ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ.


Η "ΣΙΩΠΗΡΗ" ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ!

..   Με ελικόπτερο έβλεπαν την συγκέντρωση της Μυτιλήνης , μετά φοβήθηκαν και γι αυτό ζητούν εσπευσμένα αποστρατικοποίηση του νησιού.


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Tι δεν καταλαβαίνεις ότι βρισκόμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση;

Ένας φίλος βοσκός πάνω από τον Ταξιάρχη στο Καγιάνι της Μυτιλήνης έβλεπε κάτω και προς τα βορειοδυτικά την μεγαλειώδη συγκέντρωση των συμπολιτών του στην πλατεία της προκυμαίας της πόλης και ταυτόχρονα έβλεπε ανατολικά στο ορίζοντα και πέρα στην θάλασσα ένα ελικόπτερο ( τούρκικο) να πηγαίνει πέρα δώθε.

Σήμερα εξηγούνται όλα …


« Οι κεντρικές συγκεντρώσεις ξεκίνησαν στις 22 Ιανουαρίου 2020 και στις 12.00 η ώρα στη Μυτιλήνη στο χώρο της Προκυμαίας έξω από το Δημοτικό Θέατρο της πόλης»

« Σύμφωνα με πληροφορίες του OnAlert, λίγο μετά τις 11 το πρωί της 22ας Ιανουαρίου , ελικόπτερο τύπου Sikorsky S-70 απογειώθηκε από τη βάση στο Τσανάκκαλε και πραγματοποίησε πτήση γύρω από τη Λέσβο, παραβιάζοντας τρεις φορές τον εθνικό εναέριο χώρο.»

« Η πτήση του τουρκικού ελικοπτέρου που κινήθηκε πολύ κοντά στις ακτές της Λέσβου διήρκεσε μέχρι τις 14:44, όταν το S-70 βγήκε από τον ελληνικό από την περιοχή νότια του νησιού. Παραβίασε τρεις φορές τον ελληνικό εναέριο χώρο.»

Αυτά λένε οι πηγές που επιβεβαιώνουν τα μάτια του μυτιληνιού βοσκού .

ΦΥΣΙΚΑ το τουρκικό αερόχημα ,αναχαιτίσθηκε αλλά οι χρόνοι δείχνουν ότι το τουρκικό επιτελείο ήθελε να έχει μια ίδια εικόνα του παλμού σε όλη την διάρκεια της μεγαλειώδους συγκέντρωσης.

Το συμπέρασμα που έβγαλαν οι τούρκοι επιτελείς ήταν « να βιαστούμε να κάνουμε γρήγορα γιατί ξυπνούν άσχημα οι νησιώτες»

Έτσι σήμερα στις 23 Ιανουαρίου θορυβημένοι πρωί- πρωί ζήτησαν την αποστρατικοποίηση του νησιού και άλλων αιγαιοπελαγίτικων νησιών μας.

« Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ επανέρχεται στο παιχνίδι των προκλήσεων.

Όπως μεταδίδει ο Μανώλης Κωστίδης στον Ελεύθερο Τύπο ο κ.Ακάρ δήλωσε:

“Η Ελλάδα έχει στρατιωτικοποιήσει 16 απο τα 23 νησιά που το καθεστώς τους έχει οριστεί ως αποστρατικοποιημένο απότις διεθνείς συνθήκες.

Αναμένουμε η Ελλάδα να συμπεριφερθεί σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο.

Επίσης υπάρχει το παράδοξο με τα 6 και τα 10 μίλια στον εναέριο χώρο. Αυτό δεν υπάρχει ούτε στον κόσμο ούτε στην ιστορία”.

Είμεθα σε ανοικτή εμπόλεμη κατάσταση και όποιος εθελοτυφλεί δεν ξέρει που πατεί και που πάει .


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΠΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑloading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :