AΡΙΣΤΟΚΛΗΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΜΕΡΟΣ Α

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

2018 ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ο ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ, ΣΟΦΙΣΤΕΣ,
ΡΗΤΟΤΡΕΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ, ΠΟΙΗΤΕΣ ΚΛΠ. 


ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΟΦΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 
ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


(1) ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ 
ΑΠΟ ΕΘΝΙΣΜΟ-ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΔΗΛΩΣΕ ΜΕΤΑΞΥ 
ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  Ο ΗΡΩΙΚΟΣ
ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΟΛΥΖΩΙΔΗΣ :




ΕΠΙΣΗΣ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΟΛΥΖΩΙΔΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ 
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΣΜΟΣ-ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ 
ΘΕΜΕΛΙΩΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ 
ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΕΣΑΝ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ
Η ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΑΝΩ 
ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΤΕ ΒΙΑΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120
ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ 
ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ 
ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ. 


O υπατος των φιλοσοφων ο Αριστοκλης (Πλατων) ειναι ο πρωτος και μοναδικος Ελληνας Εθνικιστης.
Ο κορυφαιος φιλοσοφος ολων των εποχων μας διδασκει το πρωτο Ελληνικο-εθνικιστικο αξιωμα.

Ο Αριστοκλης διδαξε τα παντα για να επιβιωσει η Ελλαδα.


Μαλιστα εφτασε στο σημειο να παει εναντια στς ηθικες και φιλοσοφικες του αρχες και τις διδασκαλιες του, με μοναδικο σκοπο την εθνικη μας επιβιωση.

Ουδεποτε στην παγκοσμια ιστορια το εκανε αυτο καποιος αλλος Ελληνας Φιλοσοφος, σοφιστης, ρητορας, ιστορικος, ποιητης κλπ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.


Απο την μητερα, τον πατερα και ολους τους αλλους προγονους η πατριδα ειναι το πολυτιμοτερο, το σεβαστοτερο και το ιεροτερο πραγμα.
Με αυτο το αξιωμα ο Αριστοκλης καθορισε το τι πρεπει να ειναι η Ελλαδα για τους Ελληνες.

Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΘΥΣΙΑ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΦΟΥ. 

Ο ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΦΙΚΛΟΣΟΦΙΚΗ
ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΜΕΛΟΣ
ΕΩΣΦΟΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ 
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ.


Με μοναδικο τροπο και με τον πιο αξιοθαυμαστο μας διδαξε ο υπατος των φιλοσοφων ο Αριστοκλής τι είναι δικαιο, ηθικο, γεναιο, και αξιο τιμης.


Ο Αριστοκλής μας διδαξε την αρετη,την αγνοτητα, την συνυπραξη με τους αλλους ανθρώπους, και την ελευθερια με τροπο ανεπαναληπτο.
Οι μεγιστες πανανθρώπινες αρχες τις οποιες δημιουργησαν οι αρχαιοι Ελληνες διδαχτηκαν από τον Αριστοκλή με τροπους που ομοιοι τους δεν θα βρεθουν ποτε, από κανεναν άλλο φιλοσοφο και από άλλο λαο.


Διδαξε τα παντα ακομη και στους τομεις εργασιας. Για αυτό εγραψε στα ιερα του εργο την πολιτεια οτι ο κάθε Ελληνας θα πρεπει να εργαζεται στον τομεα οπου είναι ικανότερος ώστε να εχει οφελος η πατριδα και ο ιδιος.

Ο Αριστοκλης σε μια προσπαθεια να επιβιωσει η Ελλαδα από τους αλλοδαπούς εωσφοριστες του Δωδεκαθεου εφτασε να διδαξει εναντια στις ηθικες και στις φιλοσοφικες του αρχες.

Ο υπατος των φιλοσοφων o ιερος Αριστοκλης που επι πολλα ετη διδαξε στην ιεροτατη σχολη του την γεναιοτητα, την καλοσυνη, την ηθικη, την αρετη, την δικαιοσυνη, την αγαπη για την πατριδα και για το πως μπορει να είναι ενας ανθρωπος χρησιμος στην κοινωνια, ο ανθρωπος που διδαξε την αρετη με τοση τεχνη και την ομορφια αλλαζει πλεον την διδασκαλια
του για καλο του εθνους.


Τωρα ο ιδιος συνηδειτα εχει γινει ο πρωτος αρχαιος φιλόσοφος ολων των εποχων ο οποιος αλλα διδαξε και αλλα ζητουσε να κανουν οι Ελληνες για να επιβιωσουν ως εθνος.

