Τζαβάρας (ΝΔ): Δημοψήφισμα για… απόσχιση της Ηλείας από τη Δυτική Ελλάδα

Μια πρόταση που θα συζητηθεί και θα προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις καταθέτει ο Κώστας Τζαβάρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Πατρίς».

Πιο συγκεκριμένα ο βουλευτής Ηλείας και Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. προτείνει να οργανωθεί άμεσα δημοψήφισμα στο νομό για την απόσχισή από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, και την διοικητική ένταξη στην Πελοπόννησο, ενώ καλεί τους εφτά δημάρχους του νομού να αναλάβουν πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση.

Ταυτόχρονα θεωρεί καλή ιδέα τη μόνιμη τέλεση των Ολυμπιακών αγώνων στη χώρα μας.

Ο Κώστας Τζαβάρας εκτιμά ότι οι εκλογές το πιθανότερο θα γίνουν το φθινόπωρο του 2018 και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι οι πολίτες «θα καταδικάσουν τα ψέματα του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ»…

Η δήλωση Τζαβάρα για την Ηλεία και το δημοψήφισμα

«Έχω επανειλημμένως αναφερθεί στο γεγονός ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι ένα θεσμικό μόρφωμα που κουβαλάει μέχρι σήμερα μια εκ γενετής αναπηρία και προξενεί μια διαρκή ανωμαλία. Είναι η αιτία που μας εμφανίζει να μην είμαστε διοικητικά μέρος της Πελοποννήσου, στην οποία γεωγραφικά ανήκουμε. Στο εξωτερικό όταν μιλάνε για περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι πρόκειται για τμήμα της Πελοποννήσου. Η μόνη θεραπεία αυτής της ανωμαλίας θα μπορούσε να προέλθει από τη χρησιμοποίηση του ονόματος της Ολυμπίας ως συστατικού στοιχείου της επωνυμίας της Περιφέρειας Δυτ.Ελλάδας.

Έχω προτείνει τη μετονομασία της σε «Ολυμπιακή Περιφέρεια της Ελλάδας». Κατ’ αυτό τον τρόπο η συμβολική αποτελεσματικότητα που θα προέκυπτε από τη χρήση του ονόματος «Ολυμπία» στη παγκόσμια προβολή της Περιφέρειας είναι ασύλληπτη. Δυστυχώς φαίνεται ότι μια τέτοια πρόταση την απορρίπτουν οι πατρινοί, που επιμένουν να χρησιμοποιούν ως brandname της περιφέρειας μια ανόητη και γελοία φράση «GoWest», ένα όνομα που δε σημαίνει και κυρίως δεν δηλώνει τίποτα όταν αναφέρεται στην Ηλεία.

Όσο πιο γρήγορα ξεμπλέξουμε από αυτή την ιστορία τόσο πιο αποτελεσματικά θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ηλείας, που πάνω από όλα είναι αδιανόητο να μην στηρίζουν την υπεροχή τους στο πολιτιστικό απόθεμα της Ολυμπίας. Για αυτό θεωρώ ότι είναι ανάγκη να οργανωθεί στο άμεσο μέλλον ένα δημοψήφισμα σε επίπεδο Π.Ε. Ηλείας για την απόσχισή μας από την Περιφέρεια Δυτ.Ελλάδας. Απευθύνω έκκληση στο μέτωπο των δημάρχων της Ηλείας να αναλάβουν αυτή την υπόθεση γιατί μόνο μακριά από τη Δυτική Ελλάδα και μέσα στη Πελοπόννησο υπάρχει μέλλον για την Ηλεία».

Τζαβάρας: Ολυμπιακοί Αγώνες μόνιμα στην Αρχαία Ολυμπία!

Στην ίδια συνέντευξη ο Κώστας Τζαβάρας επισημαίνει επίσης ότι θα πρέπει να επανέλθει στο προσκήνιο για μόνιμη τέλεση των Ολυμπιακών αγώνων στη χώρα μας με επίκεντρο την Αρχαία Ολυμπία στην οποία θα πρέπει επιτέλους να κατασκευαστεί ένα σύγχρονο αθλητικό και πολιτισμικό κέντρο.

