ΑΚΚΕΛ: Η Αμερικανική βάση στην Αλεξανδρούπολη πώς θα φύγει όταν πέσει το προδοτικό καθεστώς;

Τα τελευταία χρόνια συνηθίσαμε σε πρωτοφανή αλαζονεία από τους εκπροσώπους των ΗΠΑ και τους υποτακτικούς «Έλληνες» κυβερνητικούς αξιωματούχους σε σχέση με την στρατιωτική βάση των ΗΠΑ στην Αλεξανδρούπολη. Μετά από τον πραξικοπηματία Πάιατ που ανέτρεψε (μαζί με την Βικτώρια Νούλαντ) την εκλεγμένη κυβέρνηση στην Ουκρανία το 2014, ανέβασαν ένα πραγματικά ναζιστικό καθεστώς στην κυβέρνηση και έφεραν τον εμφύλιο και αιματοκύλισμα στην Ουκρανία) ακόμη και ο καινούργιος πρέσβης των ΗΠΑ συνεχίζει την γραμμή του Πάιατ και τώρα φτάνει να καλεί ακόμη και άτομα των Media να μην κατακρίνουν τον Μητσοτάκη για να μην πέσει. Ότι όμως και να κάνει οποιοδήποτε καθεστωτικό γρανάζι, το καθεστώς του Μητσοτάκη και των άλλων πέφτει, αργά ή γρήγορα.

Όταν γίνει αυτό πώς θα αντιμετωπίσουμε την καταστροφή και την ξένη κατοχή που έχουν επιβάλλει; Όπως έγινε το ’40 μετά από την ναζιστική Κατοχή. Μη αναγνωρίζοντας τα κατοχικά «προϊόντα ισχύος» και «προϊόντα εξουσίας» και των δοσίλογων. Εν μέρει, η σημερινή κατάσταση οφείλεται στο ότι δεν καθαρίσαμε εντελώς τα ναζιστικά σκουπίδια από την ελληνική κοινωνία και σήμερα έχουν καταλάβει την Ελλάδα. Πιο πριν είχαν καταλάβει την εξουσία στις ΗΠΑ σταδιακά όταν οι Αμερικανοί τους έφερναν εκεί για να αντιμετωπίσουν τη Σοβιετική Ένωση! Τώρα όμως που το καθεστώς τους πέφτει πάλι, θα τα καθαρίσουμε. Ας δούμε για την στρατιωτική βάση στην Αλεξανδρούπολη.

Είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που κάναμε συμφωνία να υπάρχει ξένη δύναμη στα σύνορά μας, στην Αλεξανδρούπολη χωρίς κανένα αντάλλαγμα. Ας υποθέσουμε ότι αύριο φεύγει η δοσίλογη κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο λαός αποφασίζει να διώξει και όλα τα ανθελληνικά κόμματα της Βουλής και έχουμε επιτέλους κυβέρνηση με γνώμονα τα συμφέροντα των Ελλήνων, ας πούμε κυβέρνηση ΑΚΚΕΛ. Με την προδοτική συμφωνία Μητσοτάκη – ΗΠΑ αν πούμε ότι εμείς θαρραλέα και σύμφωνα με τα συμφέροντα της πατρίδας, καταγγέλλουμε την συμφωνία, οι Αμερικανοί θα φύγουν σε 2 χρόνια από την ημερομηνία της καταγγελίας της σύμβασης. Αυτό όμως ταυτόχρονα σημαίνει πως η καταγγελία της σύμβασης θα είναι εχθρική πράξη για αυτούς, άρα για 2 χρόνια θα έχουμε έναν εχθρικό στρατό στα σύνορα της χώρας μας. Έναν στρατό που θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να μας κάνει ζημιά, ευνοώντας φυσικά την Τουρκία.

Η συμφωνία Μητσοτάκη – ΗΠΑ να παραχωρήσει γη και ύδωρ στους Αμερικανούς, χωρίς κανένα απολύτως αντάλλαγμα και μόνο με ζημιά για την χώρα είναι εξίσου προδοτική με την συμφωνία των Πρεσπών. Φυσικά το ξέραμε πριν τις εκλογές του 2019 ότι ο Μητσοτάκης χρίστηκε πρωθυπουργός από την Μπίλντερμπεργκ και τη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων για να πουλήσει τον Έβρο και το Αιγαίο, όπως ο Τσίπρας την Μακεδονία. Φυσικά επέφερε τέτοια καταστροφή στην χώρα με τις εμμονές του και την ψυχασθενική του τοποθέτηση πάντα στην λάθος πλευρά της ιστορίας, που για να συνέλθει η χώρα από τα 4 χρόνια Μητσοτάκη, αν ακολουθήσουμε την συμβατική σκέψη, θα χρειαστούν 40 χρόνια σκληρής λιτότητας. Θα πεινάσουμε, θα κρυώσουμε, θα υποφέρουμε για να αποδείξει ο Μητσοτάκης ότι είναι το καλύτερο πεκινουά των Αμερικανών.

Υπάρχει όμως και άλλος δρόμος, ο σωστός και δίκαιος που βλέπει την πραγματικότητα και επιβάλλει δικαιοσύνη: Να ξηλώσουμε άμεσα κάθε προϊόν εξουσίας την Κατοχής που έχει επιβληθεί στην πατρίδα μας χωρίς να επηρεαζόμαστε από το δηλητήριο των «πολιτικά ορθών» επιλογών, που αποτελούν ασπίδα του μαφιόζικου καθεστώτος.

Οι μνημονιακές κυβερνήσεις είναι αναμφισβήτητα κατοχικές κυβερνήσεις, αλλά η ουσιαστική Κατοχή αρχίζει από την εποχή Σημίτη (με τη νοθεία στις εκλογές), ίσως με κάποια προσπάθεια αντίστασης επί Κώστα Καραμανλή. Τα αποτελέσματα της διαφθοράς και της δράσης αυτών των συμμοριών συσσωρεύθηκαν και κατέστησαν δυνατή την σημερινή κατάσταση απόλυτης διαφθοράς και προδοσίας. Σήμερα, ένας συλλογικός Ηρακλής, που θα προκύψει από την ψήφο των Ελλήνων, θα κατευθύνει τα ποτάμια της κάθαρσης και αποκατάστασης της ελληνικής εξουσίας στην Ελλάδα και θα σαρώσει την σημερινή Κόπρο του Αυγείου. Δηλαδή, υπάρχει λύση και άμεση.

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6984581480

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6984581480

[email protected][email protected]

https://akkelparty.blogspot.com/ Twitter: @AkkelParty

https://www.facebook.com/VakisTsiompanidis

https://www.facebook.com/akkelGR/

http://www.akkel.gr/

22/9/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

loading...