Ο κορυφαιος φιλόσοφος ολων των εποχων ο Αριστοκλής ο οποιος μας διδαξε με τον πιο θαμαυστο τροπο την αρετη, την ηθικη και την αγαπη για την πατριδα, από μεγαλη αναγκη για να μην εξαφανιστεί δια παντος το Ελληνικο εθνος εκανε λοιπον κατι το μοναδικο.
Ο ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ ΠΗΓΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ 
ΚΑΙ ΗΘΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΕΣ.

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ
ΚΟΣΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ
ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
Ο Αριστοκλης θα μας διδαξει ότι ολοι οι γνήσιοι Ελληνες πρεπει να ζουνε μαζι σε κοινοβιο, να μοιράζονται τις γυναικες,και να μην παντρεύονται ποτε, για  να μην γνωριζει κανεις ποιο είναι το δικο του παιδι.

 
Ο Αριστοκλής με όλα αυτά που αναφερει, ζητα και διδασκει την
κοινοκτημοσυνη ολων των παιδιων και των γυναικων.

Αυτό το πραγμα το οποιο μας διδαξε ο υπατος των φιλοσοφων δεν συμβαινει ουτε στο ζωικο βασιλειο. Ακομη και τα ζωα γνωριζουν ποια είναι τα παιδια τους.

Με αυτη την προταση του ο υπατος των φιλοσοφων ο Αριστοκλης επι της
ουσιας μας ζητα και μας διδασκει να γινουν οι Ελληνες κατώτεροι ακομη και από τα ζωα.

Τοσο θανάσιμος ηταν ο κίνδυνος για το Ελληνικο εθνος εξαιτιας των αλλοδαπων εισβολεων, για αυτο ο Αριστοκλης μας διδαξε να ζησoυμε με τροπο πολυ κατωτερο και από αυτόν με τον οποιο διαβιωνουν τα κτηνη.


Επισης μας διδασκει την κοινη στρατιωτικη εκπαιδευση – παιδεια για τους ανδρες και τις γυναικες. Αναφερει ότι είναι απαραιτητο οι γυναικες να εχουν την ιδια εκπαιδευση στον στρτατιωτικο τομεα με ολους τους ανδρες και το ιδιο μορφωτικο επιπεδο.

Όλα αυτά τα εκανε για έναν πολύ ιερο σκοπο ο Αριστοκλής, διοτι ηθελε να μας κανει πραγματικα αδερφια, να μας κανει ένα σωμα και μια ψυχη ώστε να επιβιώσουμε από τον αφανισμο που ειχε επιφερει η σκλαβια από το εωσφορικο και εβραικο δωδεκαθεο.

Δεν υπηρξε ποτε κανενας άλλος φιλόσοφος σε ολο τον κοσμο ο οποιος  απο αγαπη για την πατριδα του να παει εναντια στις πεποιθήσεις του την ηθικη και την φιλοσοφια με ένα και μοναδικο σκοπο την συνεχεια, την
επιβίωση του Ελληνικου εθνους.

Δεν ηταν ποτε δυνατον από την μια στιγμη στην άλλη να εχει γινει τοσο πολύ
 “ανήθικος” ειτε να εχει “χασει” τα λογικα του, ώστε να τα διδασκει όλα αυτά ξαφνικα και χωρις σοβαρο λογο εναντια στις ηθικες του και στις φιλοσοφικες του αρχες, ώστε να καταστρεψει τον εαυτο του και την υστεροφημια του και φυσικα να κλεισει η σχολη του.




Όμως κανενας μαθητης δεν εφυγε ποτε από την σχολη του Πλατωνα.

Αυτό διοτι ολοι οι μαθητες του γνωριζαν σχετικα με το εωσφορικο δωδεκαθεο.
Σε διαφορετικη περιπτωση θα εφευγαν ολοι οι μαθητες και θα εκλεινε η σχολη του Πλατωνα.


Το ιδιο συμπεριφερθηκαν και ολοι οι γνήσιοι Ελληνες, οι οποιοι ηταν διπλα στον αγιο Αριστοκλή και στις διδασκαλιες και τις προτασεις του για την εθνικη μας επιβίωση.

