«Θα σπάσουν την εκκλησία»: Κραυγή απόγνωσης για τους παράνομους μετανάστες – Η Αθήνα σε κίνδυνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δυστυχώς η Ελλάδα αλλάζει…
Όπως διαβάσατε στο el.gr, ουρές χιλιομέτρων σχηματίστηκαν στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας καθώς οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής και της Μεγάλης Βρύσης, δύο χωριών κοντά στη Λαμία, έκλεισαν τον κόμβο της εθνικής οδού στο 214 χλμ λίγο πριν τα διόδια της «Μαυρομαντήλας» και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση της κυβέρνησης να εγκαταστήσει κέντρο φιλοξενίας «μεταναστών» στην περιοχή τους.

Την ίδια ώρα στην Αθήνα και στην Αττική γενικότερα, η κατάσταση γίνεται όλο και πιο δύσκολη.

Όπως μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης, κάτοικοι της Παλαιάς Πεντέλης εξέφρασαν την ανησυχία τους, ότι μετά την εγκατάσταση των μεταναστών, στο παλιό αστυνομικό τμήμα της περιοχής, η γειτονιά τους δε θα είναι πια ίδια. Η εγκληματικότητα και η υποβάθμιση της περιοχής από αύριο πρέπει να θεωρείται δεδομένη, δήλωσαν οι κάτοικοι της περιοχής.

Αξιοσημείωτο είναι ότι, σύμφωνα με το σχέδιο της κυβέρνησης, το πρώην αστυνομικό τμήμα της περιοχής που βρίσκεται στην πλατεία της Αγίας Τριάδας, σχεδιάζεται να γίνει χώρος φιλοξενίας και μετεγκατάστασης παράνομων μεταναστών από διάφορα hot spot της χώρας.

«Εδώ δεν θα αφήσουν τίποτα. Την Εκκλησία θα την σπάσουν», αναφέρει κάτοικος της περιοχής, με έναν άλλον να συμπληρώνει: «Εδώ έχει ψησταριές. Θα τους μυρίζουν χοιρινά και θα διαμαρτύρονται στους καταστηματάρχες».

loading...