Κανένα άλλο έθνος στην Ευρώπη δεν έχυσε τόσο αίμα για τον αγώνα της ελευθερίας: Από το 1821 μέχρι το 1933 έχουμε 5.000.000 Έλληνες νεκρούς

ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Ιστορία μαρτυρεί ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε από τα αρχαιότερα έθνη της Ευρώπης και θα έπρεπε ως εκ τούτου να έχουμε αυξηθεί δια μέσου των αιώνων
και να είμαστε σήμερα ένα από τα πολυπληθέστερα έθνη της γης.

Πώς λοιπόν συμβαίνει ώστε όλα τα έθνη, τα οποία μετά από χιλιετηρίδες ολόκληρες έκαναν την εμφάνισή τους στη σκηνή της παγκόσμιας ιστορίας ως ολιγάριθμες ορδές ασύντακτων και βαρβάρων, σήμερα να αριθμούν πληθυσμό 50, 80, 100, 130 εκατομμυρίων και να κατέχουν εκτεταμένες επιφάνειες της γης, ενώ το αρχαιότερο έθνος των Ελλήνων να αριθμεί πληθυσμό μόλις 8 εώς 9 εκατομμυρίων, όσοι υπολογίζεται ότι είναι οι εντός και οι εκτός της Ελλάδας κατοικούντες Έλληνες; Πού οφείλεται αυτό το ολιγάριθμο της Φυλής μας; Αυτή είναι η απορία, η οποία γεννάται όταν κανείς ρίξει το βλέμμα του στο παρελθόν και παρακολουθήσει την κίνηση των λαών.

Αλλά η Ιστορία, η οποία θέτει το πρόβλημα αυτό, δίνει και τη λύση. Αποδεικνύει με αδιάσειστα «ντοκουμέντα ότι, ενώ οι άλλοι λαοί από την πρώτη μέρα της ιστορικής τους εμφάνισης επιδόθηκαν σε ληστρικές επιδρομές και ως αγέλες λύκων διεσπάρησαν σε όλη την Ευρώπη και την Ασία για να «θύσουν καὶ ἀπολέσουν», η Ελλάδα έταξε άλλη αποστολή στον εαυτό της· όχι να αρπάξει, όχι να ληστεύσει και να εκμεταλλευτεί την ανθρωπότητα, αλλά να εκπολιτίσει, να την υπηρετήσει ποικιλοτρόπως, να γίνει ο διδάσκαλος και ο φρουρός του πολιτισμού. Για τα μεγάλα αυτά ιδανικά εργάστηκε το γένος των Ελλήνων και πρόσφερε τις εκατόμβες των μαρτύρων του. Ποιος θα μετρήσει τα ηρωικά του θύματα; Όταν το κύμα της Ασιατικής βαρβαρότητας κατά τον 5ο π.Χ. αιώνα κατέκλυζε την Ευρώπη, μόνο η Ελλάδα ήταν εκείνη η οποία αντιστάθηκε στους βάρβαρους της Ασίας, αγωνίστηκε ηρωικώς και στο Μαραθώνα, τις Θερμοπύλες, τη Σαλαμίνα και τις Πλαταιές έπεσαν πολυάριθμα τέκνα της για να σωθεί η ελευθερία.