Σε καμια των περιπτώσεων οι αλλοι φιλοσοφοι και ειδικα οι σοφιστες με τους οποιους βρισκοταν σε πολυ εντονη διαμαχη ο Αριστοκλής με τον Σωκρατη,
δεν θα δεχοταν αυτην την διδσκαλια του Αριστοκλή εάν δεν ηταν ζητημα ζωης και θανατου για το Ελληνικο εθνος.  


Κυριολεκτικα δεν θα εβρισκε τοπο να σταθει ο Αριστοκλής, καθως ολοι οι Σοφιστες θα μιλουσαν δημοσιος και παρα πολύ σκληρα εναντιον του.
Πολύ ενδεικτικα σας αναφερω τα εργα του Αριστοκλή με τιτλους, 
Πρωταγόρας και Ιππιας οπου η διαμαχη μεταξυ φιλοσοφων – σοφιστών βρισκεται στο απογειο της.

Ειδικα στο εργο του Ιππιας είναι παρα πολυ μεγαλη η διαμαχη του Αριστοκλή, ο οποιος στους διαλογους με τον Σωκρατη και τον Ιππια. αναφερονται απίστευτα πραγματα για το επιπεδο του αγιου και υπατου των φιλοσοφωνν.


Μετα από όλα αυτά τα απίστευτα ο Ιππιας με μεγαλη απορια θα ρωτησει, τον Σωκρατη σχετικα με αυτα τα πολύ ανοητα πραγματα, τα οποια προκαλεσαν την απορια του Ιππια.

Όλα αυτά με μοναδικο σκοπο να αποδειξει ότι μονον οι φιλοσοφοι είναι ικανοι να διδαξουν τι είναι ηθικο, καλο, δικαιο. τιμιο, γεναιο, και χρηαιμο για το Ελληνικο Εθνος.

Ο υπατος των φιλοσοφων μισουσε τους σοφιστες για αυτό δημοσιος και μεσα απο τους διαλογους με πρωταγωνιστη τον Σωκρατη, αφεφερε ότι οι σοφιστες διαφθειρουν και καταστρεφουν ηθικα τους νεους.
Η αντιπαλοτητα μεταξυ φιλοσοφων και σοφιστών ηταν παρα πολύ μεγαλη.

Ο Αριστοκλής πρωτοστατουσε απο την πλευρα των Ελλήνων φιλοσοφων,
σε αυτην την φιλοσοφικη και ρητορικη διαμαχη. 

Ακομη και μικρότερης σημασιας ηθικο παραπτωμα να εκανε ο Πλατων δεν υπηρχε περιπτωση να γλυτωσει απο την οργη των σοφιστών τους οποιους κατηγορουσε ως τους χειροτερους και τους πιο ακαταλληλους για την διαπαιδαγωγηση των Ελλήνων




Αυτην την ιερη διδαχη την διαβασαν στην Συρια, το Κουρδισταν, το Ισραηλ, την Νορβηγια και την εφαρμοζουν με παρα πολύ μεγαλο σεβασμο.


Δυστυχως για εμας τα διδαξε ο Αριστοκλής για να επιβιώσουμε όμως οι αλλοι λαοι το εφαρμοζουν.


Κλεινοντας ωςΑγγελος Γιαννόπουλος σας υπενθυμιζω για μια ακομηη φορα, οτι γνήσιοι Ελληνες εθνικιστες, είναι μονον οσοι ζητουν σε καθημερινη βαση την εφαρμογη του αρθρου 120 του Ελληνικου συνταγματος την καταργηση των κομματων και την αλλαγη πολιτευματος.


Ακομη γνήσιοι Ελληνες Χριστιανοι εθνικιστες, είναι οσοι στηριζουν , ο ενας τον άλλο σε όλα τα επιπεδα, ηθικο, κοινωνικο, οικονομικο.



Oι γνήσιοι Ελληνες χριστιανοι εθνικιστες παντοτε πηγαινουν τα παιδια τους σε μουσικα σχολεια, στην εκκλησια, στο καταχητικο, στο αθλημα του παγκρατιου και ειναι συμφωνοι να υπηρετουν οι γυναικες στον Ελληνικο στρατο. 

Πανω απο ολα οι γνησιοι Ελληνες μαθαινουν στα παιδια τους την πραγματικη Ελληνικη ιστορια, διοτι ενας λαος που δεν γνωριζει την πραγματικη του ιστορια δεν εχει ουτε παρον ουτε μελλον, ουτε ηθικη-πνευματικη, πολιτικκη και στρατιωτικη δυναμη.
 

