ΑΔΙΚΗΜΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4 *

– ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ





















Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται, ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.



Παγια προσωπικη μου αρχη ειναι ότι ολοι οι λαοι και ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .


Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους , οι οποιοι δεν συμφωνουν, ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.

Οι νεοταξιτες εωσφοριστες δεν χανουν την ευκαιρια να προσβαλλουν με πολυ αισχρους τροπους την θρησκεια μας και την πατριδα μας. 

Ειναι γνωστο οτι το μοναδικο εμποδιο απο τα αρχαια χρονια για να επικρατησουν ο εωσφορισμος και η νεα ταξη ειναι ο Ελληνοχριστιανισμος. 

Αυτο το οποιο εγινε με την συγκεκριμενη φωτο στο Facebook ειναι πολυ βαρια προσβολη στην ορθοδοξια και στον Ελληνισμο.

Νεοταξιτης ραγιας παρουσιαζει την παναγια με δυο οπλα στα χερια , αλλα και τατουαζ οπως αναφερει μια κοπελα. 

Οι ανωτεροι πολιτιστικα και ηθικα Ελληνες εδω και αιωνες δεν εκαναν ποτε κατι αντιστοιχο για να διακωμωδησουν τους δαιμονες και τον εωσφορο. 

Για μια ακομη φορα οι νεοταξιτες δειχνουν την αμαθεια και την ανηθικοτητα τους, την οποια καλυπτουν με μισος και χυδαιολογιες.

Παραλληλα ειναι εμφανες το θανασιμο και παναρχαιο μισος τους για την Ελλαδα και τον χριστιανισμο.

ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ.

Η Ελλαδα είναι το μοναδικο εθνος στον κοσμο το οποιο  

προσδιοριζει 



με 


το


θρήσκευμα την εθνικη ιδιοτητα. 


Αυτό το καθορισαν με το αιμα και τους αγωνες τους οι Ηρωες του 1821. Εν συνεχεια το ψηφισαν και στις τρεις εθνοσυνελεύσεις που ακολουθησαν σε Επιδαυρο, Αστρος και Τροιζηνα.

Α ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ.

Σημαντικότερο ολων εiναι το β αρθρο της εθνοσυνελεύσεως διοτι δωθηκε ο ορισμος για το ποιοι είναι πραγματικοι Ελληνες. 

Στο αρθρο αναφeρεται ότι : Oσοι αυτόχθονες κατοικοι της επικράτειας της Ελλάδος πιστευουσιν εις Χριστον, εισιν Έλληνες και απολαμβανουν ανευ τινος διαφορας ολων των πολιτικων δικαιωμάτων.

Στο συνταγμα των επαναστατημένων Ελλήνων του 1821, υπάρχουν πολλές αναφορές στην Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια.

Νομικη διαταξη της Ανατολικης Χέρσου Ελλαδος, η Οργανισμος του Αρειου πάγου, Γερουσίας της Ανατ. Ελλαδος, 4/11/1821: Οι κοινωνικοι νομοι των αειμνηστων χριστιανων αυτοκρατορων της Ελλαδος μονοι ισχυουσι κατα το παρον εις την Ανατολικην Χέρσον Ελλάδαν.

Πολίτευμα της Ελλάδος 1/1/1822, οπου μεταξυ αλλων αναφερει: Άχρι της κοινοποιησεως των ειρημενων κωδικων, αι πολιτικαι και εγκληματικαι διαδικασιαι βασιν εχουσι τους νομους των αειμνηστων Χριστιανων ημων αυτοκρατορων.Νόμος της Επιδαύρου, Β Εθνοσυνέλευση, εν Άστρει 1823: ΔιορΙζεται επιτροπη για να εκθέση τα κυριωτερα των εγκληματικων εκ του προχειρου, ερανιζομενη από τους νομους των ημετερων αειμνηστων Ελληνωνν Αυτοκρατόρων. 

Πολιτικό σύνταγμα της Ελλαδος, Τροιζηνα, 1827 : Εως οτου δημοσιευθωσι οι κώδικες-Ελληνικοι-ρωμαικοι νομοι. Οι παρα της Ελληνικης πολιτείας δημοσιευομενοι νομοι εχουν ισχυν.
Τα Ελληνικα δικαστήρια στο ποινικο -αστικο δικαιο εφαρμοζουν μονο τους νομους των Ελλήνων χριστιανων αυτοκρατορων.
Ολοι οι νομοι της Ελληνικης αυτοκρατοριας είναι συγκεντρωμένοι από τον δικαστικο του μεσαιωνα Κωνσταντινο Αρμενοπουλο οποιος συγκεντρωσε σε ένα εργο τους περισσοτερους νομους.
Το εργο αυτό ονομάζεται εξαβιβλβος.

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ 
ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ
ΙΕΡΟΥΣ ΑΥΤΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ
ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.
Η Εθνικη καταβολή από την Ελληνοχριστιανικη ρωμαικη αυτοκρατορια εκφράζεται και στις επαναστατικες σημαιες του 21 δεσπόζουν ο αγιασμενος δικέφαλος αετός με την κορώνα σε συνδυασμο με την πορφυρα, σύνδεσμος των επαναστατων με την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια.
Μια άλλη Πολεμικη σημαια της επαναστασης, εχει τεσσερις ερυθρούυς δικεφαλους αετους στις τεσσερις γωνιες και κυανο σταυρο στο κεντρο.
Στο γνωστο πινακα ζωγραφικης ο αγωνιστης Νικολακης Μητροπουλος κραταει τριχρωμη σημαια με το σταυρο και την επιγραφη απο το οραμα του Αγιου Κωνστατινου <<εν τουτω νικα>>. 
Η σημαια που υψωσε ο Αλεξανδρος Υψηλαντης στο Ιασιο, στις 22 Φεβρουαρίου 1821, εχει στο κεντρο της τον σταυρό και την ίδια επιγραφή εν τούτω νίκα.

Στην επαναστατικη προκήρυξη ο μεγαλος αυτος πατριωτης καλει τους Έλληνες να αγωνιστούν: Μάχου υπέρ Πίστεως και Πατρίδος, τα λογια του παραπέμπουν στον λόγο του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου προς τους υπερασπιστές της Πολης, οπως τα διασώζει ο ιστορικός της Άλωσης Γεωργιος σφραντζής :

Ξερετε καλα, αδερφια, οτι για τέσσερις λογους οφειλουμε ολοι να προτιμησουμε τον θανατο παρα την ζωη : πρωτον, για την πιστη και την ευσεβεια μας, δετερον, για την πατριδα,τριτον, για τον Χριστο και τον βασιλεα και τέταρτον, για τους συγγενεις και φιλους.

Ο Θεοδωρος Κολοκοτρώνης ο οποιος ανδρωθηκε με τα Ελληνοχριστιανικα ιδεωδη, αναφερει στον αγγλο ναυαρχο Χάμιλτον, οτι οι κλεφτες και οι αρματολοι στα βουνα είναι ο στρατος του Ηρωα Κωνσταντινου Παλαιολογου, ο οποίος συνεχιζει ακομη να πολεμα τους τουρκους.

ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥΕΙΧΑΝ ΩΣ ΠΡΩΤΥΠΟ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ
ΤΟΥ 1453 Μ.Χ. ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. ΓΙΑ
ΑΥΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ
ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ

​Αναφερουν ενδεικτικα οι Ελευθεροι Πολιορκημενοι του Μεσολογγίου :

​ Εν ονόματι της Αγίας Τριάδος. Βλέποντες τον εαυτόν μας, το στράτευμα και τους πολίτας, εν γένει μικρούς και μεγάλους παρ’ ελπίδα εστερημένους από όλα τα κατεπέιγοντα αναγκαία της ζωής προ 40 ημέρας και ότι επληρώσαμεν τα χρέη μας ως πιστοί στρατιώται της πατρίδος εις στενήν πολιορκίανταύτην και ότι, εάν μίαν ημέραν υπομείνωμεν περισσότερον, θέλομεν αποθάνει όρθιοι εις τους δρόμους όλοι.


Θεωρούντες εκ του άλλου ότι μας εξέλιπεν κάθε ελπίς βοηθείας και προμηθείας τόσον από την θάλασσαν καθώς και από την ξηράν, ώστε να δυνηθώμεν να βαστάξωμεν, ενώ ευρισκόμεθα νικηταί του εχθρού, αποφασίσαμεν ομοφώνως: η έξοδός μας να γίνει βράδυ εις τας δύι ώρας της νυκτός 10 Απριλίου, ημέρα Σάββατον και ξημερώνοντας των Βαϊων, κατά το εξής σχέδιον, ή έλθη ή δεν έλθη βοήθεια.

Την τελευταία εκείνην βραδια ο επισκοπος Ιωσηφ βοηθουμενος απο τους ιερεις του κοινωνησαν των Αχραντων Μυστηριων ολους τους Ελληνες κατοικους του Μεσολογγιου (10.500 Ελληνες).

Η βασική αιτία της παρακμης της ρωμαικης αυτοκρατοριας ηταν το εωσφορικο δωδεκαθεο. 

Το εωσφορικο δωδεκαθεο μεταξυ αλλων εχει ως πιο βασικο τελετουργικο του τις ανθρωποθυσιες και την σεξουαλικη διαφθορα.

Επισης υπαρχε και ο θεσμος της δουλειας.

 Ο εωσφορικος θεσμος της δουλειας υπηρξε ανασταλτικος παραγοντας δια την παραπέρα εξέλιξη της ρωμαικης οικονομίας, για την ανάπτυξη και την εξελιξη νέων παραγωγικών μοναδων, διοτι καθώς οδήγησε στην εξαθλίωση τα λαικα στρώματα (μικροαγρότες, μικροβιοτέχνες, τεχνίτες, χειροτέχνες κ.λ.π.). 


Η κρίση, όμως, δεν ήταν μόνον οικονομική αλλα πανω απο ολα ηταν ηθικη και πνευματικη. 

Οταν υπαρχει ισχυρη πνευματικη, ηθικη κριση τοτε συνεπεια αυτων των δυο ειναι η πολιτικη, στρατιωτικη και κοινωνικη καταπτωση.

 Η πτωση τη ρωμαικης αυτοκρατορίας ήταν πλέον και μαθηματικα αναπόφευκτη. 

Αρκετοι απλοι ρωμαιοι πολιτες είχαν μείνει πλέον άνεργοι, ενω ηταν υποταγμένοι, και το μόνο το οποιο  ζητούσαν ήταν «άρτος και θεάματα» ενω μερικες φορες ζητουσαν απο τους ρωμαιους κυβερνοντες να τους δώσουν λιγα χρηματα παραπανω για την εργασια τους.

Η τοκογλυφία είχε γίνει κοινωνική μάστιγα, και οι φόροι, η δεκάτη, τα χαράτσια γονάτιζαν όσους ακόμη είχαν δουλειά, στέλνοντας νέους ανέργους στην ήδη υπάρχουσα στρατιά ανέργων ή ακόμη χειρότερα οδηγώντας τους δανειολήπτες που αδυνατούσαν να αποπληρώσουν τα δάνειά τους, στο καθεστώς της δουλείας. 


Η απόγνωση του απλου λαου εξαιτιας της πεινας και της βαριας φορολογιας τους οδήγησε αρκετές φορές σε στασιαστικά κινήματα. 


Τα κινήματα, όμως, αυτά δεν είχαν στόχο την ανατροπή του καθεστώτος των ρωμαιων αξιωματουχων, αλλά ειχε στοχο να τους δώσουν κάτι παραπάνω ως μισθο.


 Εξαιτιας της ελειψεως παιδειας και ηθικων αρχων, ενω πανω απο ολα διοτι δεν γνωριζαν τον αληθινο Θεο για αυτο και είχε σχηματιστεί μία ψυχολογία συμβιβασμού με την ρωμαιους αρχοντες. 




Η οριστικη πτωση της ρωμαικης αυτοκρατορίας είχε ήδη αρχίσει και δεν υπηρχε κατι το οποιο θα την σταματουσε.

Η διοικητική παραλυσία, η σεξουαλικη και η κοινωνική διαφθορά, σε συνδυασμο με τον ηθικο ξεπεσμο δεν ειχαν το προηγούμενο στην παγκόσμια ιστορία. 


Η ηθική κατάπτωση έφερε την απελπισία τον φοβο και την απογνωση. 

Ολοι οι ανθρωποι και οι λαοι οι οποιοι ειναι αποκομενοι απο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους και τον Ιησου Χριστο ειναι τελειως αδυνατον να επιβιωσουν.

Παντοτε οι λαοι αυτοι παρουσιαζουν, κακια, δουλικοτητα,  
ενω παραμενουν αδρανεις σε ολα τα φοβερα εθνικα και κοινωνικα δεινα.


 Η ηθική κατρακύλα ήταν πλέον παρα πολυ ισχυρη στα ανώτερα κοινωνικά στρώματα, στην αριστοκρατία της ρωμαϊκής κοινωνίας, οπως ηταν στα μεσαια και στα κατωτερα. 

Αρχηγοι στην ηθικη και σεξουαλικη διαφθορα ηταν ολοι οι αρχαιοι ρωμαιοι αξιωματουχοι.

Την ιδια στιγμη που αναγεννιοταν ο Ελληνισμος ο χρονος

Ο χρονος πλεον μετρουσε αντιστροφα για την καποτε πανίσχυρη ρωμαικη αυτοκρατορία.
Το Ελληνικο εθνος θα φτασει στο απογειο του οταν θα ενωθουν και θα γινουν ενα ο Αρχαιος Ελληνικος Πολιτισμος και ο Χριστιανισμος.
Μεχρι τοτε ηταν τελειως αδυνατον ο κορυφαιος μακραν  πολιτισμος  ολων των εποχων που ηταν και ειναι ο Ελληνικος, να φερει απο μονος του στο απογειον της ακμης του το Ελληνικο εθνος.

Αυτο διοτι το Ελληνικο εθνος ειχε καταστρεψει το Φοινικικοδωδεκαθεο.

Για την αλλαγη της παγκόσμιας ιστοριας, για όλα αυτά τα κοσμοιστορικα γεγοντα αιτια είναι ο Αγιος Κωνσταντινος. Ο Αγιος είναι ενας από τους ανθρώπους, στον οποιο χρωσταμε την υπαρξη μας ως εθνος.
Ο αγιος εμελλε να αλλαξει την ιστορια της ανθρωποτητος.


Ο αγιος ηταν η αιτια, για την δημιουργια της πρωτης παγκόσμιας Ελληνοχριστιανικης αυτοκρατοριας.


 Δεν υπαρχει αμφιβολια ότι αυτος ο μεγαλος πολιτικος ο Φλαβιος Βαλεριος διεγνωσε αριστα,ολα τα θεικα σημαδια, που του εστειλε ο Θεος, αν και πρωην σατανιστης , ηταν τεραστιο μυαλο, δεν ηταν μέθυσος, ενω δεν πηγαινε για σεξ με την αδερφη του, με την μητερα του στα πλαισια “θρησκευτικης” λατρειας του Εωσφορου, οπως εκαναν ο Καλιγούλας, Καρακαλλας, Κομμοδος, Νερων, κλπ.


Ο ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΔΗ 
ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΕΙΔΕ ΟΤΙ Ο ΙΟΥΔΑΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ 
ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ 
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.
ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΑΓΙΟΙ 
ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΧΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ 
ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ. 

Ο Αγιος Κωνσταντινος καταλαβε οτι ακομη και η ανερχομενη χριστιανικη Θρησκεια την ανοδο της και την εξαπλωση της την οφειλει στον αρχαιο ιερο Ελληνικο πολιτισμο. 
Για αυτο θα παρει την ιστορικη του αποφαση νσ μεταφερει την πρωτευουσα του ρωμαικου κρατους στην Κωνσταντινουπολη για να παραδωσει την διοικηση του κρατους στους Ελληνες.


Ο αγιος Κωνσταντινος με την αποφαση του αυτη αλλαξε την παγκοσμια ιστορια ενω ταυτοχρονα εδωσε παραταση ζωης για ακομη 880 χρονια στην μεχρι τοτε ετοιμοθανατη ρωμαικη αυτοκρατορια.

Γνωριζε πολυ καλα το μεγαλυτερο πολιτικο μυαλο ολων των εποχων ο Αγιος Κωνσταντινος οτι με αυτην την αποφαση του να αλλαξει την πρωτευουσα του ρωμαικου κρατους οτι παραχωρει την διοικηση του κρατους,δια παντος στους ανωτερους σε ηθικο και πνευματικο επιπεδο Ελληνες.

Οι Εχθροι του Χριστου, οι εχθροι της Ελλαδος, δεν μπορουν να συγχωρεσουν τον Αγιο Φλαβιο Βαλεριο Κωνσταντινο.

Αυτό διοτι από εωσφοριστης εγινε Χριστιανος και μεγας εθνικος ευεργέτης
των Ελλήνων.

 Για οσους δεν γνωριζουν η Ρωμαικη αυτοκρατορια ιδρυθηκε από αλλοδαπούς εωσφοριστες δωδεκαθειστες “νεοταξιτες” στην αρχαια ρωμη, στην θεση της διαλυμενης περσικης αυτοκρατοριας από τον Ελληνα Μακεδονα τον Μεγα Αλεξανδρο.

Ο σκοπος της δημιουργιας της ρωμαικης αυτοκρατοριας ηταν η κατακτηση της Ελλαδος, και η δημιουργια (αργοτερα) του παγκοσμιου κρατους (Pax Romana).


Aκομη οι εωσφοριστες-νεοταξιτες ηθελαν με την δημιουργια της ρωμαικης αυτοκρατοριας, να κερδισουν χρονο, ώστε να ξαναδημιουργησουν την ανατολικη εωσφορικη αυτοκρατορια την περσικη.

Οι Ελληνες δεχομενοι πλεον τον Χριστιανισμο, εχουν αναστηθεί πνευματικα και ηθικα.

Αντιθετος η ρωμαικη αυτοκρατοριια, με την σειρα της σαπιζε πνευματικα, ηθικα και κατ επεκταση πολιτικα , στρατιωτικα από το εωσφορικο δωδεκαθεο , και τον παγανισμο. 




Ολο αυτό το διαστημα που σταδιακα εσβηνε η αρχαια ρωμαικη αυτοκρατορια, ο Ελληνισμος, οι Ελληνες αναστηθηκαν πνευματικα ,ηθικα μεσω του χριστιανισμου, της ηθικης ζωης, και των χρηστων ηθων. 



Το κομβικο σημειο για την αλλαγη της παγκόσμιας ιστοριας είναι ο Αγιος Φλαβιος Βαλεριος Κωνσταντινος. 
Ο Αγιος Κωνσταντινος, ως ένα τεραστιο πολιτικο μυαλο ειδε το τελος της σχεδόν ετοιμοθάνατης ρωμαικης αυτοκρατοριας ,εξαιτιας του εωσφορικου δωδεκαθεου. 




Θελωντας να κρατησει το Ρωμαικο κρατος στην ζωη, και να μην εχει το τελος του αρχαιου Ελληνικου κοσμου, πηρε την ιστορικη αποφαση να παραδωσει την διοικηση του Ρωμαικου κρατους στους αναγεννημενους από τον Χριστο και τον Πλατωνα Ελληνες.

Ηξερε πολύ καλα ο Αγιος Κωνσταντινος ότι μονον με αυτον τον τροπο θα ανανεωσει, σε πνευματικο , ηθικο, πολιτικο, στρατιωτικο, κοινωνικο επιπεδο το ετοιμοθανατο ρωμαικο κρατος. 




Επειτα ειχε το παράδειγμα των αρχαιων Ελλήνων οι οποιοι, σαπισαν ηθικα, πνευματικα από το δαιμονικο δωδεκαθεο, την σεξουαλικη διαφθορα (ανωμαλια), η οποια αποτελει αναποσπαστο “θρησκευτικο” λατρευτικο τυπικο των Εωσφοριστών από την πρωτη φορα που λατρεψαν τον Εωσφορο ως ‘θεο” τους, στον πλανητη γη.

Για αυτους τους λογους οι αρχαιοι Ελληνες δεν μπορεσαν να αντιταξουν καμια απολυτως αντισταση εναντια στους Ρωμαιους κατακτητες, και επεσαν κατ ουσιαν αμαχητί.


 Οι Αρχαιοι Ελληνες, και oi αρχαιοι ρωμαιοι βρεθηκαν ακριβως στην ιδια κατασταση, εξαιτιας του δωδεκαθεου.



Ο Αγιος Φλαβιος Βαλεριος Κωνσταντισνος εδωσε 880 χρονια παραταση ζωης στην Ρωμαικη αυτοκρατορια με μια απιστευτη πολιτικη ενεργεια.

Εξαιτιας της απαφασεως του αγιου , συμβαινει ένα απιστευτο γεγονος, για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα. 





Οι Ελληνες του μεσαιωνα, από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους ,εγιναν διοικητες του ρωμαικου κρατους, χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.

Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο, πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, πανεπιστήμονες. 




Ο συνδιασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα.


Τα χρηστα ηθη ζωης των Ελλήνων ,είναι το παναρχαιο διαχρονικο “μυστικο”, για την επιβιωση του εθνους στο περασμα των αιωνων. Ταυτόχρονα όμως είναι και το κλειδι ολων των μεγαλων Ελληνικων στρατιωτικών ,πολιτικων , κοινωνικων ,επιτημονικων επιτυχιων από καταβολης του Ελληνικου εθνους.

Οι Ελληνες με το που αναλαμβανουν την διοικηση του Ρωμαικου κρατους , εχουν πληρη συνειδηση της πολιτισμικης και θρησκευτικης ανωτερότητας τους.


 Γνωριζουν παρα πολυ καλα οι Ελληνες ότι εξαιτιας του Χριστου ,του Πλατωνα ,και των χρηστων ηθων απελευθερωθηκαν χωρις να πολεμησουν .

Δεν εφτανε όμως αυτό αλλα εγιναν διοικητες στο κρατος στο οποιο προηγούμενος ηταν σκλαβοι.

Τωρα πλεον οι Ελληνες ειναι Ρωμαιοι αυτοκρατορες, ρωμαιοι υπηκοοι , διοικουν την παγκοσμια Ρωμαικη αυτοκρατορια..


Οι τιτλοι λοιπον Ρωμαιοι αυτοκρατορες , στρατηγοι , αξιωματούχοι, είναι αρχικα διοικητικοι τιτλοι για τους Ελληνες του μεσαιωνα. 


Ειναι τιτλοι πολιτικης-στρατιωτικης και παγκοσμιας εξουσιας.



Το κρατος αυτό , την ρωμαικη αυτοκρατορια , δεν την δημιουργήσαμε εμεις οι Ελληνες, αλλα οι αρχαιοι Ρωμαιοι, μεχρι που ενας εξ αυτων, μας παρεδωσε την διοικηση του Ρωμαικου κρατους.

