Ο χειρότερος εχθρός των ανθρώπων αποκαλύφθηκε – Η πανδημία ξεσκεπάζει τα πάντα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κανείς δεν πίστευε πως θα ζήσουμε τέτοια πράγματα…
Βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στο facebook, δείχνει γυναίκα, η οποία, σε έξαλλη κατάσταση, απειλεί να φωνάξει την αστυνομία, επειδή ο γείτονάς της «έσπασε» την καραντίνα.

Σίγουρα πρέπει να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας από τον ιό, ο οποίος αληθώς εξαπολύει βιολογική επίθεση εις βάρος των ανθρώπων, ωστόσο, πολύ φοβόμαστε πως η κατάσταση οδηγείται σε ακραία μέτρα δικτατοριών.

Και για όσους έχουν ζήσει ή έχουν διαβάσει σχετικά με δικτατορίες, υπήρχε πάντα ο λεγόμενος «χαφιές», ο «ρουφιάνος» της διπλανής πόρτας, ο οποίος τα είχε καλά με το όποιο καθεστώς, καταδίδοντάς τους απείθαρχους.

Μάλιστα στην Κύπρο, η οποία, συναγωνίζεται χώρες ακραίων κυβερνώντων, στα μέτρα που λαμβάνει, τους αποκαλούν «παρατηρητές της γειτονιάς».

Η αστυνομίας της Κύπρου έχει στείλει ήδη μήνυμα σε όλους του παρατηρητές της γειτονιάς:

«Φίλε παρατηρητή της γειτονίας, η δική σου συμβολή στον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού είναι σημαντική. Ως ευαισθητοποιημένος πολίτης σε παρακαλώ όπως ενημερώσεις αμέσως στο 1460 εάν αντιληφθείς να γίνεται οποιαδήποτε κατά παράβαση των διαταγμάτων. Την διερεύνηση θα την αναλάβει η Αστυνομία»

Δυστυχώς, σε περίπτωση που γίνει πραγματικότητα η προειδοποίηση του Ο.Η.Ε. (διαβάστε ΕΔΩ) και τα ακραία μέτρα λόγω κορωνοϊού οδηγήσουν σε δικτατορία, τότε ο μεγαλύτερος «εχθρός» θα είναι ο ίδιος ο γείτονας. Ο χειρότερος «εχθρός» του ανθρώπου θα είναι ο ίδιος ο άνθρωπος.

https://www.el.gr/

loading...