Επισης ολοι οι πραγματικοιοι Ελληνες-εθνικιστες
προστατευουν,ολους τους ηλικιωμένους που πουλανε καστανα, χορτα, κουλουρια, λιβανι, σκορδα για να επιβιωσουν.  

Φυσικα προστατευουν παντοτε της Ελληνιδες από τους λαθρο , για να μην εχουν την τυχη της Μυρτους.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ
ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ.


Ευχομαι να αναστηθεί ο Χριστος πραγματικα μεσα στις καρδιες ολων των Ελληνων, για να εχουμε δικαιωμα στην Εθνικη και ατομικη επιβίωση.


Επαναλαμβανω είναι τραγικη ειρωνια και παρα πολύ μεγαλη προσβολή προς τον Χριστο αυτην την εποχη οι σατανιστες να στηριζουν ο ενας τον άλλο σε όλα τα επίπεδα οικονομικο, ηθικο, κοινωνικο.



Στον αντιποδα αυτοι που δηλωνουν χριστιανοι να
αδιαφορει ο ενας για τον άλλο ,ειτε να κανει κακο ο ένας στον άλλο.

Παγια αρχη μου είναι ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν. 
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους, ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους. 
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει ; Εναι λοιπον δικαιο να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως ;

Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.

Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται, ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.





loading...

22 thoughts on “AΡΙΣΤΟΚΛΗΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΜΕΡΟΣ Α

  1. ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΚΕΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΟΖΕΥΓΑΡΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΚΛΑΝΙΑΡΗΔΕΣ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΛΕΠΙΔΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΡΑΦΙΚΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥ ΓΥΦΤΑΚΟΥ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΕΞΩ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΛΣΙΤΑ ΚΑΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑ ''ΜΙΚΡΟΙ'' ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΔΕΝ ''ΞΕΡΑΜΕ '' ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ!!!! ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΗΣΕΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΔΙΚΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΤΡΙΑΝΤΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥ΄ΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΟΩΡΟ ΒΡΑΧΥΣΩΜΟ ΓΙΟΥΦΤΑΚΟ ΣΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ. ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑ ΕΔΩ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ? ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΖΩΡΙΣ ΓΥΦΤΟ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΥΡΟΕΙΔΕΣ ΚΑΠΟΤΟΠΑΝΟ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΜΑΝΕΣΝ ΜΕ ΚΛΑΡΙΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ''ΑΝΕΣΗ'' ΜΕ ΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΜΕ ΕΥΤΑΞΙΕΣ ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΨΥΧΑΦΩΦΟΥΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ? ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΕΔΩ ΧΩΡΙΣ ΤΣΑΠΕΛΟΓΥΦΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙ? ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΑΛΟΥ? ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ τΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ Η ΖΩΗ ΤΟΥ!!! ΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΗΡΑΝ ΦΟΡΑ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΣΙΣΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ. ΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΟΜΟΥΝΑΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΩΡΕΙΑ ΤΣΑΠΕΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟ ΣΚΥΛΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΤΣΑΠΕΛΑ? ΠΑΡΤΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ 150αρι ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΥΛΩΤΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ Ο ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΧΩΡΙΚΟΣ ΕΔΙΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Τ'ΑΡΠΑΖΕ Η ΚΑΑΡΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΧΛΑΑΤΣΣ ΤΑΧΩΝΕ ΚΑΤΑΣΑΡΚΑ ΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΝΙ'ΤΣ ΕΔΙΝΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΓΕΡΟ ΣΟΥΣΚΟΥΛΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Η ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΨΕΛΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΣΟΥ ΚΥΛΟΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΨΕΛΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΟΤΑ…ΛΟΤΑ…ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΣΤΑΓΑΚΗΣ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΡΧΕΤΕ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΤΕΛΈΙΩΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΟΥ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΛΑΡΙΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΟΡΙΝΟ….

  2. Ακόμα καταζητείτε το ζεύγος Σώρρα καθώς είχαν κριθεί ένοχοι από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πάτρας για υπεξαίρεση κατ΄ εξακολούθηση με ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για τον καθένα…

    Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών απέρριψε σήμερα το πρωί την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής που είχαν υποβάλει, μέσω του συνηγόρου τους, ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του.

