Η κυβερνητική πλειοψηφία είναι σε αποσύνθεση-Πιθανές οι εκλογές ανά πάση στιγμή τονίζει ο Λαζαρίδης

«Η κυβερνητική πλειοψηφία είναι σε αποσύνθεση και η κυβέρνηση σε αποδρομή. Δεν μπορεί να εξαντλήσει τη θητεία της. Και οι εκλογές μπορεί να γίνουν ανά πάσα στιγμή», τονίζει με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Βραδυνή της Κυριακής», ο Μακάριος Λαζαρίδης.

Ο σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη μιλώντας για όσα λέει ο Αλέξης Τσίπρας περί «καθαρής εξόδου» από το μνημόνιο το ερχόμενο καλοκαίρι, κάνει λόγο για παραμύθι της κυβέρνησης που κρύβει δράκους.

«Για ποια “καθαρή έξοδο” από το πρόγραμμα έχει το θράσος να μιλά η κυβέρνηση όταν η ίδια, πέρα από τα επιπλέον μέτρα 1,9 δισ. ευρώ που επιβάλλει με το ξεκίνημα του νέου χρόνου, έχει ψηφίσει επιπλέον μέτρα για το 2019 και το 2020; Πως γίνεται να φεύγει η χώρα από το πρόγραμμα το 2018 και να έρχονται δραματικά μέτρα τα επόμενα δύο χρόνια;

Πως συμβιβάζεται η έξοδος από το Μνημόνιο το 2018 με τις περικοπές στις συντάξεις και τη μείωση του αφορολόγητου που έρχονται αμέσως μετά και θα κοστίσουν ένα μηνιάτικο στους χαμηλόμισθους και δύο στους χαμηλοσυνταξιούχους; Πως συμβιβάζονται τα υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% μέχρι το 2022; Και τα πλεονάσματα 2% μέχρι το 2060; Το παραμύθι της κυβέρνησης κρύβει δράκους και δεν πείθει», αναφέρει ο κ. Λαζαρίδης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του λέει ότι η κυβέρνηση «με τους γνωστούς ρυθμούς της», έχει μεταθέσει την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης, στην καλύτερη περίπτωση, για το τέλος του χρόνου.

«Και αυτό τη στιγμή που πρέπει, με βάση όσα η ίδια έχει δεσμευτεί, να την κλείσει μέχρι το τέλος του μήνα. Στο τέλος Οκτωβρίου, όμως, έχει μεταθέσει και την υποδόση των 800.000.000 ευρώ, που είναι διαθέσιμη από 1η Σεπτεμβρίου. Δόση που είναι απολύτως αναγκαία για την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου στους ιδιώτες.

Δυστυχώς, παρόλο που τα λάθη της κοστίζουν ακριβά σ’ ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία, η κυβέρνηση δεν μαθαίνει, δεν διδάσκεται, δεν μπορεί», υπογραμμίζει ο σύμβουλος επικοινωνίας του κ. Μητσοτάκης.

Αναφερόμενος στο ταξίδι του πρωθυπουργού στις Η.Π.Α., ο κ. Λαζαρίδης επισημαίνει: «Η συγκυρία, οι εξελίξεις στη γειτονιά μας, η αστάθεια στο γεωγραφικό περίγυρό μας, ευνοούν την αναθέρμανση των σχέσεων της Ελλάδας με τις Η.Π.Α. Δημιουργούν μεγάλες ευκαιρίες για στενότερη συνεργασία τόσο σε οικονομικό όσο και σε στρατιωτικό επίπεδο, που μπορεί – και είναι ανάγκη – να αποφέρουν σημαντικά οφέλη στην Πατρίδα μας. Και οι ευκαιρίες αυτές δεν πρέπει να χαθούν».

loading...

20 thoughts on “Η κυβερνητική πλειοψηφία είναι σε αποσύνθεση-Πιθανές οι εκλογές ανά πάση στιγμή τονίζει ο Λαζαρίδης

  1. ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  2. Ρε μην κάνετε όνειρα για εκλογές σύντομα , αυτοί είναι γαντζωμένη στην εξουσία σαν τσιμπούρια και δεν την αφήνουν οι Καρανίκιδες με τίποτε , θα δείτε ότι αυτοί θα καταπατήσουν και το Σύνταγμα προκειμένου να βρουν κάποια φόρμουλα να κάνουν τις εκλογές, αν της κάνουν , όταν είναι σίγουροι ότι δεν θα τις χάσουν , μιλάμε για επαγγελματίες ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και ανθρώπους άρρωστους με την ΕΞΟΥΣΙΑ

  3. ΧΑ εις την άπειρο σε σας χάχες…
    Πολυ Συριζοτρολ εδω μέσα….
    Ο Κυριάκος είναι ο επόμενος πρωθυπουργός!
    Θα σκίσει
    ΘΑ ΠΛΑΝΤΑΞΕΤΕ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ
    ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ

  4. λαζαρίδης; Ποιος λαζαρίδης; Ο γνωστός σαρσέμης;

  5. Συο χέρι μας ειναι φιλαράκο να τους κατεβάσουμε απο την εξουσία.
    Δεν είναι στο χέρι τους.
    Στις εκλογές ΟΛΟΙ ΚΥΡΙΑΚΟ!!!!

    Να δείτε που θα πάνε οι Τσίπρας – Καμμένος.
    Άντε πια
    Καλά τα λέει ο πατριώτης Μακάριος!
    Μπράβο του….

  6. Σαρσέμης είσαι εσύ που θέλεις Τσίπρα ρε.
    Στο δημοσιο θα δουλεύεις!

  7. Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ. ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΑΝΆΚΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ. ΘΑ ΔΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣ ΕΞΩ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟ ΤΣΙΠΡΑ.
    ΟΥΤΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΝΤ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ.
    ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ.
    ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ΄
    ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ. ΣΟΦΑ.

    ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ
    Πολιτικός επιστήμονας

  8. ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΧΑΧΧΑΧΧΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙΝ!!!!

  9. τι επιστημες σπουδασες του αυνανισμου?

  10. ριχνω ζαρια και φερνω ντορτια μπρος της στοας την πορτα

  11. Γλύψε κανα γλειφιτζούρι και άσε το πληκτρολόγιο ρε τρολιάρη. Άντε βραδιάτικα.

  12. πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
    πρρρρρρρρδδδδδδδδδδδδδδτςςςςςςς
    πμρααααααφ
    μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
    ποοοοοοοοοοοοορδδδδδδ
    σκλιτςςςςς
    πρατς
    πρατς
    μπλουμ
    πουουουουουουουουουφφφφ

  13. Ο Μητσοτάκης είναι σίγουρα ο επόμενος νικητής των εκλογών. Το θέμα είναι τι θα αφήσουν πίσω τους οι Συριζαίοι. Δύσκολο θα είναι να μαζευτεί το πράγμα. Πρέπει να σπάσει αυγά.
    Πάντως θα βγει με μεγάλη διαφορα. Αυτό είναι σίγουρο.
    Σωστά τα λές Παρμενίωνα.
    Τάκης

  14. μας πηρε το ποταμι
    μας πηρε ο ποταμος
    μας εκλεισε το σπιτι ο Κουλης ο Χρυσος

  15. Πάρε το 11888 και ζήτα ντα-ντα ρε φίλε ή να σου στείλουμε μία.Σε λυπόμαστε έτσι που κάνεις.

  16. Ο Μητσοτάκης είναι σίγουρα ο επόμενος νικητής των εκλογών. Το θέμα είναι τι θα αφήσουν πίσω τους οι Συριζαίοι. Δύσκολο θα είναι να μαζευτεί το πράγμα. Πρέπει να σπάσει αυγά και ειναι κλειστα τα αυγουλαδικα.
    Πάντως θα βγει με μεγάλη διαφορα απο τον τελευταιο. Αυτό είναι σίγουρο.
    Σωστά τα λές Τακη.
    Μακης

  17. Γράψε μας κάτι για τον Τσίπρα σε παρακαλώ

  18. Αντε ρε Μάκη το κατάλαβες ότι ο Κυριάκος θα ειναι ο επόμενος και έκανες copy paste το σχόλιό μου. Σ ευχαριστώ ρε φίλε.
    Τάκης μαζί με τον φίλο Μάκη

  19. καλα φορεσε εσυ τωρα μια πανα βρακακι που γινετε μαξιλαροθηκη και μετα βλεπουμε.
    ποτε ξανα κλασμεντεν ψωφοδεξια ιδια με τον Συριζα και χειροτερη ειναι

  20. Πέφτεις πολύ έξω 11:17. Και ο τσίπρας σαρσέμης είναι. Πιθανόν και εσύ!

Comments are closed.