Σε περιπτωση που οι ιεροι και αγιοι προγονοι μας αλλαζαν την ονομασια της
αυτοκρατοριας, από Ρωμαικη, σε Ελληνικη, αμεσως θα χαναμε την εξουσια, στα περισσοτερα εδάφη της Ρωμαικης αυτοκρατοριας. 
Ακομη ως εθνος το οποιο είναι ανωτερο ολων των υπολοιπων σε πνευματικο και πολιτιστικο επιπεδο επρεπε να τιμησουμε τους δυο κληροδοτες.αγιους οι οποιοι είναι ταυτόχρονα οι μεγαλυτεροι εθνικοι ευεργετες ολων των εποχων για το Ελληνικο εθνος.
Οι προγονοι μας γνωριζαν καλα ότι μια τοσο μεγαλη εθνικη ευεργεσια   δεν θα γινοταν ποτε ξανα, για αυτό μεταξυ αλλων προτομησαν προς τιμην του μεγα Εθνικου ευεργετου να συνεχισει το κρατος να ονομαζεται ρωμαικο,


ΜΕΡΟΣ Β
Η Ελληνικη Εκκλησία είχε μεγαλη αιγλη -επιρροή, ολους κεινους τους αιωνες διοτι
αντιπροσώπευε την εξωτερικη πολιτικη της αυτοκρατοριας. 


Η εξωτερικη πολιτικη-ιδεολογία της ρωμαικης αυτοκρατοριας ηταν βασισμενη
επάνω στο αξιωμα της χριστιανικης οικουμενικότητας  και των ρωμαικων πολιτικων αξιωματων.

Η βασική αρχή της πολιτικης Ρωμαικης θωριας ηταν η Pax Romana, η αιωνια
παγκοσμια ρωμαική Αυτοκρατορία ένωσε ολη την οικουμένη και επεφερε την υποταγή των Βαρβάρων, κατάργησε τα σύνορα των εθνών και σχημάτισε την πατριίδα που γεννήθηκε ο Θεάνθρωπος.

Οι Ελληνες οι οποιοι ηταν οι κληρονομοι και οι συνεχιστες στην διοικηση της ρωμαικης αυτοκρατοριας από σεβασμο στον κληροδοτη και εθνικο ευεργετη τον αγιο Κωνσταντινο, χαράξουν την ιδια πολιτικη πορεία παντα  με βάση την ίδια αρχή, το ρωμαικο δικαίο, την ρωμαικη κρατικη οργανωση, και την Ελληνικη χριστιανική ηθική-πίστη μαζι με την πνευματική παράδοση του ελληνισμού. 


Η ρωμαικη αυτοκρατορία συνεχισε τον ελληνιστικο πολιτισμό (παιδεια,γλώσσα, ήθη, έθιμα), μεσα σε ένα κρατος με τα πολιτικά αξιωματα των Αρχαιων αλλοδαπών ρωμαιων της ιταλιας.  

Το ρωμαικο κράτος συνεχισε να υπαρχει εξαιτιας του Χριστου, του αγιου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, και των τριων ιεραρχων μαζι με τον αγιο γρηγοριο τον επισκοπο Νυσσης.
Φυσικα πανω από όλα η Ελληνικη-Ρωμαικη αυτοκρατορια ηταν  η κοιτίδα, ηταν το παγκοσμιο κεντρο  διάδοσεως της χριστιανικής θρησκείας, με στοχο την  εξάπλωση-διδαχη  των χριστιανικων ευαγγελίων και της σωτηρίας του ανθρωπίνου γένους.

,Οι Ελληνες είναι πλεον οι παγκόσμιοι ηγετες  όλων των άλλων εθνων. 

Αυτό σημαίνει πως όλοι οι λαοί όφειλαν σεβασμό στους παγκοσμιους Ελληνες και στον παγκοσμιο πολιτισμο τους (Pax romama-pax ellas).
 Οι Ελληνες με το που αναλαμβανουν την διοικηση του Ρωμαικου κρατους , εχουν πληρη συνειδηση της πολιτισμικης και θρησκευτικης ανωτερότητας τους. 

Γνωριζουν παρα πολυ καλα οι Ελληνες ότι εξαιτιας του Χριστου ,του Πλατωνα ,και των χρηστων ηθων απελευθερωθηκαν χωρις να πολεμησουν . Δεν εφτανε όμως αυτό αλλα εγιναν διοικητες στο κρατος στο οποιο προηγούμενος ηταν σκλαβοι.
Τωρα πλεον οι Ελληνες ειναι Ρωμαιοι αυτοκρατορες, ρωμαιοι υπηκοοι , διοικουν την παγκοσμια Ρωμαικη αυτοκρατορια. 
Οι τιτλοι λοιπον Ρωμαιος , Ρωμαιοι αυτοκρατορες , Ρωμαιοι υπηκοοι ,σημαιναν ταυτοχρονος τους τιτλους εξουσιας, ελευθεριας, και πολιτιστικης ανωτεροτητας των Ελλήνων.

Δεν υπαρχει καμια απολυτως υπερβολή όταν σας αναφερω ότι οι υπολοιποι λαοι από σεβασμο στα επιτεύγματα των Ελλήνων του μεσαιωνα, οι οποιοι  από σκλαβοι εγιναν διοικητες του ρωμαικου κρατους χωρις να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτ.

ΟΛα αυτα. με μοναδικα στηρίγματα τον Χριστο και τον Πλατωνα, με συνεπεια οι αγιοι προγονοι μας να προκαλον δεος-σεβασμο στα υπολοιπα εθνη τα οποια
αναγνωρίιζαν ως ανωτατη παγκοσμια αρχη την ρωμαικη αυτοκρατορια.
Σχεδόν ολο τον μεσαιωνα,ο Ελληνας μοναρχης ηταν ο απολυτος αρχοντας του μεσαιωνικου κοσμου.

Μεχρι να προσχωρησει το βατικανο στον εωσφορισμο, ο εκαστοτε παπας, χρονολογουσε τα εγγραφα του, με το ετος βασιλειας του Ελληνα μοναρχη.

Για ολους τους λαους των βαλκανιων η Κωνσταντινουπολη ηταν το τσαριγκραντ,που σημαινε η πολη των ρωμαιων αυτοκρατορων.


Οι βορειοτεροι λαοι, οπως οι Ισλανδοι κατά την εποχη του μεσαιωνα ελεγαν τα στενα του Βοσπορου σγιαβινταρσουντ, που σημαινει τα στενα των ευσεβών Χριστιανών.

Η Κωνσταντινουπολη δεν εγινε μονον παγκοσμιο πολιτικο, στρατιωτικο κεντρο, αλλα εγινε ταυτόχρονα, παγκοσμιο πνευματικο κεντρο της ανθρωπότητας.

Σκοπος ζωης για ολους τους αλλοδαπούς, ηταν να μπορεσουν εστω και για μια φορα να επισκεφτουν την Κωνσταντινουπολη, την πολη με της περισσοτερες, με τις πιο θαυμαστες Εκκλησιες, την πολη με τα περισσοτερα μοναστηρια σε ολο τον κοσμο, που ταυτόχρονα ηταν τα πιο θαυμαστα ολου του κοσμου. 



Ακομη ηταν η πολη με τα περισσοτερα φιλανθρωπικα ιδρυματα, σε ολη την οικουμενη. Επισης ονειρο ζωης πολλων αλλοδαπών ηταν να φοιτησουν, στην Ελληνικη φιλοσοφικη πανεπιστημιακη σχολη Κωνσταντινουπόλεως.


Μετα από ολη αυτην την πενυματικη και πολιτισμικη ανωτερωτητα δεν ηταν και τοσο δυσκολο να ασπασθούν τον Χριστιανισμό, εαν ήθελαν να είχαν θέση στον Ελληνικο παγκοσμιο κοσμο..

Αυτος ηταν ο σκοπος των Ελλήνων διοικητών της ρωμαικης αυτοκρατοριας.
Η νεα πρωτεύουσα, η Κωνσταντινούπολη, είναι η νεα Ρώμη, η Βασιλεύουσα.

 Ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, η Θεία Πρόνοια θα έσωζε την Πόλη και την αυτοκρατορία, εξαιτιας της μαχητικότητας και των χρηστων ηθων. 
Το αξιωμα του Imperium Romanum μαζι με την διαδοση του χριστιανισμου
ηταν τα στοιχεια τα οποια καθορισαν  την εξωτερική πολιτική των Ελληων αυτοκρατόρων.

Παραλληλα ολοκληρώθηκε  ο εξελληνισμος του αυτοκρατορικου Ελληνικου
ρωμαικου κρατους, ο οποιος συνοδεύτηκε από την γεννηση  του Ελληνικου εθνικισμού  από τις αρχές του 7ου αιώνα με την ανοδο του μεγα Ελληνα του Ηρακλειου από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας.

Είναι αδιαμφισβητητο γεγονος ότι εκτος από την παγκοσμια πολιτικη ρωμαικη θεωρια, η Ελληνικη πλεον αυτοκρατορια στηριχθηκε και στην εξαπλωση του οικουμενικου Χριστιανισμού, ο οποιος καθορισε ολους τους υπολοιπους αιωνες την εξωτερικη πολιτικη του Ελληνικου-ρωμαικου κρατους.

Η πολιτικη θεωρια της παγκόσμιας αυτοκρατοριας  είναι η ακριβης συνεχιση της ρωμαϊκής ιδεολογίας. Σύμφωνα με αυτήν, το να είσαι Ρωμαιος σήμαινε πως είσαι προνομιούχος από την ιδια  την ζωη, και ότι εχεις το ιερό καθήκον να προσφερεις στην  ανθρωπότητα. 


Το Ελληνοχριστιανικο Imperium Romanum ειχε μονιμα το πολιτικο αξιωμα ότι η παγκοσμια ρωμαικη  αυτοκρατορία αποτελούσε την αγια κληρονομια του Ελληνικου εθνους που ηταν δωσμενη από τον αγιο Κωνσταντινο, ενώ η συνεχεια του κρατους ηταν ευλογημενη και καθορισμενη απ τον Χριστιανισμο και τον ιησου Χριστο.



Για αυτό η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια επρεπε να συνεχισει την ακριβως πολιτικη με τους κληροδοτες και να ξαναφέρει την αυτοκρατορίαστα παλαια της σύνορα.


Η απαλλαγη του μεσαιωνικου  κόσμου από τους βαρβάρους ήταν απαραίτητη προϋπόθεση και ανάγκη για τη διατήρηση της ειρήνης, για την επιβολή Ελληνικου-  ρωμαικου δικαίου και του χριστιανισμου για να έρθουν όλοι οι βάρβαροι  λαοί στους κόλπους της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.


Η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια σαν μια σπλαχνικη μητερα όπως η παναγια τους αγκαλιάζει όλους και τους μαθαίνει τον Ελληνικό πολιτισμό μαζι με την χριστιανική πίστη.

Για να είναι σε θεση να συμβιωσουν ολοι οι λαοι ειρηνικα και δικαια μεταξυ θα επερεπε ολοι αυτοι οι βάρβαροι να εγκαταλειψουν τον εωσφορισμο.

Οι εωσφοριστες-νεοταξιτες γερμανοι με πρόσχημα τον καθολικισμο του βατικανου  
προσπαθουν να οδηγησουν τα υπολοιπα κρατη στον εωσφορισμο.
Καθολικοί ιεραπόστολοι έφθασαν στα Βαλκάνια και στην Ανατολική Ευρώπη, περιοχές που ως τότε βρίσκονταν υπό την Ελληνικη σφαίρα επιρροής, επιχειρωντας να “εκχριστιανίσουν” ολους  τους ως τότε ημιβάρβαρους και βάρβαρους λαούς. 


Ο “εκχριστιανισμός” τους ισοδυναμούσε με πολιτιστική υποδούλωση και ταύτιση, με το γερμανικο εθνος διοτι ολοι οι λαοι οι οποιοι προσχωρουσαν αποδεχοταν τα εωσφορικα ηθη και εθιμα των γερμανων.


Όπως ηταν λογικο η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια  δεν γινοταν να μείνει αμετοχη στις γερμανικες προκλησεις.


Η Ορθοδοξια ξεπερασε τα σύνορα του κράτους και πηρε εναν νεο, οικουμενικο χαρακτηρα. 

Η Ελληνικη ορθοδοξια ηταν το μοναδικο μεσον εξάπλωσεως του Ελληνικού πολιτισμού με δικαωμα και στην  άσκηση και της Ελληνικης πολιτικης. 


Ως απαντηση στις γερμανικες ενεργειες, η αυτοκρατορια απεστειλε  δικους της ιεραποστολους που μεταφερουν το ορθοδοξο μηνυμα.
Επειτα από παρα πολυ μεγαλες αντιπαραθεσεις λίγο ελειψε να προκαλεσουν πολεμικη συγκρουση και μετα από ένα συντομη πρώτη ρηξη τα έτη 863-7, οι δυο θρησκευτικοί αντιπαλοι μοιράστηκαν τις σφαίρες της θρησκευτικης τους
επιρροής.

Στην Δύση, στην Κεντρική Ευρωπη, στην Μοραβία και στο κράτος των ουγγρων, επικρατησε ο Καθολικισμός. Στην Σερβια, Βουλγαρια και Ρωσια, η Ορθοδοξια.

 Σταδιακά δημιουργήθηκαν ορθόδοξες επισκοπες-αρχιεπισκοπες και κατά τοπους πατριαρχεια που ολα ηταν άμεσα εξαρτημένα από το Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης.

Πρόκειται για μια εξαιρετικη περίοδο μοναδικών θρησκευτικών επιτευγμάτων για την Ελληνικη αυτοκρατορία (Κύριλλος και Μεθοδιος, εκριστιανισμος των ρωσων από τον ιερο Βασιλειο τον β). 

Συνεπώς, η οικουμενική αποστολή της αυτοκρατορίας επετυχε εν μερη ώστε να γινουν καποιοι εωσφοριστες χριστιανοι, Εντούτοις δεν σταματησαν ποτε οι επιθεσεις εναντια στην Ελληνικη-ρωμαικη αυτοικρατορια.

Αυτό διοτι δεν εγιναν ποτε πραγματικοι χριστιανοι οι περισσοτεροι από τους βαρβαρους.

Η πολιτικη θεωρια της Pax Romana αλλαξε πλεον μορφή πταν θα αναλαβουν την διοικηση της αυτο0κρατοριας οι Ελληνες και μεσα σε όλα τα ρωμαικα πολιτικα ιδεώδη προστεθηκε και ειχε την πρωτοκαθεδρια η πνευματικοτητα του χριστιανισμου.

Παράλληλα με τη θρησκευτική επεκταση, το ρωμαικο κρατος προώθησε και την αρχαια Ελληνικη παιδεια. καθώς εισήγαγε ενα νέο αλφάβητο στους εως τοτε
αγραμματους λαούς της ανατολικής ευρωπης, φερνοντας τους για πρωτη φορά σε επαφή με τον γραπτο πολιτισμό.




Ο εκχριστιανισμός και ο εκπολιτισμος των σλαβικων λαων  μας δειχνει  την πολιτιστική ανωτεροτητα της ρωμαικης αυτοκρατοριας και η οποια αποτέλεσε ως σήμερα την σπουδαιότερη και την μεγαλυτερη κληρονομιά που εδωσε ο μεσαιωνικος ελληνικος πολιτισμος στις βαλκανικες χωρες.

Αυτή η εξωτερικη πολιτικη ειχε  ως συνεπεια την ενίσχυση του  γοήτρου της αυτοκρατορίας, την ισχυροποιηση του κρατους σε ολους τους τομεις, και την εδαφικη επεκταση που για πρωτη φορα μετα τα χρονια του Ιουστινιανού του
α, ελαβε μεγαλες διαστάσεις.


Εως το τέλος του ενατου αιώνα, η ρωμαικη αυτοκρατορια ασκουσε πολιτικη επιρροη στην Βενετία στην Δαλματία,  ενώ ταυτοχρονα ασκουσε πολιτική και πνευματική
επιρροη στην Σερβια και στην Βουλγαρια.

Όλα αυτά παντοτε ως ένα βαθμο διοτι αρκετες φορες ειδικα οι Βουλγαροι ανευ λογου επιτεθοταν στην Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια.
Η πολιτικη-θρησκευτικη εξωτερικη πολιτικη των Ελλήνων του μεσαιωνα θα ηταν απολυτως επιτυχημενη, εάν δεν εμπλεκοταν οι εωσφοριστες γερμανοι.
ΜΕΡΟΣ Γ
Η Ελληνικη Εκκλησία είχε μεγαλη αιγλη -επιρροή, ολους κεινους τους αιωνες διοτι
αντιπροσώπευε την εξωτερικη πολιτικη της αυτοκρατοριας. 


Η εξωτερικη πολιτικη-ιδεολογία της ρωμαικης αυτοκρατοριας ηταν βασισμενη
επάνω στο αξιωμα της χριστιανικης οικουμενικότητας  και των ρωμαικων πολιτικων αξιωματων.

Η βασική αρχή της πολιτικης Ρωμαικης θωριας ηταν η Pax Romana, η αιωνια
παγκοσμια ρωμαική Αυτοκρατορία ένωσε ολη την οικουμένη και επεφερε την υποταγή των Βαρβάρων, κατάργησε τα σύνορα των εθνών και σχημάτισε την πατριίδα που γεννήθηκε ο Θεάνθρωπος.

Οι Ελληνες οι οποιοι ηταν οι κληρονομοι και οι συνεχιστες στην διοικηση της ρωμαικης αυτοκρατοριας από σεβασμο στον κληροδοτη και εθνικο ευεργετη τον αγιο Κωνσταντινο, χαράξουν την ιδια πολιτικη πορεία παντα  με βάση την ίδια αρχή, το ρωμαικο δικαίο, την ρωμαικη κρατικη οργανωση, και την Ελληνικη χριστιανική ηθική-πίστη μαζι με την πνευματική παράδοση του ελληνισμού. 


Η ρωμαικη αυτοκρατορία συνεχισε τον ελληνιστικο πολιτισμό (παιδεια,γλώσσα, ήθη, έθιμα), μεσα σε ένα κρατος με τα πολιτικά αξιωματα των Αρχαιων αλλοδαπών ρωμαιων της ιταλιας.  

Το ρωμαικο κράτος συνεχισε να υπαρχει εξαιτιας του Χριστου, του αγιου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, και των τριων ιεραρχων μαζι με τον αγιο γρηγοριο τον επισκοπο Νυσσης.
Φυσικα πανω από όλα η Ελληνικη-Ρωμαικη αυτοκρατορια ηταν  η κοιτίδα, ηταν το παγκοσμιο κεντρο  διάδοσεως της χριστιανικής θρησκείας, με στοχο την  εξάπλωση-διδαχη  των χριστιανικων ευαγγελίων και της σωτηρίας του ανθρωπίνου γένους.

,Οι Ελληνες είναι πλεον οι παγκόσμιοι ηγετες  όλων των άλλων εθνων. 

Αυτό σημαίνει πως όλοι οι λαοί όφειλαν σεβασμό στους παγκοσμιους Ελληνες και στον παγκοσμιο πολιτισμο τους (Pax romama-pax ellas).
 Οι Ελληνες με το που αναλαμβανουν την διοικηση του Ρωμαικου κρατους , εχουν πληρη συνειδηση της πολιτισμικης και θρησκευτικης ανωτερότητας τους. 

Γνωριζουν παρα πολυ καλα οι Ελληνες ότι εξαιτιας του Χριστου ,του Πλατωνα ,και των χρηστων ηθων απελευθερωθηκαν χωρις να πολεμησουν . Δεν εφτανε όμως αυτό αλλα εγιναν διοικητες στο κρατος στο οποιο προηγούμενος ηταν σκλαβοι.
Τωρα πλεον οι Ελληνες ειναι Ρωμαιοι αυτοκρατορες, ρωμαιοι υπηκοοι , διοικουν την παγκοσμια Ρωμαικη αυτοκρατορια. 
Οι τιτλοι λοιπον Ρωμαιος , Ρωμαιοι αυτοκρατορες , Ρωμαιοι υπηκοοι ,σημαιναν ταυτοχρονος τους τιτλους εξουσιας, ελευθεριας, και πολιτιστικης ανωτεροτητας των Ελλήνων.

Δεν υπαρχει καμια απολυτως υπερβολή όταν σας αναφερω ότι οι υπολοιποι λαοι από σεβασμο στα επιτεύγματα των Ελλήνων του μεσαιωνα, οι οποιοι  από σκλαβοι εγιναν διοικητες του ρωμαικου κρατους χωρις να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτ.

ΟΛα αυτα. με μοναδικα στηρίγματα τον Χριστο και τον Πλατωνα, με συνεπεια οι αγιοι προγονοι μας να προκαλον δεος-σεβασμο στα υπολοιπα εθνη τα οποια
αναγνωρίιζαν ως ανωτατη παγκοσμια αρχη την ρωμαικη αυτοκρατορια.
Σχεδόν ολο τον μεσαιωνα,ο Ελληνας μοναρχης ηταν ο απολυτος αρχοντας του μεσαιωνικου κοσμου.

Μεχρι να προσχωρησει το βατικανο στον εωσφορισμο, ο εκαστοτε παπας, χρονολογουσε τα εγγραφα του, με το ετος βασιλειας του Ελληνα μοναρχη.

Για ολους τους λαους των βαλκανιων η Κωνσταντινουπολη ηταν το τσαριγκραντ,που σημαινε η πολη των ρωμαιων αυτοκρατορων.


Οι βορειοτεροι λαοι, οπως οι Ισλανδοι κατά την εποχη του μεσαιωνα ελεγαν τα στενα του Βοσπορου σγιαβινταρσουντ, που σημαινει τα στενα των ευσεβών Χριστιανών.

Η Κωνσταντινουπολη δεν εγινε μονον παγκοσμιο πολιτικο, στρατιωτικο κεντρο, αλλα εγινε ταυτόχρονα, παγκοσμιο πνευματικο κεντρο της ανθρωπότητας.

Σκοπος ζωης για ολους τους αλλοδαπούς, ηταν να μπορεσουν εστω και για μια φορα να επισκεφτουν την Κωνσταντινουπολη, την πολη με της περισσοτερες, με τις πιο θαυμαστες Εκκλησιες, την πολη με τα περισσοτερα μοναστηρια σε ολο τον κοσμο, που ταυτόχρονα ηταν τα πιο θαυμαστα ολου του κοσμου. 



Ακομη ηταν η πολη με τα περισσοτερα φιλανθρωπικα ιδρυματα, σε ολη την οικουμενη. Επισης ονειρο ζωης πολλων αλλοδαπών ηταν να φοιτησουν, στην Ελληνικη φιλοσοφικη πανεπιστημιακη σχολη Κωνσταντινουπόλεως.


Μετα από ολη αυτην την πενυματικη και πολιτισμικη ανωτερωτητα δεν ηταν και τοσο δυσκολο να ασπασθούν τον Χριστιανισμό, εαν ήθελαν να είχαν θέση στον Ελληνικο παγκοσμιο κοσμο..

Αυτος ηταν ο σκοπος των Ελλήνων διοικητών της ρωμαικης αυτοκρατοριας.
Η νεα πρωτεύουσα, η Κωνσταντινούπολη, είναι η νεα Ρώμη, η Βασιλεύουσα.

 Ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, η Θεία Πρόνοια θα έσωζε την Πόλη και την αυτοκρατορία, εξαιτιας της μαχητικότητας και των χρηστων ηθων. 
Το αξιωμα του Imperium Romanum μαζι με την διαδοση του χριστιανισμου
ηταν τα στοιχεια τα οποια καθορισαν  την εξωτερική πολιτική των Ελληων αυτοκρατόρων.