    Υπενθυμίζεται ότι το ζεύγος Σώρρα καταζητείται από την Αστυνομία, καθώς τον περασμένο Μάρτιο αμφότεροι είχαν κριθεί ένοχοι από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πάτρας για υπεξαίρεση κατ΄ εξακολούθηση με ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για τον καθένα.

    ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ? ΑΝΤΕΕ ΝΤΕΕΕ!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΥΡΟΚΥΛΩΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ??? ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΤΣΑΠΛΕΟΦΑΓΕ ΤΡΕΞΕ ΚΡΥΨΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ!!!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑΑΑΑ
    ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΨΩΦΗΣΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ….Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΑΤΟΝ ΣΩΘΕΙΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ!!!! ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΕΝΙΚΗΣΑΣΕ ΣΩΡΡΑ ΑΝΕΚΡΑΞΕ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ……ΘΑ ΣΟΥ ΣΚΙΣΩ ΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΘΗ ΜΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΡΑΞΕΙ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Ο Κος ΚΑΘΗΓΤΗΣ ΜΟΛΙΣ ΣΟΥ ΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΕ!!!! ΣΩΡΡΑΣ? ΤΣΑΠΕΛΑ? ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ…ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ

    Ανώνυμος21 Ιουλίου 2017 – 4:46 μ.μ.
    ΤΙ ΨΩΛΙΑ ΕΦΑΓΕ ΠΑΛΙ Ο ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟΓΥΦΤΙΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΙΥΡΓΗΜΑΤΩΝ!ΔΕΝ ΑΝΑΣΤΕΛΕΤΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΤΩΝ 8 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!!!
    ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ??????
    ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ??????
    ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ??????
    ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ??????
    ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ??????
    ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ??????
    ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ??????
    ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ????

  3. ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
    ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΨΩΡΡΑ.

    ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΑΤΕΣ.

    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΚΛΕΜΕΝΑ 10ΕΥΡΑ, 150 ΕΥΡΑ ΚΑΙ
    500ΕΥΡΑ.
    ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ
    ΘΩΜΗ.

    ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ. ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ
    ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΝΑ ΨΩΦΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ.

  4. Ειδαν τον ψωρρα ντυμενο παπα.

    Χαχαχαχαχαχαχαχα και εγω τον ειδα τον ψωρρα ντυμενο μπαλαρινα και χορευε πανω στον παγο με το μορφεα τη λιμνη των γυφτων χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  5. Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕΙΣΤΗΚΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.,ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ 400 ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ..������

    ΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟΝΤΑ…!!!

    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΟΤΕΡΑ ΟΡΝΙΑ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΡΙΩΝ,ΟΜΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΙΤΟ ΑΦΟΥ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΛΕΞΗ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ,ΕΧΟΥΝ 50,000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ…

    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ…!!!!

    https://www.facebook.com/ippokratis.skonidis/videos/1798665306810725/

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ…

    Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,ΚΛΕΨΙΑ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΒΒΙΝΙΑ??

    ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΥΒΡΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΓΕΙΕΙΣ…
    ΟΥΣΤ ΜΙΑΣΜΑΤΑ,ΟΥΣΤ…!!!!

  6. ΖΕΙ Κ ΑΥΤΗ Η ΛΕΠΡΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ,ΟΠΩΣ Κ Ο ΠΑΤΕΡΟΣΤΑΓΑΚΗΣ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΡΑΒΙΝΟΥ!!!ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΠΑΛΙΟΛΕΡΕΣ!ΟΥΣΤ!

    Ανώνυμος29 Δεκεμβρίου 2017 – 9:52 π.μ.
    ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΕ ΔΩΣΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΑΡΙΣΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΘΑΡΗ. ΕΦΑΓΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΟΥΤΕ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ. ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΟΥ Η ΝΑΝΣΥ ΣΕ ΕΚΛΑΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΔΩΣΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΑΛΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΘΑ ΠΑΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΕΣΕΙΣ Η ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΜΟΡΙΟΥΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΠΑΖΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΜΕΝΗ ΓΙΟΥΦΤΑΚΟ ΚΑΝΟΙΝΙΣΕ…ΛΙΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΣΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑΚΟ

