Ηθοποιός του Χόλιγουντ: «Μεγάλωσα σε Ελληνικό νοικοκυριό, είμαι Χριστιανή ορθόδοξη» (ΦΩΤΟ)

Για ποια πρόκειται;


Η Ρίτα Γουίλσον είναι μία από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες του Χόλιγουντ, με ελληνικές ρίζες και σύζυγος του εξίσου επιτυχημένου ηθοποιού Τομ Χάνκς.

Η διάσημη καλλιτέχνιδα μιλά για το νέο άλμπουμ της, το Χόλιγουντ, τις ρίζες της από την Ήπειρο και την πίστη της, ενώ δηλώνει θαυμασμό για την αλληλεγγύη των Ελλήνων στους μετανάστες.

Κάθε δημιουργια της είναι μια δυνατή αφήγηση που αποκαλύπτει το ξεχωριστό της χάρισμα να λέει ιστορίες, με αποκορύφωμα το τελευταίο της άλμπουμ «Halfway to Home», που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο.

Ρίτα Γουίλσον: Το μεγαλύτερο πάθος της είναι το τραγούδι
Η μοναδική και πολυπράγμων Ρίτα Γουίλσον, ηθοποιός, συγγραφέας, παραγωγός μεγάλων επιτυχιών (όπως ήταν οι ταινίες «My Big Fat Greek Wedding» και «Mamma Mia!»), εμφανίστηκε τελευταία φορά στη μεγάλη οθόνη στη δραματική ταινία «Gloria Bell» του Σεμπαστιάν Λέλιο.

Το μεγαλύτερο πάθος της είναι το τραγούδι και σε αυτό έχει αφοσιωθεί τα τελευταία έξι χρόνια, όχι μόνο ως ερμηνεύτρια αλλά και ως στιχουργός.(piraeuspress)

Ρίτα Γουίλσον: Οι ρίζες της είναι ελληνικές
Η Μαργαρίτα, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, μπορεί να γεννήθηκε στο Λος Αντζελες, αλλά έχει ελληνικές ρίζες. Ο πατέρας της, Χαλίλοβ Ιμπραΐμοβ, γεννήθηκε στην Ξάνθη, στα Πομακοχώρια, και μετακόμισε στις ΗΠΑ, όπου πήρε την απόφαση να αλλάξει το όνομά του σε Αλαν Ουίλσον το 1960, εμπνεόμενος από την οδό στην οποία έμεναν.

Η μητέρα της γεννήθηκε σε ένα παραδοσιακό ελληνικό χωριό, το οποίο σήμερα ανήκει στην Αλβανία.

Η Ρίτα μεγάλωσε σε μια ελληνική παραδοσιακή οικογένεια, είναι αφοσιωμένο μέλος της Ορθόδοξης Εκκλησίας και αγαπά οτιδήποτε ελληνικό.

loading...