Και όταν ύστερα από 5 αιώνες, εν μέσω της απερίγραπτης ηθικής κατάπτωσης των λαών, παρουσιάστηκε η Θρησκεία του Ναζωραίου, η Ελλάδα από όλα τα άλλα έθνη ήταν η πρώτη η οποία ασπάστηκε το Σταυρό, τέθηκε στην υπηρεσία του χριστιανικού πολιτισμού και πρόσφερε τις υπηρεσίες της, υπηρεσίες πνεύματος και αίματος. Αναρίθμητοι είναι οι Χριστιανοί Έλληνες, οι οποίοι έπεσαν κατά τους πρώτους αιώνες των φρικτών διωγμών της νέας Θρησκείας. Και όταν έληξαν οι διωγμοί, η Ελλάδα πάλι ήταν εκείνη η οποία με το Μ. Κωνσταντίνο ήλθε και έστησε τη σημαία του Εσταυρωμένου στο Βυζάντιο και ίδρυσε τη Βυζαντινή αυτοκρατορία. Και η Βυζαντινή αυτή αυτοκρατορία ως προμαχώνας του Χριστιανισμού επί χίλια έτη αγωνίστηκε με απαράμιλλο ηρωισμό εναντίον αναρίθμητων στιφών βαρβάρων, οι οποίοι απ’ όλα τα σημεία του ορίζοντα εξορμούσαν για να εξοντώσουν το μοναδικό αυτό φρούριο της Χριστιανοσύνης. Και ενώ η Ρώμη υπέκυψε στους βαρβάρους το 467 μ.Χ., το Βυζάντιο χάρη στους ηρωισμούς των τέκνων του παρέμεινε ελεύθερο και ανεξάρτητο μέχρι το 1453, όταν μετά από χιλιετή αιμορραγία μυρίων κατά των βαρβάρων πολέμων, υπέκυψε στους Τούρκους. Μυριάδες τότε Ελλήνων εσφάγησαν κατά τη μεγάλη εκείνη πτώση της Βασιλίδος των πόλεων. Άλλες ακολούθως μυριάδες Ελλήνων εσφάγησαν ως πρόβατα κατά τη μακρά δουλεία των 4 αιώνων.

Αλλά, ω Ελλάδα, μαρτυρική μας Πατρίδα, ποιος θα μετρήσει τα θαύματα της νεότερης ιστορίας σου, η οποία άνοιξε με την ημερομηνία της 25ης Μάρτίου του 1821, όταν ακούστηκε το σύνθημα «Ελευθερία ή Θάνατος»; Από τότε μέχρι τον Οκτώβριο του 1944 η Ελλάδα προσέφερε 5 εκατομμύρια νεκρούς και τον ιστορικό μας καθηγητή Άμαντο, δηλαδή· 1) Δύο περίπου εκατομμύρια Ελλήνων πέθαναν από τα δεινά του πολέμου του 1821 ή εσφάγησαν από τους Τούρκους στα διάφορα μέρη της Τουρκίας, διότι παντού έγιναν ομαδικές σφαγές Ελλήνων. 2) Δύο άλλα εκατομμύρια Ελλήνων κατά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο (1914 -18) και τη Μικρασιατική καταστροφή χάθηκαν εξ αφορμής των σφαγών και των διωγμών της Τουρκίας, και 3) Άλλο ένα εκατομμύριο Ελλήνων κατά τον τελευταίο παγκόσμιο πόλεμο (1940 -44) απολέσθηκε μαρτυρικώς. Μόνο μέσα σε έναν αιώνα 5 εκατομμύρια νεκροί! Και ρωτάμε και περιμένουμε απάντηση· Ποιο άλλο έθνος στην Ευρώπη έχυσε τόσο αίμα, θυσίασε τόσους ανθρώπους για τον αγώνα της ελευθερίας;

Ιδού, λοιπόν, ο λόγος για τον οποίο η Ελλάδα δεν έχει να παρουσιάσει σήμερα πληθυσμό πολλών εκατομμυρίων. Εάν ήταν δυνατό να αναστηθούν για ένα εικοσιτετράωρο όλοι εκείνοι οι Έλληνες, οι οποίοι από αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι των ημερών μας προσέφεραν τη ζωή τους ολοκαυτωμα για τα μεγάλα ιδανικά του ανθρώπου, τότε έκπληκτη η ανθρωπότητα θα έβλεπε να τετραπλασιάζεται και να πενταπλασιάζεται η φυλή των Ελλήνων και όλοι αυτοί οι νεκροί, οι οποίοι θα ζωντάνευαν, θα σάλπιζαν στα πέρατα του κόσμου, ιδιαιτέρως δε στη διάσκεψη της ειρήνης των Ηνωμένων Εθνών· Αποδώστε δικαιοσύνη στη μαρτυρική Ελλάδα.

Εάν η αξία ενός έθνους δε μετριέται από τη γεωγραφική του έκταση ούτε από τα υλικά αγαθά, τα οποία κατέχει, ούτε από τους στρατούς, τους οποίους παρατάσσει, αλλά κυρίως από τις υπηρεσίες και τις θυσίες, τις οποίες προσέφερε στο σύνολο της ανθρωπότητας, τότε η Ελλάδα ανήκει στα έθνη τα μεγάλα, και η αξία της είναι άπειρη.

Ω Χριστιανοί Έλληνες! Η γη, επί της οποίας ζούμε, είναι αγία. Κάθε πτυχή του εδάφους, κάθε πέτρα της έχει να μας διηγηθεί και μια ηρωική πράξη των παιδιών της. Ας μη λησμονούμε την ιστορία του τόπου αυτού, και μέσα από τα λαγκάδια και τα βουνά και τα ακρογιάλια της Ελλάδας, ας ακούμε τη φωνή των μυριάδων ηρώων της, η οποία μας επιτάσσει· Έλληνες! Φανείτε άξια παιδιά της Ελλάδας, η οποία πάντοτε στάθηκε πρωτοπόρος στους ευγενέστερους αγώνες της ανθρωπότητας και προσέφερε τα περισσότερα θύματα στο βωμό των αιωνίων ιδανικών της ανθρωπότητας.

Toῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αὐγουστίνου Καντιώτου

loading...

40 thoughts on “Κανένα άλλο έθνος στην Ευρώπη δεν έχυσε τόσο αίμα για τον αγώνα της ελευθερίας: Από το 1821 μέχρι το 1933 έχουμε 5.000.000 Έλληνες νεκρούς

  1. ΒΡΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΕ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΡΗΜΑΞΕ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ ΤΑ 10αρικα ΚΑΙ ΤΑ 150αρικα ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΗΤΑΝ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΚΙΑ ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΑ ΣΕ ΒΑΡΕΣΕΙ ΓΥΦΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΑ ΒΡΕΜΩΕΡΕ ΝΑΖΙΣΤΟ-ΑΘΙΓΚΑΝΕ ΠΟΡΔΟΒΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ…

  2. ΕΛΕΕΙΝΕ ΕΒΡΑΙΕ,ΠΟΥΣΤΟΦΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ Γ@ΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥΣΤΡΟΝΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΡΙΞΕΙΣ ΛΑΣΠΗ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΦΟΥΤΑΝΑΣ ΚΟΛΟΣΠΕΡΜΑ ΔΥΟ ΨΕΜΑΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ??

    ΠΟΙΟΥΣ ΚΛΕΨΑΜΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ,ΕΛΕΕΙΝΕ ΚΙΝΑΙΔΕ ΕΒΡΑΙΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟ ΓΙΑ 10ρικα ΚΑΙ 150ρικα??

    ΕΣΥ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ…

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ??

    ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ??

    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ….

    ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΙΜΩΝΕΙ, ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ….

    https://www.youtube.com/watch?v=QHcbq7VnspY

  3. ΚΩΛΟΡΩΜΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ 8.51, Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΛΙΣΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠ' ΤΗΝ ΧΕΣΤΡΑ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΙΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΟΝΕΣΕ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ-ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ, ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ Ε.ΣΥ, ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΩΛΟΣΦΙΞΟΥΡΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΗ ΧΕΣΤΡΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΠΟΥ ΠΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΘ' ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΟΥΡΟΧΑΥΛΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΑΣ. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ

  4. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΣΟ Ο "ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΙΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΟΣΦΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
    Φ.Νιτσε

    Γιατί τόσο Μίσος για τους Έλληνες…???

    Πιο επίκαιρος από ποτέ είναι ο Φρειδερίκος Νίτσε, αναμφισβήτητα ένας από τους σημαντικότερους Γερμανούς φιλοσόφους και συγκεκριμένα ένας από τους πρώτους «υπαρξιστές» φιλοσόφους.

    Στο πρώτο του βιβλίο, με τίτλο «Η Γέννηση της Τραγωδίας» (1872) και συγκεκριμένα στο κεφάλαιο 15, ο Νίτσε κάνει μία ιδιαίτερα μνεία στο ελληνικό έθνος αποδεικνύοντας ότι ο Νίτσε είναι πολύ μπροστά από την εποχή του.
    Η στάση ορισμένων κύκλων στην Ευρώπη απέναντί μας σε συνδυασμό με τη δυσπιστία που υπάρχει γύρω από τους Έλληνες έχει προβληματίσει κατά καιρούς και τους πιο αυστηρούς κριτές μας.

    «Οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και φοροφυγάδες» είναι μερικά μόνο από τα κοσμητικά σχόλια που ακούγονται διεθνώς τους τελευταίους μήνες κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται γιατί τόσο μένος γύρω από ένα λαό με μία λαμπρή ιστορία και ένα αξιοζήλευτο πολιτισμό.

    Ο φιλόσοφος Φρειδερίκος Νίτσε δίνει μία ξεχωριστή απάντηση…
    Διαβάστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το βιβλίο:
    «Αποδεδειγμένα σε κάθε περίοδο της εξέλιξής του ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες.

    Η προσπάθεια αυτή είναι διαποτισμένη με βαθύτατη δυσαρέσκεια, διότι οτιδήποτε κι αν δημιουργούσαν, φαινομενικά πρωτότυπο και άξιο θαυμασμού, έχανε χρώμα και ζωή στη σύγκρισή του με το ελληνικό μοντέλο, συρρικνωνότανε, κατέληγε να μοιάζει με φθηνό αντίγραφο, με καρικατούρα.

    »Έτσι ξανά και ξανά μια οργή ποτισμένη με μίσος ξεσπάει εναντίον των Ελλήνων, εναντίον αυτού του μικρού και αλαζονικού έθνους, που είχε το νεύρο να ονομάσει βαρβαρικά ότι δεν είχε δημιουργηθεί στο έδαφός του…
    »Κανένας από τους επανεμφανιζόμενους εχθρούς τους δεν είχε την τύχη να ανακαλύψει το κώνειο, με το οποίο θα μπορούσαμε μια για πάντα να απαλλαγούμε απ’ αυτούς.

    Όλα τα δηλητήρια του φθόνου, της ύβρεως, του μίσους έχουν αποδειχθεί ανεπαρκή να διαταράξουν την υπέροχη ομορφιά τους.

    »Έτσι, οι άνθρωποι συνεχίζουν να νιώθουν ντροπή και φόβο απέναντι στους Έλληνες.

    Βέβαια, πού και πού, κάποιος εμφανίζεται που αναγνωρίζει ακέραιη την αλήθεια, την αλήθεια που διδάσκει ότι οι Έλληνες είναι οι ηνίοχοι κάθε επερχόμενου πολιτισμού και σχεδόν πάντα τόσο τα άρματα όσο και τα άλογα των επερχόμενων πολιτισμών είναι πολύ χαμηλής ποιότητας σε σχέση με τους ηνίοχους, οι οποίοι τελικά αθλούνται οδηγώντας το άρμα στην άβυσσο, την οποία αυτοί ξεπερνούν με αχίλλειο πήδημα».

    https://www.diadrastika.com/2011/10/blog-post_230-6.html

  5. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ,ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΕΣ!!

    Αθανασία Γεωργοσοπούλου (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)
    ΔΥΟ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΚ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ…

    ΔΥΟ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ. ΔΥΟ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ…
    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ , ΟΥΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΕΞΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΩΣ.ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΘΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΠΕΣ….
    ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΤΑ.

    ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ,ΔΕΝ ΕΙΣΕΦΕΡΑΝ ΕΓΓΡΑΦΑ.

    ΔΕΝ ΑΝΤΕΛΕΞΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ , ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΣΙΩΠΗΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΩΣ.

    Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑ ΣΩΣΤΟΣ, ΑΚΡΙΒΗΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ….
    ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ….

    Ο ΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΣ:

    ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ :ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ, ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ????

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΤΥΡΑ ΜΑΣ: ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ…ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ,ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ,ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΕΞΟΦΛΗΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!!!!!!!!!!!!

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ…………………..ΣΙΩΠΗ ΞΑΝΑ

    ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ…
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΚΙ ΕΦ'ΕΞΗΣ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ….

    ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΕΣ,ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ….

    ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ.
    ΕΣΕΙΣ ΠΡΑΞΤΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

  6. ΤΟ ΑΡΘΡΟ 74 ΤΟΥ Ν. 4170/2013 ( ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΤΡΩΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΔΕΟΥΣΑΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ )ΚΑΙ ΤΟ Ν. 4174/2013 ( ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ,ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ, ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΑΣ, ΚΑΘΕ ΑΞΙΟΓΡΑΦΟΥ ( ΕΠΙΤΑΓΗΣ / ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ),ΠΟΥ ΚΟΜΙΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΗ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΥ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ !!

    ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ, ΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΙΖΟΜΕΝΟ ΑΞΙΟΓΡΑΦΟ Η/ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΠΟΣΟ ΣΕ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ, ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ Η ΚΛΑΠΕΝ,ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ, ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ, ΕΝΤΟΣ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟΥ, Ν' ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑ ΤΩ ΝΟΜΩ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΜΕΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΗΤΟΙ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ, ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ Η ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΙΣΤΗ ΚΛΕΜΜΕΝΗΣ, ΠΛΑΣΤΗΣ Η ΑΚΑΛΥΠΤΗΣ ΕΠΙΤΑΓΗΣ
    (ΑΡ. 208 & 386 Π.Κ.).

    ΟΥΔΕΙΣ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΚΑΘ' ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ Η' ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΟΘΕΙΣΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ (5) ΗΜΕΡΩΝ,
    ΤΕΚΜΑΙΡΕΤΑΙ ΑΜΑΧΗΤΩΣ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ, ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ, Η' ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΥΤΟΥ,

    Η' Η ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΕ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ Η' ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΥΤΟΥ,ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ, ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Ν' ΑΞΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑ ΚΑΤ. ΑΡΘ. 914, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘ. 330 Α.Κ. ΕΙΣ ΑΝΟΡΘΩΣΙΝ ΚΑΘΕ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΤΙΚΗΣ ΖΗΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΚΑΘΕ ΒΛΑΒΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ Η' ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ.

    ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ/ ΤΡΑΠΕΖΑ/ ΑΣΦ. ΤΑΜΕΙΟΥ/ ΔΗΜΟΥ/ ΥΠ. ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΜΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΥΡΟΥ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΥΤΟΥ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ, EX LEGE !!!!

    ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΗΡΙXΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΕΘΥΝΤΗ ΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΙΣΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΥΣ ΕΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΝΑΦΕΡΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ…

    ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 100.000 ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΗΡΘΕ ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ,ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΕ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΙΣΩ ΦΤΟΥ ΚΙ'ΑΥΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΛΑΣΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ…

  7. ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ 120.000 ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΕΝΑΝ ΟΡΟΦΟ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ…ΔΕΙΤΕ ΤΟ..!!!

    https://4.bp.blogspot.com/-HXkKYOWMEGA/VtIVRtB7ARI/AAAAAAAABiY/F3jDwF7bi9w/s640/%25CE%259A%25CE%2591%25CE%25A4%25CE%2591%25CE%25A0%25CE%2599%25CE%25A3%25CE%25A5%25CE%2595%25CE%259C%25CE%2591%25CE%2595%25CE%259B%25CE%259B%25CE%2591%25CE%2594%25CE%259F%25CE%25A3.jpg

    ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ 120% ΕΒΓΑΛΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 2.3 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ…

    ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑ-ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ-ΒΑΣΙΛΑΚΗ Η ΘΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν’ΑΓΑΠΙΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΑΥΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ…

    ΙΣΩΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΛΑΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΠΟΥ ΕΝΑ ΤΑΓΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΦΑΕΙ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ…

    ΒΡΕ ΚΑΖΑΡΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ??

  8. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Η ΒΙΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΓΥΦΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΩ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ

  9. ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟ??

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ,ΨΕΜΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ…

  10. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΣΜΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΑΣΕΧΕΙΣ ΚΛΑΣΕΙ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΖΩΟ!ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΚΛΙΣΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΒΙΚΗ 12ΘΕΕ ΠΙΘΗΚΕ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΣΤ ΖΩΟ

  11. ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ Η ΒΙΚΗ ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΑ ΛΕΣ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

  12. ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ ΟΙ ΒΛΑΜΕΝΟΙ

  13. ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΦΑΝΤΟ ΣΟΥ ΚΩΛΑΡΑΚΙ

  14. ΦΤΥΣΕ ΕΒΡΑΙΟΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΕΡΠΕΤΟ,ΦΤΥΣΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΠΙΟ ΒΑΘΥ ΤΟ ΛΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ…

    ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΔΑΜΟΚΛΕΙΕΣ ΣΠΑΘΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΕΦΑΛΙΑ,ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ,ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΔΕΚΑΔΕΣ…

    ΜΙΑ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΑΜΕ,ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΘΑ ΚΟΒΕΤΑΙ ΔΥΟ ΘΑ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ,ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ,ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΖΑΡΙΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΜΑΧΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΙ'ΟΛΑΣ,ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΣΕ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΙΑ…

    ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ…??

  15. ΦΤΥΣΕ ΕΒΡΑΙΟΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΕΡΠΕΤΟ,ΦΤΥΣΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΠΙΟ ΒΑΘΥ ΤΟ ΛΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ…

    ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΔΑΜΟΚΛΕΙΕΣ ΣΠΑΘΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΕΦΑΛΙΑ,ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ,ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΔΕΚΑΔΕΣ…

    ΜΙΑ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΑΜΕ,ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΘΑ ΚΟΒΕΤΑΙ ΔΥΟ ΘΑ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ,ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ,ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΖΑΡΙΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΜΑΧΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΙ'ΟΛΑΣ,ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΣΕ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΙΑ…

    ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ…??

  16. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΣΒΗΣΕΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΓΥΦΤΙΣΑ!!!
    ΤΟ 9.23 ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Η ΒΙΚΗ!!!!!!
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΗΣ ΣΤΟ ΠΟΣΤ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ3

  17. ΣΕ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ Η ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑ ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΔΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΟΦΣΟΡ ΣΟΥ ΤΑ ΕΡΙΞΕ ΟΛΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΡΑ!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΝ ΛΕΠΙΔΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΤΣΙ ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ????

  18. ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΓΙΑΝΝΗ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΚΛΑΝΕΙ ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣΟΥΚΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ

  19. ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΕΙΠΕ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΙΚΗ!!!!
    ΣΕ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΑΡΨΧΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΥΦΤΟ

  20. ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ (ελπιζω για λιγο ακομη) Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.

    ΓΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΕΣ ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΕΣ ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ,ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,ΙΣΟΤΗΤΕΣ ΚΛΠ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΟΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΙ'ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ Μ/Α ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ 4,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ.