«Η Ολυμπία είναι και παραμένει μια πυρηνική δύναμη στον πολιτισμό και στον τουρισμό που αν κάποτε μας αφήσουν να την αξιοποιήσουμε θα προκύψουν τεράστια οφέλη όχι μόνο για την Ηλεία και ολόκληρη την Πελοπόννησο αλλά και για όλη την Ελλάδα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχουμε παραιτηθεί από την διεκδίκηση της μόνιμης τέλεσης των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αρχαία Ολυμπία, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχουμε δώσει συνέχεια στη πρόταση που είχε γίνει πριν από σχεδόν 10 χρόνια για την μόνιμη τέλεση 2-3 κλασικών αγωνισμάτων στίβου στο χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας και κυρίως γιατί δεν επιδιώκουμε συνεργασίες με τις κατάλληλες δυνάμεις για την κατασκευή ενός σύγχρονου ολυμπιακού αθλητικού κι πολιτισμικού κέντρου στην Αρχαία Ολυμπία. Παρά τις προσπάθειες που έχω κάνει μέχρι σήμερα διαπιστώνω ότι τα εμπόδια που κάθε φορά αντιμετωπίζει μια τέτοια πρωτοβουλία δεν προέρχονται μόνο από τα μεγάλα συμφέροντα, τους γελοίους τοπικισμούς αλλά και από την μικροψυχία τοπικών παραγόντων. Εύχομαι να μην είναι μακριά η στιγμή που όλοι, ακούγοντας το κάλεσμα του ποιητή,«θα ξεκινήσουν όλοι για την Ολυμπία… κι απ’ το χτες απ’ το σήμερα απ’ το αύριο,ν’ αλείψουν με λάδι την ψυχή και το νου τους.»

Πηγή: patrisnews.com

loading...

24 thoughts on “Τζαβάρας (ΝΔ): Δημοψήφισμα για… απόσχιση της Ηλείας από τη Δυτική Ελλάδα

  1. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ,ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΩΛΗΤΙΚΟΙ ΑΛΛΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΞΥΠΝΙΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΓΕΡΝΕΙ Η ΠΛΑΣΤΙΓΓΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΥΝΑΣ ΜΑΝΤΗΛΙ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΤΙΚΗ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΥΛΗΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑΧΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΚΑΝΕΣ ΩΣ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΗΜΕΤΕΡΩΝ,ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΡΩΣΑΤΕ ΟΛΛΟΙ ΣΑΣ ΤΟΝ Κ@ΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ ΜΕ ΦΤΗΝΕΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΜΕ,ΤΟΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ?ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΒΑΡΑΤΕ ΑΕΡΟΛΟΓΟΝΤΑΣ? ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΧΟΝΤΡΑ?

  2. ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΔΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ/Π ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ….

    ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΥΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ,ΦΕΚ 325/1945
    http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2014/04/blog-post.html

    ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΧΡΕΗ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ,ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ..

    ΔΕΙΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,ΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΠΑΙΤΗ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΜΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ ΠΑΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…

    ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΕΥΜΑΡΕΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΣ,ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΤΕ Η ΜΟΝΗ ΕΓΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΝΕ,ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ,ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΟΥΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΥΝΑΤΟ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ..

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΖΑΡΙΑ "Φ Α Ν Η Κ Ε",ΣΑΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ "ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ" ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ,ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ..!!!

    ΕΔΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ..
    http://alfeiospotamos.gr/?page_id=13930

  3. ΕΧΕΤΕ ΗΡΕΜΙΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΠΕΝΑΚΗ,ΟΠΩΣ ΜΠΕΝΑΚΗ ΗΤΑΝ Η ΕΒΡΑΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΕΛΕΓΕ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΑ ΦΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ…

    ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ 8 ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΕΙΧΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Ν.Υ. ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ,ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΩΘΙ…

    1. ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ κ.ΣΑΜΑΡΑ.
    2. ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
    3. ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ κ.ΣΑΧΙΝΙΔΗ.
    4. ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.
    5. ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.
    6. ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ.ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ.
    7. ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ κα LAGARDE
    8. ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ κ. ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ.
    9. ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    10. ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ κ.BARROSO

    ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΟΙ,ΑΠΑΝΤΕΣ,ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΑΠΕΖΟΝΑΝ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΑΝ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑ 600 ΔΙΣ$ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΙΓΟΥΡΑ…

    ΜΕΤΑ ΤΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ΔΥΟ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΟΡΤΗ….

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ…ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ..!!!

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ 8 ΟΤΑΝ ΤΑ ΦΙΔΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΛΑΚΙΑ..
    ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΩΡΑΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ..!!!!

    http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2013/11/600-28912.html

    ΟΜΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΤΡΥΠΙΟ ΒΑΡΕΛΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΥΟ ΟΡΟΥΣ…

    1=ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ 15 ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΚΑΙ 15 ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ..
    2=ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ…

    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ ΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΑΥΤΟ,ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΙΜΩΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ..ΧΑΘΗΚΑΝ,ΠΩΠΩΠΩ…!!!!
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟ..
    ΜΕΤΑ ΕΠΕΣΕ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗ,ΕΤΡΕΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ….!!!

    ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟ,ΕΙΧΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ,ΜΜΕ,ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ,ΕΣΗΕΑ,ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ,ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ,ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ….ΟΜΩΣ..!!!

    ΑΝΤΕΞΕ ΟΜΩΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΑΦΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ ΤΡΙΧΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΨΕΛΙΣΟΥΝΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΘΩΩΘΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΟΡΙΣΕΙ ΔΙΚΑΣΙΜΟ,ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΣΩΡΡΑ..

    ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΝΑ ΤΙΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΕ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ..!!!!

  4. ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ ΚΡΕΜΟΤΑΝ Η ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΑΠΟ ΕΝΑ «ΝΑΙ» ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ…..

    ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ…

    ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΠΟΥ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΜΕ «ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ» ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ??

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΩΡΕΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΒΟΥΝΟ ΑΠΟ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ,Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΕΙΠΕ ΒΑΛΤΕ ΜΕ 600 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ….

    Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΑΚΟΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙ…

    ΕΚΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΟΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΠΙΑΣΑΝ ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΤΗΛ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗΝΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΝ ΓΛΥΤΩΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…

    Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΟΛΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ??

    ΑΛΛΑΖΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΟΤΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΣΤΗΝ ΤτΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ…

    ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ,ΟΙ «ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ» ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΝΟΥΛΕΣ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ…

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΕ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΘΑ ΓΥΡΙΖΑΝ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ 500.000 ΝΑ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ…

    ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ…!!!

    ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΤΗΝ ΤτΕ….

  5. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΝΤΠ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΛΕΠΡΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ…

    """ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ,ΟΙ «ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ» ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΝΟΥΛΕΣ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ,ΠΕΡΑΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ…

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΕ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΘΑ ΓΥΡΙΖΑΝ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ 500.000 ΝΑ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ…
    ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ…!!!

    ΕΝΑ "ΝΑΙ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΖΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΚΟΥΗ ΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΩΤΕΡΩΝ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕ…

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΞΕΥΤΙΛΙΖΟΥΝ??

    ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ,ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ$,ΑΣΧΕΤΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ,ΗΤΑΝ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΑ ΠΟΤΑΜΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ…

    ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑ ΕΓΩ ΟΤΙ 100% ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ??
    ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΟΒΑ ΤΟ ΛΑΙΜΟ Σ'ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ…

    ΑΦΗΣΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΟΙ "ΕΙΔΙΚΟΙ" ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ" ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ…

    ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΟΠΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΠΟ "ΕΙΔΙΚΟΥΣ" ΒΟΥΝΑ ΛΑΣΠΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΕΡΗΜΗΝ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟ ΔΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΝ "ΑΠΑΤΕΩΝΑ"…

    ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤτΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΒΕΙ??

  6. ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΠ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΓΥΦΤΕ
    ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣΑΓΕΣ

  7. ναι αφου το ξερεις τι ρωτας?

  8. απο ποτε οι σεσημασμενοι μογγολογυφτοι αρχαιοκσπηλοι λεγονται ελληνες ρε 12θεε παγανιστη?
    το οτι εισαι φυγοποινος καταζητουμενος υποδικος ειναι λασπη????

  9. ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΝΑ ΛΕΣ,ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΕΡΠΕΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ??

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΜΙΑ ΕΡΗΜΗΝ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΟΥΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ???

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΓΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ???

    ΘΑ ΕΙΧΕ ΟΜΩΣ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΗΣ ΕΦΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗΣ ΑΘΩΟΣΗΣ,ΟΛΩΣ "ΤΥΧΑΙΩΣ" ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΗΜΟ,ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΜΙΑ ΑΘΩΟΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ….

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΕ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΤΣΑΚΩΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΦΤΥΣΕΙΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΒΥΖΑΞΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ…

  10. ΣΤΟ ΕΓΡΑΨΑ Κ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ,ΟΤΑΝ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ,ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΤΕ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

  11. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΕΡΠΕΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΥΛΙΕΣΑΙ "ΜΟΝΟΣ" ΣΟΥ…ΟΥΣΤ ΣΑΠΙΛΑ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΒΛΥΤΟ….