    Απάντηση

    Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2017 – 9:37 μ.μ.
    Salom Aβρααμ….Salom Σεβαστε Ραββινε Υoshef ποσο μεγαλη ειναι η χαραμα μας που σας βλεπουμε παλι…εμενα ειναι μεγαλυτερη αδελφε Αβρααμ μεγαλυτερη….αυτο το ξερουμε ποιος καλος ανεμος σας εφερε παλι κοντα μας? μην ειναι η γιορτη του γιομ κιπουρ AVENSALOM MELEHEM μην ειναι που επιασε τα 109 ο Αδελφος Ισαακ και πρεπει να υπογραψουμε για εκεινα τα ακινητα προτου παει ταξειδι μακρυνο τι να ειναι?….λιγο απο ολα μα πιο πολυ εφερα οδηγιες απο τα κεντρικα για τον ξερεις τον καταζητουμενο μαζι με τον μπουχεσα που κουβαλαει μαζι του εχουμε καποια σχεδια να εκτελεσουμε θα τα πουμε αναλυτικα στην Συναγωγη βλεπεις απο το κρυψιμο στους υπονοιμους εχει παθει ασθενεια χλουτσου χλουτσου εφερα και ενα εμβολιο μπας και κανει τιποτα για να μην ψωφησει ακομα μεχρι να τελειωσουμε την δουλεια μας πιστευων να καταλαβες….ναι καταλαβα Σεβαστε αδελφε καταλαβα ξερω παρε μια τσαπελα παρε και το εμβολιακι σου και μια τσιμπισια σου μονο φτανει αεροπλανο να σε κανει και φουυυππ!!!! Αααα χα χα χα χαααααα σε καλο σου με εκανσ και ευθυμησα να ανημερα του γιομ κιπουρ ε αφου τα ξερεις εσυ αφησε τις τσαπελες πισω απο τους καδους περναει ο τσαπελογυφτος και τις μαζευει και μετα προχωραμε κανονικα στην φαση Β'οπερ μεθερμηνευομενον θα του φυγει το καφασι!!!!….ααα χα χα χαααααα ξανα γελωτας ναι ναι ετσι θα γονει θα ελθουν και τα γυφτικα κλαρινα να του τραγουδησουν απανω απ'την κασσα του την στολισμενη με τσαπελες και μπρουσαλιο ενω θα ριχνουν πετσινα δολλαρια απο το καταπλασμα του χαα χα χα χααααααααα αντε πολυ χαρηκα που τα ειπαμε Hava nagila Hava καλο κατευωδιο να εχει το Βοδιο χααααααααααα salom….salom..

    Απάντηση

    Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2017 – 9:44 μ.μ.
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΗΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛΙΟΥ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΘΕ ΣΥΝΤΟΜΑ Ν' ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ.
    ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΛΕΙΦΤΗ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑΡΙΚΙΩΝ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΨΕΙ Η ΛΟΡΔΑ ΤΟΝ ΚΟΠΡΙΤΗ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.

  7. Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ Η ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕΙΣΤΗΚΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.,ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ 400 ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ..������

    ΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟΝΤΑ…!!!

    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΟΤΕΡΑ ΟΡΝΙΑ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΡΙΩΝ,ΟΜΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΙΤΟ ΑΦΟΥ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΛΕΞΗ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ,ΕΧΟΥΝ 50,000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ…

    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ…!!!!

    https://www.facebook.com/ippokratis.skonidis/videos/1798665306810725/

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ…

    Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,ΚΛΕΨΙΑ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΒΒΙΝΙΑ??

    ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΥΒΡΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΓΕΙΕΙΣ…
    ΟΥΣΤ ΜΙΑΣΜΑΤΑ,ΟΥΣΤ…!!!!