Παραλληλα ολοκληρώθηκε  ο εξελληνισμος του αυτοκρατορικου Ελληνικου
ρωμαικου κρατους, ο οποιος συνοδεύτηκε από την γεννηση  του Ελληνικου εθνικισμού  από τις αρχές του 7ου αιώνα με την ανοδο του μεγα Ελληνα του Ηρακλειου από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας.

Είναι αδιαμφισβητητο γεγονος ότι εκτος από την παγκοσμια πολιτικη ρωμαικη θεωρια, η Ελληνικη πλεον αυτοκρατορια στηριχθηκε και στην εξαπλωση του οικουμενικου Χριστιανισμού, ο οποιος καθορισε ολους τους υπολοιπους αιωνες την εξωτερικη πολιτικη του Ελληνικου-ρωμαικου κρατους.

Η πολιτικη θεωρια της παγκόσμιας αυτοκρατοριας  είναι η ακριβης συνεχιση της ρωμαϊκής ιδεολογίας. Σύμφωνα με αυτήν, το να είσαι Ρωμαιος σήμαινε πως είσαι προνομιούχος από την ιδια  την ζωη, και ότι εχεις το ιερό καθήκον να προσφερεις στην  ανθρωπότητα. 


Το Ελληνοχριστιανικο Imperium Romanum ειχε μονιμα το πολιτικο αξιωμα ότι η παγκοσμια ρωμαικη  αυτοκρατορία αποτελούσε την αγια κληρονομια του Ελληνικου εθνους που ηταν δωσμενη από τον αγιο Κωνσταντινο, ενώ η συνεχεια του κρατους ηταν ευλογημενη και καθορισμενη απ τον Χριστιανισμο και τον ιησου Χριστο.



Για αυτό η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια επρεπε να συνεχισει την ακριβως πολιτικη με τους κληροδοτες και να ξαναφέρει την αυτοκρατορίαστα παλαια της σύνορα.


Η απαλλαγη του μεσαιωνικου  κόσμου από τους βαρβάρους ήταν απαραίτητη προϋπόθεση και ανάγκη για τη διατήρηση της ειρήνης, για την επιβολή Ελληνικου-  ρωμαικου δικαίου και του χριστιανισμου για να έρθουν όλοι οι βάρβαροι  λαοί στους κόλπους της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.


Η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια σαν μια σπλαχνικη μητερα όπως η παναγια τους αγκαλιάζει όλους και τους μαθαίνει τον Ελληνικό πολιτισμό μαζι με την χριστιανική πίστη.

Για να είναι σε θεση να συμβιωσουν ολοι οι λαοι ειρηνικα και δικαια μεταξυ θα επερεπε ολοι αυτοι οι βάρβαροι να εγκαταλειψουν τον εωσφορισμο.

Οι εωσφοριστες-νεοταξιτες γερμανοι με πρόσχημα τον καθολικισμο του βατικανου  
προσπαθουν να οδηγησουν τα υπολοιπα κρατη στον εωσφορισμο.
Καθολικοί ιεραπόστολοι έφθασαν στα Βαλκάνια και στην Ανατολική Ευρώπη, περιοχές που ως τότε βρίσκονταν υπό την Ελληνικη σφαίρα επιρροής, επιχειρωντας να “εκχριστιανίσουν” ολους  τους ως τότε ημιβάρβαρους και βάρβαρους λαούς. 


Ο “εκχριστιανισμός” τους ισοδυναμούσε με πολιτιστική υποδούλωση και ταύτιση, με το γερμανικο εθνος διοτι ολοι οι λαοι οι οποιοι προσχωρουσαν αποδεχοταν τα εωσφορικα ηθη και εθιμα των γερμανων.


Όπως ηταν λογικο η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια  δεν γινοταν να μείνει αμετοχη στις γερμανικες προκλησεις.


Η Ορθοδοξια ξεπερασε τα σύνορα του κράτους και πηρε εναν νεο, οικουμενικο χαρακτηρα. 

Η Ελληνικη ορθοδοξια ηταν το μοναδικο μεσον εξάπλωσεως του Ελληνικού πολιτισμού με δικαωμα και στην  άσκηση και της Ελληνικης πολιτικης. 


Ως απαντηση στις γερμανικες ενεργειες, η αυτοκρατορια απεστειλε  δικους της ιεραποστολους που μεταφερουν το ορθοδοξο μηνυμα.
Επειτα από παρα πολυ μεγαλες αντιπαραθεσεις λίγο ελειψε να προκαλεσουν πολεμικη συγκρουση και μετα από ένα συντομη πρώτη ρηξη τα έτη 863-7, οι δυο θρησκευτικοί αντιπαλοι μοιράστηκαν τις σφαίρες της θρησκευτικης τους
επιρροής.

Στην Δύση, στην Κεντρική Ευρωπη, στην Μοραβία και στο κράτος των ουγγρων, επικρατησε ο Καθολικισμός. Στην Σερβια, Βουλγαρια και Ρωσια, η Ορθοδοξια.

 Σταδιακά δημιουργήθηκαν ορθόδοξες επισκοπες-αρχιεπισκοπες και κατά τοπους πατριαρχεια που ολα ηταν άμεσα εξαρτημένα από το Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης.

Πρόκειται για μια εξαιρετικη περίοδο μοναδικών θρησκευτικών επιτευγμάτων για την Ελληνικη αυτοκρατορία (Κύριλλος και Μεθοδιος, εκριστιανισμος των ρωσων από τον ιερο Βασιλειο τον β). 

Συνεπώς, η οικουμενική αποστολή της αυτοκρατορίας επετυχε εν μερη ώστε να γινουν καποιοι εωσφοριστες χριστιανοι, Εντούτοις δεν σταματησαν ποτε οι επιθεσεις εναντια στην Ελληνικη-ρωμαικη αυτοικρατορια.

Αυτό διοτι δεν εγιναν ποτε πραγματικοι χριστιανοι οι περισσοτεροι από τους βαρβαρους.

Η πολιτικη θεωρια της Pax Romana αλλαξε πλεον μορφή πταν θα αναλαβουν την διοικηση της αυτο0κρατοριας οι Ελληνες και μεσα σε όλα τα ρωμαικα πολιτικα ιδεώδη προστεθηκε και ειχε την πρωτοκαθεδρια η πνευματικοτητα του χριστιανισμου.

Παράλληλα με τη θρησκευτική επεκταση, το ρωμαικο κρατος προώθησε και την αρχαια Ελληνικη παιδεια. καθώς εισήγαγε ενα νέο αλφάβητο στους εως τοτε
αγραμματους λαούς της ανατολικής ευρωπης, φερνοντας τους για πρωτη φορά σε επαφή με τον γραπτο πολιτισμό.




Ο εκχριστιανισμός και ο εκπολιτισμος των σλαβικων λαων  μας δειχνει  την πολιτιστική ανωτεροτητα της ρωμαικης αυτοκρατοριας και η οποια αποτέλεσε ως σήμερα την σπουδαιότερη και την μεγαλυτερη κληρονομιά που εδωσε ο μεσαιωνικος ελληνικος πολιτισμος στις βαλκανικες χωρες.

Αυτή η εξωτερικη πολιτικη ειχε  ως συνεπεια την ενίσχυση του  γοήτρου της αυτοκρατορίας, την ισχυροποιηση του κρατους σε ολους τους τομεις, και την εδαφικη επεκταση που για πρωτη φορα μετα τα χρονια του Ιουστινιανού του
α, ελαβε μεγαλες διαστάσεις.


Εως το τέλος του ενατου αιώνα, η ρωμαικη αυτοκρατορια ασκουσε πολιτικη επιρροη στην Βενετία στην Δαλματία,  ενώ ταυτοχρονα ασκουσε πολιτική και πνευματική
επιρροη στην Σερβια και στην Βουλγαρια.

Όλα αυτά παντοτε ως ένα βαθμο διοτι αρκετες φορες ειδικα οι Βουλγαροι ανευ λογου επιτεθοταν στην Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια.
Η πολιτικη-θρησκευτικη εξωτερικη πολιτικη των Ελλήνων του μεσαιωνα θα ηταν απολυτως επιτυχημενη, εάν δεν εμπλεκοταν οι εωσφοριστες γερμανοι.


 ΜΕΡΟΣ Δ


ΠΕΡΣΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΠΟΧΗ.
Σε κάθε πολεμο που γινοταν εναντια στους περσες εδιναν αποτρεπτικούς χρησμούς στους Ελληνες να μην πολεμησουν τους περσες, οι οποιοι ηταν ομοθρησκοι τους, Ενδεικτικος είναι ο χρησμος της εβραίας Αριστονικης η οποια προδοτικα ειπε στους Ελληνες :

Τι κάθεσθε ταλαιπωροι, φυγετε στα περατα της γης, εγκαταλειψτε τις οικιες σας και την ακροπολη σας. Ο ερχομενος απο την Ασια αρης θα καταστρεψει τα παντα, και οχι μονον τα δικα σας τειχη, αλλα και τα τειχη των αλλων πολεων θα απολεσθουν.

Φύγετε λοιπόν από το οχυρό σας, έστω και αν αυτό γεμίζει θλίψη τις ψυχές σας» (Κ. Παπαρηγόπουλου Ιστορια Γ΄, σελ. 94 και Ηρόδοτος-VII,140).

Τους ιδιους χρησμούς η εβραια Αριστονικη έδωσε και σε άλλες πολεις όπως στους Αργείους και Κρήτες στους οποιους ειπε να τηρήσουν ουδετεροτητα απέναντι στον πολεμο Περσών–Ελλήνων και να υποταχθούν στους σατανιστες βάρβαρους ασιάτες εισβολείς (Ηρόδοτος .VII,148-169).


Όταν οι Ελληνες αρχηγοι δεν δεχοταν αυτους τους χρησμούς, και για αυτό ηθελαν να πολεμησουν τοτε εδιναν νεους χρησμούς παγιδες.

ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΤΕΙΧΗ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΗΞΕΡΕ
ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ,
ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΞΥΛΙΝΑ ΤΕΙΧΗ ΘΑ ΤΟΥΣ
ΕΚΑΙΓΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΜΕΣΑ
ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

​Ο Ελληνας Θεμιστοκλής γινεται ο πρωτος ο οποιος αποφευγει με πολύ μεγαλη δεξιοτεχνια την θανασιμη εβραικη παγιδα-χρησμο από τους Δελφους. Ο Θεμιστοκλής επεισε τους υπολοιπους ότι ο δαιμονικος εβραικος χρησμος δεν ελεγε να κανουν ξυλινα τειχη , αλλα αυτό που ζητουσε ηταν να γινουν ξυλινα πλοα ώστε να γινει ναυμαχια.

Με αυτόν τον τροπο γλυτωσε ολους τους Ελληνες ο Θεμιστοκλής , καθως σε περιπτωση που εκαναν ξυλινα τειχη γυρω από την αρχαια Αθηνα θα τους ειχαν καψει ολους ζωντανούς οι περσες.​

Της περισσοτερες δυσκολιες από τις εβραικες παγιδες του μαντειου των δελφων τις αντιμετωπισε ο στρατηγος Παυσανίας.

 Μετα από τον τελειο χειρισμο από τον Θεμιστοκλή στην Σαλαμινα, οι εβραιοι μαυροι μαγοι εμφανιστηκαν πολύ πιο οργανωμένοι στις Πλαταιες.

​​Στις Πλαταιες οι εβραιοι εωσφοριατες των Δελφων απαγορευαν μεσω των δαιμονικων χρησμων στους Ελληνες να πολεμησουν. 

Ουτε να αμυνθουν δεν τους επτρεπαν για να μην προσβληθεί ο Εβραιος δαιμονας Απολλων,

Ειχαν περασει πλεον αρκετες ημερες οπου οι Ελληνες παρεμειναν
παθητικοι-θεατες στον ιδιο τους τον θανατο.

Οι Ελληνες στρατιώτες τραυματιζοταν από τους Περσες χωρις να εχουν το δικαιωμα να αμυνθουν , ενώ ταυτόχρονα εξαιτιας της παρατεταμένης απραξιας τελειωναν τα τροφιμα και το νερο. 

​​Εκεινη ακριβως την χρονικη στιγμη ερχεται το τελειωτικο χτυπημα στους Ελληνες με έναν ακομη “χρησμο” από την εβραικη σφηκοφωλιά των Δελφων.
 Ο νεος ψευδοχρησμος ελεγε ότι οι Αθηναιοι εάν θελουν να νικησουν τους περσες, θα πρεπει να εγκαταλειψουν της Πλαταιες και να πολεμησουν στην Αττικη, διοτι εκει υπαρχει ναος της Ισιαδας -Δημητρας της εωσφορικης θεας από την Αιγυπτο.

Ο Ελληνας στρατηγος Παυσανίας με το επιτελειο του ειδε τον θανασιμο κίνδυνο, και την ολοκληρωτικη καταστροφή.

Για αυτό σκεφτηκε όπως ο Θεμιστοκλής και σε συνεννοηση με το επιτελειο του εβαλαν τους Πλαταιεις να παραχωρησουν τα εδάφη τους στους Αθηναιους, ώστε να πολεμησουν σε δικο τους εδαφος, ενώ ταυτόχρονα υπηρχε και στις Πλαταιες δαιμονικος ναος της Αιγυπτιας Ισιδας-Δημητρας,
Μετα το πολυ ευφυεστατο Ελληνικο σχεδιοδεν χρειαστηκε να φυγουν καθολου οι Αθηναιοι από τις Πλαταιες, διοτι ηταν πλεον Αθηναικο εδαφος υπο την Αθηναικη εξουσια.

Όμως για να είναι απολυτως σιγουροι ο Παυσανίας και το επιτελειο του, εβαλαν τον στρατηγο Αριμνηστο να πει στους Αθηναιους ότι ειχε δει “ονειρο” , στο οποιο τον διεταξε ο ο αρχηγος οων των εβραιων δαιμονωνν ο Διας, να “μεταφερει” στους Αθηναιους την εντολη του, να πολεμησουν στις Πλαταιες μαζι με τους υπολοιπους Ελληνες.


Οι Αθηναιοι πλεον μετα από όλα οσα του ειπε ο στρατηγος Αριμνηστος

ηταν πεποισμενοι ότι παση θυσια ηταν “εντολη-επιθυμια” να πολεμησουν στις Πλαταιες.
Για αυτο εκαναν αμεσως ολοκληρο το αιγυτιακο -εωσφωρικο τελετουργικο προς τιμην της δαιμονικης θεας-μαυρης μάγισσας της Ισιδας-Δημητρας.

Με αυτόν τον τροπο απέφυγαν οι πολυμηχανοι Ελληνες την θανασιμη εβραικη παγιδα από τους Δελφους, παρεμειναν οι Αθηναιοι στις Πλαταιες, και ολοι  μαζι οι Ελληνες ποιλεμησαν εναντια στους Περσες με αποτέλεσμα μια ακομη τεραστια νικη η οποια τους εξασφαλιζε πλεον την πολυοθητη ελευθερια. 

Η ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ
ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ

Εν συνεχεια οι εωσφοριστες του δωδεκαθεου για να εκδικηθουν τους ενδοξους Ελληνες αρχηγούς (Παυσανια, Θεμιστοκλή, Μιλτιαδη) , οι οποιοι δοξασαν και κρατησαν Ελευθερη την Ελλαδα , τους κατηγορησαν ψευδος ως προδοτες στους περσες.

 Οι τρεις Ελληνες αρχηγοι ,παρακουσαν της εντολες της μεγαλύτερης ανθελληνικης σφηκοφωλιας του Εωσφορικου μαντειου των δελφων, και πολεμησαν εναντια στους Περσες.
 Το αποτέλεσμα ηταν να τους εκδικηθουν, επειδή κρατησαν ελευθερη την Ελλαδα. Για αυτό τους κατηγορησαν ψευδος, και τους τρεις (Παυσανια, Μιλτιαδη, Θεμιστοκλή,) ως προδοτες στους Περσες.
 Ηταν αδυνατον να ηταν προδοτες οι Ελληνες αρχηγοι.
 Όλα αυτά από την στιγμη που επαιξαν της ζωες τους κορωνα γραμματα, στα πεδια των μαχων, κατά την διαρκεια των Περσικων Πολεμων.
 Ακομη οι τρεις αρχηγοι, με της στρατηγικες και της πολιτικες τους ικανότητες, απέφυγαν ολους τους χρησμούς παγιδες, του εωσφορικου μαντειου των Δελφων. Την εποχη που τους κατηγορησαν για προδοτες, η Ελλαδα ειχε διαφυγει με υπαιτιοτητα; των τριων αρχηγων (Μιλτιάδης, Παυσανίας. Θεμιστοκλής) ,κάθε κινδυνο.
 Εξαιτιας των τριων αυτων Ελλήνων, η Ελλαδα από θεση αμυνας, πατουσε πλεον πολύ δυνατα στα ποδια της, με αποτέλεσμα να είναι σε θεση αντεπιθέσεως, εναντια στους Περσες. 
Ενα πραγμα που εγινε τελικα με τους Αγησιλαο αρχικα, και αργοτερα με τον Αλεξανδρο τον γ. 
Δεν ειχε λοιπον κανενα νοημα, να γινουν “προδοτες”, οι τρεις Ελληνες αρχηγοι, την στιγμη που όλα ειχαν κριθει υπερ της Ελλαδος, και εκεινοι ειχαν τεραστια συμβολή σε αυτό. 
Εντούτοις και οι τρεις αρχηγοι ειχαν τραγικο τελος. Σε κάθε εποχη ο ιδιος λαος ο οποιος κατοικει μονιμα στην Ελλαδα από το 1519 π.χ. ( Ηρόδοτος ,Ευτερπη), προκαλει κάθε είδους εθνικη καταστροφή.

Η περσικη αυτοκρατορια εχει υποστεί πλεον συντριπτικα πληγματα εξαιτιας του  Μιλτιάδη, του Παυσανία και του Θεμιστοκλή.

Οι εωσφοριστες περσες επέστρεψαν στην πατριδα τους ταπεινωμένοι και εντελως αδυναμοι να ανακανουν  οποιαδήποτε πολεμικη επιχειρηση εναντιον των Ελλήνων.
Για να “εκαναν ” κατι τετοιο οι Ελληνες αρχηγοι δεν θα επρεπε να είναι “προδοτες¨” , αλλα θα επρεπε να ηταν και οι τρεις οι πιο παρανοικοι και γελοίοι ανθρωποι στον πλανητη.
Φυσικα ολοι γνωρίζουμε ότι οι τρεις Ελληνες αρχηγοι των περσικων πολεμων ηταν ακριβως το αντιθετο.
 ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΕΜΦΥΛΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ.
 Από το 1519 π.χ., με τον ερχομο των αλλοδαπών σκλαβων από την Αιγυπτο, οι οποιοι επεβαλαν δια της βιας το εωσφορικο δωδεκαθεο, ξεκινα αμεσως η αντιστροφη μετρηση, για την καταστροφή του αρχαιου Ελληνικου κοσμου.
 Σε τραγικη κατασταση παρακμης, οι αρχαιοι Ελληνες, πλην των Αρχαιων Ελλήνων φιλοσοφων, Σοφιστών, επιστημόνων, και μερικων γνησιων Ελλήνων, ολοι οι υπολοιποι, δηλαδή ένα μεγαλο μερος του λαου, ειχε ξεπεσει στον εωσφορισμο.
Οι Δωδεκαθειστες με το που ηρθαν στην Ελλαδα δεν άφησαν τιποτε ορθιο. Κατεδάφισαν τα ιερά, ισοπεδωσαν τις πολεις, ξεθεμελιωσαν τα καστρα, κατεστρεψαν τον πολιτισμο,των αρχαιων Ελληνων..

Οι ατυχοι Ελληνες οι οποιοι επεζησαν απο τις σφαγες των εωφσοριστων, εγιναν δουλοι, οπως για παραδειγμα οι ειλωτες της Λακωνικης, οι Πενέστες στην Θεσσαλία. Επισης ειχαμε τους Αφαμιώτας στην Κρήτη και πολλους αλλους σε διαφορα μερη της Ελληνικης επικρατειας.

Μελετώντας την αρχαιοελληνική εωσφορικη “θρησκεία” είναι εύκολο να διαπιστώσεις τα άπειρα εωσφορικα της στοιχεία.

 Μονιμος εκεινους τους αιωνες είχαμε, αδικες ανθρωποθυσίες Ελλήνων, το φαγωμα των θυσιασμένων (κανιβαλισμος), την δια της βιας εκπορνευση των Ελληνιδων γυναικων, εναντι αδρας αμοιβης, την οποια εισεπραταν οι μαστροποι εωσφοριστες ιερεις των δαιμονικων θεων.

