Ιπτάμενα… μπαλκόνια στον Πύργο – Πανικός στο κέντρο της πόλης από κατάπτωση μαρκίζας μπαλκονιού

Ο τίτλος είναι χιουμοριστικός γιατί ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανένας άνθρωπος χθες το βράδυ, λίγο μετά τις 8, στο κέντρο του Πύργου, από την πτώση τσιμεντένιου τμήματος μπαλκονιού.



Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τμήμα μικρού μπαλκονιου σε παλαιό κτίριο επί της οδού 28ηςΟκτωβρίου, δίπλα στην Ιερά Μητρόπολη Ηλείας, αποκολλήθηκε και «προσγειώθηκε» με σφοδρότητα πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, προκαλώντας του σοβαρές υλικές ζημιές, τόσο στο παρμπρίζ όσο και στο πίσω τζάμι του οχήματος.

Ευτυχώς δεν περνούσε κανένας από το πεζοδρόμιο εκείνη την ώρα, ενώ η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου βρισκόταν λίγο μακρύτερα σε κατάστημα, ανυποψίαστη προφανώς για την ατυχία που της επιφυλασσόταν. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Τροχαίας και απεκλεισαν τον δρόμο, ενώ λίγα λεπτά αργότερα έφτασαν εκεί υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Πύργου, με επικεφαλής την προϊσταμένη Κική Διονυσοπούλου, και φόρτωσαν τα θραύσματα στην καρότσα του αυτοκινήτου του δήμου, καθάρισαν το σημείο και τοποθέτησαν σήμανση για τη μη διέλευση πολιτών από το σημείο, βοηθώντας ταυτόχρονα την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου να μετακινήσει το όχημα.

loading...