ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ:ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ, ΨΕΥΔΗ, ΕΥΘΥΝΕΣ. ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ «ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ»


2 BINTEO


Γράφει ο Γιώργος Ρωμανός 

«Η επιστημονική στάση δεν βρίσκεται στο να συνεχίζεις να πραγματεύεσαι κάτι, δίχως να νοιάζεσαι για το τι συμβαίνει στο αντικείμενο
της πραγματείας σου».
Κ. Καστοριάδης

Όλοι οι ιατροί, ασχέτως ειδικότητος, γνωρίζουμε καλά την αξία της Επιδημιολογικής έρευνας και της συνοδού Στατιστικής, μιας και χωρίς στοιχεία ΔΕΝ πρέπει να μιλάς.

 Όσοι συμμετείχαμε σε πανελλήνια επιδημιολογικά προγράμματα, σε επιτροπές για την σύνταξη νόμου περί Προληπτικής Υγιεινής, σε πανεπιστημιακές υγειονομικές μελέτες εκτεταμένων περιοχών, και διαχειριστήκαμε δεκάδες χιλιάδες ιατρικούς φακέλλους ασθενών με στοιχεία των οποίων τροφοδοτήσαμε στατιστικώς το Εθνικό Σύστημα Υγείας ξέρουμε, ότι:

α. Η Επιδημιολογική έρευνα ξεκινά ΑΜΕΣΩΣ με την εκδήλωση μιας επιδημίας και συνεχί­ζεται σε όλη τη διάρκειά της, ώστε να συνεισφέρει τελικά και στην ΠΡΟΛΗΨΗ.

β. Κανένα ιατρικό επιδημιολογικό στατιστικό μοντέλο δεν είναι αξιόπιστο χωρίς επαρκή δείγματα επί του πληθυσμού με βάση την χωροταξική και διαστρωματική διάδοση μίας νόσου.

γ. Τα αμιγώς μαθηματικά μοντέλα, (αυτά που καθημερινά προβάλλει η κυβέρνηση) επί του κορωνοϊού SARS-CoV-2, αποδεικνύονται παγκοσμίως αναξιόπιστα.

Αντίθετα με όσα προβλέπονται παγκοσμίως στη χώρα μας ΔΕΝ ξεκίνησαν ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ Επιδημιολογικοί έλεγχοι με την έναρξη της επιδημίας ούτε συνεχίστηκαν.

Στην προσπάθεια να καλυφθούν τα πλείστα όσα τραγικά κενά στην Υγεία παρουσιάζεται ανελλιπώς, καθημερινά ένα τρομοκρατικό δελτίο θανάτων, διασωληνομένων, ασθενών και ΠΙΘΑΝΩΝ αιτίων θανάτου, σαν να είναι ο μέσος πολίτης υπόχρεος συνεχούς κατατρομοκράτισης ή ειδικός…Παθολογοανατόμος.

 Ωστόσο την ίδια στιγμή ΔΕΝ παρουσιάζονται, π. χ., οι ιαθέντες που εξήλθαν των νοσοκομείων και οι οποίοι είναι περισσότεροι από τους νεκρούς.

Βάσει της κυβερνητικής λογικής οι άνθρωποι αποτελούν επιδημιολογικά στατιστικά στοιχεία μόνο αφού… πεθάνουν! Έτσι όμως ο νεκρολογών κυβερνητικός εκπρόσωπος Υγείας στερεί δουλειά από Ληξιαρχεία και Γραφεία Κηδειών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI ΔEΙΤΕ TA BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...