Β. Ντούμας για καταληψίες στο Κουκάκι: «Φυσικά και ήθελαν νεκρό»

«Νεκρό ήθελαν, φυσικά και ήθελαν νεκρό» δήλωσε ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας, κληθείς να σχολιάσει τα άγρια επεισόδια που σημειώθηκαν χθες στο Κουκάκι κατά την αστυνομική επιχείρηση επανεκκένωσης κτιρίου στην οδό Ματρόζου, το οποίου αντιεξουσιαστές προσπάθησαν να ανακαταλάβουν. Σε ό,τι αφορά τα βαριά αντικείμενα, ακόμη και τσιμεντόλιθοι, που εκτοξεύτηκαν εναντίον των ΜΑΤ συμπλήρωσε πως κάτι τέτοιο το κάνεις «για να τον σκοτώσεις με τον πιο ελεεινό τρόπο».

Ο κ. Ντούμας χαρακτήρισε ακόμη «ντροπή» το γεγονός που δεν υπήρξε καταδίκη της βίας «εναντίον εργαζομένων» όπως είπε αναφερόμενος στον τραυματισμό αστυνομικών.

«Όσοι μιλούν δημόσια έπρεπε να ξεκινήσουν με την καταδίκη του τραυματισμού εργαζομένων, είναι ντροπή» σχολίασε χαρακτηριστικά για το ζήτημα ότι μερίδα του Τύπου αναφέρθηκε στην επιχείρηση εκκένωσης αποκαλώντας την «χολιγουντιανή υπερπαραγωγή»

Τέλος, ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών κατήγγειλε πως βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν νομικά και ηθικά τους εκάστοτε συλληφθέντες για παρεμφερή αδικήματα σημειώνοντας πως την υπεράσπισή τους αναλαμβάνουν πάντα «οι ίδιοι και οι ίδιοι δικηγόροι».

loading...