Ακομη γινοταν ευνουχισμοι ανδρων, θυσιες ζωων, λιτανειες του φαλλου, και σεξουαλικες ανωμαλίες. 
Εκατομμυρια αθώοι Ελληνες ηταν τα θύματα των εωσφοριστων. 
Οι ατυχοι που θυσιαζοταν ηταν κατά κυριο λογο, αθωες, νέες παρθένες και αγνοι νεοι, οι οποιοι θυσιαζοταν από τους δαιμονικους ιερεις-παρανοικους δολοφόνους, της εωσφορικης θρησκειας, στους βρώμικους (κυριολεκτικά και μεταφορικά) βωμούς των αιμοβόρων δαιμονων του δωδεκαθεου.
 Όλα αυτά τα αισχη γινοταν με εντολες του δελφικου ιερου. 
Η μαυρη μαγεια, η μαντική, η αγυρτεία, η ψευτοθεραπείες, αποτελουσαν καθημερινοτητα, για τους εωσφοριστες ιερεις. 
Η μαγεία είχε τέτοια έκταση στους κόλπους της αρχαιοελληνικής εωσφορικης θρησκείας, ώστε είχε οριστεί ως προστάτιδά της η φοβερή τρίμορφη θεά της νύχτας, του σκότους και των φαντασμάτων Εκάτη – Άρτεμις, (Κορνούτος, Περί της θεών φύσεως,34,1). 
Ο Σουηδός καθηγητής Μ. Νilsson, ο μεγαλύτερος μελετητής της αρχαιοελληνικής θρησκείας, τονίζει εμφαντικά πως «οι μαγικές τελετουργίες του παρελθόντος πέρασαν στη λατρεία των θεών και έγιναν ιερές τελετές» (M. Nilsson, Ιστορία της Αρχαίας Ελληνικής Θρησκείας, Αθήνα 1977,σελ.109).
 Ολόκληρο το πολυποίκιλο τελετουργικό της αρχαίας θρησκείας ήταν εωσφορικο. ΑΜΕΤΡΗΤΑ είναι τα εγκλήματά του δωδεκαθεου κατά των Ελλήνων και κατά του Ελληνικου Έθνους. 
Το πολυποικιλο αυτο εωσφωρικό συνοθυλευμα, ηταν η πιο θανατηφορα πληγη στο σωμα του Ελληνικου εθνους, η οποια το σκότωνε αργα και σταθερα, απο το απώτερο παρελθόν το 1519 π.χ., εως το τελος του αρχαίου κόσμου με την κατακτηση της Ελλαδος απο τους αρχαιους Ρωμαιους. 
Δεν είναι τυχαίο ότι ο αρχαίος Ελληνισμός ξεψυχουσε στους υστερους χρονους, μαζί με την μοιραια- εωσφορικη του θρησκεια. 
Ειναι ολοφανερο πως το δωδεκαθεο συμπαρέσυρε στην καταστροφη και τον αρχαιο Ελληνικο κοσμο, μαζί με τον πολιτισμο του και την ιστορια του. Είναι επίσης αποδεδειγμένο πως ο Ελληνισμός αναστηθηκε απο τον Χριστιανισμό. 
Όταν η αρχαια Ελλαδα σαπισε ηθικα, πνευματικα, εξαιτιας της σεξουαλικης διαφθορας και του εωσφορισμου, το αποτέλεσμα ηταν να πεσει κατ ουσιαν αμαχητί στους αρχαιους Ρωμαιους , ολοι πλεον μας ειχαν ξεγραμμενους ως εθνος. 
Ο Ιησους Χριστος δεν μας γλυτωσε μονον από το απολυτο ηθικο, πνευματικο σκοτος, δεν μας εσωσε μονον από την αμαρτια, δεν μας διδαξε μονον την αγαπη, αλλα ηταν η αιτια να αναστηθει ο νεκρος αρχαιος Ελληνικος κοσμος των μονοθειστων αρχαιων Ελλήνων φιλοσοφων. 
Ο Χριστος εγινε η αιτια σωτηριας του Ελληνικου λαου, από την σκλαβια των αρχαιων ρωμαιων, και τον σταδιακο αφανισμο στο περασμα των αιωνων. 
Ο Σωτηρας Χριστος ηταν η αιτια να σωθει η ετοιμοθανατη από το εωσφορικο δωδεκαθεο, ρωμαικη αυτοκρατορια, η οποια ειχε σαπισει σε ηθικο, σε πνευματικο επιπεδο, και η οποια θα ειχε ακριβως το ιδιο τελος με τον αρχαιο Ελληνικο κοσμο. 
Ο Ιησους Χριστος είναι η αιτια της δημιουργιας της πρωτης και μοναδικης μεχρι και σημερα Ελληνοχριστιανικης αυτοκρατοριας. 
Είναι αυτονοητο, ότι τα θαυματα, η ανασταση, η διδασκαλια για αγαπη, δικαιοσύνη, βοηθεια, ειρηνη, αληθεια, συγκλονισαν τον τοτε γνωστο κοσμο, ο οποιος βριοκσοταν κατω από τον ληθαργο του εωσφορισμου. 
Η Ελλαδα κυριολεκτικα νεκραναστήθηκε από τον σωτηρα Χριστο. 


Μεσα στο δαιμονικο αντρο υπηρχαν οι περιβόητοι καταματωμένοι Ελληνικοι θησαυροι των διαφόρων πόλεων.

Εκει φυλασσονταν τα αιματοβαμμενα λάφυρα των Ελληνικων εμφυλίων πολέμων. Αυτά τα λαφυρα αποτελουσαν το μέγιστο όνειδος για τον Ελληνισμο.

Οι εωσφοριστες εδειχναν τα λάφυρα των εμφυλιων πολεμων. Με αυτό τον τροπο θυμιζαν στους Ελληνες προσκυνητές τις έχθρες, τις θηριωδίες και τις γενοκτονίες των αντιπάλων πόλεων. 




Το θεαμα έγειρε σε αυτους συναισθηματα μίσους και εκδικησεως ενώ ταυτόχρονα τους εξωθουσε σε νέες συγκρούσεις.


Οι νέοι Ελληνικοι εμφύλιοι πόλεμοι εφεραν νέα λάφυρα και χρηματα στο εωσφορικο μαντειο.

Δυστυχως όμως τα χρηματα αυτά προερχοταν, από το χυμένο αίμα των αθωων Ελλήνων. 




Δυστυχως εκεινες τις εποχές καποιοι εδειχναν απίστευτη δουλικότητα ως αντιπρόσωποι των πόλεων, απεναντι στους παντοδύναμους ιερείς, όταν πηγαιναν για να πάρουν εντολες καταστολής οποιασδήποτε επιβολης κατά των συμφερόντων του μαντειου. 



Ακομη και τον Αθηναίο Σόλωνα έβαλαν οι αδιστακτοι μαυροι μαγοι το 595 π. Χ., να διαπράξει ενα από τα μεγαλύτερα εγκληματα της αρχαιας Ελληνικης ιστορίας. 


Το εγκλημα αυτό ηταν ότι δηλητηριασε τα υδραγωγεία των φωκικών πολεων, της Κρισσης και της Κίρρας, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικο θανατο χιλιαδες γυναικόπαιδα και αλλων ηλικιων αθωοι Ελληνες.

Οι εμφυλιοι πολεμοι, οσο περνουσαν τα χρονια αντι να περιοριζονται γενικευονταν, ενω έπαιρναν τον χαρακτήρα γενοκτονιών.

Πελοποννησιακος πολεμος, Μακεδονες κατα Ελληνικων πολεων, Μακεδονες κατά Αθηναιων, Αιτωλοι κατά Μακεδονων, Αιτωλοι κατα Ακαρνανων, Αιτωλοί κατα Ηπειρωτων, για να μην αναφερω τους ατέλειωτους εμφυλίους των επιγονων στα Ελληνιστικα χρονια.



Τι να πουμε βεβαια για τις Ελληνικές πόλεις που κάλουσαν τους Περσες , και στην συνεχεια τους Ρωμαιους κατακτητες για να τιμωρησουν τις αντίζηλες πόλεις ενώ πολέμησαν στο πλευρό των αλλοεθνων.

Ο Πελοπονησιακος πολεμος είναι ο φοβερότερος όλων των εμφυλίων της αρχαίας Ελλάδος, 431-404 π. Χ.), ο οποίος ευθύνεται κατά κύριο λόγο για την παρακμή της, είχε σαφώς χαρακτήρα θρησκευτικό.



Πίσω από αυτή τη φρικτή αδελφική γενοκτονία, σε πανελλήνια κλίμακα, βρισκόταν το διαβόητο δελφικό «ιερό», το οποίο εξωθούσε τα δύο αντίθετα στρατόπεδα σε φονικότατες συγκρούσεις και ανείπωτες φρικαλεότητες με τους εκατέρωθεν χαλκευμένους ψευτοχρησμούς του (Θουκυδιδης. Ιστορια α,4).

Τα εκατέρωθεν σκοταδιστικά ιερατεία τελούσαν θυσίες μέσα και έξω από τα τείχη στους κοινούς «θεούς» και προέβαιναν σε ανείπωτες άλλες δαιμονικες τελετουργίες για τη νίκη του δικού τους στρατοπέδου

Η ιστορια της αρχαιας Ελλαδας αποτελουσε δυστυχως ενα συνεχές θέατρο πολεμικων συγκρουσεων-εμφύλιων σπαραγμών. Ουδέποτε υπήρξε απολυτη ειρηνη και συμφιλίωση στον Ελλαδικό χώρο. Αβυσσαλέο και αγεφύρωτο μίσος κυριαρχουσε αναμεσα στις περισσοτερες πολεις – κρατη .
 Ορισμενες απο αυτες υπηρχαν μονον για να πολεμουν, όπως η στρατοκρατικη Σπαρτη, στην οποια οι πολιτες ήταν ισόβιοι ενεργοι στρατιωτες, ορκισμενοι να σπερνουν τον ολεθρο στους άλλους Ελληνες.

Μια απο της μεγαλυτερες γενοκτονιες εις βαρους του Ελληνικου εθνους ειναι η γνωστη εκστρατεια κατά των Αθηνων του αδιστακτου Θρακα μαυρου μαγου- ιερέα Ευμολπου, γεναρχη του ιερατικού-εωσφορικου γένους των Ευμολπιδών, του Ελευσίνιου ιερού τον 7ο π.Χ. αιώνα.


Αυτος ο αλλοδαπος εωσφοριστης δολοφονος, στρατολογησε πληθώρα πολεμιστων,στο ονομα της απαισιας εωσφορικης θεας Δημητρας-Ισιδας και επιτεθηκε στην Αθηνα.




Εκατομβες αθωων θυματων πολιτών, πληθώρα ανθρωποθυσιών για να σωθει η πολη. Τελικα σταμάτησε η γενοκτονια, οταν η ληστρικη ιερατικη συμμορια κατοχυρωσε τα ασύλληπτα προνόμιά της.

Το 660 π.Χ. οι Κορίνθιοι με αρχηγό τον τύραννο Κύψελο κατάσφαξαν τους Κερκυραίους στην Ιλλυρική Επίδαμνο. Η αποκορύφωση της κακουργίας τους ήταν η αποστολή 300 αγοριών αιχμαλώτων στις Σάρδεις να ευνουχιστούν προς τιμή της «θεάς» Κυβέλης!


Ο βασιλεύς της Σπάρτης Κλεομένης το 505 π.Χ. σε μια από τις πάμπολλες εκστρατείες του εναντίον των Αργείων, των προαιώνιων και άσπονδων εχθρών των Σπαρτιατών, αφού ανάγκασε τον πληθυσμό να καταφύγει στο «ιερό» άλσος, έβαλε φωτιά και κατάκαψε πέντε χιλιάδες περίπου άμαχους Αργείους.
Μαζί με αυτούς απανθρακώθηκε και αφανίστηκε το άνθος των νέων του Άργους.  Η ιδιότητά τους ως ικέτες των κοινών «θεών» δεν τους έσωσε (Παυσ.3.4.1, Μεγ. Ελλνικη. Εγκυκλοπαιδεια, Φοίνιξ, τομος δ, σελιδα 77).
Αριστομενης γουν ο Μεσσηνιος τω Ιθωμητη Διι τριακοσιους απεσφαξεν, τοσαυτας ομου και τοιαυτας καλλιερειν οιομενος εκατομβας. εν οις και Θεοπομπος ην ο Λακεδαιμονιων βασιλευς, ιερειον ευγενές (Πολυαινος, Στρατηγηματων Β, ΛΑ, 1).

Την χειροτερη ομως γενοκτονια στην αρχαία Ελλάδα προκάλεσαν οι τεσσερις φοβεροί εωσφορικοι-ιεροί πόλεμο, (595-332 π. Χ.), οι οποίοι για τριακόσια περίπου χρόνια αποδεκάτισαν την Ελλάδα.

Ονομαστηκαν ιεροι, διότι έγιναν προς τιμην του δαιμονικου μαντείου των Δελφών (Θουκυδιδης. Ιστορ.Α΄3).

Το 219 π. Χ. ο στρατηγός της αιτωλικης συμπολιτειας Σκοπας, κυριευει το Διον την ιερη πολη των Μακεδονων και καταστρεφει τα παντα. Γκρεμίζει όλα τα κτίσματα, πυρπολει και τους χωρους λατρειας. Τα ίδια και στο ιερό της Δωδώνης από τον στρατηγό των Αιτωλων Δωριμαχο. Καταπατησε καθε ιερο και όσιο αναφερει ο Πολύβιος.

Στην συνεχεια ο Φιλιππος με τους Ελληνες Μακεδονες, σε αντιποινα ολων αυτων πυρπολησαν και κατεδαφισαν τα ιερα και ανετρεψαν η κατεστρεψαν 2.000 ανδριαντες.


Ομως δεν εμειναν μονον στην Αιτωλια, αλλά προχωρησαν μεχρι την Αττική, το 200 π. Χ.,όπου κατεστρεψαν και τα μνημεια και ανεσκαψαν τους ταφους διασκορπιζοντας τα οστα των νεκρων.

ΜΕΡΟΣ Ε

Οι Αιτωλοι, τον 3ο π.Χ. αιώνα, απογυμνωσαν ή κατεστρεψαν τα ιερά και τους τόπους λατρείας που αποτελούσαν τον κυριότερο συνδετικό ιστό, τον θρησκευτικό δεσμό μεταξύ των κρατων-πόλεων.

Αλλες γενοκτονίες των δωδεκαθειστων, ηταν οι γενοκτονίες των Θηβαίων από τους συνασπισμενους Πελοποννησιους, που μας ειναι γνωστη από την τραγωδια του Αισχύλου, Επτα επι Θήβας. 

Άλλη μεγαλη γενοκτονια ηταν των Ορχομενίων από τους Θηβαίους, των Ερετριεων από τους Χαλκιδεις , των Μηλιων από τους Αθηναίιυς , των Σαμίων από τους Αθηναίους , των Θηβαίων απο τους Μακεδόνες των κατοίκων της Δωδωνης και του Δίου από τους Αιτωλούς, των Θερμιων Αιτωλών από τους Μακεδόνες , των κατοίκων της Περγάμου και της Αττικής από τους ίδιους.

Στο επινειο των Δελφών, την σημερινη Ιτέα προς στον δρομο προς το ιερο υπηρχαν τα ερειπια των δυο φωκικων πολεων Κρισσις και Κιρρα, οι οποίες είχαν καταστραφει το 595 π. Χ., κατά την διαρκεια του πρωτου δαιμονικου πολεμου, τον οποιο προκαλεσαν οι Δελφοι.
Οι Ατυχοι Ελληνες κατοικοι των πολεων αυτων, είχαν σφαχτει ανελεητα, τα γυναικόπαιδα ειχαν πεθανει από δηλητηριαση των υδραγωγειων των δυο πολεων. Οσοι Ελληνες γλυτωσαν, πουλήθηκαν ως σκλαβοι.
Φυσικα τα χρήματα τα πηραν οι ιερεις του εβραιου  δαιμονα Απολλωνα.

Από τα παναρχαια χρονια ολοι αυτοι που πιστευουν στον ανθρωποκτονο εωσφορο, παντοτε σφαζουν, κλεβουν, βιαζουν, κανουν εμπρησμούς, σκλαβωνουν Ελληνιδες. 

Ολα αυτα για να τελουν τα εωσφορικα θρησκευτικα τους καθήκοντα, με πασης φυσεως ,σεξουαλικες ανωμαλίες, παρα φυση σεξ μεταξυ ανδρων γυναικων, μετα του ιδιου φυλου, παιδεραστειες, αιμομιξίες,οργια κλπ. 
Μεταξυ αλλων απο τα αρχαια χρονια ολοι αυτοι οι λαοι μονιμα επιτιθονται στην Ελλαδα.

Αυτά είναι τα στοιχεια με τα οποια ξεχωρίζουμε τους λαους που πιστευουν στον Εωσφορο.



Ηράκλειτος είναι ενας από τους κορυφαιους Ελληνες φιλοσοφους ολων των εποχων. Eνδεικτικο είναι αυτό που ειπε ο Σωκρατης σχετικα με τον Ηρακλειτο. 


Όταν λοιπον ο Σωκράτης διάβασε το έργο του Ηράκλειτου είπε “αυτά που κατάλαβα είναι σπουδαία, νομίζω όμως ότι είναι εξίσου σπουδαία και αυτά που δεν μπόρεσα να καταλάβω. 





Ωστόσο χρειάζεται να είσαι ένας δεινός κολυμβητής σαν αυτούς από τη Δήλο για να μην πνιγείς μέσα στο βιβλίο του Ηρακλειτου”. 




Ο μεγας Ηράκλειτος ηταν όπως ολοι οι γνήσιοι Ελληνες φιλοσοφοι, σοφιστες, ρήτορες κλπ, μονοθειστης. 


Ανέκαθεν από καταβολης του Ελληνικου εθνους , οι Ελληνες πανεπιστήμονες γνωριζαν και διδασκαν τον ένα θεο δημιουργο. 



Ο Ηράκλειτος αναφερει σχετικα με τον έναν θεο : Ακομη και τα ημερα ζωα, τα αγρια, τα πουλια, και τα ψαρια, γεννιουνται , ακμαζουν και πεθαινουν υπακούοντας στους νομους του ενός θεου ( Αριστοτέλης, περι κοσμου, 6. 401a 8). 



Για τον Θεο όλα είναι ωραια, αγαθα και δικαια. Μονον για τους, ανθρώπους αλλα είναι καλα, και αλλα ασχημα (Πορφυριος).



Ο μεγας Φιλόσοφος, δεν θα μπορουσε να παραμεινει θεατης στην καταστροφή του Ελληνισμού από το εωσφορικο δωδεκαθεο.

Ο αρχαιος Ελληνικος κοσμος σαπιζε αργα και σταθερα σε πνευματικο, ηθικο, και κατ επέκτασιν πολιτικο και στρατιωτικο επιπεδο εξαιτιας του εωσφορικου δωδεκαθεου.
Η καταληξη ηταν να κατακτησουν κατ ουσιαν αμαχητί οι αρχαιοι ρωμαιοι, τους αρχαιους Ελληνες.
Θελωντας και ο μεγας Εφεσιος φιλόσοφος να συμβαλει τα μεγιστα στο να αποτραπει η καταστροφή του Ελληνισμού από το εωσφορικο και ξενοφερτο δωδεκαθεο, αναφερει σχετικα με της εωσφορικες θυσιες, ότι ενω ζητουν να εξαγνιστουν με καθαρμους, εν συνεχεια μιαινονται με άλλο αιμα από της (νεες) θυσιες που κανουν.
Είναι σαν να είναι καποιος βουτηγμένος στην λασπη και προσπαθει να καθαριστεί βαζοντας και άλλη λασπη επανω του. 
Επισης αναφερει ο Ηράκλειτος, ότι οσοι προσευχονται στα αγαλματα των δαιμονικων θεων, ειναι ένα πραγμα που ισοδυμανει με το να μιλα καποιος σε τοιχους. 
Από το εργο Αριστοκριτος Θεοσοφια 68, Ωριγένης κατά Κελσου VII 6 2. 
Επισης Ηράκλειτος μας διδαξε ότι οσοι συμμετεχουν στα εωσφορικα μυστηρια (Ελευσινια, Διονυσιακα κλπ), ειτε είναι μαγοι, μυστες, ιερεις των δαιμονων, στην μετα θάνατον ζωη, θα υποστουν πολύ μεγαλες τιμωριες (Κλημης, Προτρεπτικος 22). 
Δεν είναι καθολου τυχαιο λοιπον που ο μεγιστος των προσωκρατικών φιλοσοφων απεμεινε με την σειρα του χωρις βιβλια ,καθως του τα εκαψαν οι εωσφοριστες του δωδεκαθεου.


Ενσωματωμένη εικόνα 1
O υπατος των φιλοσοφων ο Αρθστοκλης (Πλατων) ειναι ο πρωτος και μοναδικος Ελληνας Εθνικιστης.
Ο κορυφαιος φιλοσοφος ολων των εποχων μας διδασκει το πρωτο Ελληνικο-εθνικιστικο αξιωμα.

Ο Αριστοκλης διδαξε τα παντα για να επιβιωσει η Ελλαδα.


Μαλιστα εφτασε στο σημειο να παει εναντια στς ηθικες και φιλοσοφικες του αρχες και τις διδασκαλιες του, με μοναδικο σκοπο την εθνικη μας επιβιωση.

Ουδεποτε στην παγκοσμια ιστορια το εκανε αυτο καποιος αλλος Ελληνας Φιλοσοφος, σοφιστης, ρητορας, ιστορικος, ποιητης κλπ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.


Απο την μητερα, τον πατερα και ολους τους αλλους προγονους η πατριδα ειναι το πολυτιμοτερο, το σεβαστοτερο και το ιεροτερο πραγμα.
Με αυτο το αξιωμα ο Αριστοκλης καθορισε το τι πρεπει να ειναι η Ελλαδα για τους Ελληνες.




Με μοναδικο τροπο και με τον πιο αξιοθαυμαστο μας διδαξε ο υπατος των φιλοσοφων ο Αριστοκλής τι είναι δικαιο, ηθικο, γεναιο, και αξιο τιμης.


Ο Αριστοκλής μας διδαξε την αρετη,την αγνοτητα, την συνυπραξη με τους αλλους ανθρώπους, και την ελευθερια με τροπο ανεπαναληπτο.
Οι μεγιστες πανανθρώπινες αρχες τις οποιες δημιουργησαν οι αρχαιοι Ελληνες διδαχτηκαν από τον Αριστοκλή με τροπους που ομοιοι τους δεν θα βρεθουν ποτε, από κανεναν άλλο φιλοσοφο και από άλλο λαο.


Διδαξε τα παντα ακομη και στους τομεις εργασιας. Για αυτό εγραψε στα ιερα του εργο την πολιτεια οτι ο κάθε Ελληνας θα πρεπει να εργαζεται στον τομεα οπου είναι ικανότερος ώστε να εχει οφελος η πατριδα και ο ιδιος.

Ο Αριστοκλης σε μια προσπαθεια να επιβιωσει η Ελλαδα από τους αλλοδαπούς εωσφοριστες του Δωδεκαθεου εφτασε να διδαξει εναντια στις ηθικες και στις φιλοσοφικες του αρχες.


Ο υπατος των φιλοσοφων o ιερος Αριστοκλης που επι πολλα ετη διδαξε στην ιεροτατη σχολη του την γεναιοτητα, την καλοσυνη, την ηθικη, την αρετη, την δικαιοσυνη, την αγαπη για την πατριδα και για το πως μπορει να είναι ενας ανθρωπος χρησιμος στην κοινωνια, ο ανθρωπος που διδαξε την αρετη με τοση τεχνη και την ομορφια αλλαζει πλεον την διδασκαλια
του για καλο του εθνους.


Τωρα ο ιδιος συνηδειτα εχει γινει ο πρωτος αρχαιος φιλόσοφος ολων των εποχων ο οποιος αλλα διδαξε και αλλα ζητουσε να κανουν οι Ελληνες για να επιβιωσουν ως εθνος.

Ο κορυφαιος φιλόσοφος ολων των εποχων ο Αριστοκλής ο οποιος μας διδαξε με τον πιο θαμαυστο τροπο την αρετη, την ηθικη και την αγαπη για την πατριδα, από μεγαλη αναγκη για να μην εξαφανιστεί δια παντος το Ελληνικο εθνος εκανε λοιπον κατι το μοναδικο.
Ο ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ ΠΗΓΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ 
ΚΑΙ ΗΘΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΕΣ.

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ
ΚΟΣΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ
ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
Ο Αριστοκλης θα μας διδαξει ότι ολοι οι γνήσιοι Ελληνες πρεπει να ζουνε μαζι σε κοινοβιο, να μοιράζονται τις γυναικες,και να μην παντρεύονται ποτε, για  να μην γνωριζει κανεις ποιο είναι το δικο του παιδι.

Ο Αριστοκλής με όλα αυτά που αναφερει, ζητα και διδασκει την
κοινοκτημοσυνη ολων των παιδιων και των γυναικων.

Αυτό το πραγμα το οποιο μας διδαξε ο υπατος των φιλοσοφων δεν συμβαινει ουτε στο ζωικο βασιλειο. Ακομη και τα ζωα γνωριζουν ποια είναι τα παιδια τους.

Με αυτη την προταση του ο υπατος των φιλοσοφων ο Αριστοκλης επι της
ουσιας μας ζητα και μας διδασκει να γινουν οι Ελληνες κατώτεροι ακομη και από τα ζωα.

