To Γκστάαντ έγινε και φέτος… ελληνική παροικία στις γιορτές!

Το πιο διάσημο Ελβετικό θέρετρο είχε την τιμητική του τις ημέρες των Χριστουγέννων με «κλειστά» δείπνα, πολύ σκι και prive καλέσματα των εικοσιπέντε και τριάντα ατόμων
Η κεντρική λεωφόρος-promenade εις την γαλλική-του ειδυλλιακού θερέτρου των Ελβετικών Άλπεων, ήταν αναμφίβολα μια από τις πλέον πολυσύχναστες των τελευταίων ημερών.
Για την ακρίβεια από τις 23 Δεκεμβρίου το Γκστάαντ κατακλύστηκε από χιλιάδες επισκέπτες, ως είθισται τέτοιες ημέρες, ανάμεσά τους και εκατοντάδες Έλληνες.

Όπως έλεγε χαρακτηριστικά νεαρός γόνος πολύ γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας σε φίλο του που τον πήρε τηλέφωνο από την Αθήνα «στον κεντρικό δρόμο του χωριού ακούς συνέχεια Ελληνικά κάθε μέρα».

Εφοπλιστές, επιχειρηματίες, γνωστές οικογένειες και κοσμικοί συνέρρευσαν και φέτος στο πιο διάσημο-μαζί με το Σεν Μόριτς-θέρετρο του διεθνούς jet set.
To μενού είχε απ’ όλα. Σκι για τους φανατικούς του ευγενούς σπορ που κατέβαιναν τις πίστες με στυλ, χαλαρές στιγμές για τις κυρίες μέσα στις Channel φόρμες τους, ακόμη και τένις για κάποιους γόνους που δεν ήθελαν να ξεχάσουν την γυμναστική τους.

loading...