  8. ΕΛΑ ΓΩΡΓΟ?…ΝΑΙ ΕΛΑ…ΑΑΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΕΣ ΜΟΥ?….Ε ΒΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ 250 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ liga htan ΠΡΟΣΠΑuΗΣΑΝ ΝΑ ΜpΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕΣΑ ΕΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΓΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ Κου ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ Ε ΤΟΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΩΜΕΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΩΜΕΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΛΟΙ ΞΕΧΥuΗΚΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡvΤΟΥΣΑΝ ''ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ'' ΓΙΩΡΓΟ ''ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ'' ΝΑ ΤΙ ΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥΣ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΡΓΗ ΣΟΥ ΛΕΩΩ….ΕΕΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ?…..ΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ? ΝΑ ΚΑΚΟΝΙΣΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ Ο ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ ΦΥΓΟΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΜΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΓΙΩΡΓΟ!!!!….ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ?….ΝΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΔΟΙΟΦΥΛΛΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΟΚΥΛΩΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΥΙΚΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΟΧΙΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΖΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΘΙΓΓΑΝΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ 10ρικια ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΕΠΟΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΝΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΑΜΒΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ 20,000 ΕΥΡΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΩΣΤΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΖΕΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΜΕΙΦΘΕΙΤΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΔΙΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΧΕΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΜΑΗΣΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΝΑ ΣΚΑΝΕ ΤΑ 10ρικα ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ 150ρικα ΝΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΚΑΤΙ ΜΑΤΖΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΦΡΕΝΙΑΖΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ?.. ΤΩΡΑ ΣΥΝΗΛΘΑΝ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΤΖΟΥΝΙΑ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΑΙ ΗΛΘΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΝ ΓΥΦΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ!!!!….ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?…ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΩΡΓΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΠΟΥΡΤΖΟΥΧΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΦΕΡΕ ΜΕ ΤΟ ΑΓΡ0ΤΙΚΟ ΚΑΜΙΑ 20ρια ΚΑΣΣΕΣ ΣΟΔΑ ΚΡΥΑ ΣΟΔΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ''ΧΩΝΕΨΟΥΝ'' ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΙ!!!…..ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΞΕΡΑΝΕ ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΛΙΖΑΝΕ?ΑΣ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΣΩΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ…ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΟΠΥ ΦΥΓΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ Κου ΚΑΗΓΗΤΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΟΤΚΑ Β,ΚΟΡΕΑΣ ΑΑΑ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ….ΝΑΙ ΝΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΕ ΘΕΟΣ ΣΥΧΩΡΕΣΤΟΝ ΤΟΝ ΓΙΟΥΦΤΟ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ…salom….salom..

  9. http://www.ksipnistere.com/2017/12/6_31.html?showComment=1514712628375#c1480617604141582295
    Ανώνυμος31 Δεκεμβρίου 2017 – 6:32 μ.μ.
    ΕΔΩ :https://plus.google.com/115895072974590466416 ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΩΣ ΜΑΝΕΣΗ ΜΑΝΕΣΙΩΤΗ

    ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΗ ΜΑΝΕΣΗ ΜΑΝΕΣΙΩΤΗ ΩΣ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ
    ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΗΚΗ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ

    http://www.iefimerida.gr/news/325687/poia-einai-i-syzygos-toy-artemi-sorra-poy-katadikastike-mazi-toy-eikones

  10. .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  11. .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  12. Giannis Paterakis1 Ιανουαρίου 2018 – 7:18 μ.μ.
    Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ!!!

  13. Giannis Paterakis1 Ιανουαρίου 2018 – 7:03 μ.μ.
    ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ

  14. ΧΑΧΑΧΑΧΑ,

    ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ
    ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟ
    ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑ.

    ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ
    ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ :

    Ανώνυμος1 Ιανουαρίου 2018 – 8:36 μ.μ.
    Ειδαν τον ψωρρα ντυμενο παπα.

    Χαχαχαχαχαχαχαχα και εγω τον ειδα τον ψωρρα ντυμενο μπαλαρινα και χορευε πανω στον παγο με το μορφεα τη λιμνη των γυφτων χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  15. Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

    ΠΑΠΑΔΑΤΟ ΒΙΤΡΙΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΑΝΩΜΑΛΟ

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ

    ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΤΟΤΣΙΝΟΡΑ (ΚΑΙ ΤΑΜΠΟΝ)

    ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΠΙΑΣΜΕΝΟΥ ΚΩΤΣΟΥ

    ΑΚΤΙΟΝ AIDS ΜΗΤΣΟΤΑΚΑ ΤΑΚΑ

    (ΤΑ ΑΤΙΜΑ ΠΑΡΙΖΙΑΝΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ)

    ΜΚΟ ΦΡΑΚΣΙΣ ΕΝΤΕΡΟΚΟΛΙΤΙΣ ΣΠΙΤΩΣΙΣ

    ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ

    ΝΚΟ ΤΟ ΦΡΑΠΟΓΑΛΟ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΟΥ

    ΜΚΟ ΑΝΤΙΓΟΝΗ Η ΜΟΥΣΑΤΗ ΤΡΙΒΟΜΟΥΝΑ

  16. Ioanna Zarkatzia ΑΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ: ΤΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ; ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΑΞΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΠΙΣΤΑ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΟΝΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο Α ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ Α. Σ. ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ.