Τοσο θανάσιμος ηταν ο κίνδυνος για το Ελληνικο εθνος εξαιτιας των αλλοδαπων εισβολεων, για αυτο ο Αριστοκλης μας διδαξε να ζησoυμε με τροπο πολυ κατωτερο και από αυτόν με τον οποιο διαβιωνουν τα κτηνη.


Επισης μας διδασκει την κοινη στρατιωτικη εκπαιδευση – παιδεια για τους ανδρες και τις γυναικες. Αναφερει ότι είναι απαραιτητο οι γυναικες να εχουν την ιδια εκπαιδευση στον στρτατιωτικο τομεα με ολους τους ανδρες και το ιδιο μορφωτικο επιπεδο.

Όλα αυτά τα εκανε για έναν πολύ ιερο σκοπο ο Αριστοκλής, διοτι ηθελε να μας κανει πραγματικα αδερφια, να μας κανει ένα σωμα και μια ψυχη ώστε να επιβιώσουμε από τον αφανισμο που ειχε επιφερει η σκλαβια από το εωσφορικο και εβραικο δωδεκαθεο.

Δεν υπηρξε ποτε κανενας άλλος φιλόσοφος σε ολο τον κοσμο ο οποιος  απο αγαπη για την πατριδα του να παει εναντια στις πεποιθήσεις του την ηθικη και την φιλοσοφια με ένα και μοναδικο σκοπο την συνεχεια, την

επιβίωση του Ελληνικου εθνους.

Δεν ηταν ποτε δυνατον από την μια στιγμη στην άλλη να εχει γινει τοσο πολύ
 “ανήθικος” ειτε να εχει “χασει” τα λογικα του, ώστε να τα διδασκει όλα αυτά ξαφνικα και χωρις σοβαρο λογο εναντια στις ηθικες του και στις φιλοσοφικες του αρχες, ώστε να καταστρεψει τον εαυτο του και την υστεροφημια του και φυσικα να κλεισει η σχολη του.




Όμως κανενας μαθητης δεν εφυγε ποτε από την σχολη του Πλατωνα.

Αυτό διοτι ολοι οι μαθητες του γνωριζαν σχετικα με το εωσφορικο δωδεκαθεο.
Σε διαφορετικη περιπτωση θα εφευγαν ολοι οι μαθητες και θα εκλεινε η σχολη του Πλατωνα.


Το ιδιο συμπεριφερθηκαν και ολοι οι γνήσιοι Ελληνες, οι οποιοι ηταν διπλα στον αγιο Αριστοκλή και στις διδασκαλιες και τις προτασεις του για την εθνικη μας επιβίωση.

Σε καμια των περιπτώσεων οι αλλοι φιλοσοφοι και ειδικα οι σοφιστες με τους οποιους βρισκοταν σε πολυ εντονη διαμαχη ο Αριστοκλής με τον Σωκρατη,
δεν θα δεχοταν αυτην την διδσκαλια του Αριστοκλή εάν δεν ηταν ζητημα ζωης και θανατου για το Ελληνικο εθνος.  


Κυριολεκτικα δεν θα εβρισκε τοπο να σταθει ο Αριστοκλής, καθως ολοι οι Σοφιστες θα μιλουσαν δημοσιος και παρα πολύ σκληρα εναντιον του.
Πολύ ενδεικτικα σας αναφερω τα εργα του Αριστοκλή με τιτλους, 
Πρωταγόρας και Ιππιας οπου η διαμαχη μεταξυ φιλοσοφων – σοφιστών βρισκεται στο απογειο της.

Ειδικα στο εργο του Ιππιας είναι παρα πολυ μεγαλη η διαμαχη του Αριστοκλή, ο οποιος στους διαλογους με τον Σωκρατη και τον Ιππια. αναφερονται απίστευτα πραγματα για το επιπεδο του αγιου και υπατου των φιλοσοφωνν.


Μετα από όλα αυτά τα απίστευτα ο Ιππιας με μεγαλη απορια θα ρωτησει, τον Σωκρατη σχετικα με αυτα τα πολύ ανοητα πραγματα, τα οποια προκαλεσαν την απορια του Ιππια.

Όλα αυτά με μοναδικο σκοπο να αποδειξει ότι μονον οι φιλοσοφοι είναι ικανοι να διδαξουν τι είναι ηθικο, καλο, δικαιο. τιμιο, γεναιο, και χρηαιμο για το Ελληνικο Εθνος.

Ο υπατος των φιλοσοφων μισουσε τους σοφιστες για αυτό δημοσιος και μεσα απο τους διαλογους με πρωταγωνιστη τον Σωκρατη, αφεφερε ότι οι σοφιστες διαφθειρουν και καταστρεφουν ηθικα τους νεους.
Η αντιπαλοτητα μεταξυ φιλοσοφων και σοφιστών ηταν παρα πολύ μεγαλη.

Ο Αριστοκλής πρωτοστατουσε απο την πλευρα των Ελλήνων φιλοσοφων,
σε αυτην την φιλοσοφικη και ρητορικη διαμαχη. 
Ακομη και μικρότερης σημασιας ηθικο παραπτωμα να εκανε ο Πλατων δεν υπηρχε περιπτωση να γλυτωσει απο την οργη των σοφιστών τους οποιους κατηγορουσε ως τους χειροτερους και τους πιο ακαταλληλους για την διαπαιδαγωγηση των Ελλήνων





Αυτην την ιερη διδαχη την διαβασαν στην Συρια, το Κουρδισταν, το Ισραηλ, την Νορβηγια και την εφαρμοζουν με παρα πολύ μεγαλο σεβασμο.


Δυστυχως για εμας τα διδαξε ο Αριστοκλής για να επιβιώσουμε όμως οι αλλοι λαοι το εφαρμοζουν.



Ο  ΙΕΡΟΣ ΠΛΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.


ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΥΠΑΤΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 
ΛΑΘΡΕΙΣΒ0ΟΛΕΙΣ ;

O Υπατος των Φιλοσοφων μας διδαξε μεταξυ πολλων αλλων οτι οι Ελληνες είναι αυτοχθονες και δεν μπορουν να τους διοικουν λαθροεπηλιδες. 
Για αυτό και ο Ιερος Πλατων, στον Μενεξενο ,εγραψε ότι εμεις οι γνήσιοι Ελληνες , δεν ειμαστε βαρβαρομικτοι, δεν ειμαστε ουτε Καδμοι, ουτε Δαναοι, ουτε Πελοπες , ουτε Αιγυπτοι. 
Για αυτό το μισος μας αυξάνεται εναντιον ολων αυτων των αλλοδαπών, οι οποιοι ερχονται συνεχεια , στην αρχαια Αθηνα.
 Ο Πλατωνας αν και γνωριζε τον θεσμο της φιλοξενιας και ότι ο φιλοξενούμενος είναι ιερο προσωπο, εντουτοις διοτι στην περιπτωση αυτή είχαμε μαζικη εισβολή λαθροεισβολεων ,για αυτό μιλα με τοσο μισος εναντιον των αλλοδαπών κατακτητών.
Ο ΜΕΓΑΣ ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ;




Εξαιτίας αυτης της νικηφόρου εκστρατείας των Ελλήνων στην Τροία, επήλθε τόσο μεγάλη μεταβολή, ώστε ενώ προηγουμένως οι βάρβαροι, που ζούσαν δυστυχισμένοι στους τόπους τους, και ο Δαναός, αφού έφυγε από την Αίγυπτο, κατέλαβε το Άργος, ο Κάδμος ο Σιδώνιος έγινε βασιλιάς της Θήβας, οι Κάρες αποίκησαν τα νησιά και ο Πέλοπας κυρίευσε την Πελοπόνησο, οι μετά από αυτού του πολέμου, το γένος μας γνώρισε τόση ακμή ώστε κατάφερε να αφαιρέσει από τους βάρβαρους μεγάλες πόλεις και τεράστιες εδαφικές εκτάσεις (Ισοκράτης Ελένης εγκώμιο 68 – 69).
ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΒΑΔΙΣΟΥΝ ΕΠΑΝΩ 
ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΩΝΝ ΤΕΛΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.

ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ;
Διοτι οι Ελληνιδες γυναικες του μεσαιωνα, ζουσαν χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα, κάθε ημερα εκαναν ελεημοσύνες, πηγαιναν σε εσπερινους, αγρυνπιες κλπ.Της Κυριακες πηγαιναν παντοτε στην Θεια λειτουργεια, η οποια αποτελουσε για εκεινους τροπο ζωης.
Σε εβδομαδιαια βαση επισκεπτοταν φτωχούς στα νοσοκομεια οι οποιοι ηταν αρωστοι ενω δεν ειχαν συγγενείς και φιλους.
Ακομη πηγαιναν και επισκεπτοταν στα φτωχοκομεία, φτωχούς, οι οποιοι δεν ειχαν παρεα και συγγενείς.
Για τους ιδιους λογους επισκεπτοταν κρατουμενους. Από τετοιου είδους πραγματικες Ελληνιδες γεννηθηκαν οι ηρωες της Αλωσεως (29 Μαιου 1453).
ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ
ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΕΣ ΑΛΛΑ
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
ΒΑΣΗ OΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ
ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ 
ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ 
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ.



Τα χρηστα ηθη είναι το διαχρονικο “μυστικο ” επιβιώσεως του εθνους μας από τα παναρχαια χρονια. 
Εξαιτιας των χρηστων ηθων , και της σωστης παιδειας, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα , από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους ,εγιναν διοικητες του (ρωμαικου κρατους ), χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.
Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη), και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ. 
Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα. Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος.

Ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας,μολις ανεβηκε στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο, το κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο. 



Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, από τους περσες. Ειχαμε πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ. 


Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα, οπου εκει εκτος από της αγριες σφαγες, της κλοπες, τους εμπρησμούς, τους βιασμους ,το σκλαβωμα χριστιανων, μαζι με όλα αυτά εκαψαν τον ναο του Παναγιου ταφου, εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο, και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια. 


Εντούτοις εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας, μεσα σε επτα μονον χρονια , οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες. 


Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια. 



Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο. Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες. 



Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας. 



Ακομη και ο Αλεξανδρος με παρα πολύ εμπειρους και με πολύ περισσοτερους στρατιώτες, σε σχεση με τον Ηρακλειο, και με ένα πανισχυρο Ελληνικο Μακεδονικο κρατος πολιτικα και οικονομικα, εκανε περισσοτερο χρονικο διαστημα να κατακτησει την περσικη αυτοκρατορια ,σε σχεση με τον Ηρακλειο.

 Κατά την εποχη του Ιουστινιανού του α, όπως και στην εποχη του Θεοδοσιου, του Αρκαδιου, του Θεοδοσιου του β, του Ιουστινου του α, του Ιουστινου του β, είχαμε μονον συνοριακους πολεμους, και περιοδους ειρηνης με τους περσες.
 Μονον όταν ανεβηκε στον θρονο , ο πρωτος Ελληνας χριστιανος Αυτοκρατορας , ο Ηράκλειος, εκαναν οι περσες ολα αυτά τα τρομερα πραγματα εις βαρος των Ελλήνων, τα οποια, δεν ειχαν ξαναγινει ποτε από μερος των περσων. Ειχαμε δηλαδή εισβολή , και κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας


ΑΜΑΘΕΙΑ. Η ΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
Οι χειρότεροι εχθροι του Χριστιανισμου και του Ελληνικου εθνους είναι η κακια και η αμαθεια. 

Αυτην ακριβως την κατασταση εκμεταλευονται οι εωσφοριστες του εβραικου-φοινικικου δωδεκαθεου και κατηγορουν με αισχρα ψευδη τους χριστιανους ως καταστροφεις του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου. 

Η απολυτη τραγικη ειρωνια και προσβολη ειναι να κατηγορουν οι εβραιοι δωδεκαθειστες τους Ελληνες χριστιανους για πραξεις τις οποιες εκαναν επι αιωνες οι προγονοι τους κατα την αρχαια εποχη. 


Για αυτό ο Σωτηρας Ιησους Χριστος ηρθε για να επιβεβαιωσει τον υπατο τον Φιλοσοφων τον Αριστοκλη δισκασκοντας τό γνώσεσθε τὴν ἀλήθεια, καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς.


ΟΛοι οσοι δεν γνωριζουν την  αληθεια και τις αληθειες είναι αμαθεις.


Αντίθετα με τον Σωτηρα Ιησου Χριστο και τον Αριστοκλή, οι εωσφοριστες από τα αρχαια χρονια διδαξαν το πιστευε και μη ερευνα, με μοναδικο σκοπο να κρατουν τους ανθρώπους στο εωσφορικο σκοταδι και κατω από την δικη τους τυραννικη εξουσια.


Ο Σωτηρας Χριστος μας ζητησε να γνωρίζουμε την αληθεια για να ειμαστε σε θεση να απελευθερωθούμε από το θανασιμο εωσφορικο σκοταδι.

Στο σημειο αυτό να θυμισω τα λογια του Χριστοδουλου, με το παράδειγμα για τον κυμα, για τον οποιο ελεγε ο Χριστόδουλος, ότι τον πλαθεις και τον κανεις όπως εσυ επιθυμεις. Αυτό που ηθελε να μας πει είναι ότι εάν δεν εχεις πολύ ισχυρη πιστη και Ελληνοχριστιανικη παιδεια, εισαι ερμαιο στα χερια των ανθρωπιων της νεας ταξης, οι οποιοι σε κανουν ότι θελουν.
Το μεγαλυτερο και σπουδαιοτερο παράδειγμα για το τι είναι η αμαθεια, και για το ποιες είναι οι φοβερες συνεπειες της, μας το δινει ο Αριστοκλής στο εργο του με την επωνυμια Αλκιβιάδης.
Ο φιλόσοφος Σωκρατης συναντα στον δρομο τον Αλκιβιαδη, που πηγαινε να προσευχηθεί. Ο Σωκρατης λοιπον σταματα τον Αλκιβιαδη και του απεθυνει μια σειρα από ερωτήσεις. Αρχικα τον ρωτησε που πηγαινει .

Ο Αλκιβιάδης απαντησε ότι πηγαινει να προσευχηθεί. 



Τοτε ο Σωκρατης του απαντησε ότι πολύ οι οποιοι πηγαινουν να προσευχηθουν, στους “θεους” χωρις να το γνωριζουν εξαιτιας της αγνοιας και της αμαθειας τους, νομιζουν ότι προσευχονται και ζητανε πολυ καλα πραγματα για τους εαυτους τους και για ολους τους δικους τους ενώ στην πραγματικοτητα, χωρις καθολου να το καταλαβαινουν ζητουν εκεινοι οι ιδιοι  την καταστροφή τους, και τον αφανισμο τους, καθως και ολων των δικων τους ανθρωπων.
Ολα αυτά συμβαινουν εξαιτιας της αμαθειας κα της πνευματικης-ηθικης εξαθλιώσεως. 
Το ιδιο ακριβως γινεται στην σημερινη εποχη οπου οι ραγιαδες προσευχονται στον Χριστο να τους δωσει χρηματα, αξιωματα, ακριβα, σπιτια,αυτοκίνητα και γυναικες για να κανουν πασης φυσεως σεξουαλικες ανωμαλίες. 
Μονον που τετοιου είδους προσευχες δεν τις κανει ποτε αποδεκτες ο ιησους Χρστος , παρα μονον ο εωσφορος, με τις γνωστες  συνεπειες.

Ό θεος βοηθα μονον αυτους που αγωνιζονται σκληρα, μονον οσους πολεμουν, μονον οσους ζουνε χωρις σεξουαλικες ανωμαλίες.

Μονον αυτοι οι οποιοι ζουνε ηθικα και αγωνιζονται θα εχουν την υποστηριξη από τον θεο.
 Αντίθετος δεν βοηθα ποτε οσους ζουνε μεσα την σεξουαλικη διαφθορα.
Επισης ο Θεος δεν βοηθα ποτε οσους είναι καθημενοι σε έναν καναπε, και περιμενουν την ελευθερια, να τους δωθει ως “δωρο”, χωρις να βοηθουν τον συνανθρωπο, χωρις να ζουνε ηθικα. 
Το πιο κλασικο παράδειγμα οι εβραιοι οι οποιοι εκαναν σεξουαλικες ανωμαλίες, ενώ ταυτόχρονα λατρεψαν δαιμονες. Τοτε ο Θεος περιμενε να πεθανει μεχρι και ο τελευταίος από τους εβραιους που ειχε αμαρτησει ενώπιον του. Μονον τοτε πηγε τους υπολοιπους εβραιους που δεν ειχαν αμαρτησει στην γη της επαγγελιας.
Καθως ο αληθινος θεος είναι ο θεος του καλου, της δικαιοσυνης, της αγαπης, της ταξης, της ηθικης, για αυτό δεν βοηθησε ποτε ανα τους αιωνες, τους σαπιους που ζουνε μεσα στην σεξουαλικη διαφθορα, την αδικια, την ανομια, την αταξια κλπ.  
Ο Θεος δημιουργος των παντων (ο Ιησούς Χριστός), είναι γεματος αγαπη, καλοσυνη, ταπεινοτητα. Αυτό διοτι είναι αγαθος και στον αγαθο, δεν υπαρχει καμια κακια, κανενα μισος, όπως μας διδαξε ο Πλατων, στο εργο για την δημιουργια του κοσμου, στο εργο του με την επωνυμια Τιμαιος. 
Ο Χριστος είναι γεματος αγαπη ειναι αιτια μονον για κάθε τι καλο που συμβαινει, καθως είναι ο θεος της απολυτης αγαπης, της δικαιοσυνης, της ομορφιας, της ταξης. Αντίθετα ο εωσφορος ειναι ο απολυτος “θεος” του μισους, της αδικιας, του ψευδους, της καταστροφης των παντων.
 Ο Εωσφορος είναι η αιτια για κάθε τι κακο που συμβαινει. 
Ο Εωσφορος είναι αυτος που μισει κάθε τι καλο, ωραιο, δικαιο, που εφτιαξε ο Θεος.
 Για αυτό ο Εωσφορος ανα τους αιωνες μεσα από τους λαους που πιστευουν σε αυτόν, προκαλει διαφορα τρομερα δεινα στην Ελλαδα, αλλα και σε ολους τους χριστιανους ανα τον κοσμο.
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΛΛΑ
ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.
Εάν η ζωη ηταν μονον προσευχες, καθως και υποστηριξη του Χριστου μεσω “θεόσταλτων σωτηρων”  τοτε οι προγονοι μας οι αγιοι Ελληνες του μεσαιωνα, αυτοι οι τέλειοι χριστιανοι δεν θα χρειαζοταν να πολεμησουν ποτε, αλλα θα επρεπε να καθοταν ολους εκεινους τους αιωνες δικαιωματικα στα σπιτια τους – καναπέδες να περιμενουν τον αντιστοιχο βατατζή, τον οποιο περιεμνουν οι ραγιαδες σημερα.


Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΟΠΩΣ ΔΙΔΑΞΕ









ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕ Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ, 
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4 
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΕΣΤΩ ΠΑΡΑΝΟΜΑ 
ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ ΕΧΕΙ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΘΕΣΦΑΤΟ ΚΑΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ.



ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΩΝ
ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΝΩ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ 
ΑΔΙΚΗΜΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.


ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ 
ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”.


ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΕΡΕΣ  ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
kasimatis george – Το Κουτί της Πανδώρας



ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΥΡΟΥ 19 3 16 Ξενοδοχείο Stanley ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ

Απο την στιγμη που εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα και ισχυει μονον το αρθρο 120, οσοι ακομη και χωρις να εχουν
κακες προθεσεις, ενημερωνουν εγγραφως μεσω εξωδικων ειτε μεσα απο αιτηματα, ψηφισματα  και συγκεντρωση χιλιαδων ειτε εκτατομμυριων υπογραφων νομιμοποιουν εν μερη για μια ακομη φορα τους αισχρους πραξικοπηματιες προδοτες να  ξεπουλησουν την Μακεδονια μας, και να διαμελισουν την Ελλαδα. 


ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΠΑΓΡΥΠΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ 
ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΕΝΩΣΕΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ 
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΠΑΓΙΔΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΧΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ 2015.

ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΤΗΜΑ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.  

ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ. 






Ακριβως το ιδιο πραγμα γινεται με τις στημενες εκλογες που συμμετεχουν διαφοροι αλλοι για προσωπικα συμφεροντα, αλλοι γιατι ειναι προδοτες και μερικοι διοτι ειναι αφελεις.

Εντουτοις νομιμοποιουν εν μερη τους προδοτες.

Για οσους δεν γνωριζουν η  Ελλαδα απο το 1832 μ.χ. δεκα χρονια μολις μετα την επανασταση του 1821 εγινε εκ νεου προτεκτορατο των μεγαλων δυναμεων, για αυτο απωλεσε 
μεγαλος μερος απο την εθνικη κυριαρχια. (2)

Για αυτο μας εφεραν το 1832 μ.χ.  γερμανο βασιλια να μας κυβερνησει.

Απο το 2010 και με την ψηφιση του πρωτου παρανομου και προδοτικου μνημονιου, ειχαμε καταλυση του συνταγματος, πραξικοπημα και ολικη απωλεια της εθνικης κυριαρχιας. 

Σχετικα με τις στημενες και προδοτικες εκλογες εχουμε πολλες αναφορες, ενδεικτικα θα αναφερω δυο περιπτωσεις. 


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ :

 Οι Έλληνες τόνισε, δεν ψηφίζουν με την αληθινή έννοια της ψήφου. 

Οι Έλληνες απλά καλούνται να νομιμοποιήσουν, δηλαδή να επιλέξουν μεταξύ εκείνων των επιλογών που προτείνουν οι μηχανισμοί του συστήματος. 

Σε άλλο δε σημείο του λόγου του επισήμανε πως αυτό το σύστημα παράγει σκουπίδια, δεν παράγει φιλοδοξία, άρα δεν παράγει προσωπικότητες, τις αποκλείει.


ΑΝΤΙΛΟΓΟΙ: Κοντογιώργης: Οι Έλληνες δεν ψηφίζουν, απλά επιλέγουν …




EKΚΛΟΓΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ :




Κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων φέρεται ότι λάβαμε ψήφους και σε επτά (7) τον αριθμό περιφέρειες της επικράτειας στις οποίες όχι μόνο δεν υπήρχε υποψήφιός μας αλλά και ΟΥΔΕΝ ψηφοδέλτιο τούτου βρισκόταν στα αρμόδια εκλογικά τμήματα.












ΕΝΑΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΦΩΤΟ
 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΕ ΤΑΤΟΥΑΖ ΚΑΙ ΟΠΛΑ..
loading...

61 thoughts on “ΑΔΙΚΗΜΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4 *

  1. Μυριάμ λέγεται και δεν είναι παν(ά)για.

  2. Επιστολή προς τους προδότες της Πατρίδας

    Άλλο η Παναγία παιδεία και άλλο τα νήπια της Ακροπόλεως των Ιουδαίων το νέο φως…
    Σήμερα τα παιδάκια που έρχονται στον κόσμο αυτόν ως άστρο της παιδείας τους μέσα στην νύχτα της άγνοιας τους, μαθαίνουν να έχουν στην φάτνη της ψυχής τους για φως τους πως διό κοκόρια γέννησαν της κότας το αυγό…
    και πως δυο κότες και δυο κοκόρια είναι το μέλλον το Λαμπρό Ελληνικό…το πως άρσεν και θήλυ είναι φως παράνομο και βδελυρό.