  12. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑ ΓΥΦΤΙΚΟ ΑΠΟΒΛΗΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ Κ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ 3 ΤΡΙΣ!ΕΔΩ ΤΟΝ ΕΚΥΝΗΓΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΟΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΒΩΖΝΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΔΕΚΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ!ΟΥΤΡΕ ΣΩΒΡΑΚΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!!ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΛΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝΕ ΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ!!!!!Ο 12ΘΕΟΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΑΤΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ Κ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!ΓΥΦΤΕ ΑΜΑ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ,ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Κ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΔΕΣΕΙ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ Κ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ!!!ΘΑ ΜΠΕΙΣ 1.40 ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝΑΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Κ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ 1.10!!!!!!!!!!

  13. Κατι ηλιθια ψωρογιδα απο την Κ ρητη επι Σαμαρα κ παναθηναικακια εβγαζαν γλωσσα κ ελεγαν οτι εχουνε πλατες απο πολυ ψηλα,μεχρι κ γκομενες ριχνανε στους χρυσαυγιτες για να μαθαινουνε τι κανουνε κ να τους καρφωνουνε στον παναθηναικακια.Οποτε γυφτε καλα λεει ο 10.13 οτι θα σε κοντινουν καμια σαρανταρια ποντους γυφτικο εβραιοαρχιδο μεσα στη φυλακη!Οι χρυσαυγιτες δεν ξεχνανε τους προδοτες!

  14. Ολη Βουλή, η κορυφή της Δικαιοσύνης «ΕΝΗΜΕΡΟΙ»,όλοι έχουν πλέον ευθύνες για την γενοκτονία που ζούμε,30.000 θύματα είναι στα κεφάλια τους,η ιστορία θα τους γράψει με ΜΑΥΡΑ γράμματα….

    Όπως το παρακάτω έχουν πάρει όλοι οι πολιτικοί και ακολούθησαν μηνύσεις Εσχάτης Προδοσίας αφού προχώρησαν σε Μνημόνιο ενώ είχαν ενημερωθεί ότι η ΕΛ-ΛΑΣ είχε λύση,Ολος ο Πολιτικός μπουφές «δηλητηριασμένος»….
    ——————————–

    Αριθμός 011155 Β’
    ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ:

    Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής δια του Προέδρου της κ. Νικόλαου Μιχαλολιάκου….

    Κοινοποιούμενο προς:
    -Τον κ. Πρόεδρο του Αρείου Πάγου
    -Τον κ Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

    Αξιότιμοι κύριοι
    Έχετε ήδη ενημερωθεί από 20-9-2012 για την ήδη υποβληθείσα πρόταση του 1ου από εμάς αλλά και από σειρά άλλων σχετικών επιστολών απευθυνόμενων προς τον Πρόεδρο της Βουλής και τα μέλη του Κοινοβουλίου για την δανειοδότηση της χώρας μας για την αποπληρωμή του δημόσιου ελληνικού χρέους με το ποσό των 600 δισεκατομμυρίου δολαρίων ΗΠΑ μέσω αμερικανικών treasury bills διαρκείας αποπληρωμής 100 ετών και επιτόκιο 0.5%

    Δια της παρούσης μας και ενοψει της ψήφισης του νέου νομοσχεδίου που θα οδηγήσει στην απεμπόληση της Εθνικης μας Κυριαρχίας και παράβαση των θεμελιωδών αρχών του Συντάγματος,σας θέτουμε προ των ευθυνών σας ,όπως αυτές απορρέουν από τον θεσμικό σας ρόλο για τις μέχρι σήμερα παραλείψεις σας.

    Μέχρι σήμερα η στάση σας δεν εχει αποδείξει ότι εκτελείτε ορθώς τον θεσμικό σας ρόλο για την προάσπιση του εθνικού συμφέροντος.

    Σας δηλώνουμε ότι για όποιες τυχόν πράξεις η παραλείψεις σας θα κριθείτε από τον Ελληνικό Λαο και θα κληθείτε να λογοδοτήσετε ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

    Δια της παρούσης σας συγκοινοποιούμε προς ενημέρωση σας τα κάτωθι έγγραφα:

    1. Την από 17-10-2012 εξώδικη δήλωση – πρόσκληση – διαμαρτυρία μας η οποία κοινοποιηθηκε στον Υπουργό Οικονομικών στις 22-10-2012 (υπ’αριθμ 010983/22-10-2012 έκθεση επίδοσης).

    2. Την από 17-10-2012 εξώδικη δήλωση – πρόσκληση – διαμαρτυρία μας η οποία κοινοποιήθηκε στην Ελληνική Κυβερνηση στις 22-10-2012 (υπ’αριθμ 010984/22-10-2012 έκθεση επίδοσης).