    ΟΜΩΣ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΤΡΕΧΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΖΑΝ,ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ,ΑΥΤΟΙ ΣΦΥΡΙΖΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΟΥΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…

    ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΕ ΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΟΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.ΗΤΑΝ Η ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΑΝΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΛΑΣΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΚΟΜΗ,ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΨΕΥΤΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ…

    ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΡΙΧΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΤΩΡΑ, ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ..

    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΠΟΥ ΠΛΕΞΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ ΜΕ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ,ΟΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ,ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ,ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ ΣΑΣ…

    ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΤΟΥΜΕ…!!

  21. ΟΣΟΥΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥΣ,ΟΣΕΣ ΤΑΤΙΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ,ΟΣΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΕΧΕΤΕ ΑΜΟΛΥΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΡΥΠΑΡΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΣΑΣ 200 ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ,ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΜΠΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΜΟΝΑΧΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ…

    ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΣΑΣ ΤΡΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ…

    ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙΤΕ ΜΟΝΑΧΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ…

    ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΩΡΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ «ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ» ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΖΩΑΑΑΑΑΑ??

    ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ ΔΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΑΠΟ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΧΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 67650/13 ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΑΧΑ??

    ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ??

    ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΠΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΤτΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ, ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ,ΤΟΤΕ ΔΕΣΤΕ ΜΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ,ΑΝ ΟΜΩΣ ΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΙΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ…

  22. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΝΕ ΓΥΦΤΟ ΤΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ

  23. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΣΕ ΤΙ ΥΠΟΛΗΨΗ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΜΟΝΟ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ.
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΑΞΗΔΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΗΠΩΣ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ.

    Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΕΛΟΙΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ 20ΧΙΛΙΑΡΟ.

    Στα 86,298 δισ. ευρώ ανήλθε το σύνολο των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο την 1.1.2016 από τα οποία το 99,9% οφείλονται από 4.299.932 φορολογούμενους με χρέη έως 1,5 εκατ ευρώ. Μάλιστα το συνολικό χρέος αυτών των οφειλετών ανέρχεται σε 19,735 δισ. ευρώ που αντιστοιχεί στο 22,9% των συνολικών οφειλών. Τα υπόλοιπα 66,564 δισ. ευρώ ή το 77,1% των οφειλών είναι μεγαλύτερες του 1,5 εκατ. ευρώ και αντιστοιχούν σε 5.221 οφειλέτες (ή το 0,1%).

  24. ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΤΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΡΕ ΖΩΟ???? ΠΕΣΤΟ ΤΗΣ ΒΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΦΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ

  25. Αυτός ο Πατεράκης έχει γίνει ρεζίλι .
    Μυαλό κουκούτσι.

  26. Αυτοί οι δυο "ΟΧΕΤΟΙ" θα σώσουν λέει την Ελλάδα. Ετσι παιδιά, για να μαθαίνει ο κόσμος με τι κατακάθια θα μπλέξει αν κάνει το λάθος.

  27. ΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ…

  28. Ο ΓΥΦΤΟΣ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗ ΔΗΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΡΧΙΔΙΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΣΤΟ 9.23 ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΒΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΟΣΤ!!!!

  29. ΑΣΕ ΓΥΦΤΙΣΑ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ.
    ΑΝΤΕ ΜΗ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΜΟΥΛΑΡΑ ΤΗ ΒΙΚΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΝΤΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΠΟΝΤΟΥΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΘΑΨΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ

  30. ΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?…ΝΑΙ ΕΛΑ ΕΛΑ?….ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΣ?….ΝΑΙ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΤΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ….Α ΩΡΑΙΑ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΚΩΛΥΜΑ?….ΑΣΤΕΙΕΥΕΣΑΙ? ΙΣΑ ΙΣΑ ΧΑΡΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΛΕΠΙΔΑ ΚΑΙ ΔΗΚΩΣΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ Κου ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΖΩΝΤΑΝΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΕΡΙ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΤΡΥΠΑΣ ΡΙΞΙΜΟ ΜΕΣΑ ΟΛΟΥΣ Τ0ΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΒΡΙΚΟΛΑΚΑΣ ΝΑΖΙΣΤΟ-ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ-ΚΛΕΦΤΗΣ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΟΣ ΗΔΗ ΚΑΤΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΩΛΗ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΣΠΙΡΤΟ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΠΡΙΝ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΑΡΗΚΕ Η ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ Ο ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΤΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΥΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ ΟΟΟΧΙΙΙΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΓΝΩΜΗ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΝΤΟ-ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΠΟΡΔΗ ΝΑΖΙΣΤΟΥ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥ……ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΟΝΤΗ ΠΟΡΔΗ ΝΑΖΙΣΤΟΥ Ε ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑ ΠΑΛΙ….ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΠΕ Η ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΣΕΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΕΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΥΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ!!!!
    ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΓΙΩΡΓΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?…ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΡΟΥΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΙΚΥΚΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΟ-ΑΣΒΟΥ!!!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΑΚΟΥ ΝΑΖΙΣΤΟ-ΑΣΒΟΣ ΧΙΙ ΧΙ ΧΙ ΧΙ ΧΙΙΙΙΙΙ ΑΝΤΕ ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ Κο ΚΑΗΘΓΗΤΗ ΤΑ ΛΕΜΕ…salom….salom..

  31. Ο Πατερακης το καλο παιδι και το αξιο
    παλουκαρι
    γαϊδαρου κωλο φιλησε και πηρε ενα
    εικοσαρι
    Το εικοσαρι το 'δωσε και πηρε μια
    χλωρινη
    την εβαλε στον κωλο του και πηγε
    στην Σεληνη.

  32. ΑΥΤΑ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ??

    Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ,ΤΟ ΚΙΣ,ΟΙ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΗΠΩΣ??

    ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΘΕΙ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΟΡΟΦΟΣ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ,ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΕ ΛΙΓΟ,ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ,ΑΠΑΞ ΔΩΘΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΕΣ…

    ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΒΒΙΝΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ 10.000..😀😀😀

    ΕΙΠΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 20.000 ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΦΜ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ (οι μοναδικοι) ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΔΕΙΧΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ….

    ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ..

    ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΟΦΑΡΑ Η ΛΥΣΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΨΕΜΑ,ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΩΡΡΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ….

    ΤΟΣΟ ΠΑΝΙΚΟ ΕΧΕΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ??
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ…!!!!

    ΕΔΩ ΜΙΑ "ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΛΑ" ΠΡΟ ΤΡΙΕΤΙΑΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΥΤΕ 50 ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΟΧΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ 400 ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ.

    ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ,ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΑΝΕ ΟΥΤΕ ΣΤΑΔΙΑ ΟΥΤΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ…

    https://www.youtube.com/watch?v=CkKr8-EqqqM

    ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ..!!!

    ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΑΛΛΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ,ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ….
    ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΕΧΥΘΗΚΕ ΠΑΝΤΟΥ,,

    https://scontent.fath4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/21272524_1545992495423299_34194580373470762_n.jpg?oh=61323462bd94c262597bfcccef1d3e2e&oe=5A552442

  33. ΛΥΣΣΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΚΑΤΟΦΑΡΑ,ΛΥΣΣΑ….!!!

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΕΒΡΑΙΚΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΛΕΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ…

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΒΡΑΙΟΙ….

  34. ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ 12ΘΕΕ ΠΑΓΑΝΙΣΤΗ ΑΠΛΥΤΕ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ

  35. ΤΗΝ ΣΥΝΑΞΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΑΠΛΥΤΕ ΓΥΦΤΕ?

  36. ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ 12ΘΕΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ?
    3.000 ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΕΙΝΑΤΕ ΣΩΖΗΔΕΣ ΚΩΛΕΤΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΥΦΤΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ

  37. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ 20ΕΥΡΩ!

Comments are closed.