    Το ιουδαϊκό καθεστώς του παράνομου κράτους του Ισραήλ εν Ελλάδι.
    Επί χρόνια πολλά ως Ιούδες ντυμένοι το προσωπείο του Ελληνισμού κατασπαράζουν στους αιώνες το πνεύμα το ιερό της Θεάσεως του ανθρώπου. Μεταμόρφωσαν τον Ήλιο του φωτός της ψυχής του
    και να αναζητά τον σωτήρα του στα μέτρα και τα σταθμά των σταυρωτών της Ελλάδος και των Αθανάτων παιδιών της.

    Ανθρώπου Έλληνα σε αστέρι που σβήνει μέσα στο σκοτάδι της άγνοιας του…να ζει νεκρή η ψυχή επάνω στις ταφόπλακες του τάφου των Ενδόξων Πατέρων του…

    Ποιμένες δολοφόνοι του «ου φονέψεις» οδεύουν μέσα στον θάνατο τον Υιό του Θεού.
    Ποιμένες του ου κλέψεις κλέβουν τα έθνη και παίζουν στον κλήρο τις περιουσίες των.
    Ποιμένες του ου πορνέψεις πορνεύουν τα Ιερά και τα όσια του Ελληνισμού.
    Ποιμένες σταυρωτές του Χριστού και της Παναγίας….

    Ουαίιι εσείς οι πατέρες… που αντί τον Χριστό Ελληνισμό τον Αντίχριστο εν γνώση σας προσκυνάτε!
    Ουαί!

    Υιοί του διαβόλου γουρούνια ψευτο-έλληνες.
    Ουαί στους σιωπούντες στο έγκλημα κατά των Ελλήνων Διδασκάλων του Χριστού.
    Φωτιά και τσεκούρι στους Σουλτανοπροσκηνημένους.
    Ανάθεμα από την Ελλάς!

    Ιωάννης βασιλεύς της εν Άθω ευλογίας.

    Ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΙΜΑΜΗΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

    Ιερώνυμος: “Το καλύτερο που είναι να κάνουμε να βάλουμε όλες μας τις πλάτες και ο λαός δεν πρέπει να αγανακτεί. Δεν μπορεί να ψηφίζει τη μία ημέρα και την άλλη να λέει ότι επαναστατώ.” (21.10.2015) (https://www.facebook.com/oiataktoi2017/videos/1995474547390884/?hc_ref=ARQTMwqjYIf8uTZyUAjZfFsUyv_9xEhh618vp2yFFHOrRM6MeUA73XnH7lQvPjiO8Bg)
    *******

    Ο γενίτσαρος ιμάμης των δολοφόνων του Ελληνισμού…
    Αυτός που είπε καλύτερα να ταΐζω αυτούς που θα σφάξουν τους τεμπέληδες Χριστιανούς,
    αυτός που το δήλωσε ανοιχτά στους Έλληνες: "δεν πρόκειται ποτέ να γίνει ο μεσσίας των Ελλήνων":

    Πάντα οι Ιουδαίοι ντυμένοι ως Έλληνες ιερείς… ανοίγουν τις πόρτες εις τους ….της ερήμου λαούς. Και μέσα στα άγια του Χριστού:

    ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    Παράδειγμα πλάνης και γελοιότητας…
    Ο Ένας θεός του κόσμου…. είναι όλοι αυτοί οι θεοί του κόσμου που ο ένας αναιρεί τον άλλον.
    Ό,τι δεν έχει Χριστό δεν είναι Ελληνικό,
    και δεν έχει σκήπτρα εξουσίας της βασιλείας των Ουρανών της Αγίας Ορθοδοξίας εις πάσαν την γη των Ελλήνων ουρανοπολιτών.

    Αόρατοι ερημίτες του Άθω.
    *******

    Σχόλιο υστερόγραφο…
    Τους λείπει η σημαία τους με το ουράνιο τόξο από τα χέρια τους στην φωτο… αυτήν που κρατούσαν όταν παρέλασαν γυμνοί….. άλλωστε αυτός ο θεός που τους ενώνει.
    Αναρτήθηκε από socratesnios στις

    ***
    Ο Θεός τους η κατάρα και η σκλαβιά των εθνών…
    Μέσα στο βλέμμα του… βλέπω το αίμα του πόσο φθονεί το γένος του ανθρώπου….
    Μέσα στα λόγια του…η λόγχη που τρυπά τον Χριστό επάνω στον σταυρό…..της δικιάς τους κατάρας….. ιδού ο Χριστός, η Ελλάς.

    Ιωάννης εν Χριστώ

    http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2018/01/blog-post_6.html

  3. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ
    ΨΩΡΡΟΓΥΦΤΟΥ.

    ΑΙΣΧΟΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ 12ΘΕΟΙ ΑΠΑΤΕΩΜΕΣ ΜΕ ΤΑ
    ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΙΣ.

  4. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Ο ΨΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΑΥΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ ΜΕ ΤΑ
    ΟΠΟΙΑ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΤΑΡΕΣ
    Η ΠΑΝΑΓΙΑ.

    Ανώνυμος5 Ιανουαρίου 2018 – 9:38 μ.μ.
    Πολλοί πιστεύουν ότι τσιγγάνοι και γύφτοι είναι το ίδιο πράγμα και απλώς ο όρος "τσιγγάνος" είναι ένας πιο ευγενικός τρόπος για να χαρακτηρίσεις έναν "γύφτο", καθώς ο όρος αυτός έχει αποκτήσει και υβριστικό περιεχόμενο.

    Δύο τσιγγάνες όμως, η Ειρήνη και η Μαριάννα ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ υποστηρίζουν ότι είναι άλλο πράγμα να είσαι γύφτος και άλλο τσιγγάνος. Μας εξήγησαν μάλιστα τις διαφορές λέγοντας:

    " Οι τσιγγάνοι μένουν σε σπίτια, ενώ οι γύφτοι μένουν σε παράγκες και τσαντίρια. Οι τσιγγάνοι κάνουν δουλειές και έχουν λεφτά για να ζήσουν, ενώ οι περισσότεροι γύφτοι κανουν απατες με πλαστα ομολογα λεγοντας οτι εχουν στην κατοχη τους 600 δις, ενω κάνουν κλεψιές και ζητιανεύουν τσαπελες απο τους ραββινους"

    Όσο για το επίκαιρο θέμα των ημερών, τις αρπαγές παιδιών, και τα τρις που θα σωσουν την ελλαδα οι δύο τσιγγάνες τόνισαν: "Οι τσιγγάνοι δεν αρπάζουν παιδιά, ούτε αγοράζουν παιδιά. Οι γύφτοι του ψωρρα είναι αυτοί που ασχολούνται με πλαστα ομολογα και απαγωγες παιδιων."

    Με λίγα λόγια, αν πιστέψουμε όσα μας είπαν η Ειρήνη και η Μαριάννα, οι γύφτοι είναι οι κακοί τσιγγάνοι!

    Ανώνυμος5 Ιανουαρίου 2018 – 9:23 μ.μ.
    Τόσες λέξεις, για μια φυλή, η καταγωγή της οποίας αποτελούσε μυστήριο και μόνο τους τελευταίους αιώνες ξεκαθάρισε.

    Θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε την καταγωγή των Ρομά και τους πρώτους αιώνες της διαδρομής τους στην Ευρώπη. Η χρήση των άλλων όρων γι’ αυτούς (Αθίγγανοι, Τσιγγάνοι και, κυρίως, Γύφτοι) δεν έχει κανένα μειωτικό σκοπό, απλά γίνεται για να δοθούν απαντήσεις στην ετυμολογία των όρων αυτών.

    Η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες εικόνες που έρχονται στο μυαλό μας και αφορούν τη φυλή αυτή, δεν έχουν και τα καλύτερα «χρώματα»! Και πώς να έχουν όταν καθημερινά ακούμε και διαβάζουμε για εγκλήματα,+ οπως εκαναν ο ψωρρας με τον γυφτοντινα. Εγκληματα μικρά ή μεγάλα που έχουν διαπράξει άτομα της φυλής αυτής. Ναρκωτικά, συμπλοκές, απαγωγές παιδιών, πλαστα ομολογα με 600 δις, τεχνολογια απο τους αεχαιους ολυμπιους θεους, απατες και κλεψιμο χρηματων απο αφελεις οι οποιοι νομιζουν οτι θα τους πληρωσουν την εφορια,ξυλοδαρμοί, παραεμπόριο και πολλά ακόμη συνθέτουν ζοφερές εικόνες, δυστυχώς, της καθημερινότητας.

    Φυσικά δεν είναι όλοι έτσι. Υπάρχουν χιλιάδες τσιγγάνοι με πολύ καλά πρότυπα ζωής, τακτοποιημένα σπίτια, παιδιά σε σχολεία που ούτε προβλήματα δημιουργούν και αντιθέτως προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Οι τσιγγανοι αυτοι δεν εχουν πλαστα κωλοχαρτα για ομολογα ειναι σοβαροι γυφτοι.

  5. ΜΠΑΤΙΡΑΚΗ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΕΒΡΑΙΕ ΓΥΦΤΟ ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΡΙΣ.

    Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2018 – 1:36 π.μ.
    ΓΕΡΟΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ;
    ΟΠΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ. ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΤΑ ΠΕΤΑΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ.
    ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ '13 ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΙΝΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ;
    ΑΠΕΦΑΝΘΗ Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΣΤΟ ΥΠΟΝΟΜΟ.
    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΣΤΟ ΠΟΣΤΑΡΟΥΜΕ. ΕΧΟΥΝ ΛΙΩΣΕΙ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ.

    -Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  6. Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2018 – 12:42 π.μ.
    Ευχαριστουμε εκ βαθους καρδιας ολοι οι επισκεπτες τον 12:30 και ολους αυτους που προσπαθουν να αφυπνισουν και να σωσουν τα δεκαρικα των αφελων, απο τον αισχρο γυφτοαπατεωνα και τα παπαγαλιζοντα τσιρακια του

    Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2018 – 12:47 π.μ.
    ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΓΕΡΟΜΑΛΑΚΑ ΠΩΣ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ;
    ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΡΕ ΚΩΛΟΓΛΕΙΦΤΗ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΕΝΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

    Ανώνυμος5 Ιανουαρίου 2018 – 6:32 μ.μ.
    ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΟΣΤΑΓΑΚΗΣ Η ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΡΠΑΧΤΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ
    Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ
    ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑ
    ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙ Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΧΑΦΙΕΣ Ο ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΤΕΜΠΕΛΟΧΑΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ

  7. Ανώνυμος5 Ιανουαρίου 2018 – 9:32 μ.μ.
    ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΛΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΛΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑΕΛΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΟΩ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΡΧΞΓΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΛΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΡΧΞΓΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΛΟΥΝ

  8. Ανώνυμος5 Ιανουαρίου 2018 – 8:55 μ.μ.
    Ανώνυμος4 Ιανουαρίου 2018 – 8:47 μ.μ.
    Ανώνυμος3 Ιανουαρίου 2018 – 8:50 μ.μ.
    ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ..ΜΠΙΙΠ ΠΕΡΙΜΝΕ…ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΕΔΩ ..ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ..ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ Κου ΛΕΠΙΔΑ? ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΧΙ ΕΔΩ,,,ΝΑΙ ΝΑΙ ΓΕΙΑ ΣΑς.ΜΠΙΠ ΜΠΙΙΠ ΕΛΑ ΕΛΑ ΟΥΦΦΦ…ΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΓΙΩΡΓΟ? …ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 150 ΦΟΡΕΣ ΠΗΡΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.Ντριιιν Μτριιιν..ΩΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΑΛΙ ΟΡΙΣΤΕ? ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΥΡΙΕ ΟΧΙ ΕΔΩ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ Ο Κος ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑΙΙ ΑΥΡΙΟ ΑΥΡΙΟ ΓΕΙΑ ΣΑΣ…Τουυτ κλιτς ΑΝΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΕΕΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΤΡΑΒΑΩ? ΟΛΟΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ….Ε ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΠΕ ΑΥΡΙΟ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΡΧΞΓΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΛΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΗΡΑ ΤΡΙΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ…ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΟΩ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ?…..ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΜΕ ΓΕΛΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΤΟ 18 ΑΑΧΧΧΧ ΧΑ ΧΑΑΑΑ…Ε ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΣ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ…ΚΑΛΑ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΕΛΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 0700 ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ….salom….salom..

    ΥΡΙΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΧΙ ΕΔΩ,,,ΝΑΙ ΝΑΙ ΓΕΙΑ ΣΑς.ΜΠΙΠ ΜΠΙΙΠ ΕΛΑ ΕΛΑ ΟΥΦΦΦ…ΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΓΙΩΡΓΟ? …ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 150 ΦΟΡΕΣ ΠΗΡΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.Ντριιιν Μτριιιν..ΩΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΑΛΙ ΟΡΙΣΤΕ? ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΥΡΙΕ ΟΧΙ ΕΔΩ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ Ο Κος ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑΙΙ ΑΥΡΙΟ ΑΥΡΙΟ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΠΕ ΑΥΡΙΟ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΡΧΞΓΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΛΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΗΡΑ ΤΡΙΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ…ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΟΩ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

    ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ?….. ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΜΕ ΓΕΛΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΤΟ 18 ΑΑΧΧΧΧ ΧΑ ΧΑΑΑΑ…Ε ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΣ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ…ΚΑΛΑ ΑΥΡΙΟ

    Ανώνυμος4 Ιανουαρίου 2018 – 4:30 μ.μ.
    ΑΝΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΕΕΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΤΡΑΒΑΩ? ΟΛΟΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ….Ε ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΠΕ ΑΥΡΙΟ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΡΧΞΓΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΛΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΗΡΑ ΤΡΙΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ…ΤΟ ΒΛΕΠΟΩ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ? ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΜΕ ΓΕΛΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΤΟ 18 ΑΑΧΧΧΧ ΧΑ ΧΑΑΑΑ…Ε ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΣ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ…ΚΑΛΑ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΕΛΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 0700 ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

  9. Η Μυριαμ κατέφυγε στη Μικρά Ασία όσον αφορά τον άγνωστο εκτός καινής διαθήκης βίο της, σε μοναστήρι της Εφεσσιας Αρτέμιδας.
    Γι΄αυτό δίνουν μεγάλη λατρευτική έμφαση οι χριστιανοί στην "Παν-αγία", στον Πάνα δηλαδή μακριά και άσχετα από κάθε "ιερή" αναφορά και εντολή των ευαγγελίων. Αλλά αφού το χριστιανικόν ιερατείον είναι ιουδαιορωμαιοβακχική αίρεση προκύπτουσα λόγω κοινωνικών και γεωπολιτικών συγκυριών 50-300 Μ.Χ. φυσικό και επόμενο είναι να λατρεύει τον "θηλυκό σατανά", ή "Σιών" ή "Παντιάννα" της Μικράς Ασίας, Λιβιής, ή τη "δαμάλα" της Αιγύπτου και Βαβυλώνας.

    «ανάστηθι και αλόα αυτούς θυγάτερ Σιών,…….»
    Π.Δ Μιχαίας- Δ – 13

    Το Ε.ΣΥ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΜΕ ΕΛΆΧΙΣΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

  10. ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΧΤΙΚΙΟ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ….

    ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ,ΛΑΣΠΗ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΠΕΤΑ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΜΕΤΑ…

    ΟΥΣΤ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ,ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΧΛΕΙΣ??

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ…

    ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΕΡΟ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ…

    ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΤΙΝΟΟΥΣ ΡΙΞΕΙ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ….

    ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΝΟΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ??
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΩΝ,ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ…

    ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΑΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΛΕΟΝ…

    ΑΝ ΘΑ ΠΩ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΝΙΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΤΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ,200.000 ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ,20.000 ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΕ ΓΙΑ ΔΕΚΑΡΕΣ….

    ΜΕΤΑ….!!!
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??

    Ο ΑΝΤ1 ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.??

    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ??

    ΤΙ ΕΙΔΑΝ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΡΑΒΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ??

    ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ…!!!!!

    https://www.facebook.com/dimosellhn/videos/10213955733261006/
    ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΟΠΕΡΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΕΒΡΑΙΟ ΠΟΥ ΒΟΣΚΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΒΑΡΥΤΟΝΟ ΚΑΜΠΟΥΡΟΣΑΥΡΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΜΑΜΑΚΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ,ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΗΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΧΙΑΣ ΚΑΖΑΚΗ,ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΕΡΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ….

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΜΕ ΨΕΜΑ,ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ,ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ,ΕΙΡΩΝΕΙΑ,ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ….ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ…!!!

    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΝΑΝ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΜΕ ΚΛΕΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ,ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ…

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ,ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΑΥΛΙΑ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΩΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΝΩΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ….

    ΤΗΝ ΧΑΒΡΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ…!!!

    ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ..!!!

    ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΡΑΒΒΙΝΙΑ Ο ΜΟΥΤΑΡΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΙΑΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ??

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ Η ΨΟΦΗΣΕ ??

  11. Μετάνοιες και προσκυνήματα οι χριστιανοί για τη Λιβική ανδρόγυνη θεά παντιάννα και την κερασφόρο "Σιών" says:

    Το ποίμνιο κατ΄εντολή και εντρύφηση των ιερέων του δίνει μεγάλη λατρευτική έμφαση στην "Παν-αγία", στον Πάνα δηλαδή μακριά και άσχετα από κάθε "ιερή" αναφορά και εντολή των ευαγγελίων.
    «ανάστηθι και αλόα αυτούς θυγάτερ Σιών,…….»
    Π.Δ Μιχαίας- Δ – 13

    Το Ε.ΣΥ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΜΕ ΕΛΆΧΙΣΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

  12. ΤΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΡΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΕΒΡΑΙΟΥΡΓΙΑ.
    ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΧΥΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΟ.
    ΠΕΣΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΣΟ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ. ΧΥΣΤΕ ΟΤΙ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ, ΟΤΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΓΕΙ Η ΓΑΜΩΦΑΡΑ ΣΑΣ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. ΕΒΡΑΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΔΕΚΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Ν Ε Κ Ρ Ο Σ.
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ, ΜΕ …ΕΓΓΥΗΣΗ.
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  13. ΤΟΝ ΤΡΕΜΕΤΕ 12 ΘΕΟΙ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ
    ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ
    ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ.

    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ
    ΕΛΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΕΠΕΙΠΕΔΟ
    Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΜΑΚΡΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΑ
    ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΕΣ ΚΑΙ
    ΑΠΤΕΩΝΕΣ, ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ,
    12ΘΘΕΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΟΤΡ9ΚΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΠΕΤΑΤΕ ΛΑΣΠΗ ΕΔΩ ΚΑΙ
    ΧΡΟΝΙΑ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΚΑΙ
    ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    Ανώνυμος26 Δεκεμβρίου 2017 – 10:50 π.μ.
    Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ
    ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
    ΕΠΕΚΤΕΙΝΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ
    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΕ ΚΑΤΗΧΗΣΗ,
    ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ, ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ,
    ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ
    ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ
    ΓΕΝΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ
    ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣΕΙΣ ΟΙ
    ΟΠΟΙΟΕΣ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΥΨΗΛΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΑΣ
    ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ,
    ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ
    ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΟ.

    Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
    ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ
    ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΚΕΦΤΕΙ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ
    ΦΟΡΕΙΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΟΥΜΕ
    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ
    ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΙ
    ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.

    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΑΘΥΡΥΒΑ ΝΑ
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΝΒΙΩΣΗ.

    ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ
    ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ
    ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΩΣΤΕ
    ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η
    ΠΑΤΡΙΔΑ.

  14. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ, ΚΥΡΙΕ ΦΩΤΗ ΛΕΠΙΔΑ ΚΑΙ
    ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕ ΡΗΝΟ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΣΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ
    ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΛΑΛΛΑΞΑΤΕ ΑΠΟ
    ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΙΣ
    ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ.

  15. ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΛΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΛΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑΕΛΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙΕΝ

  16. ΗΡΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.Ντριιιν Μτριιιν..ΩΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΑΛΙ ΟΡΙΣΤΕ? ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΥΡΙΕ ΟΧΙ ΕΔΩ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ Ο Κος ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑΙΙ ΑΥΡΙΟ ΑΥΡΙΟ ΓΕΙΑ ΣΑΣ…Τουυτ κλιτς ΑΝΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΕΕΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΤΡΑΒΑΩ? ΟΛΟΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ….Ε ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΠΕ ΑΥΡΙΟ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΡΧΞΓΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΛΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΣ
    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΕ ΚΑΤΗΧΗΣΗ,

    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΑΘΥΡΥΒΑ ΝΑ
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΝΒΙΩΣΗ. ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ, ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ,
    ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ
    ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ
    ΓΕΝΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ
    ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΗΡΑ ΤΡΙΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ…ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΟΩ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ?…..ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΜΕ ΓΕΛΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΤΟ 18 ΑΑΧΧΧΧ ΧΑ ΧΑΑΑΑ…Ε ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΣ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ…ΚΑΛΑ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΕΛΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 0700 ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜE

  17. ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΡΕΘΩ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ. ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑ
    ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ
    ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΘΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΑΣ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ

    ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΕΣΗ
    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

    ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ
    ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Η ΞΕΝΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟΣΕΣ ΠΟΟΛΛΕΣ
    ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ
    ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ
    ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΑ ΔΥΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ
    ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ.

    ΣΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ.

    ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ
    ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ.

    ΦΤΟΥ ΣΟΥ 12 ΘΕΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ0

    Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2018 – 3:30 μ.μ.
    ΤΟΝ ΤΡΕΜΕΤΕ 12 ΘΕΟΙ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ
    ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ
    ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ.

    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ
    ΕΛΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΕΠΕΙΠΕΔΟ
    Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΜΑΚΡΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΑ
    ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΕΣ ΚΑΙ
    ΑΠΤΕΩΝΕΣ, ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ,
    12ΘΘΕΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΟΤΡ9ΚΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΠΕΤΑΤΕ ΛΑΣΠΗ ΕΔΩ ΚΑΙ
    ΧΡΟΝΙΑ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΚΑΙ
    ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    Ανώνυμος26 Δεκεμβρίου 2017 – 10:50 π.μ.
    Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ
    ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
    ΕΠΕΚΤΕΙΝΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ
    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΕ ΚΑΤΗΧΗΣΗ,
    ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ, ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ,
    ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ
    ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ
    ΓΕΝΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ
    ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣΕΙΣ ΟΙ
    ΟΠΟΙΟΕΣ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΥΨΗΛΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΑΣ
    ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ,
    ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ
    ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΟ.

    Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
    ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ
    ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΚΕΦΤΕΙ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ
    ΦΟΡΕΙΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΟΥΜΕ
    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ
    ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΙ
    ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.

    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΑΘΥΡΥΒΑ ΝΑ
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΝΒΙΩΣΗ.

    ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ
    ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ
    ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΩΣΤΕ
    ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η
    ΠΑΤΡΙΔΑ.

