4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

ΤΟ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟ ΠΟΤΑΜΙ…  
ΑΘΗΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ!


ΒΙΝΤΕΟ

Στο χθεσινό άρθρο μου, ενημέρωσα ότι για τεχνικούς λόγους δεν μπόρεσα να ανεβάσω εχθές το βίντεο που τράβηξα.
Το αναρτώ, λοιπόν, σήμερα.

 Επειδή γνώριζα πολύ καλά όλη την προπαγάνδα αποπροσανατολισμού που θα άρχιζαν τα ΜΜΕ (με μπροστάρηδες τα κρατικά κανάλια και κυρίως την ΕΡΤ3), διάλεξα να μην ασχοληθώ ούτε με τις ομιλίες, ούτε με τον αριθμό των συγκεντρωμένων.

Εγκαταστάθηκα στην ταράτσα της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών και από τις 11.45 π.μ. έως 4.00 μ.μ., κατέγραφα το αστείρευτο ποτάμι των εκατοντάδων χιλιάδων προσερχομένων μόνο από τη λεωφόρο Νίκης, στην παραλιακή. Επίσης και από θαλάσσης φίλοι μου κατέγραφαν όλο αυτό το ποτάμι του λαού.

Η εικόνα που θα δείτε, μιλάει από μόνη της. Δείχνει το αστείρευτο ποτάμι, δείχνει την “ποιότητα” των προσερχομένων, την κοινωνική διαστρωμάτωση κ.λ.π. Αυτή ξεκαθαρίζω, δεν ήταν δουλειά δική μου, ήταν της ΕΡΤ-3, την οποία πληρώνουμε.

Αφού όμως εκείνη τον Λαό που την πληρώνει «τον γράφει στα παπούτσια της», αναγκάσθηκα για την καταγραφή και προβολή της αλήθειας, να καλύψω εγώ αυτή την πτυχή του συλλαλητηρίου.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ





loading...

1 thought on “4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

  1. ''Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ Σ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ''.ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ,ΤΟΤΕ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

Comments are closed.