Ταξιτζής Αθήνας για «μετανάστες»: «Μπορεί να με σκότωναν, σώθηκα» – Νέο ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες…
Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την διαφυγή των δραστών παράνομων μεταναστών μετά την φονική συμπλοκή στην Μενάνδρου παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN.

Το βίντεο εξετάζεται από τους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών στο πλαίσιο του εντοπισμού των ασύλληπτων δραστών.

Στο υλικό έχουν καταγραφεί περισσότερα από 10 άτομα να τρέχουν οπλισμένα να εξαφανιστούν από την περιοχή πριν φτάσουν στο σημείο οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Εν τω μεταξύ, τον τρόμο που έζησε όντας περικυκλωμένος από ομάδα αλλοδαπών σε έξαλλη κατάσταση στη φονική συμπλοκή της Μενάνδρου, περιγράφει ο οδηγός ταξί, ο οποίος περικυκλώθηκε από τους μουσουλμάνους, στο protothema.gr.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

 «Το έπαιξα 50%-50%. Τόσες πιθανότητες είχα να φύγω ζωντανός και άλλες τόσες να μην τα καταφέρω. Πρώτη φορά στα 10 χρόνια που είμαι οδηγός ταξί μου συμβαίνει αυτό το πράγμα» προσθέτει. «Έχω πάθει φρίκη. Άφησα το ταξί και έφυγα εκτός Αθηνών για να ηρεμήσω» συμπληρώνει.

Πιστεύει ότι ήταν θέλημα Θεού να γλιτώσει. «Κάτι καλό θα έκανα στη ζωή μου και το έφερα μπροστά μου δεν εξηγείται αλλιώς», λέει.

Δείτε το νέο βίντεο ντοκουμέντο από το δελτίο ειδήσεων του OPEN:

loading...