  18. Εγγυηση η ψωλια της εισαγγελιας με τα 4 κακουργηματα εβραικο ψωλοχυμα!!!!!!ολα τα αλλα ειναι για τα 12θεα γιδια σας εβραιοχαφιε σταγακη ευταξια σατανολατρη

  19. Τωρα εχουμε παρελαση σατανολατρων νεοπαγανιστων εβραιοχαφιεδων στην εισαγγελια

  20. Σας εκοψε η λορδα γυφτοσυμμοριτες!!!!!!!
    Τα εξωδικα και τα εξωδικα ολοι οι μασονοκλεφτες!!!!!
    Με 4 κακουργηματα εχετε πολλαααααααααααααααα αρχιδια εξωδικα νεοπαγανιστες!!!!!
    Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  21. Εβραικο ψωλοχυμα σταγακη γιατι δεν λες οτι τις αποδειξεις σας σας τις εβαλε στο κωλο η εισαγγελια με 4 κακουργηματα??????
    Εδω δεν ειναι φβ μασονικο αντιχριστο πτωμα

  22. ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΔΩΣΕ ΠΙΣΩ ΤΑ 10ΕΥΡΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ
    ΓΥΦΤΟ.

    Α ΠΟΥ ΕΙΣΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ 10ΕΥΡΑ ΠΙΣΩ
    ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ
    ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ.

  23. ο πατερακης ποσταρει τα ιδια σχολια που γραφει ο ιδιος και απανταει στονεαυτο του για να δημιουργει δηθεν ενταση οτι με καποιους συνομιλει και αλληλοβριζονται

  24. ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΟΣΤΑΓΑΚΗΣ Η ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΡΠΑΧΤΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ
    Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ
    ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑ
    ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙ Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΧΑΦΙΕΣ Ο ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΤΕΜΠΕΛΟΧΑΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ

  25. Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2018 – 3:48 μ.μ.
    Εγγυηση η ψωλια της εισαγγελιας με τα 4 κακουργηματα εβραικο ψωλοχυμα!!!!!!ολα τα αλλα ειναι για τα 12θεα γιδια σας εβραιοχαφιε σταγακη ευταξια σατανολατρη

    Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2018 – 3:54 μ.μ.
    Σας εκοψε η λορδα γυφτοσυμμοριτες!!!!!!!
    Τα εξωδικα και τα εξωδικα ολοι οι μασονοκλεφτες!!!!!
    Με 4 κακουργηματα εχετε πολλαααααααααααααααα αρχιδια εξωδικα νεοπαγανιστες!!!!!
    Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  26. Μας ετρωγαν τα αρχιδια μας για τον σεσημασμενο μογγολογυφτα!!!!!
    Εχετε δει αρχηγο πολιτικου φορεα με 15 χρονια φυλακη και 4 κακουργηματα στη πλατη να κρυβεται και να στελνει ηχητικα???????
    Ουτε οι ζουλου στη ζουγκλα του αμαζονιου δεν κανουν ετσι!!!!!
    Ουστ ρε βρωμοεβραικα πτωματα

  27. Να γυρίσει πίσω το μαύρο χρήμα καλεί το ελληνικό Δημόσιο τον Θέμο Αναστασιάδη. Σε αντίθετη περίπτωση είναι θέμα ημερών να δημευθεί περιουσία του εκδότη του «Πρώτου Θέματος» μέχρι του ποσού των 4.937.500 ευρώ.

    Πρόκειται για οριστική κι αμετάκλητη απόφαση της η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συμβουλίου, η οποία επιδόθηκε στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους. Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Documento η απόφαση, πριν λίγα 24ωρα έφυγε προς την αρμόδια ΔΟΥ, με εντολή άμεσης εκτέλεσης.

    Αυτή είναι η πλέον σοβαρή από τις νομικές υποθέσεις που αφορούν τον Θέμο Αναστασιάδη γιατί πέραν από το γεγονός ότι καλείται να καταβάλει στο ελληνικό Δημόσιο σχεδόν 5 εκατ. ευρώ, για τις μαύρες σακούλες στα γαλλοελβετικά σύνορα, η Δικαιοσύνη αναγνωρίζει ότι πρόκειται για μαύρο χρήμα.

    Μία απόφαση που άργησε πολύ

    Το ιλιγγιώδες ποσό είναι αυτό που εντοπίστηκε σε τραπεζικούς λογαριασμούς του ιδίου και της συζύγου του στην BNP Paribas, έπειτα από έρευνα της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.

    Ο Θέμος Αναστασιάδης τότε ισχυρίστηκε ότι το χρήμα αυτό προερχόταν από τον εφοπλιστή Πάνο Λασκαρίδη, ο οποίος είχε υποτίθεται αγοράσει μετοχές του «Πρώτου Θέματος». Υποτίθεται όμως… γιατί όπως αποδείχτηκε η εν λόγω συναλλαγή δεν έγινε ποτέ. Στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για νόμιμα και φορολογημένα εισοδήματα, η δήλωση «πόθεν έσχες» του όμως – στην οποία υποχρεούνται εκδότες και δημοσιογράφοι – κατέρριψε τον ισχυρισμό του, με το δικαστήριο να διαπιστώνει πως πρόκειται για νεα περιουσιακά στοιχεία που δεν είχαν δηλωθεί και πως δεν ήταν ένα… κομπόδεμα που μάζευε κάτω από το στρώμα.

    Έτσι ήδη από το 2013 το Ε’ Τμήμα του Ελεγκτικού Συμβουλίου αποφασίζει ότι ο κ. «Πρώτο Θέμα» πρέπει να πληρώσει 5 εκατ. ευρώ. Η απόφαση επιδίδεται στις 20 Δεκεμβρίου του ιδίου έτους στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους που εκπροσωπεί το αντίδικο ελληνικό Δημόσιο. Για να προλάβει να μην πάει η απόφαση στην αρμόδια ΔΟΥ ο Αναστασιάδης υποβάλλει αίτηση αναίρεσης της απόφασης του Ελεγκτικού Συμβουλίου κι αναστολής της εκτέλεσης της κι έτσι παίρνει… παράταση.

    Στο μεταξύ, όπως αναφέρει η Documento, o Θέμος Αναστασιάδης χρησιμοποιεί ευνοϊκές διατάξεις των νόμων για να εμφανιστεί «αθώος». Έτσι πληρώνει φόρο 1.433.162 ευρώ που δεν είχε πληρώσει για το αδήλωτο χρήμα, και όπως σχολιάζει η εφημερίδα, προσπαθεί επικοινωνιακά να εμφανίσει τον ευατό του όχι μόνο ως αθώο αλλά μερικές φορές κι ως μεγάθυμο που κάνει την παραχώρηση να πληρώσει το Δημόσιο ακόμη κι αν «αδικείται».

    Στις 4 Μαρτίου του 2015 συνεδριάζει η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συμβουλίου για να εξετάσει την αίτηση αναίρεσης του. Έναν χρόνο και τρεις μήνες αργότερα, στις 29 Ιουνίου του 2016, εκδίδεται τελικά η απόφαση που απορρίπτει την αίτηση Αναστασιάδη και του καταλογίζει οριστικά το χρέος. Από την έκδοση της απόφασης μέχρι την καθαρογραφή της στις 8 Μαρτίου του 2017, μεσολαβούν άλλοι εννέα μήνες.

    Το μεγάλο ερώτημα: Υπάρχουν τώρα τα χρήματα και η περιουσία;

    Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου το Documento, με ρεπορτάζ που βασιζόταν σε πηγές από το ίδιο το ανώτατο δικαστήριο επισήμανε το γεγονός, αναφέρντας απόψεις συμβούλων του Ελεγκτικού Συμβουλίου, που μιλούσαν για αδικαιολόγητη καθυστέρηση από τον εισηγητή της υπόθεσης. Να σημειωθεί ότι ο εισηγητής, ήταν μειοψηφών, καθώς είχε ταχθεί υπέρ της θέσης του εκδότη, ότι δηλαδή δεν μπορεί να θεωρηθεί υπόλογος του Δημοσίου και άρα δεν υποχρεούται να πληρώσει.Και κάπως έτσι η εφημερίδα αναρωτιέται: Κατά τα δύο χρόνια καθυστερήσεων που μεσολάβησαν υπάρχουν τα περιουσιακά στοιχεία του Θέμου Αναστασιάδη για να κατασχεθούν ή έχει γίνει μεταφορά τους σε εταιρείες κι αγοραστές;

    «Το τελευταίο διάστημα ακούγεται ότι έχουν μπει νέοι επενδυτές στο Πρώτο Θέμα, ενώ πυκνώνουν τα ταξίδια του εκδότη στην Ελβετία. Αν ο Θέμος Αναστασιάδης δεν αποδώσει τα 5 εκατ. ευρώ, έχοντας αποκρύψει περιουσιακά στοιχεία, δεν είναι καθόλου απίθανο οι νέοι επενδυτές, αν υπάρχουν, να κατηγορηθούν ότι συνδέονται με καταδολίευση σε αυτή τη μεγάλη υπόθεση διακίνησης μαύρου χρήματος», καταλήγει η Documento.

  28. ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΕΙ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΧΑΦΙΕΔΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΓΥΦΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΣΑΡΔΑΝΑΠΑΛΟΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ!!!!ΕΝΩ ΒΑΣΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΩΝ

  29. ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ?
    1.500.000 ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ

  30. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΦΙΛΕ, ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΘΑ
    ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΨΩΡΡΑΣ ΘΑ
    ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ.

  31. Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 λεπτά ·

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΜΟΣΑΝΤ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ….ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Γιάννης Καλογερόπουλος
    9 λεπτά ·

    ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. …. ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 17 – 3 – 2017 ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !
    .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑΣ ΤV ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ?
    … ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ ? .. . . . . . . . . . . ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ???

    ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Α. Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ε.ΣΥ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ ?

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΧΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

  32. Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 λεπτά ·

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΜΟΣΑΝΤ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ….ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Γιάννης Καλογερόπουλος
    9 λεπτά ·

    ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. …. ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 17 – 3 – 2017 ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !
    .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑΣ ΤV ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ?
    … ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ ? .. . . . . . . . . . . ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ???

    ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Α. Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ε.ΣΥ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ ?

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΧΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

  33. Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 λεπτά ·

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΜΟΣΑΝΤ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ….ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Γιάννης Καλογερόπουλος
    9 λεπτά ·

    ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. …. ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 17 – 3 – 2017 ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !
    .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑΣ ΤV ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ?
    … ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ ? .. . . . . . . . . . . ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ???

    ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Α. Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ε.ΣΥ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ ?

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΧΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

  34. .
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 λεπτά ·

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΜΟΣΑΝΤ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ….ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Γιάννης Καλογερόπουλος
    9 λεπτά ·

    ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. …. ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 17 – 3 – 2017 ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !
    .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑΣ ΤV ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ?
    … ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ ? .. . . . . . . . . . . ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ???

    ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Α. Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ε.ΣΥ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ ?

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΧΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΧΗΤΙΓΡΑΜΜΑΤΕΑΚΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΓΕΝΙΚΟ

  35. Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ
    ………………………………………………
    Γι αυτο τον κατηγορειτε προδοτη???Επειδη ειπε για τα εκατομυρια που στελνατε στον Τονυ στον Καναδα κ δεν τολμαει κανενα ψωρογιδο να τον διαψευσει

  36. Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ
    ………………………………………………
    Γι αυτο τον κατηγορειτε προδοτη???Επειδη ειπε για τα εκατομυρια που στελνατε στον Τονυ στον Καναδα κ δεν τολμαει κανενα ψωρογιδο να τον διαψευσει

  37. .
    Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ
    ………………………………………………
    Γι αυτο τον κατηγορειτε προδοτη???Επειδη ειπε για τα εκατομυρια που στελνατε στον Τονυ στον Καναδα κ δεν τολμαει κανενα ψωρογιδο να τον διαψευσει

  38. Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ
    ………………………………………………
    Γι αυτο τον κατηγορειτε προδοτη???Επειδη ειπε για τα εκατομυρια που στελνατε στον Τονυ στον Καναδα κ δεν τολμαει κανενα ψωρογιδο να τον διαψευσει

  39. Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ
    ………………………………………………
    Γι αυτο τον κατηγορειτε προδοτη???Επειδη ειπε για τα εκατομυρια που στελνατε στον Τονυ στον Καναδα κ δεν τολμαει κανενα ψωρογιδο να τον διαψευσει

  40. Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ
    ………………………………………………
    Γι αυτο τον κατηγορειτε προδοτη???Επειδη ειπε για τα εκατομυρια που στελνατε στον Τονυ στον Καναδα κ δεν τολμαει κανενα ψωρογιδο να τον διαψευσει

  41. Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2018 – 6:11 μ.μ.
    ΕΣΒΗΣΕ Η ΤΣΑΠΕΛΑ ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ..ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΟΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΙΑΣ ΤΟΥ…ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ . ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΠΑΤΙΡΟΦΥΦΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
    ΑΛΛΑ ΕΧΩΝΤΑΣ ΓΝΩΣΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΙΜΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟ 5-6 ΜΑΡΤΥΡΕς Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ Η ΔΙΚΗ ΚΑΝΑ-ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ απο ΚΟΙΝΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΖΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΠΡΙΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΤΙΣΕΣ ΠΟΥ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ-ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΥΝΗΣΗ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ Α ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣΑΓΑΝΕ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ
    ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΓΕΛΙΟ ΘΑΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΡΑΧΥΣΩΜΟ ΡΟΜΑ ΚΑΘΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΧΑ χα χααααα

  42. ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΟΣΤΑΓΑΚΗΣ Η ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΡΠΑΧΤΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ
    Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ
    ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑ
    ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙ Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΧΑΦΙΕΣ Ο ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΤΕΜΠΕΛΟΧΑΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ

  43. ΓΝΩΜΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΜΟΥΛΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΧΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΠΑΤΕΡΟΣΤΑΓΑΚΗΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΣΤΑΡΕΙ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  44. Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2018 – 6:11 μ.μ.
    ΕΣΒΗΣΕ Η ΤΣΑΠΕΛΑ ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ..ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΟΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΙΑΣ ΤΟΥ…ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ . ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΠΑΤΙΡΟΦΥΦΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
    ΑΛΛΑ ΕΧΩΝΤΑΣ ΓΝΩΣΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΙΜΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟ 5-6 ΜΑΡΤΥΡΕς Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ Η ΔΙΚΗ ΚΑΝΑ-ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ απο ΚΟΙΝΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΖΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΠΡΙΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΤΙΣΕΣ ΠΟΥ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ-ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΥΝΗΣΗ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ Α ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣΑΓΑΝΕ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ
    ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΓΕΛΙΟ ΘΑΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΡΑΧΥΣΩΜΟ ΡΟΜΑ ΚΑΘΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΧΑ χα χααααα

  45. ποσα σε πληρωνει ο σαλεμενος γιαννοπουλος;

  46. εχετε μαμησει ολοι το site πατερακηδες ψωρες και ταχα καθηγητες που ειναι μισοτρελοι και αυτοι και λεπιδες με μπαρμπουτσαλα και γιαννοπουλους η αλλαζει το site γραμμη η βλεπω να το εγκαταλειπουν και οι τελευταιοι

  47. ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΧΙΜΠΑΤΖΗΣ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΤΟΥ.
    ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΝΗΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΥ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο
    ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ Ο ΣΤΑΓΑΚΗΣ.

    ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΔΩΣΗΣ- πρώην συνέταιρος Αρτέμη Σώρρα (SUPER B)
    https://www.youtube.com/watch?v=w4DncDWFLgI

  48. ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΠΡΕΖΟΝΙ ΚΟΥΤΣΑΑΒΑΚΙ
    ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΝ
    ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ
    ΣΩΣΕΙ.

    Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΑΣ
    ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.

    ΕΣΥ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΡΕ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΣΟΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ
    ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ.

    ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ.

  49. Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2018 – 7:17 μ.μ.
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΠΡΕΖΟΝΙ ΚΟΥΤΣΑΑΒΑΚΙ
    ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΝ
    ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙ

    Α ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ
    ΣΩΣΕΙ.

    Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΑΣ
    ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.

    ΕΣΥ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΡΕ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΣΟΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ
    ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ.

    ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ.

  50. ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ KAI ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ
    ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ * ;
    MEΡΟΣ Β-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

    Οι αγιοι προγονοι μας οι κορυφαιοι του κοσμου, οι σπουδαιοτεροι ανθρωποι ολων των εποχων στην ιστορια του πλανητη οι Ελληνες της ρωμαικης αυτοκρατοριας υπολογιζαν ως ανδρες και Ελληνες μονον οσους πολεμουσαν.

    Ολους τους υπολοιπους τους θεωρουσαν ανανδρους, δηλαδη θηλυπρεπεις για αυτο τους σιχαινοταν και τους περιφρονουσαν.

    Oποιος δεν πολεμουσε εκεινους τους αιωνες με το σπαθι στο χερι δεν τον θεωρουσαν Ελληνα και ανδρα αλλα γυναικα.

    Δεν υπηρχε μεγαλυτερη ατιμωση και προσβολη για εναν γνησιο Ελληνα ανδρα απο το να τον διωξουν απο τον Ελληνικο-ρωμαικο στρατο για οποιαδηποτε αιτια.

    Αμεσως εχανε την κοινωνικη του θεση και υποσταση.

    Ο Ιωαννης Κουρκουας (Τζιμισκης) συνεναισε στην δολοφονια του Αγιου Αυτοκρατορα Νικηφορου Φωκα, ο οποιος ηταν και θειος του διοτι οχι μονον του αφαιρεσε ολα τα στρατιωτικα του αξιωματα, αλλα τον εκανε απλο πολιτη και τον εθεσε σε κατ οικον περιορισμο.

    Δεν του επετρεψε ο Αγιος Νικηφορος να πολεμα ουτε ως απλος στρατιωτης.

    Εκεινους τους αιωνες δεν υπηρχε μεγαλυτερη προσβολη απο το να μην πολεμας για την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια, τον Κυριο Ιησου Χριστο αλλα και για την προστασια του αμαχου Ελληνικου πληθυσμου.

    Ο Αγιος Νικηφόρος Φωκας και ο ανηψιος του Ιωαννης, δυστυχως ηταν μεσα στα αμέτρητα θυματα των σκευωριων, που δημιουργει ανα τους αιωνες, το κομματι του εβραικου λαου το οποιο πιστευει στον εωσφορο.

    Ενας ακομη πολιτικος αξιωματούχος σημιτικης καταγωγης ηταν ο Ιωσηφ Βριγγας, ο οποιος προκαλεσε φοβερα πληγματα στην Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια.

    O παρακοιμωμενος Ιωσηφ Βριγγας, ηταν εκεινος ο οποιος κινησε γη και ουρανο, ώστε να εμποδισει τον Αγιο Νικηφορο Φωκα ,από την ανοδο του στον θρονο.

    Αρχικα εγραψε επιστολή στον ανηψιο του Νικηφορου του β, τον Ελληνοαρμενιο Ιωαννη Τζιμισκη, με την οποια ζητουσε ειτε να σκοτωσει τον θειο του, ειτε να τον συλλαβει, να τον τυφλωσει, και να τον κλεισει σε μοναστηρι.

    Όταν ο Ιωαννης αρνηθηκε, εκανε τα παντα ο Ιωσηφ Βριγγας, για να σταματησει τον Νικηφορο, από την ανοδο του στον θρονο, μεχρι ενοπλη αντισταση προεβαλλε. Όμως δεν πετυχε τιποτα, ο Αγιος Νικηφόρος εγινε αυτοκρατορας, και ο Βριγγας εχασε όλα του τα αξιωματα.

    Λιγο πριν πεθανει αυτή η θλιβερη μορφη ζωης, για να εκδικηθεί τον Ιωαννη, εστειλε καποιους,οι οποιοι εξαπατησαν τον Νικηφορο τον β, καθως τον επεισαν ότι ο Ιωαννης ,ετοιμαζει "πραξικοπημα".

    Αυτό το ε κανε ο Ιωσηφ Βριγγας , διοτι ο Ιωαννης δεν υπακουσε στις εντολες του ,να σκοτωσει του θειο του, τον Νικηφορο τον β.

  51. Αυτό που εκανε ο Βριγγας ηταν μια ακομη πλεκτανη, ένα ακομη ψεμα, διοτι ο Ιωαννης μεγαλωσε από μικρο παιδι, με μοναδικο πρωτυπο τον Θειο του τον Νικηφορο τον β, ο οποιος ηταν ο πιο γεναιος πολεμιστης, εκεινης της εποχης στα πεδια των μαχων.

    Ο Ιωαννης ηθελε να γινει ομοιος με τον θειο του, τον θαυμαζε παρα πολύ.

    Όταν μεγαλωσε εγινε στρατιωτικος, και πολεμουσε πολύ γεναια ,διπλα στον θειο του Νικηφορο β, στην πρωτη γραμμη της κάθε μαχης.

    Ένα ονειρο ζωης, ειχε γινει πραγματικοτητα για τον Ιωαννη.

    Το ιδιο ονειρο ειχαν ολοι ,οι Ελληνες ολους εκεινους τους αιωνες, να πολεμησουν , να υπερασπιστουν την Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια.

    Το ονειρο του Ιωαννη Κουρκουα πλεον ειχε γινει πραγματικοτητα, καθως
    πολεμουσε διπλα στον κορυφαιο πολεμιστη του κοσμου τον αγιο Νικηφορο.

    Ο Ιωαννης αισθανοταν ότι είναι ο πιο τυχερος και ο πιο ευτυχισμένος σε ολο τον κοσμο.

    Ο Ιωαννης εδειξε το ηθος του με το να μην σκοτωσει τον θειο του, και να του αποκαλυψει την συνομωσια.

    Δυστυχως όμως ο Νικηφόρος ο β εξαπατηθηκε, από τον πανουργο Ιωσηφ Βριγγα.

    Το αποτέλεσμα της νεας πλεκτάνης του Βριγγα, ηταν να αφαιρεσει ο Νικηφόρος όλα τα στρατιωτικα αξιωματα ,από τον Ιωαννη, και να τον θεσει σε κατ οικον περιορισμο. η Ελλαδα εχασε για εκεινο το διαστημα, τον δευτερο γεναιοτερο κατά σειρα πολεμιστη, και στρατηγο.

    Η Συνεχεια όμως ηταν ακομη πιο τραγικη, καθως ,κατά την δευτερη συνομωσια , κατά της ζωης του Νικηφορου του β, ο Ιωαννης πλεον πληγωμενος από την αδικια που του εκανε ο θειος του ,δεν θα κανει απολυτος τιποτα, για να σταματησει τους συνομωτες.

    Το τραγικο δεν ηταν αυτό, αλλα ηταν και συμφωνος, να δολοφονηθεί ο θειος του. Ο κοσμος του Ιωαννη ειχε καταρευσει, το ίνδαλμα του, ο θειος του, που τοσο λατερυε , που τοσο θαυμαζε, τον ειχε πληγωσει ανεπανόρθωτα.

    Δεν μπορεσε ο Ιωαννης ο Κουρκουας να βρει την δυναμη να συγχωρησει τον θειο του μετα από μια τοση μεγαλη αδικια. Μαλιστα λεγεται ότι λιγο πριν ξεψυχησει ο αγιος πηγε στο δωματιο του και τον εβριζε πολύ ασχημα.

    Οι αρμενιοι στρατιωτικοι προστατευαν ως κορη οφθαλμου το δικαιωμα τους να κανουν γαμους με τους Ελληνες στρατιωτικούς.

