λάμβανε «πέφτουν», από τα 5,2 εκατομμύρια το 2009, στα 3,95 εκατομμύρια τώρα.»
    Και τώρα η απίστευτη είδηση:
    «Το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 750.000 ευρώ από την κρατική επιχορήγηση θα εισπράξει τελικά ο συνασπισμός των κομμάτων «Δημιουργία Ξανά» και «Δράση» αφού στις εκλογές της 17ης Ιουνίου συγκέντρωσαν το 1,59% των ψήφων» (!!).
    Γνωρίζω την απάντηση! Υπάρχει νόμος που ορίζει ότι το κατώτατο όριο για τη χρηματοδότηση των κομμάτων είναι το 1,50%.
    Θαυμάσια!.. Και γιατί παρακαλώ πρέπει να επιχορηγούνται κόμματα που είναι εκτός Βουλής; Βάσει ποίας λογικής θα πρέπει κι αυτοί οι κύριοι να παίρνουν χρήματα από τον δημόσιο κορβανά την ώρα που οι καρκινοπαθείς, για παράδειγμα, πεθαίνουν γιατί δεν έχουν φάρμακα και κάποιοι άλλοι 77χρονοι συνταξιούχοι αυτοκτονούν στη Βουλή λόγω χρεών και αδυναμίας επιβιώσεως;
    Διαφωνούμε κύριοι! Και διαφωνούμε έντονα!… Οι επιχορηγήσεις πρέπει να σταματήσουν και για τα κόμματα που είναι μέσα στην Βουλή. Αν θέλουν να επιβιώνουν οικονομικά μπορούν να το κάνουν νόμιμα και με διαφανείς διαδικασίες μόνο από τις συνδρομές των μελών τους! Το επιχείρημα ότι οι επιχορηγήσεις πρέπει να γίνονται από το κράτος για να αποφεύγονται περιπτώσεις χρηματισμού ή εξάρτησης των πολιτικών κομμάτων από ιδιώτες είναι έωλο μετά την γελοιοποίηση που τους έκανε η «Ζήμενς» παρόλο που τα κόμματα ήσαν επιχορηγούμενα από το Κράτος! Έλεος κύριοι!… Έλεος πια!..

  30. Ανώνυμος7 Νοεμβρίου 2016 – 9:11 μ.μ.
    AYTO EΔΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.

    Giannis Paterakis6 Νοεμβρίου 2016 – 4:10 μ.μ.

    ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΕ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΥΣ,ΒΑΠΤΙΖΕΤΕ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΕ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΒΡΑΑΜ…

    ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΦΑΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΣΒΕΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ??

    ΟΠΟΤΕ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΜΠΕΕΕΕΕ,ΕΙΠΑ ΑΝΤΙΟ ΣΑΣ…

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ,ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΥΣΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΤΟΥ…

    ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ,ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΛΕΞΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ…

    ΑΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ,ΑΘΡΗΣΚΟΣ ΝΑΙ,ΕΧΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΝΙΩΘΩ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ…

    ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΜΟΝΑΧΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΦΑΡΑ ΠΡΟΗΡΘΑΝ,ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ…

    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΙΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ…
    ΔΟΓΜΑΤΑ,ΚΟΜΜΑΤΑ,ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΝΟΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ..

    ΔΙΧΟΝΙΕΣ,ΤΑΡΑΧΕΣ,ΠΟΛΕΜΟΙ,ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ,ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΔΕΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Giannis Paterakis8 Νοεμβρίου 2016 – 12:29 π.μ.
    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ;;;

    ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ, ΕΚΤΡΑΠΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΙΟΥΔΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΚΑΙ ΤΥΦΛΩΘΗΚΑΜΕ.

    ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΜΑΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΕ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ.

    ΟΙ "ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ", ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗ "ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ"…

    ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΑΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΡΥΦΑ…ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ…

    ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ, ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ "…..ΕΙΣ ΔΟΞΑΝ ΛΑΟΥ ΙΣΡΑΗΛ." ΠΑΝΤΡΕΥΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΗΣΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΩΣΙΜΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ, ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙ, Ο ΝΕΚΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΙΣ "…ΤΑΣ ΑΓΚΑΛΑΣ ΤΟΥ “ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ” ΑΒΡΑΑΜ" …

    ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΑΡΜΕΞΕ Η ΘΥΓΑΤΡΙΞΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΤΩΝ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΩΝ ,ΤΩΝ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΑΡΙΩΝ…

Comments are closed.