  17. Ηρακλής Καπετανάκης Αχαχα

    Καλημερα Καζαμια

    Μονο για αρχαιοκαπηλια;
    Το ποινικο μητρωο του τρισεκατομμυριουχου εξαφανισμενου καταζητουμενου Εθνοσωτηρα ειναι στολισμενο σαν Χριστουγεννιατικο δεντρο

    7 μηνες για αρχαιοκαπηλεια
    8 μηνες για πλαστογραφια
    12 μηνες για ηθικη αυτουργια σε πλαστογραφια
    28 μηνες για εκβιαση συκοφαντικη δυσφημιση ψευδη καταμηνυση
    96 μηνες για υπεξαιρεση
    φυγοδικει και εχει εκδοθει ενταλμα συλληψης του για απατες εις βαρος του δημοσιου, τραπεζων, ταμειων κλπ
    Οι καταδίκες Σώρρα για αρχαιοκαπηλία, υπεξαίρεση και πλαστογραφία
    https://e-thessalia.gr/katadikes-sorra-gia-archeokapilia…/

  18. Δημητρης Καζαμιας
    Χθες στις 4:53 μ.μ. ·

    "ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥ"
    δεν γνωριζα οτι ο σωρας κατηγορηθηκε το 2002 για σοβαροτατο αδικημα αρχαιοκαπηλειας και καταδικαστηκε.

  19. Hera Baziotopoulou Επειδή ξέρετε περισσότερα από μένα, αληθεύουν τα εξής; Σε κάποιο (μάλλον προσωπικό) δικαστήριο είπε στην έδρα ότι δεν την αναγνωρίζει, έφυγε και πήγε απέναντι σε καφετέρια και φυσικά καταδικαστηκε; Επιπλέον και αυτό αφορά τις Ε.ΣΥ. Δεν πήγε να καταθέσει στον εισαγγελέα ως μάρτυρας όταν τον κάλεσε για την μήνυση προς τους 300, η υπόθεση μπήκε στο αρχείο και μηνύεται για ψευδή καταμήνυση; Αυτός θεωρείται ορκισμένος; Ή προδότης;
    1
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 ημέρα
    Δημητρης Καζαμιας
    Δημητρης Καζαμιας ΚΑΡΑΠΡΟΔΟΤΗΣ ΛΕΓΕΤΑΙ

  20. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ Την καμπάνα που έφαγε με 8 χρόνια και στέρηση λέγατε πως είναι Συνομωσία και ότι τον κυνηγούν για να μην ελευθερώσει τον πλανήτη.
    Γιατί δεν αναρωτηθήκατε γιατί έπεσε τόσο βαριά καμπάνα για απάτη;
    Απλά γιατί τα δικαστήρια ξέρουν το τι κουμασι είναι και πόσες φορές έχει απασχόληση την δικαιοσύνη και πόσες υποθέσεις εκκρεμούν εκτός της πολιτικής του και θρησκευτικής του πορείας !!!!
    Και κάτι τελευταίο η καταγωγή του είναι τσιγγανος η Αρβανίτης για να μην στενοχωρηθούν οι ελληναράδες.
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 ημέρα
    Νίκος Μπαλαντίνης
    Νίκος Μπαλαντίνης Τσιγγάνος είναι

  21. PALI ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΒΓΗΚΕΣ ΡΕ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ ΓΙΑ
    ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟ.

    ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΚΟΥΜΑΝΕ.

  22. Ηρακλής Καπετανάκης Αχαχα

    Καλημερα Καζαμια

    Μονο για αρχαιοκαπηλια;
    Το ποινικο μητρωο του τρισεκατομμυριουχου εξαφανισμενου καταζητουμενου Εθνοσωτηρα ειναι στολισμενο σαν Χριστουγεννιατικο δεντρο

    7 μηνες για αρχαιοκαπηλεια
    8 μηνες για πλαστογραφια
    12 μηνες για ηθικη αυτουργια σε πλαστογραφια
    28 μηνες για εκβιαση συκοφαντικη δυσφημιση ψευδη καταμηνυση
    96 μηνες για υπεξαιρεση
    φυγοδικει και εχει εκδοθει ενταλμα συλληψης του για απατες εις βαρος του δημοσιου, τραπεζων, ταμειων κλπ
    Οι καταδίκες Σώρρα για αρχαιοκαπηλία, υπεξαίρεση και πλαστογραφία
    https://e-thessalia.gr/katadikes-sorra-gia-archeokapilia…/

Comments are closed.