    Ηταν μακραν ο μεγαλύτερος τιτλος τιμης για το αρμενικο εθνος σε ολη του την ιστορια μεχρι και σημερα.

    Δεν ειχαν λοιπον καμια προθεση να καταστρεψουν τα παντα με την δολοφονια του Αγιου Νικηφορου και οποιουδηποτε αλλου επιφανη Ελληνα της αυτοκρατοριας.

    Το δικαιωμα αυτό να εχουν συγγενεια με τους Ελληνες στρατιωτικούς το κερδισαν μεσα από πολύ αιμα και πολλες θυσιες στα πεδια των μαχων πολεμώντας διπλα στους Ελληνες στρατιωτικούς.

    Ενδεικτικη ειναι η ενεργεια της μεγαλυτερης Ελληνιδας φιλοσοφου μαζι με την Υπατια, της Πριγκιπισσας Αννας Κομνηνης, η οποια μεσολαβησε στον πατερα της τον αυτοκρατορα Αλεξιο τον α Κομνηνο, να μην τιμωρησει τον αξιωματικο αρμενικης καταγωγης τον Αλεξιο Μουσελε, διοτι ηταν γεναιος στα πεδια των μαχων.

  52. Οι Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας αποτελουσαν τον κορμο του Ελληνικου (ρωμαικου) στρατου.

    Εδωσαν τους πιο γεναιους Ελληνες στρατιώτες σε κάθε εποχη,για την Ελληνικη αυτοκρατορια.

    Οι οικογενειες αυτές κατειχαν μονιμος τα ανωτατα στρατιωτικα αξιωματα της αυτοκρατοριας.

    Φυσικα οι οικογενειες αυτές κατειχαν και όλα τα αλλα ανωτερα, και των μεσαιων βαθμιδων αξιωματα της στρατιωτικης ιεραρχιας.

    Καποιοι από τους Ελληνες στρατιωτικούς της Μικρας Ασιας, εγιναν ακομη και βασιλεις (Φωκάδες, Κομνηνοι, Ρωμανος δ, Ρωμανος γ Αργυρος).

    Οι Ελληνικες οικογενειες ηταν αυτές που διοικουσαν στρατιωτικα και πολιτικα το κρατος σε όλη την διαρκεια ζωης του.

    Οι εκάστοτε στρατηγοι του κάθε θεματος, ηταν ταυτόχρονα και πολιτικοι διοικητες.

    Οι Ελληνικες οικογενειες αυτές ηταν οι Φωκάδες, οι Σκληροι, οι Αργυροι, οι Μελισσηνοι, οι Δαλασσηνοι, οι Κομνηνοι, οι παλαιολογοι, και πολλοι αλλοι.

    Ολες αυτές οι Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας στο περασμα των αιωνων εχασαν εκατοντάδες η και χιλιαδες συγγενείς στα πεδια των μαχων.

    Εκατοντάδες χιλιαδες μελη των οικογενειων αυτων πεθαναν αιχμάλωτοι στα χερια των Μωαβιτων (νεα ονομασια των Αγαρηνών.

    Αυτό γινοταν διοτι, οταν ηταν αιχμάλωτοι, στα χερια των αγαρηνων, δεν δεχτηκαν ποτε να αλλαξουν πιστη, να αλλαξουν εθνικοτητα, οι Ελληνες στρατιωτικοι της Μικρας Ασιας, και από Ελληνοχριστιανοι, να γινουν Αραβοσαρακηνοι.

    Για αυτό πεθαιναν στα χερια των εχθρων μας κατω από φρικτα βασανιστήρια.

    Η Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια ,ηταν στρατιωτικο κρατος, εξαιτιας των αμέτρητων εχθρων, και των συνεχομενων πολεμων σε ολη την διαρκεια ζωης του Ελληνικου (ρωμαικου) κρατους.

    Για αυτό την ανωτατη,πολιτικη,στρατιωτικη εξουσια,ασκουσαν οι Ελληνικες οικογενειες που εδιναν επι αιωνες σε καθημερινη βαση της μαχες για λογαριασμο της Ελλαδος,στα πεδια των μαχων.

    Ακομη όλα τα μελη των οικογενειων αυτών πολεμουσαν στην πρωτη γραμμη της κάθε μαχης, του κάθε πολεμου, ολους εκεινους τους αιωνες.

    Οσα από τα μελη των οικογενειων αυτων ηταν αρχιστρατηγοι (δομεστικοι των σχολων), και στρατηγοι επιτεθοταν ολομόναχοι εναντιον χιλιαδων αντιπαλων για να παρουν θαρρος οι υπολοιποι Ελληνες στρατιώτες για να κερδηθουν οι μαχες και οι πολεμοι υπερ της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.

    ΠΙΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ
    ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ
    ΒΑΣΙΛΙΑ ΘΗΣΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΑΤΟΥ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΤΟΥ
    ΑΡΙΣΤΟΚΛΗ.

    O υπατος των φιλοσοφων ο Αρθστοκλης (Πλατων) ειναι ο πρωτος και μοναδικος Ελληνας Εθνικιστης.

    Ο κορυφαιος φιλοσοφος ολων των εποχων μας διδασκει το πρωτο Ελληνικο-εθνικιστικο αξιωμα.

    Ο Αριστοκλης διδαξε τα παντα για να επιβιωσει η Ελλαδα.

    Μαλιστα εφτασε στο σημειο να παει εναντια στς ηθικες και φιλοσοφικες του αρχες και τις διδασκαλιες του, με μοναδικο σκοπο την εθνικη μας επιβιωση.

    Ουδεποτε στην παγκοσμια ιστορια το εκανε αυτο καποιος αλλος Ελληνας Φιλοσοφος, σοφιστης, ρητορας, ιστορικος, ποιητης κλπ.

    ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.

    Απο την μητερα, τον πατερα και ολους τους αλλους προγονους η πατριδα ειναι το πολυτιμοτερο, το σεβαστοτερο και το ιεροτερο πραγμα.

    Με αυτο το αξιωμα ο Αριστοκλης καθορισε το τι πρεπει να ειναι η Ελλαδα για τους Ελληνες.

  53. ΘΗΣΕΑΣ.

    Ο Θησεας ηταν ο πρωτος Ελληνας βασιλιας παγκόσμιος, ο οποιος διδαξε ότι οι πραγματικοι Ελληνες βασιλιαδες επωμίζονται τα περισσοτερα βαρη από ολους τους υπολοιπους, ενω τους καρπους των προσπαθειών τους, τους μοιράζονται με ολους τους πολιτες.

    Ακομη ο Θησεας διδαξε ότι σε κάθε μαχη, σε κάθε πολεμο, καθημερινα της περισσοτερες φορες από οποιονδηποτε άλλο στρατιωτη, βαζει την ζωη του σε κινδυνο ο εκάστοτε Ελληνας Βασιλιας.

    Για αυτό ολοι οι Ελληνες Βασιλεις, στρατηγοι κατά την αρχαια και μεσαιωνικη εποχη, οπου οι προγονοι μας ηταν διοικητες της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, επιτεθοταν ολομόναχοι εναντιoν χιλιαδων αντιπαλων, για να παρουν θαρρος οι υπολοιποι Ελληνες στρατιώτες για να κερδιθουν οι μαχες και οι πολεμοι υπερ της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.

    Eπι Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας δεν ειχες το δικαιωμα να εισαι βασιλιας, αρχιστράτηγος, στρατηγος, εάν δεν πολεμουσες στην πρωτη Γραμμη της κάθε μαχης, του κάθε πολεμου.

    Το γεγονος οτι οι στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας εφαρμοζαν πιστα και κατα γραμμα το ιερο αξιωμα του Θησεα ειναι αλλη μια ιστορικη αποδειξη οτι ηταν Ελληνες.

    Σε περιπτωση που δεν ηταν Ελληνες δεν θα πολεμουσαν στην πρωτη γραμμη του καθε πολεμου εδω και αιωνες αλλα θα εδιναν εντολες απο το πισω μερος της μαχης και του καθε πολεμου οπως κανουν οι στρατηγοι ολων των λαων οι οποιοι πιστευουν στον εωοσφορο και δεν ανηκουν στο Ελληνικο γενος.

    Οι ηρωες Ελληνες στρατιωτικοι της Μικρας Ασιας, μαζι με τους εξωτερικούς, εχθρούς,ολους εκεινους τους αιωνες αντιμετωπιζαν και τους Εσωτερικούς εχθρούς.

    Αυτοι ηταν οι Αλλοδαποι αξιωματούχοι, της πολιτικης "αριστοκρατιας" της Κωνσταντινουπόλεως.

    Εκεινοι χωρις να πολεμουν, ηθελαν να ασκουν των ανωτατη εξουσια, για να διαλυσουν την Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια.

    Ηθελαν οι αλλοδαποι πολιτικοι ευνούχοι, πολιτικοι. να δινουν διαταγες από τα παλατια, την ωρα που οι Ελληνες ,ματωναν, εχαναν της ζωες τους, εμεναν αναπηροι ,και επεφταν αιχμάλωτοι ,στα πεδια των μαχων για την Ελλαδα.

    Οι πολιτικοι αλλοδαποι αξιωματούχοι, της Βασιλευουσας, είναι οι προγονοι , αρκετων σημερινων "πολιτικων ".

    Οι αλλοδαποι ευνούχοι της πολιτικης "αριστοκρατιας" εκαναν ολους εκεινους τους αιωνες, ότι περνουσε από το χερι τους,για να καταστρεψουν οριστικα την Ελληνικη αυτοκρατορια,και το Ελληνικο εθνος.

    Ακομη μαζι με της προσπαθειες καταστροφης του Ελληνικου εθνους παντοτε επιδιδοταν σε αδικο, σε παρανομο πλουτισμο, εις βαρος του Ελληνικου λαου.

    Είναι φανερο ,ότι αυτό το εχει η φυλη τους,απο τα αρχαια χρονια, να πλουτιζουν αδικα.

    Οι Ελληνες στρατιωτικοι της Μικρας Ασιας σε καμια περιπτωση δεν δεχοταν να θυσιάζονται, επι τοσους αιωνες για την Ελλαδα και να τους κυβερνουν ανθέλληνες εβραιοι αλλοδαποι προδοτες,οι ευνουχοι πολιτικοι ¨αριστοκρατες" από την Κωνσταντινουπολη,οι οποιοι το μονον που ηθελαν ολους εκεινους τους αιωνες ηταν να καταστρεψουν ολοσχερως το Ελληνικο εθνος του μεσαιωνα, μαζι με την αυτοκρατορια του.

  54. ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
    ΤΟΥ Β, ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ
    (ΠΟΛΙΤΙΚΗ) ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ
    ΡΕΚΟΡ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.

    Δεν υπαρχει ιστορικο προηγουμενο, μια αυτοκρατορια όπως η παγκοσμια Ελληνικη (ρωμαικη ) αυτοκρατορια,με βασεις τον Πλατωνα , τον Χριστο, την ηθικη ζωη, να διαλυθει ολοσχερως μεσα σε 42 χρονια αριθμος ρεκόρ.

    Ολα αυτά μεσα σε 42 χρονια από τον θανατο του Βασιλειου του β.,οπου η Ελλαδα ειχε φτασει στο απογειο της δυνάμεως της ,από την ημερα που ειχε δημιουργηθεί το εθνος των Ελλήνων.

    Η πολιτικη "αριστοκρατια", ειχε διαλυσει ολοσχερως τον Ελληνικο στρατο ειχε αφαιρεσει την ανωτατη πολιτικη,στρατιωτικη εξουσια από της Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας, κατεστρεψαν ολες της υποδομες του στρατου,και του κρατους.

    Εφτασαν μεχρι να βαλουν στον Ελληνικο αυτοκρατορικο θρονο έναν δικο τους τον Κωνσταντινο Δουκα.

    Όταν ανελαβε εκ νεου αυτοκρατορας ενας εκ των Ελληνικων στρατιωτικών οικογενειων της Μικρας Ασιας, ο Ρωμανος ο δ Διογένης, βρηκε εντελως διαλυμενο τον Ελληνικο στρατο.

    Οι στρατιώτες χωρις ασπιδες, χωρις σπαθια, χωρις αλογα, απληρωτοι, με σκισμένες σημαιες ,με κουρελιασμένες στολες.

    Επισης η πολιτικη "αριστοκρατια" της Κωνσταντινουπόλεως ειχε καταστρεψει οικονομικα, κοινωνικα, επαγγελματικα μεσα σε 42 χρονια ,ολους τους φτωχούς Ελληνες με συνεπεια να μην μπορουν καποιοι εξ αυτων να πολεμησουν.

    Αποτέλεσμα ολων αυτων ηταν να παρει ο Ρωμανος ο δ, Ελληνες στρατιώτες από την Καππαδοκια,και απο την Μακεδονια, επειδη όμως δεν επαρκουσε ο αριθμος αυτων των στρατιωτών , αναγκαστηκε να παρει μεχρι αλλοδαπούς τουρκους μισθοφόρους, ως στρατιώτες του Ελληνικου (ρωμαικου ) αυτοκρατορικου στρατου.

  55. Οι προγονοι μας για να επιβιωσουν εξαιτιας των αμέτρητων εχθρων, εκαναν συμμαχιες με ξενους λαους. Στα πλαισια των συμμαχιων αυτων παντρευοταν αλλοδαπες ηθικες χριστιανες γυναικες.

    Οι γαμοι μεταξυ Ελλήνων και αλλοδαπών είναι μια παναρχαια επιτυχημενη συνταγή, που βοηθα τα μεγιστα στην επιβίωση του Ελληνικου εθνους.

    Με αυτους που εκαναν την μεγαλυτερη συμμαχια, οι προγονοι μας, ηταν οι αρμενιοι. Ενα μικρο μερος των αρμενιων, που ειχαν γινει χριστιανοι, για αρκετους αιωνες ηρθε εζησε μαζι μας, και πολεμησε γενναια διπλα μας στα πεδια των μαχων, για την ελευθερια, για την δοξα, για την προστασια,της Ελληνοχριστιανικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.

    Μετα από τοσο καιρο διπλα μας οι Αρμενιοι, απεκτησαν το ερο δικαιωμα να κανουν γαμους με τα μέλη των Ελληνικών στρατιωτικών οικογενειών.

    Οι Αρμενιοι ειχαν αποδειξει επανειλημμένα, την γενναιοτητα τους στα πεδια των μαχων.

    Απο τετοιου είδους γαμους μεταξυ Ελλήνων και Αρμενιων ευγενών και αριστων πολεμιστων, προεκυψαν οι γνωστοι Ελληνοαρμενιοι, Ιωαννης Τζιμισκης, ανηψιος του Ελληνα αγιου του Νικηφορου του β Φωκα, και ο Βαρδας Σκληρος.

    Ενας μερος των αρμενιων διαπιστωσε ότι είναι η μεγαλυτερη τιμη σε ολο τον κοσμο να γινεις χριστιανος και να εισαι σύμμαχος και συμπολεμιστης των κορυφαιων του κοσμου των Ελληνων-ρωμαιων του μεσαιωνα.

    Οι αρμενιοι πολεμώντας γεναια διπλα στους Ελληνες, μην ξεχνατε ποσοι αρμενιοι σκοτωθηκαν, στα πεδια των μαχων διπλα στους Ελληνες εκεινη την επόχη, για να μπορουν να σταθουν διπλα στον Ελληνικο λαο,για να να αποκτησουν το δικαιωμα να κανουν γαμους να κανουν συγγενικούς δεσμούς με της Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας.

    Οι Αρμενιοι, το θεωρουσαν ως την μεγιστη τιμη που εχει γινει ποτε στην φυλη τους, ως την μεγαλυτερη ιστορικη επιτυχια ολων των εποχων για το αρμενικο εθνος.

    Οι Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες , εδιναν πολύ μεγαλη σημασια στο να κανουν γαμους μεταξυ τους, ωστε να εξασφαλισουν, οτι θα συνεχισουν να βγαζουν ηρωες στο περασμα των αιωνων.

    Υστερα από αυτους τους γαμους των αριστοκρατικων Ελληνικων οικογενειων της Μικρας Ασιας, αναμεταξύ τους, ειχαμε όλα τα εχεγγυα, για την δημιουργια τοσων πολλών Ελλήνων ηρωων, διοτι εκτος από το αναλοιωτο dna, το οποιο προστατευαν ως κορη οφθαλμου, ειχαν πολύ σημαντικους συμμαχους οι Ελληνες εκεινης της εποχης, τον Χριστιανισμο μαζι με τον Πλατωνα.

    Στα πλαισια της ιερης εθνικης επιβιωσεως το ιδιο ακριβως εκαναν και καποιοι Ελληνες αυτοκρατορες, οι οποιοι παντρευοταν αλλοδαπες ώστε να εχουμε συμμαχους και με αλλους λαους εκτος των αρμενιων, καθως οι εχθροι που μας επιτεθοταν ηταν αμέτρητοι.

    Η απολυτη Ελληνικη διπλωματικη επιτυχια στην εξωτερικη Ελληνικη-ρωμαικη πολιτικη είναι η συμμαχια των Ελλήνων με τον αρμενικο λαο.

  56. Ο τροπος ζωης με τον οποιο ζουσαν ολοι εκεινοι οι Ελληνες εξαιτιας του Χριστου και του Πλατωνα, μαζι με τα αριστα γονιδια, εδινε στην Ελλαδα το δικαιωμα να εξασφαλιζει μονιμα χιλιαδες ηρωες σε κάθε εποχη κατα τους μεσαιωνικους αιωνες.

    Με αυτους τους τροπους επιβιωναν οι ηρωες-αγιοι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα, οι οποιοι πολεμουσαν καθημερινα παρα πολύ γενναια, ολους εκεινους τους αιωνες, για να ειμαστε ελευθεροι, και να εχουμε αυτοκρατορια.

    Επανω λοιπον στον δρομο το οποιο χαραξαν οι προγονοι μας οι κορυφαιοι του κοσμου οι Ελληνες της Ελληνικης (ρωμαικης ) αυτοκρατοριας επιθυμούμε να συνεχισουμε και εμεις κανωντας την δια ακριβως συμμαχια στην συγχρονη εποχη με τον Συριακο λαο.

    ΟΙ ΣΥΓΡΧΟΝΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΑ
    ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ
    ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ-ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.

    Οι εχθρικα προσκειμενοι ρωσοι οι οποιοι θεωρουν τους εαυτους ότι είναι οι
    "συνεχιστες" της Ελληνικης–ρωμαικης αυτοκρατοριας αντεγραψαν κατά γραμμα την πολιτικη των ιερων Ελλήνων του ρωμαικου κρατους.

    Στα πλαισια αυτων των σκοπων οι ρωσοι εκαναν γαμους-συμαχια Συριων φοιτητών οι οποιοι σπουδασαν στην Μοσχα με ρωσιδες, πειριπου 100.000 ρωσιδες ζουνε παντρεμένες στην Συρια, και εχουν κανει οικογενειες,

    Ρωσια και Συρια εχουν ισχυρούς δεσμούς εξαιτιας αυτων των γαμων, για αυτό η Συρια αγοραζει τα οπλικα της συστηματα μονον από την ρωσια και εχει αυτην την στιγμη στον πολεμο αυτό την υποστηριξη της ρωσιας.

    Βλέπουμε ξεκάθαρα ότι εδώ μια υπερδυναμη όπως η ρωσια και για να είναι σε θεση να επιβιωσει αναζητησε συμμαχους στην περιοχη.

    Ελληνες ποτε να μην ξεχνατε ότι είναι οι ρωσοι μεχρι σημερα το οφειλουν στους Ελληνες.

    Εντούτοις οι καλοι μας "φιλοι " οι ρωσοι αφησαν την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια να πεσει στα χερια των γερμανων το 1204 και εν συνεχεια για τους ιδιους ακριβως λογους αφησαν αβοήθητους τους Ελληνες το 1453 κατά την κατακτηση της βασιλεουουσας.

    Εδώ βλέπουμε ότι σε ολες τις πιο κρίσιμες ιστορικες μας στιγμες ως εθνος, οι ρωσοι
    οι οποιοι ευεργετηθηκαν από τους Ελληνες και από τον αγιο και ιερο Βασιλειο τον β, μας εγκατελειψαν τελειως.

    οι Ρωσοι μας αφησαν ερμαιο στους γερμανους και στους τουρκους οι οποιοι εφαξαν, εκλεψαν, βιασαν ενω σκλαβωσαν παρα πολλες Ελληνιδες,για να τελουν σεξουαλικες ανωμαλιες, δηλαδή τα εωσφορικα τους θρησκευτικα καθήκοντα, εκαψαν ναους, βιασαν μοναχες, εκελψαν ότι πολυτιμο ειχαν οι ιεροι ναοι.

    Όμως οι Ρωσοι δεν ηταν πουθενα να μας βοηθησουν.

    Σκεφτείτε ότι ιστορικα ηταν πολύ προσφατα το γεγονος ότι εγιναν "ορθοδοξοι
    χριστιανοι' από τον αγιο και ιερο Βασιλειο τον β.

    Εντούτοις μας γυρισαν την πλατη οι φιλοι μας οι ρωσοι, ξεχασαν τους μοναδικούς και αιωνιους ευεργετες του ρωσικου εθνους τους Ελληνες της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.

    Από την στιγμη που αγνοησαν και περιφρονησαν οι ρωσοι τους κορυφαιους Ελληνες ολων των εποχων της ιερης Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας που ηταν οι ευεργετες τους, πως είναι δυνατον να υπολογιζουν ολους τους συγχρονους και σαπισμένους-εξαθλιωμένους και σκλαβωμένους ραγιαδες.

    *ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΖΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΓΙΟΙ
    ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ-ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΘΑ ΣΙΧΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ
    ΘΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ-ΘΗΛΥΠΡΕΠΕΙΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ.

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ Γ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ
    ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΝΑ
    ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΔΕΙΛΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ.
    ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΥ
    ΗΡΩΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ :

    ΟΣΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΗΝ
    ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΒΑΣΙΛΕΙΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΔΟΞΑΖΟΤΑΝ.
    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-
    ΡΩΜΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΥΝΟΥΧΟΙ ΤΟΤΕ
    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ.

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟ
    ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ
    ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΠΟΥ
    ΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΤΙ
    ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
    ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ
    ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΟΥ
    ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΕΣ ΥΒΡΕΙΣ.

    ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ.

  57. Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 λεπτά ·

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΜΟΣΑΝΤ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ….ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Γιάννης Καλογερόπουλος
    9 λεπτά ·

    ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. …. ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 17 – 3 – 2017 ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !
    .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑΣ ΤV ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ?
    … ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ ? .. . . . . . . . . . . ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ???

    ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Α. Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ε.ΣΥ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ ?

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΧΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

  58. Δηλαδη ψεματα ειναι ρε εβραιοαρχιδο το 1.500.000 στημασονικη στοα του καναδα?

  59. ΡΙΞΕ ΕΝΑΝ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ ΕΣΥ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟ ΑΠΟΒΛΗΤΟ ΤΠΟΥ ΔΙΑ

  60. GEIA ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ.

    ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΘΑ ΤΟΝ
    ΠΙΑΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ;

  61. ασ τολμησει το πουστρακι να κανει το ιδιο και με τον Μωαμεθ

Comments are closed.