Οι ψηφοφόροι του Χρυσόγονου… ψήφισαν να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ

Σε σύνολο 2.032 εγγεγραμμένων μελών στη Σοσιαλιστική Τάση, υπέρ της πρότασης αποχώρησης τάχθηκαν …
1.678 (ποσοστό 82.6%), ενώ κατά μόλις 31 (ποσοστό 1,5%), με την αποχή να αγγίζει το 15,9% -ήτοι, 323 μέλη της Τάσης

Την αποχώρηση του Κώστα Χρυσόγονου από τον ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να ανακοινώσει άμεσα η Σοσιαλιστική Τάση του κυβερνώντος κόμματος, έπειτα από την ολοκλήρωση της καταμέτρησης της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, στην οποία προχώρησαν τα μέλη της.

Πιο συγκεκριμένα, σε σύνολο 2.032 εγγεγραμμένων μελών, υπέρ της πρότασης αποχώρησης τάχθηκαν 1.678 -ποσοστό 82.6%-, ενώ κατά μόλις 31 -ποσοστό 1,5%-, με την αποχή να αγγίζει το 15,9% -ήτοι, 323 μέλη της τάσης.

«Κατά συνέπεια, η πρόταση της Γραμματείας υπερψηφίστηκε από την απόλυτη πλειοψηφία των μελών της Σοσιαλιστικής Τάσης και εγκρίθηκε η αποχώρηση από το ΣΥΡΙΖΑ και ο μετασχηματισμός της Τάσης σε αυτόνομη πολιτική κίνηση» αναφέρει ανακοίνωση της Σοσιαλιστικής Τάσης.
Και καταλήγει: «Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν από την Πολιτική Γραμματεία τα επόμενα βήματα στη διαδικασία για τη συγκρότηση του νέου πολιτικού μας φορέα».

Υπενθυμίζεται πως ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε προαναγγείλει ότι δεν θα παραδώσει την έδρα του στην Κουμουνδούρου και θα παραμείνει ως εκπρόσωπος της Σοσιαλιστικής Τάσης.

loading...

1 thought on “Οι ψηφοφόροι του Χρυσόγονου… ψήφισαν να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ

  1. ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ,ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΚΑΡΑΒΛΑΚΑΣ Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (Η ΝΤΑΝΤΑ ΦΕΥΓΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ) ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ!

Comments are closed.