    3. Την από 17-10-2012 εξώδικη – πρόσκληση – διαμαρτυρία μας η οποία κοινοποιήθηκε στον κ.Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στις 22-10-2012 (υπ’αριθμ 010985/22-10-2012 έκθεση επίδοσης).
    ———————————–

    ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ,ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΘΥ ΥΠΝΟΥΣ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΟΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΡΩΤΗΘΟΥΝ:

    ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΠΑΜΠΑ?? (πόλεμο έχουμε αν δεν το έχετε καταλάβει Ελληναράδες με 30.000 θύματα,η Συρια με πόλεμο είχε λιγότερα)….ΔΕΙΤΕ…!!!

    http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2013/11/600-28912.html

    Πολλοί θα πούν λογακια απο άγνοια,άλλοι πάλι εργολάβοι αντίνοοι του Καθεστώτος θα χαλάσουν τον κόσμο στο ψέμα και την διαστρέυλωση,ας λάβουν υπόψιν όμως οτι πέρασαν απο την κορυφή της δικαιοσύνης Αρειο Πάγο που εχει υποχρέωση με τις διακράτικες συμφωνίες του να ελέγξει και σε μηδέν χρόνο είναι η αλήθεια η το ψέμα μπροστά του και αν δει δόλο άμεσα να προβεί σε συλλήψεις..

  15. ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΗΛΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Η ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟ ΕΞΗΣ…

    ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ,ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ,ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΦΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ ΓΙΑ ΕΞΗ ΩΡΕΣ ΒΟΥΝΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΚΡΙΝΕ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ,ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΣΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΒΟΥΝΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗΚΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ…ΔΕΙΤΕ..!!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

    ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ….

    ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑ ΑΥΤΟ ΗΛΙΑ ΜΟΥ??

    ΟΧΙΙΙΙΙ.!!!!

    ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΙ'ΕΣΕΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΙ ΑΣ ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΦΥΛΑΚΗ ΑΦΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΧΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ ΦΥΣΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ,ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΙ’ΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ…!!!!

  16. ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ…

    ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΣΤΕΙΟΣ ΦΥΡΕΡΙΣΚΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΚΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ (ΝΑΖΙΣΜΟ) ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΥΜΝΟΥΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΥΣ…

    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ??

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΑΝ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΥΣΑΝ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΨΥΧΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΙ'ΑΥΤΟΙ…

    ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΙ ΛΕΕΙ…
    Ο διθυραμβικός επικήδειος κλείνει με τον απαιτούμενο ναζιστικό χαιρετισμό: «Χίλια εννεακόσια ογδόντα επτά, σαράντα δύο χρόνια μετά, με την σκέψη και την ψυχή μας δοσμένη στην Μνήμη του Μεγάλου μας Αρχηγού,υψώνουμε το δεξί χέρι ψηλά, χαιρετούμε τον Ήλιο και με το θάρρος, που μας επιβάλλει η Στρατιωτική μας Τιμή και το Εθνικοσοσιαλιστικό μας καθήκον κραυγάζουμε γεμάτοι πάθος, πίστη στο μέλλον και στα οράματά μας: …HEIL HITLER!»

    ΥΠΟΓΡΑΦΗ
    Ν.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

    ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ???

  17. ΕΛΑ ΜΕΣΑ 12ΘΕΕ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΙΣ!!!!!!!!
    ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΝΕ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ!!!!
    ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ?

  18. ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ…..
    ΘΑ ΝΠΕΙΣ 1.40 ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙΣ 1.10 ΣΚΑΤΟΠΡΟΔΟΤΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

  19. να παρεις και τα κωλοχαρτα ρου βωσνυ 12θεε σατανολατρη θα σου χρειαστουν για τις αιμοροιδες σου
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  20. Ο Πατερακης στο ναυτικο υπηρετησε
    κι εγραψε ιστορια
    για τον καλυτερο γαμια καναν
    ψηφοφορια
    Τον εβγαλαν για αρχηγο σ'ολοκληρο
    τον στολο
    το μονο του ελλατωμα γαμουσε με
    τον ΚΩΛΟ!

  21. Εγώ που θέλω να χωριστεί η οδός Κολοπετινίτσας από την οδό Καπερναούμ τι να κάνω;

  22. καντε μια αρμοδια δηλωση στη Συναγωγη για να εξεταστει το αιτημα σας

    shalom

Comments are closed.